time to go home!

Snaaaart är dagen slut!
Då ska jag ta mig hem till Veronica för att se resultatet av hennes nyfärgade hår och ge henne massa klänningar som hon ska få prova och låna till nyår. Måste nog hem och hämta några fler, svårt att välja klänning till någon annan..

Idag är en underbar dag (trots långsam) då det är en "fredag-onsdag" Imorrn har jag tagit ledigt och då ska vi dekorera inför nyår, så jäkla taggad. Kommer bli skitsnyggt, hoppas husägaren också tycker det :) Massa gottis och champagne måste också införskaffas! Sen på kvällen ska jag och Johan äta fondue, vanlig och ost!


Så ingen på jobbet glömmer :)


HMs vårkatalog.

Igår fick jag hem HMs vårkatalog. La mig ner innan läggdags för att bläddra igenom och vika sidor :) Men det blev inte så mycket vikning, inte alls nå snygga kläder. Vida jeans, träklackar, pösiga linnen? Ett par ljusa jeans, treggings och en bikini var det jag hittade. Också det som jag nyss klickade hem från hemsidan. Haha, varför ska man inte kunna köpa en bikini mitt i vintern? Passade på nu när allt fanns på lagret..

Guuud vad jag längtar till våren nu, geee mig! Vill kunna använda mockastövlarna jag inte hann använda innan snön föll i höstas! Har redan planerat the outfit! De nya puderrosa jeansen, mocka stövlarna, skinnjackan jag fick i julklapp och stoooora solglasögon. Just det, en tröja måste jag hitta till :P


new ring!!

Jag älskar min nya ring som jag fick av Johan i julklapp <3
Så blingig och fiin!

På lunchen var jag nere på PrisExtra och fyndade massor av dekorationer till nyår :) Allt går i guld och silver såklart. Hmm, måste nog ner imorrn igen och köpa lite till, hihi. Nu ska vi bara komma på vart vi ska vara så jag kan planera vart allt ska sättas upp. Snälla gud, gör så att pappa åker bort på nyår ;)


"mellandagsrea"

Blev en runda med mellandagsrea igår kväll. Blev först en runda i Stinsen där jag hittade två koftor för 100 kr styck, fyyynd :) Jag som varit så ledsen för jag inte köpt några koftor denna höst och vinter.. Sen drog vi vidare till Kista där Johan skulle kika på 3D tvn han vill ha..... Det slutade med att jag kom hem med två par stövlar!!! Rea, 700 respektive 500 kr... Haha, jag köper aldrig skor för 700 kr, vilken rea :P

Dagen börjar i växeln. Var helt död imorrse men jag blev lite piggare när jag tänkte på att imorgon är sista arbetsdagen den här veckan. Tänk om man alltid skulle ha tredagarsveckor, underbart! Eller någon gång ibland iaf :)


semesterplaner 2011.

Jag och Johan är nästan helt säkra på att det blir till att spara två semesterveckor det här året för att åka till Thailand nästa vinter. Började spana på resorna men såg att det inte går att söka så långt fram i tiden. Efter jul ska vi åka och än så länge kan man inte söka resor efter årsskiftet 11-12.. Typiskt! Det blir till att spana lite hotell istället :)

Sommarsemestern blir i sverige och kanske en sistaminuten, tre veckor på sommaren ska man väl klara sig på?

Herregud, deklarationen kommer snart, det är väl den som avgör hur semestern blir i sommar...

julhelgen.

Har haft en superbra julhelg!
I fredags på den stora dagen var det fullt hus hemma hos oss och det gick väldigt bra faktiskt! Mamma, Sten, Annica, Pappa, Inga-Lill, Mormor, Tobbe och Johans föräldrar. Jag är jätteglad att vi lyckades böka in alla och alla verkar ha haft det bra :) Glögg och Kalle, matlagning, enormt julbord, julklappsspel och julklappar i mängder. Fick så mycket fint så! Supermysigt men shit va tiden gick fort!

En ring, klocka, morgonrock, snuggelfilt, mysdress, kofta, skinnjacka, klänning, örhängen, vinprovar bok, zonterapi bok, favorit muggen, presentkort på IKEA samt spa, biljett till we will rock you, pengar och lite mer saker :)

I lördags vart det galej med de bästa med en jäkla massa shots :S Tequila till att börja med, redan där var det väl dömt att gå illa... Devin lärde mig och Veronica hur man shottar utan att det smakar någonting, ej vettig kunskap! Nu finns det ju ingenting som stoppar en, allt går ju ned nu.. Avslutade natten med att göra en shotkanna, illa, men shit va kul vi hade!!

Igår gjorde vi inget annat än att ligga på soffan. Tittade på mängder av filmer på tv och sov till och från.. En riktig söndag heltenkelt.. 

back @ work

Gäsp, sitter på jobbet och funderar på hur jag ska få någonting gjort idag. Vill bara vara hemma, varför tog jag inte ledigt för? Andra dagens bakis sen i lördags är jag också! Mår illa och är så trött så jag funderar på att lägga mig under skrivbordet och sova lite :P Men, men, ytterligare en 3 dagars vecka så det känns helt okej.  

Till lunch blir det..... JULMAT! Herregud, kommer aldrig bli av med all denna mat! Blev julrester både i lördags lunch och middag samt igår lunch och middag. Ikväll blir det något annat, helt klart!

Undra om man måste börja ta tag i saker nu..

finaly some julfeeling :)

Precis som jag planerade här jag varit superglad hela dagen :) Jag här fått en massa jobb gjort utan att stressa, organiserat, julstädat och tömt 15 pärmar på papper, ätit choklad och nynnat julvisor! Sitter nu på tåget hem. Då blir det en ordentlig julstädning, pyntning, klappinslag och julmys :) Har saknat julkänslan fram till nu men nu sprätter det i hela kroppen! Tur att man har lite barnasinne kvar. Imorrn blir det till att fixa och trixa hela dagen. Saker ska handlas, mat ska lagas, det ska möbleras, men först börjar jag dagen med en manikyr, längtar!!

denna julgran...

Igår när jag kom hem var jag överlycklig för att jag skulle få klä granen. Som vanligt så började jag med att koppla i lamporna för att se om de lös.. Nej.... De gjorde de inte och bara en extra lampa hade vi :( Första gången de lite lyser för mig!!! Så inge klä julgranen blev de. Jag gick runt och sjöng "Jag drömmer om en ljuuuus julgran, den finaste jag nånsin haaaaaaft" Efter en timme sa Johan till mig att sluta :P

Så idag måste vi köpa lampor.. Sen ska Johan ut och handla klappar och jag ska julstäda. Seeeeen, finaly, så blir det att klä julgranen och slå in paket. Bara fyra dagar sent, och vi som sa att vi skulle at in granen tidigt i år..


Förra året.. I år har jag köpt nytt glitter och en ny stjärna till toppen :) 


sista jobbdagen :D

Åååå, sista dagen innan fyra dagars ledigt, tjoho!
Sov jättebra inatt också, ännu bättre!

Idag har jag som sagt en hel del att fixa med på jobbet och när jag kom hit kom jag på att vi ska ha avstämningsmöte mellan 10-14. Men jag gör helt enkelt det som hinns med, jag vägrar att stressa idag! Idag är en glad dag, det har jag bestämt!

Hahaha, världens bästa "försöka hålla Emma och Markus vakna" mission :D På natten efter midsummerfish festen!


talsvar hit och dit!

Guud, har haft massor att göra på jobbet idag. Dagen började med kaos, mer frånvaro.. Jävla "sjukdommar" Själv tvingar jag mig till jobbet trots att jag är så täpt så man inte alls hör att det är jag men annars så mår jag bra. Förkylning är inte att vara sjuk, baaah!

Sen vände dagen och blev rolig då vi började "bygga" talsvar. Och jäklar vilket projekt det var, menyer över allt, undermenyer, kopplingar osv osv. I två timmar satt vi för att få till talsvaret på en slinga, tillsammans med Marianne som utbildar folk i systemet. På eftermiddagen när jag gick in var ALLT borta!!!! Ville gråta och skratta på en gång, sparka in en dörr eller två. Nu måste jag och Anna göra om allt igen, själva, vilket säkert kommer ta en hel dag!

Efter det ville jag bara sova men jag kom bara på mer och mer jobb som jag måste få gjort innan jag tar ledigt på torsdag.. Blir fullt ös imorrn!

Skönt att vara hemma!!!

dags att trängas!

Majgaaaad!
Jag gör inget annat än nyser och snorar, känner mig så fruktansvärt äcklig! Blä, blä, blä! Och snart ska vi ta oss ut i snöstormen för att köpa de sista julklapparna och trängas med resten av sverige. Tänkte testa med Solna Centrum, där är man inte så ofta.. Sen får vi se om IKEA hinns med, hoppas, hoppas :)

Jag vill ligga inne och dricka glögg hela dagen och titta på bullerbyn firar jul och greveholm, mys! Men i eftermiddag/kväll blir det julbak med lussisar, godis och kolakakor. Det är också mys! Sen tror jag att det ska bli någon form av party? Frågan är bara var, när, hur?

Råkade zooma lite :P

nyårsklänning

Nu är den tillbaka på Nelly! Den första nyårsklänning jag föll för i år. Men än så länge bara i medium, kommer gå in konstant på hemsidan så jag inte missar en small. JAG SKA HA DEN!!


droppidropp :(

Den här hösten, vintern har det inte runnit en droppe från min näsa. Och jag har varit lyklig meddans alla andra människor i sverige klagar över sjukdom och förkylning. HA till alla som säger att jag lätt blir sjuk för att jag inte äter ditten eller datten.

Nu var det visst min tur. Igår kväll gick jag hem, genomsvettig från gymmet i snöstormen. Inte det bästa kanske, direkt när jag kom hem kände jag att något var pågång. Typiskt, hoppas att det stanna såhär och inte blir värre!

Ikväll får vi se vad som sker. Baffe ringde och ville göra något. Stackarn har ju varit nykter sen förra fredagen :P Så det lär väl bli en snabbmiddag istället för fondue och sen lite lek. Men imorrn gäller det att vara pigg, massa shopping och runt körning står ju på schemat. 

merry friday!

FRIDAY!!

Dagen började med att jag skulle försöka få fram bilen som var täckt med 2 dm snö. Efter att ha lekt mänsklig bilskrapa såg jag ut som en snögubbe och slängde mig i bilen till Rotebro. Sprang som en tok men missade ändå tåget, blev förbannad och hatade migsjälv i 5 minuter. Sen kom Åsa helt plötsligt så då blev jag glad igen :)

Idag blir en hel dag i växeln, ganska mysigt såhär en fredag, lugnt på telefonerna också! Då hinner jag köra lite klänningsspan på internet, tror dock att jag kollat alla sidor snart. Innan vaxningen ikväll ska jag ta en snabbrunda på Åhlens vid odenplan så får jag se om dom har något fint.

Ikväll blir det fondue till middag :)

time to move..

Då var det bestämt, februari 2012 flyttar vi!

Och då menar jag tyvärr inte att jag och Johan flyttar utan jobbet ska flytta ut till Gärdet. GÄRDET, det tar ju en evighet att ta sig ut dit! Till centralen, röda linjen och röda linjen som det alltid är fel på. Inga bra lunchrestauranger, bara blä känns det som. Det finns inte en kotte här som vill flytta och "nu börjar kriget" som de säger.

Men jag orkar inte gnälla nu, det är långt kvar och vi kommer ha ett fullspeckat år med massa roliga saker att göra!


no no Keso till mellanmål!

Jag har kommit på och accepterat att jag  inte tycker om Keso. Har försökt få i mig det två gånger men det går inte. FY! Jag försöker ju då börja äta ordentliga mellanmål de dagar jag tränar men det är svårt med vad man "får" äta och inte. Jag är ju ganska dålig på sånt där så jag försöker lära mig lite från min deff arbetskamrat :) Ägg får man äta, bara äggvita, passar mig perfekt! Och tonfisk.


Förlåt Sverige. Men jag tycker att det är en större nyhet och mycket viktigare att en hiv-smittad man har blivit botad än hur terrorkillen i Stockholm blev terrorkillen.. Hur kan den nyheten stå nästan längst ner på sidan?!

slöseri på enegri!

Mills e happy :)
Jag trodde att jag skulle behöva sitta i växeln hela dagen, men inte! Öppnade och körde en timme och sen kunde jag återgå till mitt. Man ska inte hetsa upp sig i onödan, var jätteirriterad igårkväll pga något som inte ens hände. Onödigt att slösa sin energi på det!

Mitt i allt jobb, uppdateringar och små projekt kan jag inte sluta att tänka på det. Jag MÅSTE hitta en ny nyårsklänning, prio ett sätter jag på den uppgiften! Får dock vänta tills ikväll eller lördag då jag ska iväg och shoppa.

Julklappar, IKEA, klänning, julgran, bak. Det ska vi ägna vår lördag till :) Eller eventuellt om vi bakar på söndag och kör en julmarknad på det.. Helgen innan julafton, mycket att hinna med!

träningsmål 1&2

Ikväll skiter jag i afterworken och öl med jobbet. Varför, för jag ska zumba!! Har inte blivit av någon zumba på 2 veckor så jag känner att jag måste på det här passet innan juluppehållet. Längtar!  

Och jag älskar mina 8 kg hantlar! Igår när jag körde biseps satt en man/gubbe (vad säger man?) i 55 årsåldern bredvid mig och sa helt plötsligt "Jävlar, va stark du är!" Tror ni jag mådde bra eller bra, jag kände mig fan bäst i världen!

Så två mål har jag satt upp:
- Klara 9 kg hantlarna
- Springa 2 km under 10 minuter, inte så jättelång ifrån nu :)

Mer träning och mindre öl, det är en kombo jag tror på :D 

Om jag får några julklappspengar finns det bara en sak att säga POLEDANCE!


glasögonormen är född!

Jag har ju då blivit en glasögonorm :'(

Jag kan inte se normal ut, det är fan omöjligt! Jag sa till Johan igår att jag kan inte ha dom om jag inte är sminkad, då kommer det ju bli ännu värre :P Jaja, jag vet, man vänjer sig väl. Men inte efter en dag. Och i eftermiddag ska vi ha en workshop så då måste jag använda dom! Jag som tänkte skita i dom på jobbet..





The new Mills...


dress from hell :(

Det blev julklappsshopping igår iaf :) Fyndade dock inte så mycket, blev julklappar till respektives syskon och så köpte jag det sista till Johans päron. Nu är det alltså till syster och pappa kvar. Ska det vara så svårt att önska sig något, alltid vill man väl ha något? Sak försöka hjälpa Johan att komma på lite bra klappar också.

Igår fick jag hem nyårsklänningen jag skrev om för någon dag sen. HEMSK :'( Först så gick inte 400 kr bhn jag köpt till att ha under. Jag kan inte gå utan, helt enkelt för jag vägrar.. Färgen stämde inte alls. Det ända som var fint i den var mitt ass :P Men det duger inte när resten av mig såg gigantisk ut! Detta ledde till en minde deppsvacka och jag har träningsväskan med till jobbet idag! Den följer även med imorrn!

Så... Help me find a new dress!!

  


lära, lära nya saker..

Den här dagen har gått hur fort som helst, dags att gå hem om 15 minuter.
Hela förmiddagen körde vi kurs om felsökning, fortsatte halva eftermiddagen och resten av tiden har det lagats lite telefoner. Tänk att saker inte kan fungera som planerat..

Ikväll skulle det blivit julklappsshopping men Johan fick tydligen massor att göra på jobbet så det blir imorrn istället. Så frågan är om jag ska ta en runda på gymmet nu. Dvs om jag får sno bilen från Johan :)  


Den här fina gjorde jag igåår :)


jag fick allt jag ville :D

Jag fick precis vad jag ville ha igår när jag kom hem! Adventsljusstaken var tänd, jag fick varma lussebullar, glögg och se på lucia på tv :) Så himla mysigt, så borde man få fler gånger i veckan! Eller framför allt så borde man kanske komma hem från jobbet och ta det så lugnt, jag flänger ju omkring som en orkan direkt när jag kommen innanför dörren.


Igår bestämdes också vad vi ska göra på julafton. Vi ska vara hemma hos mig och Johan! Mamma, Sten, Pappa, IngaLill, Annica, Mormor, Affe, Gudrun och Tobbe. Jag blev superglad som ska få planera julafton :) Perfekt eftersom jag är ledig dagen innan, laga mat, mat, mat! Sen när jag gick och la mig igår kom jag på : HUR FAN SKA VI FÅ PLATS?!  

Hur många russin?

Jag börjar lite slappt på jobbet idag, te och lussis :) Men hur många russin kan man gömma i en lussekisse EGENTLIGEN. Jag är uppe i 10 och har inte ätit upp hela ännu!

Som sagt, Lucia idag! Fick lite panik igår när jag sa det till Johan och han svarade "Jaha, är det imorrn?" Huur kan man inte veta det? Jag beställde iaf lussefika, tända ljus och lucia på tv när jag kommer hem ikväll. Hann nämnligen inte titta imorrse. Men det är väl säkrast att ringa och påminna honom om det :)

Dagens julklappstips till Mills: En hallspegel! :)

15 russin hade de proppat i!

 

nyårsdress!!

Årets nyårsklänning är beställd och på väg hem till moi :) Jag ber till gudarna att den är lika snygg på riktigt som på bilden. Och att den svindyra bhn jag köpte passar till! I min dröm så gjorde den iaf det, hihi. Valde mellan denna och en klassisk svart som man skulle kunna använda vid betydligt fler tillfällen än denna. Men.. Det är ju bara nyår en gång om året eller hur, lika bra att slå på stort!


http://nelly.com


dagens klapptips.

Wiowio, då var jag på väg hem!
Underbart om ni frågar mig. Funderar på om jag ska ta en snabb runda i Forum innan Emma kommer och hämtar upp mig och alla fina lila kassar från la systemet ;) Men tanken på att behöva släpa på ännu mera saker på söndag när jag åker hem allt för tidigt känns lite jobbigt. En mascara kanske jag ska orka bära iaf! 


Dagens julklappstips till Mills:
En fin, tjock, ordentlig vinbok! Distrikt, druvor, lagring, smaker, passning mmmmmmmm :) 

ta inte den sena bussen...

Idag bestämde jag mig för att ta en senare buss. Eller jag hade inget annat val efetrsom jag gick upp så sent :P Missade bussen, såklart. Alltid när jag bestämmer mig för att ta en senare buss är det något som händer, jag missar den, den kommer inte, tåget är sent.. Det slår aldrig fel. Men idag kom som tur var Kistabussen som åker förbi tåget så jag kom i tid :)

Dagen på jobbet började såklart med problem, man kunde helt enkelt inte ringa, men det var löst på 10 minuter så jag hoppas att det håller sig så resten av dagen. Jag tänkte nämnligen kompa och sluta vid halv 4, 4. Då tar jag mitt pick och pack och åker hem till Emma!! Middag och idolkväll står på schemat och övernattning :)

Merry fredag!


Flumhelg på schemat :)


aerobic&sushi torsdag!

Det blev ingen Zumba igår, hon var sjuk :( Så jag körde Aerobic som de satte in i stället. Var lätt som en plätt så jag tog i ordentligt vilket resulterade att jag knappt kunde gå hem efteråt. Jag hade glömt att det var så roligt med aerobic och musiken är nästan alltid bra! Lite svårare bara ;)

Efteråt gick jag och köpte sushi på vägen hem. Sen bokstavligen släpade jag fötterna efter mig när jag gick hem med mat, tränings- och handväska. Johan får bidra till ett par nya ;) När jag kom hem var jag typ mer blöt än vad jag var på gymmet, men maten var god! Vi kollade sen på the box som började lovande men som spårade ur totalt, och mitt i filmen kom jag på att det var just så som Emma beskrivit den för mig.. Typiskt.

Hoppade i säng vid 11 och somnade på studs och hör och häpna, sov heeela natten :)

ge mig imorrn med Emma!

Herreguuud vad tråkigt det är idag! Alla måsten är klara, listor är uppdaterade till max och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Äta lunch kanske, men jag är inte det minsta hungrig trots att jag åt direkt när jag kom till jobbet imorrse.

Jag vill ha en flumdag med Emma, det tycker jag skulle vara roligt :) Men imorrn efter jobbet flyttar jag hem till henne över helgen så då har vi massa tid på oss. Idolparty med rosa&blingtema imorrn, bakisdag på lördag och vin i mjukisar det ser jag sannerligen fram emot! Bakiscola (eller must såklart!) i badet och lite bibelläsning kasnke? Haha!


Jaa, det här kortet är ju då 5 år gamalt  som vi tog på världens bästa revolution..
Hittade inte kortet där vi badar badkar :P


8 kg känns :)

Ont i hela kroppan har jag, 8 kilos hantlarna satte sina spår lite var stans :) Jag älskar att gymma, jag älskar att öka vikterna och känna att jag fortfarande kan och jag älskar hur jag mår när jag går därifrån. Så frågan är då.. Varför ska det vara så jäkla svårt att ta sig dit, jag förstår inte riktigt.. Men ikväll blir det Zumba och lite gymmandes innan det.

En av mina fina manikyrerade naglar gick precis sönder, själv gelelagret man lägger på slogs bort :( Så nu får jag gå såhär i två veckor då jag ska göra om det.. 

Om två veckor är det alltså dan före dopparedan och jag är ledig!! Har redan planerat hela dagen: jag ska vakna, sola, gymma, basta, gå på manikyr, åka hem, förbereda massa mat, städa, dricka glögg, äta choklad, pussa på Johan, ha uppesittarkväll <3  


Den här bilden tillägnar jag syskonen Emma och Uno Henäng :P


THE rapport!

Wiiie! Jag trodde jag skulle behöva sitta och räkna i evigheter men då hittar jag den! Rapporten som räknar ihop allt åt mig :D Jag behöver alltså bara fylla i datum, vänta, få fram siffrorna fina och ihopräknade, kopiera och skapa ett diagram. KLART! Gud, man skulle ju kunna bli lyckligare för mindre. 

Idag har jag släpat på mina träningskläder till jobbet, på så sätt vet jag att jag inte kommer skita i träningen. Så tung som den där väskan är skulle jag aldrig släpa den hemifrån och tillbaka utan att använda sakerna i den. Allt sitter i psyket :P 

Jag vill till IKEA!! Måste handla en massa viktiga saker ju :)  

en tidig morgon.

Idag blev det en tidig start på dagen för att vara på jobbet redan 7.45. Det var nämnligen stor omflytt i lokalerna igår kväll. Så jag tänkte att det är väl lika bra att vara här tidigt för att installera och logga in alla telefoner innan vi öppnar halv nio. Kom hit, började min runda och såg att allt redan var fixar och klart. Jaha, bara för att jag åkte tidigt och tågen gick precis som de skulle, typiskt..

Nu blir det räkna hela dagen gissar jag på..

kursdag.

Idag har det varit kursdag hos Trio. Har jämför vår version med den nya uppdaterade, ååå så sugen man blir. Finns så himla myket nytt man kan göra. När vi kom tillbaka till jobbet försvann de 2,5 timmarna vi hade kvar på 5 minuter. Jag hade tänk gå hem tidigare men när jag tittade på klockan var den helt plötsligt tio i fem. Tänk om alla eftermiddagar skulle gå så fort :)

Nu på kvällen var jag kass, dvs jag sket i gymmet.. Har mått jättekonstigt de senaste 2 veckorna, mår illa till oh från, ont i magen :( Så det blir middag, Desperate och sen tidigt i säng!

Tycker inte jag gör så mycket annat än att gömma mig för för kylan nu för tiden...


julkalendern.

Just nu sitter jag oh får min dagliga dos av julkalendern :) Jag skäms INTE över att vara 23 år och titta på julkalendern, det är ju för guds skull den bästa på säkert 10 år. Inte för jag kommer ihåg vad som var då men ändå..

Efter middagen ska jag nog gotta i mig en lussis och lite glögg. Blev så mätt efter gårdagens middag så det hans inte med att smaka på något av det bakta..






en helg veck och en ny vecka..

Och så har ytterligare en helg gått och en ny vecka börjat. Jag hänger verkligen inte med i tiden just nu och på jobbet känns det som att jag pysslar med 1000 saker samtidigt. Imorgon är det heldags kurs hos Trio igen och resten av veckan kommer nog sysselsättas med statistikräkning.

-------------------

Helgen har varit väldigt bra! I fredag var vi ju ute och åt med jobbet, 7rätters gourmetmiddag med vinpaket, 7 glas! Lyxmiddag när någon annan betalar, det finns nog inge bättre, hihi. När jag kom hem satt jag uppe med Johan och Stefan några timmar, varför ska det vara så svårt att lägga sig ibland?

I lördags var det till att stiga upp tidigt för att åkte till Forum Nacka med Sis. Det var julklappsshopping när den är som bäst, hittade till alla utom pappa så nu har jag han och Annica kvar. Och kanske en liten sak till, till Johan. Vi hade iaf väldigt roligt och spårade ur totalt inne på Cervera, vi tjöt av skratt och tårarna rann när Annica började lägga ner en skål i kassen utan att betala :D Så blir det efter några timmars shopping i 100 graders värme och trötthet...

Kvällen fortsatte med en planerad trerättersmiddag hos Emma coh Markus. Tiden sprang dock iväg lite så det blev helt enkelt en tvårätters, men det är inte fy skam det inte! Jag och Emma åkte in till söder där det var dags för en liten reunion med SFG! 4,5 år sen studenten!! Vi började på söderkällarn med billig öl och sen blev det kvarnen. En riktigt rolig kväll men massa folk man inte sett på evigheter!   


poolparty!!!

Okej, jag hittade bara två bilder just nu men de är också mina favoriter!
1. Killarnas årliga simhopp.
2. En grym heldag i poolen med cider :D





dagens mills = grön

Äntligen mår jag bra igen!
Sen jag åt min frukost vid 9 fram tills nu har jag mått så illa så jag vid ett flertal gånger trott att jag varit tvungen att kräkas. Nu, efter 4 timmar mår jag bättre igen och är säker på att allt i min mage kommer att stanna där :) Mår däremot fortfarande illa och har inget sug alls på stark soppa till lunch som jag har med mig idag. Och med tanke på den snömängd som flyger utanför fönstret har jag inte större lust att gå ut heller..

Huvudsaken är att jag mår bättre för ikväll ska vi ut och äta med jobbet :) Blir en 7rätters avsmakningsmeny på restaurang Smak. Har inte varit där men menyn låter fantastisk!


Idag har jag min nya gröna kjol på mig, är lite smått kär i den :) Grönt och messing i halsbandet och gröna stenar i örhängena. Är helt enkelt en grön dag idag :)


ny inspiration :)

Jag känner att jag har lite mer inspiration till att blogga nu :) Det kanske är därför man helt plötsligt, omedvetet kommer in i en bloggpaus? När man känner "just det, jag måste blogga idag" Tanken kom lika fort som den plötsligt var borta igen. Jag var nog mer stressad än vad jag egentligen visste över min nya tjänst. Men nu när allt är i en vardaglig rullning kommer jag tillbaka :)

Min planerade myskväll blev inte riktigt som jag tänkt, ofta det blir så.. Jag hoppade av bussen på vägen hem för att handla lite till middagen, blev sen en iskall promenad hem. Och äntligen hittade jag glödlampor så stjärnan i köket också får lysa. Vi tog ett skållhett bad, åt Thai soppa till middag och sen skulle då bakningen börja. Det var JAG som banga. Jag var helt slut och vägrade att röra mig utanför filtens värme!

Ikväll blir det Zumba och gym för min del :) Får se om det blir någon bakning efter det, blir alltid  pigg och glad när jag kommer hem från gymmet så vi får hoppas! Men Johan tror att Midori kommer äta upp pepparkakshuset :P


Julefint hemma :)


Det viktiga är inte...

ATT VINNA!

Det är nog en mening som jag aldrig har sagt förr. Igår var det debut. Efter 30 minuters squash och Johan ledde med ett antal poäng tittade jag på Johan och sa "Det viktiga är inte att vinna, det viktiga är att man får igång ett bra spel" Hahaha, på riktigt det låter ju inte alls som jag men det är ju sant! Hur kul skulle det vara om man skulle slå elaka bollar gång på gång bara för att vinna :P Då blir det inge spel, inge spring och därmed inge bra träning!

Sen har jag ju gått min egna anger management kurs för att inte bli så hysterisk när jag håller på att förlora, verkar ha funkat bra. Självkontroll! :D 

efter 45 min fryser man!

Imorrse kom jag till jobbet strax innan 9 pga förseningar på bussar och tåg. Nu börjas det... Det värsta är inte att jag blir lite sen utan det värsta är att trots man har alla tjocka vinterkläder på sig fryser man om man måste stå rakt upp och ned i 45 minuter, det går inte att komma undan. De kommande monarna blir det att ta med sig "ta med termosen" med massa varmt te :)

Denna månad och under hela våren kommer vi starta en himla massa projekt på jobbet, 3 stora hittills. Jag är skit taggad och vill sätta igång nu på en gång! Men först blir det väl en hel del förarbete.

Ikväll ska vi ha mys hemma :) Vi ska lyssna på julmusik, dricka glögg och bygga pepparkakshus, tjoho! Vill göra lite vanliga pepparkakor också, får se om vi orkar det annars ska vi ju till mamma på söndag och baka. Enda anledningen till att jag vill baka peppisar är för att jag har köpt en ost som är grym att ha på, tihi!

Idag börjar julkalendern, den ska jag se på ikväll :P


Massa julbak förra året :)