Alla <3 present

Idag hade vi alla<3dag frukost hemma. Jag har blivit så duktig på det här med frukostandet :)
Johan fixade till mig och så fick jag en underbar ring från Guldfynd - Kenza! Min förra favorit jag fick i julklapp förra året försvann på nyår så nu fick jag en ny. Love <3 Den var dock för liten (har aldrig hänt att en ring varit för liten förr) så vi ska försöka hinna byta någon kväll här i veckan.

Känner mig lite sämst över den skittråkiga sak Johan ska få av mig ikväll... Men vi ska iaf smaska i oss en lyxig trerätters till middag!


Schlager part 2 :)

Sån jävla underbar schlagerkväll med mina fina pinglor!!

 

Och efter att Mills inte fick komma in på Patricia så åkte jag och Joey nattpulka och drack punch :)


Vilken schlager!

Vilken underbar helg, med undantag för igår, sov typ 90% av dagen...

I fredags körde jag hårdträning på gymmet innan jag och Joey möttes upp på Hamamet. Var jättehärligt, men fan vad de tar i. Jag höll på att börja gråta när han tröck på mina kuntor i ryggen. Efter en timmes massage, skrubb, skumberg och mer skrubb fick vi en varsin meze tallrik. Hör och häpna, jag gillade både bön&bulgur röran och paprika&aubergin röran. Det går framåt! Sen köpte vi hem mer plockmat, hyrde film och delade på en stooor kanna te. Myyys <3

Lördagen började med mer mat. Vi fixade största pannkaksbuffén med glass, grädde, sylt och smält choklad ;) På kvällen blev det stort schlagerparty med Wasa tjejorna. I ordning piffning, cateringbuffé, boor och fjädrar överallt, bubbel, schlager. Så jävla underbart! Ända tills vi skulle gå ut, Mills fick inte komma in :( Ledsen och arg åkte jag hem till Väsby och mötte på Joey. Han fick mig genast på bättre humör då han föreslog pulkaåkning pch punch. Så det gjorde vi miss i nassen. När vi kom in fixade han fotbad också. Då blev jag käääär!! 

Igår var en tung dag :P

Fredaysmys, gym, spa :)

Vilken underbar fredag. Jag vaknade och var glad imorrse som jag önskade för några dagar sen :)

Iskallt ute, men härlig sol! Jag och Linn har varit och handlat massa gott till morgondagens schlagerfest, det kommer inte gå någon nöd på oss inte. Har även köpt fredagsfika till fredagsmyset som infinner sig om en timme! Kl 16 slutar jag, åker och spenderar en timme på gymmet och sen ska Joey och jag på spaaa!

Jag fick ett presentkort av honom på Hamam i julklapp så det ska bli jättehärligt! Efter det får vi meze bufé. Haha, och efter min, Ankans och Muttis Hamam upplevelse i Istanbul vet jag precis hur jag ska göra. Idag ska inte någon tjock, naken, turkisk tant dra omkring på mig hit och dit! Haha!

Merry friday!

Kitchen aid till Mills!


Men åååå, kan någon bara köpa en Kitchen Aid till mig? NU!
5000 kr, huur kan den kosta så mycket :( Jag ska baka macarons (med min nya form) här i helgen och jag känner att en kitchen aid är allt som saknas!



En ny dator / pole / kitchen aid...
Det är detta beslut jag måste ta efter Bali när förhoppningsvis lite skattepengar kommer in på kontot..


Bittra mornar..

Är det inte heeelg snart? :(
Det slog mig när jag var på väg till jobbet imorrse att den enda morgonen i veckan jag är glad är på lördagar och lite på söndagar. Annars är jag bara bitter, jag hatar och stör mig på typ varenda människa på tåget. Jag avskyr kylan, att frysa, att gå upp tidigt utan att ah sovit, den kassa mottagningen på tåget, vardagen.. 

Men i helgen blir det bra! På fredag em ska jag först träna, sen ska jag och Johan på Hamam <3 En timmes behandling och sen meze bufe. Sen mer plockmat och mys hemma. Till lördagen har vi redan planerat en stooooor pannkaksfrukost! Mat, jag älskar helt enkelt mat! På lördagkväll träffas alla Wasa pinglor för schlagerparty och utgång. Alla har köpt kalasfina boor och bubbel ska drickas, har även beställt catering. (Mer mat, haha) 

Ge mig lite värme, snälla!  

Schlager part 1 :)

Årets första schlager gick av stapeln här i lördags och jag stod för hostandet :) 15 pers trängdes vi framför tvn med bubbel, drinkar och shlagerspelet. Finns inget bättre än när vi träffas allihopa, love it!!

Tycker lätt att raggisarna är det hetaste med hela outfiten ;)

<3

Världens bästa schlager crew!!


Lillkussen <3

Vill träffa denna lilla Donna!
10 mars kommer de hem så vi hinner ses innan jag och Johan åker bort :)