bloggar igen :)

JAg har försökt men jag klarar mig inte utan att blogga. Anledningen till att jag inte gjort det på länge är att tills största delen då jag vill blogga är jag inte vid en data, vilket är myclet jobbigt! För då går jag hela dagarna på jobbet och bloggar i huvet, det jag skulle skrivit om jag hft en dator. Så när jag väl kommer hem är jag ju tom, då har jag redan fått ut allt! Men nu när jag läste Emmas blogg rycktes jag visst tillbaka..
 
Jag fick et brev idag, från Västerås.. Jag kom in där jag sökt, efter betyg, personligt brev och intervju. Då känner man sig ju faktiskt väldigt duktigt. Men då blev allt också så jobbigt och verkligt. Att jag ska flytta och inte kunna vara med min älskling varje dag. Började nästan gråta idag på jobbet när jag tänkte på det. Men det är bara en timme bort så, det är ju faktiskt nära. Som med nattbussen från stan hem.. 

Nu när alla min nära och kära vt om det, till och med Veronica i Kina så kan jag skrika det högt.. Jag har förlåvat mig och jag är lyckligare än någonsin och jag kommer alltid vara så här lycklig med dig! 

torsdag.

Nu har internet hos pappa bökat igen, men nu funkar det äntligen igen! Har varit en jättekort vecka denna vecka. Jag var ledig i måndags för att åka till Västerås på intervju på skolan jag sökt till. Gick nog ganska bra så det är bara att hålla tummarna! Sen blev det jobb som vanligt i tisdags men blev följt av sol, bad, grillning och drinkar med Åsa och Johan!

Igår var det Sveriges nationaldag så då fick man vara ledig igen. Vi gick upp vid 10 och slängde oss i solen och färg fick man vill jag lova! Speciellt Johan som inte smörjde in sig någonting. Sen åkte jag och Åsa in till stan för att äta i Kungsan, bakade potatisar drängta i skagenröra blev det. Sen på väg till Djurgårn såg vi, turmkåren! Vi stod berädda med kameran och såg vår lilla Anders som dock inte var så liten i sin fina uniform trummade förbi. Vi skrek av glädje så vi säkert överröstada alla trummorna och några fler! Sen gick vi med dom ända bort tills vi skulle svänga av. Det blev en cider på Josefina innan vi såg Kungen åka förbi och hemfärd.
 
Idag är det en läskig varm torsdag och jag med min solbränna kan inte ligga ute i solen :( Måste nog vänta till helgen.. Har varit otroligt segt på jobbet och folk försöker övertala mig att inte sluta i juli. Men det ska jag visst göra så jag kan ligga ute och njuta såna här dagar! Ikväll blir det inspelade tvprogram, ost och sova tidigt!  

student fest!

Nu är Åsa äntliegn på väg hit! Vi ska ju ha the return of studenten fest ikväll! Så jag sitter med klänningen, skorna, mössan och med skumpan på kylning! Skivan är snart kvar, är bara Summer Sang som jag väntar på som Åsa har med sig! 

P.S Det är inte så att vi lever i det förflutna och vägrar att gå vidare det är bara det att idag förra året var den bästa och roligaste dagen i mitt liv! Och alla student veckor där runt omkring!

1 års dag!

Ååååå, vad igår var underbart!
Var inte jättefint väder så vi började dagen på aquaria och spenderade mer än en timme där inne. Sen gick vi till Djurgårn och satte oss på en liten och gömd brygga så ingen skulle kunna störa vårat firande. Drack massa skumpa och åt picknink där ost självklart ingick! Fåglarna har tokiga och samlades runt oss för att tigga mat. Vi hittade två favoriter som vi döpte till Bubben och Fluffis! Dom fick mina ostkanter, så alla åt lyx igår. Efter några timmar på bryggan begav vi oss några meter upp till en nyöppnad bar som hette Josefina, var hur fint som helst! Dom hade massa palmer och kuddar att sitta på, världens största utebar och dansgolv. Det kommer bli mitt nya stammisställe, iaf hela sommaren. Man borde dock ha något lite mer finare på sig än jeans, man kände att man var underklädd om jag säger så.. Efter två öl och cider lyxade vi med en taxi hem. Åt lite av pickniken som blev över och sen gick vi och lade oss efter en helt perfekt dag!

Jag älskar dig så mycket!

kalas!

Shapour säger:
du får börja spara redan ut, vi ska ut varje helg

Camilla »» Sånt e livet! säger:
japp!

Shapour säger:
vi har inga ursäkter länger

Camilla »» Sånt e livet! säger:

haha, det är klart att vi ska! vi har ju inte det, vi har ju krogen bakom hörnet



Jag ska flytta till stan som Shappan så vi kommer ha det kalas nice hela helgerna :)