bullshit!

Bullshit för myskvällar! Johan jobbar fortfarande och kommer troligen göra den i minst en timme till! Så min myskväll och middag blev ALLT annat än mysig! Han fick pizza på jobbet meddans jag väntar med min mysmiddag! Så jag slängde i mig halva kycklingen och sket i den bakadepotatisen med skagen. Den rökta laxen jag köpt var inte ens god, och jag som var så sugen på det! 

Så nu ska jag lägga mig på soffan, kolla på Desperate och sura!
Skulle lika gärna kunnat stanna i Spanien!

dag eller kväll?

Trots att jag har varit uppe sen halv 5 imorrse så känns det inte som kväll.. Jag vet inte riktigt vad det känns som att klockan skulle vara. Gissar att det beror på att det är riktigt ljust ute. Spanade lite på vädret och jag tror att det kommer bli vår på riktigt nu. Massa plusgrader och en del sol. Då är det nog dags att jag tvättar bilen snart så det blir vit och fin till dom sista månaderna vi ska ha tillsammans :) I Spanien var varannan bil Peugeut så jag gick runt och drömde om när jag skaffar min 206. Världens finaste är den och jag kommer bli så jävla frääcsh i den, haha!

Nu regnar det dock :(

tisdag.

Nu sitter jag hemma i soffan efter 4 lovely dagar i Alicante! Har varit så himla skönt att komma bort från vardagen. De två första dagarna var det soligt och varmt så första dagen spenderade vi stekandes vid poolen! De två andra regnade det dessvärre så jag var lite putt att jag inte fick jobba på min bränna. Men som sagt ändå väldigt skönt att komma bort! God mat, sangria och massa avkoppling!

Johan trodde att jag skulle komma hem imorgon så han ska jobba över idag :( Och det verkar bli några timmar längre än vad han trott från början. Jag skulle ju fixa mysmiddag. Tycker det borde vara han som fixar det till mig men eftersom han ska jobba och jag verkligen inte orkar laga mat så fixar jag gärna det. Kyckling, bakpotatis med skagen, salami och rökt lax :)

Back to normal.

so long, Alicante idag :)

Today is the day!
Låg och mös lääänge länge i sängen imorrse. Måste ju räcka i 5 dagar nu.. Morgonmys och kramar borde man börja varje dag med, man blir gå glad i hela kroppen då! 9.20 klev jag upp och vad jag nu har gjort i en timme vet jag inte riktigt, har målat naglarna iaf. Alltid något! Hoppas på att hinna ta en lång promenad i solen innan jag tar bussen till stationen. Den svenska vårsolen ska man ta vara på, man vet aldrig om den kommer tillbaka. 

Skaffade ju som sagt myntrör igår. Jag fyllde upp alla mynt och fick en trevlig överraskning. 800 kr var det!! Så dom pengarna ska jag ta med och växla in på Arlanda! Lite extra semesterpengar att lägga på shopping, eller vin ; ) Fick även min deklaration igår. 627 kr får jag tillbaka. Går ju inte att jämföra med förra årets 5000 men alltid nice med extra pengar, jobbade ju inte så mycket förra året heller..  

Fick ett sms från mamma nu!
"Shorts och linne, frukost i solen, 20 g. Supernice"
Imorrn kommer jag också sitta där :)

Ordet vagel låter så äckligt, därför säger jag att jag har en böld under ögat ;)

hemma :)

Åå du soliga, vackra onsdag! Är redan hemma från jobbet, plus att jag hunnit vara nere i Centrum. Strumpbyxor och en ansiktsmask inhandlat som planerat. Gick även förbi banken och införskaffade myntrullar så nu ska mega ölglaset tömmas på mynt och räknas :)

Ska snart ut i det soliga vädret till pappa en sväng, måste få in min nya musik på Ipoden! Sånt är faktiskt viktigt!

Tjing!
 

onsdag

Idag är jag sannerligen på topphumör. Men jag ser nog ut somen zombie för någon sömn fick jag då inte inatt :( Min karl ville inte sluta snarka! Och när jag vaknade imorrse och öppnade ögonen var det som att det krampade på något konstigt vis under ena ögat. Gick upp och såg att jag hade någon böld under. Inte stor, inte en finne men en röd utbuktning som gjorde jätteont! Börjar kännas mindre nu iaf!

Nu ska jag lägga in adresser i kundregister. Inte det roligaste toppjobb men det är så lugnt på både mailen och telefonen så register blir det.

Ikväll blir det lite småshopp till imorrn. Eller köpa nylonstrumpbyxor räknas väl knappast som shopping :P Sen blir det massa packning och imorrn åker vi till SOOOOLEN!!

schitzofreni!

Idag blev man ju helt schitzofren av vädret! Ena minuten var det snöstorm och 10 minuter senare sken solen. Efter lunchen gick jag på toa och då var det fint väder, när jag kom ut snöade med än någonsin. Och så länge är jag faktiskt inte på toa :P

Slutade redan halv 5 idag vilken betyder att jag hann till träningen! Förra veckan hann jag inte gå en enda gång så det kändes riktigt skönt! På torsdag sätter jag mig ju på flyget till Alicante med syrran så mer träning än idag blir det inte på en vecka.. Men jag får ju sol ist :)  

Ikväll blir det Desperate, finaly! 

tisdag.

Idag fick jag ett sms. Från "D-ström" stod det :)
Min älskade barndomsvän flyttar hem efter 1,5 år i Göteborg och 3 år i Värnamo. Var inte långt ifrån att fälla en glädjetår när jag läste hennes sms! Gud va underbart!

Sitter man i reception och pratar med kunder i telefon får man reda på en massa privata angelägenheter ska jag säga! Vissa är roliga och andra får man massa medkänsla för. Plus att jag blir så jobbigt nyfiken av mig.. 

SuperSugen!

Det var tydligen SugerSugen på tv1000 ikväll som precis tog slut. Den är så himla rolig, var ett tag sen vi såg den sist.. Alla filmer som dom (vad dom nu heter) producerar är bäst! Våra nya favoriter! :)
Har dock ätit så mycket och fort så jag har massa magknip men guud så gott allt var! Nu sitter vi med en varsin dator i knät och letar jobb. Måste ju spana hur det ser ut där ute..

måndag.

Idag har inte varit en sån rolig dag.. Sov katastrof som jag alltid gör mellan söndagar och måndagar. Kan det möjligtvis vara all ångest inför nya veckor. Men varför borde man ha ångest för att det kommer en ny vecka egentligen? Drömde också massa mardrömmar :( Jag och pappa åkte Cinderella, det blev storm och båten tippade över och vi höll på att drunkna!! Hemska Titanic liknande dröm!

Nej, min bil gick såklart inte igenom besiktningen.. Men förrutom däcken hade jag fel på bromsarna bak! Dom funkar alldeles strålande tycker jag men det gills tydligen inte :( Pappa ska kolla med bilmeckar grannen vad det kan kosta att fixa det. Vill inte lägga ner en massa pengar på skitbilen när jag typ inte kommer få något för den när jag väl säljer den.

Ikväll ska vi skita i att det är måndag och vara onyttiga! Vi brukar faktiskt vara bra på att vara nyttiga i veckan men idag förtjänar vi lite gottis. Det har vi faktiskt röstat om!

Inge bra film ikväll.. Typiskt.

helvettes bil!

Jävla helvettes skit söndag!
Vi åkte för att byta lampa i bilen, vilket gick kalasbra och fort! Hade ingen aning om att det gick så smidigt. Sen säger Joahns pappa "Du kan avboka din besiktningtid för dom här däcken kommer aldrig godkännas" Så nu har vi letat efter nya/begagnade däck, finns inga billiga. Nästa tisdag får jag körförbud på bilen.. Ska jag besikta bilen imorrn och få körförbud eller ska jag skita i det och få körförbud..? Jag vill ändå chansa imorrn, tänk om jag skulle få en två då har jag ju en månad att fixa däcken..

Hatar det här! När jag får jobb ska jag köpa en superbil, ta ett fett lån och skryta för hela världen om min grymma bil! Det ni! Och på det kommer jag bli rik och ha råd att shoppa varje månad, köpa onödigt mycket väskor&skor och ha råd att slinga håret hos frissan! Inge lång tid tills allt detta slår in! HA!

söndag

Söndag idag.
Känns helt okej för helgen har varit lång och jag ska bara jobba tre dagar den här veckan :) I fredags lekte vi hemma hos pappa, jag, Johan och Stefan. Spelade massa biljard, bastade i flera timmar och drack massa öl och lonkero. Himlans trevligt och skoj var det! Sedan blev det en nattpromenad hem till oss och några varv runt Grimstaskolan med minnesprat. Stefan och Johan pratade om sina Grimsta minnen och jag om mina :) Kl 4 hoppade vi i sängen, mycket senare än planerat eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen.

Då bar det av bort till Västberga och Target där Johan skulle utnytja sin födelsedagspresent. Han fick skjuta med 7 olika pistoler. I beskrivningen stod det 4 så instruktören hade nog noll koll på vad jag hade beställt, med det gjorde ju inget! Hade hörselskydd på men satan vad det lät i öronen. En gång löft jag lite på ena för att ta bort mitt örhänge. Precis då sköt någon med en Magnum och jag trodde att jag skulle bli döv på riktigt! Efter en halvtimmes skjutande tog vi bussen till Liljeholmen och vidare till Hammarby Sjöstad. Åt lunch och tog sedan en prommis innan vi gick till mamma. Spenderade resten av dagen där. Var ute och gick i solen, tog en cider vid vattnet, spelade spel och åt middag, Mycket trevligt! Blev hämtade av Johans pappa och innan 23.30 hade vi båda somnat på soffan.

Idag har vi städat hos pappa och om ett tag ska vi byta ena lampan i bilen så den förhoppningsvis går igenom besiktningan imorrn!

Nu ska jag plugga lite :)

rock my friday :)

Shit vad bra det går att plugga på jobbet! En hel sida har jag fått ihop, utan att ens anstränga hjärnan! Insperationen bara flödar. Eller så har jag en sockerkick efter all choklad jag ätit. Eller så är det för den underbara musiken jag lyssnar på. Varierar mellan Rock Klassiker och någon rockstation från LA, där spelade dom Def Leppard - Now!!! Sen bytte jag till Rockklassiker och där spelade dom Def Leppard - Hysteria. Helt otroligt är det!

Om 5 minuter bilar jag hemåt :)

fredag.

Denna dag började med en katastrof. Jag supertabbade mig med en bokning som nu kommer generera mellan 7-10 tusen mindre!! FAN, fan, fan! Ville gömma mig och gråta men nu har jag glömt det, lite iaf. Har ringt på telefonen hela förmiddagen och det har varit en hel del att göra. Men nu börjar det dö ut.. Alla ger upp och åker hem tidigt på fredagar, även här. Jag ska dock vara kvar till 5, men det är helt okej. Det som är bra är att jag kanske kommer få en timmer eller två lediga åt att plugga. 

Kvällen ska vi spendera hos pappa för han är i Solna. Ska äta middag, basta, spela biljard och dricka lite öl. Kommer bli skoj! Tror även att vi kommer få sällskap av Stefan.  

Så fort gästerna åker drar jag igång rockklassiker eller 107.5 :)

torsdag.

Jag kan inte fatta att det redan är torsdag! Idag när jag pratade i telefon sa jag "Vi hörs på fredag.." Sen kom jag ju på att det för guds skull är imorrn. Det är som att den här veckan inte existerat.. Vi ska börja sälja tryfflar på Görväln och vår konditor tyckte att vi skulle veta vad vi säljer så vi fick smaka två olika. Jag höll på att dö och hamna i himlen på rosa moln. Jag säger citat á la Ninni "Det knullade i munnen" :)

Imorrn blir det jobb till 5 vilket betyder, ingen träning :(
Blir Pilatesbollen för tredje gången den här veckan! Ska se till att ligga och stånka oftare på den.

Sopptorsdag : Kräääämig räksoppa!

vårdag!

Idag har det varit vårväder :) När jag åkte ut till Slottet idag var jag jättelycklig, sen klev jag ut ur bilen och jag höll på att blåsa bort. Det riktigt iilade genom hela kroppen men man blir så himla glad av att se solen hela dagen! Jag har hört att det ska bli snöblandatregn till helgen, då kommer jag börja gråta! På riktigt.

Var tokigt mycket att göra idag, blev helt snurrig av alla offerter och förfrågningar. Men det gick bra. I slutet av dagen var vi helt nollställda i huvet, kom inte ihåg vad vi skulle göra, vad vi höll på med, vad som skulle förberedas till imorrn. Helt lost! Slutade 18.15, samtidigt som min träning började hemma i Väsby. Jag tycker inte att det är jobbigt att sluta senare men idag var andra dagen i rad som jag missar träningen. Och som ni kanske har förstått så blir jag på ganska så dåligt humör när jag missar min träning :( Är som sagt det ända som är dåligt med friskis, man kan bara träna på bestämda tider..

Ikväll vill jag se på Greys men Johan vill se på film.. Får se om jag flyr in till sovrummet och ser på min tjejserie.  

onsdag.

Sovis idag! Helt underbart!
Gick upp kl 8 men skulle lätt kunnat sova någon timme till :) Äter frukost och tittar på Räddningspatrullen, perfket på monarna! Förr har jag älskat mina skjortor och kavajer men efter att ha på sig det i 3 veckor i sträck så är det inte lika kul längre. Längtar till jag kommer hem ikväll och få sätta på mig mjukisar, det är bra grejer det. Massa folk idag - massa jobb!

Om jag hinner ikväll ska jag iväg på skivstång :)
Vet inte riktigt när jag slutar..

oförståligt!

Nej, jag försöker att inte dömma. Men ibland är det jävligt svårt!!
Eftersom jag inte ens kan förklara med ord var jag känner när jag ser dessa människor länkar jag
Leborgs blogg som har världens roligaste och bästa förklaring! Glöm inte att kolla länken längst ner i inlägget..

Jag dör! HUR tänker killarna egentligen? Och HUR tänker tjejerna som tycker att dom är "såååå heta"

bästa ordet!

Mitt favoritord har jag kommit på själv!
Detta underbara ord är...
 
SKITBRILJANT!!!

:)

tisdag.

Idag var jag glad på jobbet, nu är jag inte det. Allt har bara gått så bra idag och jag har haft stenkoll på allt jag har gjort. Ett tag hade jag lite småtråkigt men då kom en gäst förbi repan och sjöng "Tingeling, Tingeling" :) Och dom två orden räckte för att jag skulle vara glad resten av eftermiddagen.  

Men sen hände någonting (?) och jag ville typ bara gråta. Trots att jag sprang upp och ner, upp och ner i trapporna med en massa tunga saker fick jag så dåligt samvete att jag ville slå mig själv när jag åt tre chokladbollar. Sen hann jag inte till träningen för jag hade glömt mitt Friskiskort hemma :( Då ville jag bara skrika. Och tillsist så hade Johan struntat i att handla trots han lovade så jag fick åka och göra det.. Allt detta ledde till ett minde psykbryt!

------------------------------------------------------

Nu har vi badat och snart blir det goood korvstråganoff! 
Sen favve programet på tv.
Dvs, lite gladare nu.. 

schlager maskerad ;)

              


Här är några fina bilder från schlagerpartyt i lördags ;)
Jag och Johan var HEAT. Annica - Måns. Emma - Alcazar
Imorrn ska jag lägga upp flera kort på bilddagboken!

måndag.

Hihi! Vi har tv 400 och där visar dom just nu Beverly Hills :) Och inte den nya skiten utan RIKTIGA BH! Emma, du får börja komma hit kl 17 varje dag! 

Idag var jag helt slut hela dagen. Och jag typ kokade. Brukar vara kallt i repan men mitt ansikte var som en spisplatta! Sen fick jag ett roligt samtal, från Sten! Han ville höra hur jag lät i telefon när jag jobbade så det var väl tur att jag svarade. Nu ska jag bara ta det lugnt tills det är dags att börja med middagen.

Älskade soffa, älskade filt, älskade tv :P

söndag.

Herregud!!! Johan har ALDRIG sett Lotta på Bråkmakargatan! Det är ju fan en katastrof! Och han har aldrig sett Törnrosa heller. Jag borde göra en lista med måste se filmer som jag ska visa för honom! Men att det är samma kille som spelar Jonas och Bert hade jag ingen aning om! Vi slog vad och Johan vann. Det betyder att jag ska bjussa på ost ikväll! Oooooooost! 

Nu ska vi se på Bee Movis istället för Lotta, det tycker inte jag är helt okej..

Igår hade vi schlagerparty här hemma. Det bästa var att Karlstad gav HEAT 12 p. Fan va bra dom är, me so proud över Väsby! Killarna dissade vårt tema men jag tvingade Johan att klä ut sig, vi var såklart utklädda till våra (mina) väsbyfavoriter. Ska slänga in korten på datorn snart så ska ni få se hur snygga vi var. Vid ett ville alla gå hem och sova så det fick dom väl göra. Ankan var kvar och vi introducerade henne för Guitar Hero. Fan va kass man är efter massa drinkar, vi klarade inte en enda låt till slutet. Sen kom Stefan och Sandra förbi och drack nattdrinkar :) Kl fyra hoppade vi i säng efter bästa fyllematen, fiskpinnar :)

Alicante!

Ååå! Idag mitt på dagen är det 21 grader i Alicante. Va underbart! Jag, Ankan, Mutti och Stone ska dit om två veckor för att fira Stones 50-årsdag. Mamma och Sten är nere en vecka och jag och syrran 5 dagar :) Jag sitter och letar efter lite info om klubbar där nere, måste ju ha en partyweekend med syrran! På Arlanda ska vi börja, det har JAG bestämt och jag är storasyster. Det är lika med MAKT. Eller något sånt  :P 

Fan vad jag längtar!!

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

vi SKA ta en drink på arlanda du ovh jag

Annica säger:

måste man inte va 20 där?

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

hmm, är inte helt säker..

men jag kan ju köpa

Annica säger:
jo men dom kanske ser att du går med det till mig sen

det är ju ganska öppet där

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

men sluta nu du vågade gå in på mitt legg förr men du vågar inte låta mig köpa en drink till dig på arlanda, haha! 

Annica säger:

ja men tänk om vi åker fast och så får vi inte gå på planet!

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

hahahahhaha

Annica säger:

dom aknske "tar oss" liksom

Du e så söt du ;)


schlagerlördag!!

Imorrse vaknade jag 8.30, pigg och utvilad. Varför..? För att det var dagsljus i hela rummet, det betyder att det är våååår. Dvs om man inte tittar ut. Öppnade sen ytterdörren åt lilla Dori och man riktigt hörde hur all snö smälte bort, det droppade och knakade och FÖRSVANN! Just det, jag gick inte upp halv 9, jag valde att somna om. Vad ska jag göra vaken i en massa timmar utan sällskap.. Johan gick och la sig kl 4 så han lär väl inte gå upp innan jag åker in till stan och Taras kl 11.50.

Tara ringde och frågade om jag ville komma redan 12.20. Självklart sa jag. Och i och med det vet inte Ankan om hon hinner komma in till Odenplan och åka med mig hem eftersom jag kommer vara klar 40 minuter tidigare. Lilla fröken lat är hon :)

På med tagga till musiken!
Vi ska följa Emma och Markus spår idag. Jag bjöd in oss hos pappa på middag innan schlagerpartyt :) God mat, en trevlig familjekväll, ingen ansträngning, lite gratis vin :)

sugar&fettbomb = fredag!

Mmmm, hemmapizza är så gott ibland! Och väldigt mättande! Var riktigt skönt att sola idag, jag börjar bli en riktig pepparkaka jag men av någon anledning vill inte färgen fastna i ansiktet.. Har alltid haft svårt för att bli brun i ansiktet i alla fall de senaste åren. Typiskt! Cola och mjölk är införskaffat till kvällens gottis. Chips, godis och kladdiskaka. Är det fredag så är det! Men nu ska Johan börja spela sitt dumma Resident Evil spel så jag ska "myspysa" med mig själv i sängen. Kaos program på tv så det blir film på datorn.

VARFÖR fortsätter det att snöa?! Jag trodde allt vitt skulle smälta bort nu i helgen :(

fredag!

I förmiddags var jag på super fredagshumör! Och ännu mer vid lunch när jag pratade med min Emma :)
Men nu hände det någonting, är inte alls fredagstaggad längre! Tror att det beror på den katastrofalt katastrofala datorn jag jobbar med. Lägger in kundregister och det programet finns bara på denna hemska dator.. Nu har den låst sig så jag kan inte göra någonting!

När jag åker hem ska jag lyssna på partymusik, sen ska jag sola, sen ska vi äta hempizza till middag och sen somna till någon film! Johan ska spela något nytt spel hela kvällen som kommit ut idag så jag får låsa in mig i sovrummet för att se på film. Om tvn inte bjuder på något blir det nog Australia! Ska nog fasiken ta mig en fredagsdrink i badet också, eller en Martini! Mmmmmmm!

Är supersugen på en tjej,vin&skvallerkväll känner jag!
Eller en gammal hederlig ölspelskväll!!
Ölspelskvällen väger nog över ;)

Najs dej!

Myyy, Mills är glad idag!
Jag har en egen användare, egen mail och ett master lösen till bokningssystemet :) Och jag har snickrat ihop två fina enkäter som ska användas för konferens och logi. Nu är det lunch vilket betyder att telefonerna är iskalla och inga mail kommer in. Det är därför jag kan spendera en minut här..

Häv a najs dej :)


torsdag.

Idag har jag heft en av mina super snoozningar. Halv 8 lät telefonen första gången och fortsatte sen var tionde minut till 8.45. Var halvvaken hela tiden men det var så varmt och skönt i sängen att jag bara var tvungen att ligga kvar! Tänkte hinna plugga lite nu på morgonen men det får bli en annan dag istället. Börjar inte förrns 11 idag, det betyder tyvärr att jag inte slutar förrns 7 ikväll..

Nu sitter jag och kollat på mitt gamla favorit barnprogram, Luftens Hjältar :) Vi fick hem vår box igår så nu har vi massa, massa kanaler. Och ännu bättre, FILMKANALER!! Har saknat dom från pappa!

onsdag.

Nu har jag varken ork eller något speciellt sug att blogga men några små punkter måste jag ta upp :)

- Jag kommer vara med på bild i DI i en artikel om Görvälns Slott :)
- Jag har trott att det varit torsdag nästan hela dagen.
- Jag ökade vikterna på skivstången idag, fan va fit jag kommer bli!
- Blev en grym nyprovad Thaisoppa till middag
- Jag jobbar 11-19 imorrn
- Har klurat ut hela min outfit till lördagens schlagerparty
- Nu ska jag få massage!! 

Babaj!!

tisdag.

Idag kom jag 1,5 låt sent till Friskispasset. Så går det när det börjar halv6 hemma i Väsby och jag slutar jobba kl 5 i Järfälla.. Jag hann inte ens gå på toa, trots det kämpade jag på bra! När jag kom hem hoppade jag in i duschen meddans Johan lagade wok till oss. Och den blev godare än min!! Så från och med nu ska han alltid få laga det :) 

Fixade massa bekräftelser och bokningar idag och dagen flöt på bra trots att jag kom sent pga snöstormen. Höll på att hamna i diket och åka in i rumpan på andra bilar några gånger för det var så halt och moddigt. FY! Sen slutade inte äckel snön på hela dagen :(

Jag skulle fått massage idag men vi glömde bort det och nu spelar Johan poker så jag ska få det imorrn! Direkt efter skivstången!


I dare you..

Emma har "därat" mig! Jag ska fylla i listan och allt ska börja på första bokstaven i mitt namn. C.. Det tycker jag är fusk, för det är en svår bokstav. Så eftersom över hälften av alla jag känner kallar mig Mills så ska jag köra på M. SÅ det så! 

1. Vad heter du? Mills
2. Ett ord på fyra bokstäver: MJAO
3. Flicknamn: Milla
4. Pojknamn: Mattias
5. Yrke: Mattelärare
6. Färg: Marron (brun på franska)
7. Klädesplagg: Mjukisar
8. Mat: Mums mums
9. Sak i badrummet: Muggen
10. Plats/stad: Madagaskar
11. En orsak att vara sen: Myspys
12. Något man skriker: MYYYYYYYYYY!
13. Film: Moulin Rouge
14. Något man dricker: Mai Tai
15. Band: Matchbox 20
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Minkvägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Magaluf
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Maskerad

Jag tycker att jag lyckades bra. Blev jag Godkänd Emma? :)


måndag.

Ajjje, min rygg gör ont! Och av alla möjliga olika anledningar. Den ergonomiska stolen i repan är verkligen inte ergonomisk för min rygg och mensvärken gör inte det hela bättre. Jag ser nog ut som att jag håller på att skita på mig där jag sitter och får mina kramper i magen. Känns som att någon hugger en kniv i mig, sliter mig itu och mosar mig på samma gång :(

Snart är det dags att laga pankisar, mums ska det bli! Har precis fixat en pre-nu-me-ra-tion på Topp&Hälsa och en på Femina. Perfekt när man är för trött för att koncentrera sig på en bok! Jag ska bli hälsan själv med mina nya tränings- och frukostvanor, haha!

Imorrn får jag sovis till kl 9! TJO!!

pulsmedel.

Idag har jag haft så tråkigt så jag efter några timmar bara ville ligga i sängen och gråta. Om det berode på tristess eller PMS vet jag inte med det spelar väl ingen roll, mår man dåligt så gör man.. Tog mig iaf iväg på ett Friskispass som jag trodde skulle vara ett medel. Hade helt glömt bort att det var ett medelpuls pass med schlagertema :) Schlagern gjorde mig lite glad! HEAT och Lotta Engberg, en perfekt blandning för mig, haha! 

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska Johan minsann laga mat till mig! Sen ska jag vara onyttig! Så det då!

söndag.

På första natten på en vecka har jag sovit kasst. Jättekonstigt, på helgerna brukar man ju alltid kunna sova bra. Jag har vaknat hela tiden och jag har drömt så konstiga saker att de inte går att förklara. Imorrse vid 9 vaknade vi ett tag, Johan pigg och jag helt död så lilla jag låg kvar och sov. Var helt förvirrad av alla drömmar.

Schlagern igår avslutades kanske inte så jättebra. Inga av dom vi hejade på gick vidare, kaos! Men nästa helg blir det bättre och Emma har kommit på bästa temat EVER!! Vi ska klä ut oss till dom vi tror kommer vinna, så himla roligt!

Idag blir nog en slapp i soffan dag!

snittar och mousserande :)

Nyss var Mutti och Stone här på en kort vesit innan dom skulle iväg till Kicki och Bernt på schlagerparty. Vi åt några smarriga skagensnittar och Mutti hade med en flaska mousserande! Eller två för en fick jag i namnsdagspresent, tackar tackar!

Handlade för 523 kr på IKEA och presentkortet jag hade var på 500 kr, snacka om bra koll! En superfin lampa till vardagsrummet samt en blomma. Galgar, lila (!!) servetter, doftljus, en stor bricka, burkar till mina kryddor, burkar till lös te och en strykbräda. Man bara måste älska IKEA! EFter det tog vi en tripp till Görväln, ville visa Johan vart jag spenderar mina dagar under LIAn.  

Nu dricker jag en Lonkero.. Två glas mousserande och jag blev sugen på party istället för en myskväll, ikväll är dock inget sånt planerat och alla verkar vara bissy med annat.. Blir iaf andra chansen om en timme och vi har köpt HUUUUUR mycket onyttigt och gott som helst till kvällen..

namnsdag

Idag har jag namnsdag! Emma min soulmate har minsann grattat mig :)
Jag sa det till Johan igår som då tydligen planerade att köpa blommor till mig. HAn glömde dock bort det så jag ska få en korv på IKEA. Haha!

Camilla - Hjälpsam
Det står det på min namnmugg, stämmer det? Vet inte riktigt..

lördag.

När jag loggade in mig på bloggen skulle jag skriva "Vilken jälva skit dag!!" Nu skriver jag istället: Vilken UNDERBAR dag!!

Det skulle ha varit en skit dag för att bilen är hos Tommy för lagning vilket jag glömt bort. Jag hade planerat att åka till IKEA och när jag kom på att jag inte hade bilen och inte skulle kunna åka till IKEA skulle man kunna säga att jag bröt ihop :P Eller nästan iaf..

För en minut sen ringde Tommy och sa att bilen är lagad, fixad och att jag nu kan hämta den hos pappa!!!! Så nu ska vi iväg till mitt älsklingsställe! IKEAAAA! Sen handla god mat till ikväll. Vi vaknade redan halv 9 imorrse och var pigga och kunde inte somna om, väldigt ovanligt. Men vi stannade kvar i sängen i två timmar, det hör ju till helgen att ligga kvar länge i sängen. Jag har städat lite nu på förmiddagen och när vi kommer hem ska jag damsuga. Finfint blir det! 

Andra chansen ikväll!!!!
Go AMY!

fredag!

Hej alla glada fredagsfirare!
Själv är jag ingen fredagsfirare än, sitter kvar i repan. Själv :(
Växeln är död så jag kan inte ringa de samtal jag skulle behöva och ingen kan ringa in, så här händer det inte så himla mycket. Om 30 minuter är den sista konferensgruppen klara så då ska jag fixa fint och iordning till måndag men det går ju ganska fort.. Och när dom går ska jag byta bort denna softmusik till något mer fredagspassande!

Idag är det fredag vilket betyder att jag druckit cola till lunch och ätit tre supergoda chkladbollar efteråt :) Sen har jag en kladdkaka som väntar på mig där hemma som jag bakade igår.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite examensarbete eftersom jag inte har något annat att syssla med.

torsdag.

Jag tror att jag är tröttast i världen! Det är dock möjligt att de som åkte Vasaloppet var tröttare men annars så är jag tröttast! Fick sluta halv 5 idag eftersom jag var kvar så länge igår. Fick lära mig ytterligare lite i bokningssystemet om 10 veckor vill jag kunna allt :) Imorrn ska jag jobba till 5 för att stänga repan så jag missar Malins medelpass. Dåligt med träning den här veckan :( Jag vill ju!!

Nej nu är jag för trött för det här!

Ikväll ska jag exprimentera ihop en Thaisoppa till middag!

schlager update

Nu sitter jag och lyssnar igenom årets alla schlagerlåtar :) Åå, vad lycklig min karl är! Men jag måste ju lyssna igenom det som jag missat så jag är uppdaterad till andra chansen och finalen! På lördag är det och vi har inga som helst planer förrutom att äta god mat. Vad har hänt med alla schlagerpartyn, det undrar jag! ETT schlagerparty har vi haft iår och det var den sämsta deltävlingen..

Jag vill verkligen ha ett schlagetparty på lördag!!

onsdag.

Idag har varit en lååång dag. Var själv i receptionen hela eftermiddagen och det ringde EN gång. En gång på 6 timmar! Kl 5 hade gästerna fortfarande inte checkat in så jag tänkte stanna tills dom gjorde det. Men 20 över sa Stefan att jag faktiskt fick gå hem så kunde han sköta incheckningen. Trots det missade jag min träning idag, skivstången!! Jag skulle ju öka mina vikter idag. Kanske tar mig iväg på ett medelpass imorrn istället och ett på fredag.

Jag har börjat få självdiseplin när det gäller sötsaker! Hela dagen idag har världens sötaste och godaste bakverk stått framme och jag tittade bara på dom. Några gånger var jag på väg fram till bordet men jag vände :) Duktiga jag! Jag har bestämt mig för att jag på fredagar får ta några små godbitar och dricka cola till lunch, annars NADA!

Typiskt att kycklingen typ ska ta en timme i ugnen! Skulle kunna äta ett kilo känner jag!

tisdag.

Helllooooo!
Ni kanske har märkt att det hänt en liten förändring i min blogg. Jag skriver inte tre-fem gånger om dagen längre, för jag har praktik nu. Dvs jobba, slita, prestera utan att få en krona för det. Men jag har grymt kul på dagarna :) Kom hem för att byta kläder och springa tillbaka till bilen för att åka till träningen, kom fram precis på minuten. Jag har aldrig tyckt att passet varit så jättejobbigt men idag var det det. Kanske för att jag sprungit i trappor hela dagen. Tror att jag gick upp och ner ca 14 gånger idag (65 steg ena vägen) det blir bara det 14*60= 1820 Okej, kanske inte en massa steg, men det känns i rumpan ska jag säga er. 

Nu blir det falukorv i ugn till middag. Sen ska vi se på muppiga Rosing och älskade Desperate :)  

"FORMAT"

Innan jag åkte iväg imorrse skyndade jag in på Handelsbanken för att se om kortinformationen uppdaterats på det konstiga "köpet" som jag skrev om igår. Det hade det och jag tror att jag och Johan kännde oss lika dumma när jag läste vad det stod innan summan 1029,21 kr. "FORMAT" stod det! FORMAT!! Hur kan vi glömma att vi storhandlat när det typ var månadens happening, så dumma! Har kännt mig dum och löjlig så fort jag tänker på det!

Idag var första dagen på LIAn, jättekul och skönt att vara tillbaka. Var en ganska lugn dag idag, började med att lära mig det nya datasystemet lite smått, kommer nog ta ett bra tag tills man kan allt. Nu har jag gjort smarriga (hoppas jag) köttfärsbiffar med fetaost i, namnam!

måndag.

Godmorgon världen!

Jag är vaken, iordningfixad och nästan lite pigg. Men bara nästan. Idag är första dagen på en 10 veckors lång LIA, så underbart skönt att vara igång igen. Nu behöver jag inte längre känna att dagarna är sega, långsamma och värdelösa. Och jag behöver inte varje kväll innan jag somnar tänka: Vad ska jag göra imorrn för att tiden inte ska rinna iväg till värdelösa saker. Det känns helt enkelt great att börja på Görväln idag igen.

Jag har till och med ätit frukost! Två rostade mackor och te :) Börjar inte förns kl 9 men gick upp kl 7 ändå. Kan väl lika gärna gå upp då när jag ändå vaknar av att Johan kliver upp.

Ser ut att bli med snö ikväll :(

VART är mina pengar?!

Är det DU som snott mina pengar?!
Igår när jag tog ut pengar stod det 345 kr på mitt saldo, jag blev helt förskräkt och förklarade för Johan att jag ska ha minst 1000 kr mer. Det står att det den 26/2 dragits 1029,21 kr från mitt konto!! Pengar som jag inte har använt och som har dragits någonstans ifrån som jag inte har en aning om! Samma dag som de dragits var jag inne på Forever21 och spanade på kläder, la massa saker i kundvagnen, gick till kassan men bekräftade ALDRIG köpet. Idag när jag gick in där hade jag heller ingen order hos dom, MEN summan som dragits är samma som kläderna jag la i kundvagnen ink frakt!! Helt sjukt, måste ringa banken imorrn och ta reda på vart mina pengar tagit vägen!!


kalasbra lördag!

Bounce är så grymma så jag får ont i magen! Showen var helt otrolig och jag höll på att börja att gråta i början för jag fick såna adrenalinkänslor! I slutet blev det disco och skumparty i ena delen av lokalen. Om vi inte skulle gått ut på restaurang efteråt skulle jag hoppat in bland allt skum! När showen var slut hade det blivit ett antal minusgrader ute och jag hade tunna tunna strumpbyxor på mig och en kort klänning (årets sämsta klädval) Tillslut hittade vi en liten bar med något konstigt 80tals pop tema där tog vi en öl innan middagsdags. Grym middag på Faros med Halomi till förrätt :) Sen tänkte vi gå ut och ta några öl, vi gick till Bröderna Olssons och vände direkt när vi kommit ner för trappan. Det var ett NO NO ställe för oss.

Sen slog tröttheten över oss. Hade varit vakna sen 6 på morgonen då Midori röjde runt samt varit på dop under dagen. Så vi åkte hem, kollade på tv i två timmar och somnade på soffan kl 12. Spelar ingen roll, måste ju inte alltid gå ut och vara ute halva nätterna. Var ändå en toppen mysig dag och kväll! Var ju en av mina julklappar!