torsdag.

Det sista jag sa igår innan vi gick och lade oss var "hoppas det blir sol imorgon så man kan bli lite glad" Det är inte sol idag och jag tror verkligen att det är det jag behöver. B-vitaminer får man tydligen av solen, dom blir man glad av. Det är därför så många blir höstdeppiga, se vad jag lär mig :) Deppig är jag inte men jag är snurrig i huvet och det känns som att huvet snart nickar till och landar på tangentbordet. Har en kan inte sova period, ligger bara och vänder och vrider på mig 20 gånger om per timme.

Idag har jag ingenaning om vad jag ska göra, vägrar att glo på tv hela dagen! Läsa lite kan jag göra men sen är det en väldans massa timmar kvar tills någon kommer hem och kan hålla mig sällskap.

asos is the shit!

Okej, det här är nog det hetaste i år! Jag måste bara ha!!
http://www.asos.com/Santa-Nightie-Outfit/Prod/pgeproduct.aspx?iid=125051&cid=1954

Jag har beställt min nyårsklänning idag också, det blev den guldiga. Valde mellan guld och svart  men det blev den guldiga för alla tjatade så mycket :) Jag stack ju ut ganska mycket med min silvriga förra året så det blir en guldig i år ist..  Mycket guld blev det i det här stycket.

"Bögarna i bergen" Ibland är jag också lite rolig, tycker iaf jag :)

världens sämsta lillördag!

Om jag bara inte var den ända i hela Väsby som sitter hemma nu utan jobb skulle jag vara lite gladare. Och ju längre det går utan att det händer något ju mer tappar jag lusten att försöka hitta något, jag orkar inte med alla som bara snackar en massa skit och säger att dom ska ringa upp när dom egentligen inte bryr sig ett piss från första början! Jag blir så förbannad. Och så fort jag ska sätta mig och försöka skriva ett nytt personligt brev känns allt bara hopplöst för jag är verkligen sämst på det, det blir så ointressant och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Nu är jag ändå för arg för att söka något så nu ska jag gå ut och springa lite, om jag kommer så långt..

onsdag.

Skit, skit, skit! Inatt har jag inte sovit någonting vilket betöd att när jag äntligen sov kl 8 imorrse brydde jag mig inte om att svara i telefon när det ringde. Man kan ju alltid ringa upp senare. Kl 10 var jag klarvaken trots att jag bara sovit två timmar, jag kollade på telefonen och kände inte ingen numret. Fast jag gärna skulle legat kvar hela dagen tog jag mig upp och knatade hem (mina 5 minuters morgonpromenader är faktiskt ganska sköna) Kollade på hitta.se då jag fick upp 15 olika ställen med samma nummer. Slog nummret och en tant svarade "Upplands Väsby kommun" Det betyder att någon hade kopplats till mig och att jag inte kan få reda på vem det var som ringde. Det värsta är att det troligtvis var Okab eller något dagis som jag kanske ska jobba på. Tänk om jag kunde fått jobba idag, eller imorgon eller någon annan dag då jag nu bara kommer gå hemma och slöa!!! Jag hatar det här! Skit samma om man har tre jobb på gång! På gång = NOLL JOBB!!!  

Nu ska jag hitta på något skittrist i min skittrista tillvaro!

tisdag.

Det blev inge städande idag, blev för mycket igår. Först hela dagen hemma och sen hjälpte jag Johan att vika alla hans 78 miljoner tröjor men jag fick belöning som bestod av: ost, film och tryckare i duchen :) Imorrse var jag totalt död och jag drömde massa konstiga saker samtidigt så jag visste inte riktigt vad som var drömmar och vad som var verklighet. Då är det bäst att stanna i sängen! Kom hem och fick ett samtal från farbror Anders, det är inte varje dag. Han sa att det fanns jobb åt mig i Smedby i eftermiddag om jag var intresserad. Städning efter bränder kanske ska bli min nya karriär..? Han skulle ringa sin kompis och säga att jag var intresserad men dom har inte ringt upp :( Förhoppningsvis blir det något någonannan gång  för det är tydligen bra betalt. Sen pratade jag med min soulmate och hon sa att det var katastrof personalbrist på alla dagis i Väsby. Så jag tog numret som jag hittade igår och ringde till Bollen. Hon blev helt överlycklig att jag ringde, men sa att hon hade fixat folk till den här veckan men att dom säkerligen skulle ringa senare. Hon skulle ge mitt nummer till Borgen och Bryggan också. "Camilla Borgqvist?! Visst gick du här när du var liten! Sibylla kommer att känna igen dig och Anna..." Dagisfröknar har nog världens längsta minne, jag gick där för 12 år sen och dom kommer ihåg vem man är. Det är ju stört fast ganska trevligt. Undra om Jockes mamma jobbar kvar..

Nu ska jag nog spendera eftermiddagen med film i soffan, sen blir det dans!

nyårsklänning!

Jag tog en paus i mitt städtants lekande. Jag har nu spenderat en timme och kollat på nyårsklänningar. Har fem i toppen, men kan inte bestämma vilken jag vill ha.. Jag hittade en jag dog för, den som Veronica köpte! Det var ju lite illa så nu får jag försöka bestäma mig för en annan och fort så jag hinner få den till nyår!

städtant?

Idag har jag i följande ordning: betalat räkningar, vikt tvätt, satt på ett ny maskin, diskat, städat mitt rum, kontaktat skit tre som förstörde min dag, ätit lunch, plockat ut tvätt, satt på en ny maskin. Nu blir det mer disk och sen mer tvätt.. Trot eller ej men jag hade faktiskt tänkt att gå ut och springa idag, så glad var jag! Sen fick jag noll lust med allt, får se om det blir imorrn ist. Sparar iaf damsugningen tills imorrn så jag ska ha nånting att göra. Städa och tvätta badrummet kan jag också göra imorrn..   

hata tre!!!

Jag vill bara varna alla för att skaffa tre. Det är nog det sämsta valet jag gjort det här året, jag måste ha varit sinnesförvirrad eller något. Det är äckel dyrt så nu skulle jag säga upp det. Min bindningstid är till september nästa år så då måste jag betala altalet månader kvar tills dess gånger månadsavgiften, ca 600 kr. Sen är mobilen låst så den kan jag inte använda, vilket betyder att jag måste skaffa mig en ny. Jag vill inte ha en ny, jag tycker om min oavsätt hur stor den nu råkar vara! 

Det här suger!

måndag.

Imorrse när jag vaknade kändes det som sommar i mitt rum :) Inte när jag gick upp halv åtta för att låsa dörren men senare halv tolv när jag väl bestämde mig för att gå upp. Sov men mina två sötnosar inatt så sov fantastiskt bra och vaknade bara en gång då Midori bestämde sig för att börja hoppa omkring i sängen. Då blir det utkastning, men det får hon ta igen nu i mitt knä.  Är ledig idag, känns ganska skönt fast inte när jag tänker att jag troligtvis kommer vara ledig resten av veckan också. Jobbet hos mamma är för tillfället slut och pappa har inget. Ska tillbaka till Sak den 14 dec i två dagar, det är det ända jag vet just nu. Börjar få den där jobbångesten igen..

Funderar på att ha en duktig dag med tvättning, diskning, städning och räknings betalning.

torsdag.

Idag har jag jobbat på Sako mässan med barskolan. Det var helt okej men ont i ryggen och inget att göra i slutet fick man. När klockan var 11.30 hoppades man på att den skulle vara minst halv två. Träffade massa folk gjorde jag iaf. Martina, Sofie E, Norling, Jack Moj, Ida, Mark, Sabrina, Martinius, Vigetti, Charlotta (eller dom två sista där såg jag bara), hon vi dansade med på danshuset som börjar på N och en tjej som tjände Maxe. Eftermiddagen gick jättesegt så jag gick själv några varv och kollade på en massa skolor. Har inte kollat allt än, och bara läst två sidor ur alla kataloger jag fick men hittills ligger Gävle, Växjö och Västerås i topp tre. Och sen har jag ju på senare tid fått dille på att bli frisör av någan anledning. Men jag har kommit på att det skulle vara ganska roligt. Ska kolla vidare lite nu tills jag äntligen ska få se "Welsome to the jungle" med min sötnos Shawn William Scott :) 

Imorrn blir det mässa igen och Veronica ska vara med och leka överglad då! Förresten så har jag inte sovit så bra som jag sov natten till idag på två veckor. Underbart var det!


åååå syntest!

Nu har jag syntestat mig :) Det kändes jätteskymt att ha den där stora apparaten franför ansiktet. Jag klarar gränsen för körkort. Det är ju alldeless strålande! Hon sa att jag själv fick väjla om jag ville ha ölasögon eftersom jag överlever utan. Men det skulle ändå kännas bra att ha det när man kör bil, så man ser skyltarna ordentligt. Och när jag tittar på tv kunde jag ha det, men inte vid datorn! 275 spänn kostade det, jävla rån! Speciellt nu när lönen kommer på fredag. 

Nu ska jag åka ner igen och färga håret och handla lite mat åt Mutti! 

onsdag.

Det var en gång en Camilla. Hon hatade att jobba men var som alla andra männsikor tvugna till det. Hon hade inte ens fast tjänst utan jobbade lite till och från men lyckades ändå få ihop pengar för att klara sig månaden ut. Eftersom hon inte hade fast tjäns var hon denna onsdag ledig, vilket betyder sovmorgon!

Men nej, verkligheten är att man ändå måste gå upp tidigt. Jag ska snart köra iväg till Centrum för att syn testa mig. Saken är den att jag är så himla trött så jag kommer nog se sämre än i vanliga fall. Känns ändå skönt att få det gjort för igår på dansen kändes allt i spegeln suddigare än vanligt. Sen ska alla jag känner hjälpa till och välja ut ett par glasögon. Johan röstar på sekreterar glasögon, hur dom nu ser ut.. Förresten så äääälskar jag Deja vu dansen! Efter syngrejen ska jag åka hem, vara hemma i en timme för att sen åka ner till Centrum igen och färga håret, ska bli läskigt. Har velat färga håret brunt i år men har aldrig vågat. Men nu ska et bli changes på det! Undra hur jag ser ut i bruna krulls.. Sen ska jag leka med Emma! Jag vill slappa hela dagen utan att röra mig! Fast först ska vi köpa en Pepparkaks Mc'Flurry till my dear.

Nu bär det av till Centrum * 1.. Wish me luck!

sötnos!

Jag glömde en sak!!! Jag träffade vår allas älskade Toss på GM i lördags :)

så det så!

Ikväll ska jag minsann träffa Emlooooo! :)

världens tröttaste måndag.

Inatt sov jag två timmar.. Jag vill ha min säng, pappas fem nya dvd filmer, ost så det sprutar ur öronen på mig, choklad så det sprutar ännu mer och egentligen vill jag inte ha mjölk men jag vet att jag vill ha det när jag kommer äta all choklad så jag vill ju ha det också! Får man det tro? Nej! Har knappt sovit sen i torsdags och så måste man idag palla sig upp, stressa järnet och åka till jobbet. I torsdags till fredags var det Reunion med Silja, knappt någe sömn, upp 6.30 för att fylla på kroppen med ännu med alkohol. Vilket ledde till att jag låg hela fredagnatten och hela lördagen och skakade. Sen på lördag kväll var det amerikansk fotbollsfest på GM. Hade inte riktigt alla hemma men 600 spänn lyckades jag göra av med! Kändes lite konstigt att vara där när hela laget förutom Johan och typ tre till är under 25 sen var resten gamla.. Men jag och Joels flickvän "87! En mycket bra årgång ;) " festade loss på dansgolvet. Igår blev det slapp på soffan till 4 då vi åkte till Märsta på en till fotbollsavslutning. Jag tyckte nog till och med att det var roligare än Johan för typ halva SFGs medie 89or spelade tydligen. Philip, han som alltid har en röd och blå randig fotbollströja, han blonda med roligt skägg. Och bästa av allt! FEJKEN!!! Jag kunde knappt hålla mig för skratt när jag såg han på senen. Vilket för övrigt var den senen vi dansade "Music" på!  

Snart kommer Annica och då ska jag äta jättestark kycklinggryta till lunch!

Bajbaj!

måndag.

"Så du kommer nog få vara här resten av eftermiddagen" sa Karin till mig efter att jag hade fått lite fler utbildningar och anmälningar att registrera. 30 minuter senare är jag nu klar med det (hon måste tro att jag är jätteslö), 5 minuter efter att mamma tog bilen till Solna. Om jag skulle blivit klar lite, lite tidigare skulle jag fått åka bil en bit iaf! Nu blir det tunnelbana, tåg och buss. Kommer somna! Tänkte åka en sväng förbi Centrum och kolla efter lite presenter. Jag vet inte var av allt jag ska köpa, det här är nog det svåraste jag någonsin gjort! Lyssnar på en live konsert med John Legend på internet, kan det inte bara bli den 6 december nu?!
 
Nu ska jag kolla om det finns något mer jag kan göra, annars beger jag mig hemåt! 

söndag.

Idag tyckte min mamma att det skulle vara roligt att väcka mig lite extra tidigt, eller iaf för mig. Kvart över 11! Då vill man gärna ligga kvar i sängen två timmar till, minst! Hon ville åka in till stan och kolla på en lägenhet hon hittat. Hon har nackspärr så hon kan inte köra och tyckte att jag skulle köra henne, så det fick jag väl göra. Snäll som man är! Sen krävde hon att jag skulle göra en usväng mitt i allt eftersom vi åkt fel. Efter att förklarat att jag verkligen inte tyckte om henne så var det väl bara att vända på bilen. Sen körde vi fel på vägen hem också :P Lägenheten var hur fin som helst, men troligtvis för liten, 94 kvadrat, det är mer än 100 mindre än hur vi bor nu. En viss skillnad!

I fredags hade vi fest, fest, fest! Hur nice som helst men jag har fortfarande ont i hela kroppen. Jag har brännsår på armbågen och ryggraden och ena sidan är uppsvullna. Sen har jag saker skrivna över hela ryggen som jag inte kan minnas att någon skrev.. Men Veronica är troligtvis den skylldiga! Igår mådde man som man förtjänade. Sov till 6 med undantag för lite städning och nacos som kom upp lika fort igen. Sen låg jag och tyckte synd om mig hela kvällen och mådde illa :( Uuuuu, var det!   

torsdag.

Nu har jag inte bloggat på en vecka, så det är väl dags nu. Tiden går ju så himla fort! Idag är jag äntligen tillbaka på mitt älskade kontor, tjänar inte lite mycket som hos pappa men jag får inte ont i hela kroppen, jag får lyssna på vad jag vill och Annica är här nu :) Det är asnice! Hon har Apu här och har intervjuat mig idag, jag ska få vara med i Länsförsäkringarnar personal tidning "Hur är det att sitta på plan 7" Svar: "Det är bra, resturangen är på samma våning!" Fasst lite mer kloka saker sa jag också. Ska vara ledig imorrn, fyller ju åååår! Men på måndag ska jag tillbaka hit och leka! Nu har jag jobbat hos pappa 4 dagar det betyder att jag tjänat in 3200 kr efter skatt! Och om man har tur får man jobba lite till!

Nu har jag skrivit om mitt cv, ska börja söka lite riktiga jobb. Eller riktigt jobb har jag väl, men ett fast jobb, ett heltidsjobb. Låter otroligt jobbigt men så är det att vara vuxen! Nu ska vi ut och äta, gå på bio och fira Mills! Undra om jag får mina paket idag :O

torsdag.

Idag har jag haft en snälldag :) Jag har varit en snäll flickvän och diskat, jag har varit en snäll syster och bakat kladdkaka och spendat time med min sis, jag har varit en snäll dotter för att jag diskade efter bakandet och för att jag ringde för att kolla hur min mamma mådde. Det var väl snällt! Och snart ska jag vara en snäll syster igen och en snäll kompissyster för jag ska skjutsa Annica och hennes kompisar till Solna idag ist. Men fört är det middag och jag är inte det minsta hungrig, hatar när det är så!

Imorrn ska jag och Åsa fira oss själva och sjunga "ja må dom leva" till oss själva några dagar förtidigt. Och så ska vi ha ett litet haloweenparty och klä ut oss till sluts :) Har hittat min outfit!

Solna?!

Min syster och hennes kompisar är knäppa! "Vi ska till Solna ikväll" Hur fan tror dom att dom ska kunna ta sig till Solna nu?! Bussarna går inte, tågen går knappt och det är kö och kaos på alla vägar. Dom tänkte utnyttja Sls resegaranti och ta en taxi, jag tyckte att jag lika gärna kunde köra dom för 500. Men det gick tydligen inte..

Aja, nu ska jag väl bli ren efter jobbet..

onsdag.

Idag har jag Alabat! Det var lika spännande som alltid.. Stod hela förmiddagen och maskerade plåtbitar och räknade ner minutrarna till nästa rast. Stod längst ner i hörnet vid fönstret, svinkallt var det! Stod och följde hur snön täckte mer och mer av stenen utanför. Hade saker att göra tills klockan tre med sen tog det stopp, allt var slut. Det ända jag gjorde var att sätta små tejpbitar  på plåtbitarna Stig och Gunnar satte upp lite då och då. En skena tog ca 10 sekunder. Så av 90 minuter kanske jag jobbade högst 5 minuter. Sen stod jag och gjorde konstverk av pluppar, tejp och krokar. Hittade världens minsta pluppar, jättesöta var dom! Sen häbgde jag svarta, guldiga och gråa krokar på rad, tog ett tag eftersom det skulle bli rätt färgmönster från början till slut. Sen såg jag den, som ett sken från himlen! EN GAYROSA ROAD RUNNER!!! Det var nog det roligaste den här veckan!