biltur nästa!

Det är synd om Emma. Markus kommer inte ikväll och då blir hennes planering förstörd. Och jag vet hur hemskt det är när man planerat in i minsta detalj och sen ändras det. Så därför ska jag skjutsa henne till Danderyd så hon kan hämta sitt vin. Klarar inte av att bara sitta här upp och ned och vänta ändå..

Valborg!

Det är Valborg! Det är ju helt enkelt fantastiskt!
Jag fattar inte att jag funderade på att inte ta ledigt idag, det är ju helt wonderful! Emma är också ledig idag så vi ska ses och fixa det halvt välta partytältet vi satte upp igår. Sen ska det knytas fast ordentligt med presentsnören samt dekoreras. Det kommer bli så fint och det är inte 2 grader ute! Ååå, vad jag känner att det här blir en bra dag!

Jag har en kanon mysig katt som däremot tycker att det är jätteroligt att gå på tangentbordet och radera allt jag skriver. Det uppskattar jag inte lika mycket som när hon håller mig sällskap på monarna efter att Johan har gått till jobbet.

Later!

puss då!!

Jag vill verkligen ha en jättestor puss just nu! Och hur tror ni att det går när Johan är i Märsta, va?!

lördag.

Igår efter jobbet åkte jag in för att träffa Emma och painas igen. Men det painade inte och det gick jättefort. Däremot så var fötterna katastrof. Av någon anledning är man ju alltid lika envis och ska ha sina nya skor just den dagen man ska in till stan och då en massa. Men jag älskar ju mina blommiga döskalle skor! Så idag är det skavsår stora som plommon som är modet.. Efter vi var klara igår mötte vi Carro och Markus vid Medis för att sen åka till Gullmansplan och dricka ööööl! Satt i solen och hade det jätte mysigt Veronica kom också förbi en sväng och drack öl. Blev buren till tunnelbanestationen av Markus eftersom jag inte kunde gå själv. Sen blev det tåget hem som jag självklart inte matchade med tunnelbanan, så det blev pommes och bea på Burger King. Åkte hem till Jocke för att leka med han och Johan, blev buren av Johan dit eftersom jag fortfarande inte kunde gå :) Fick lite drinkar innan vi gick ner till Hästens, där blev jag bjuden på öl och en till drink. Sen kunde jag inte gå igen och blev buren till Fabben av Jocke. Jag ska börja låtsas att jag alltid har skavsår! Blev i vanlig ordning en Tokyo, som inte alls var god, så jag lyxade till det med en Caipis och fy satan i gatan vad god den vaaar! Delade taxi med några killar hem så billagt blev det också!

Idag skulle vi gå på marknad men hann inte :( Och det var inte för att jag sov! Vi gick upp vid 9, snabb duchade och tog oss till bussen efter att ha gått förbi Johans päron och lånat ett par skor till mig. Bussen gick såklart inte så vi skulle inte hunnit dit innan Johan skulle till Märsta. Så Posten och bakispizza blev prio ett men det sprack ju eftersom dom inte öppnar förrns 12. Kom hem vid 11 la mig på soffan och somnade på 1 minut. Blev väckt av en superpigg Veronica kl 12 och sen kunde jag inte somna om..

Nu ska jag försöka få mig själv att se mänsklig ut för ikväll ska vi ut :) 

Photograph?!

Det här är det värsta jag varit med om! Jag är ju sämst eller något! Jag gick in i min vackra Def Leppard mapp och skulle spela låten dom spelade på jobbet idag i andra huset. Alltid när jag går över dit spelar dom Def så jag hinner aldrig lyssna klart :( Så det skulle jag göra nu.. Men nej! Jag har ju fan inte Photograph på datorn! Emma hjälp mig!

träning!

Då har man varit världens hurtigaste storasyster igen! Fast idag hade jag ingen att komma hem och skrika det till, lite synd att ingen får veta hur duktig jag är.. Men jag ringde Emma så hon vet :)

Det är total farligt att köpa chips till en kväll. Eftersom dom inte tar slut på en kväll så äter man ju varje dag tills det tar slut.  

Nu tror jag att mina ägg kokar över..

torsdag.

Idag hr det kännts som fredag hela dagen, ända från att jag vaknade imorrse. Kändes sepciellt som det när jag började städa som är en vecklig syssla på fredagar. Till tvåfikar bjöd Lager Peter på bullar och jag spenderade varje rast till att ligga på ett bord ute i solen! Han som jag kallade tönt på mitt jobb har försvunnit. Han är totaly jättenormal om man jämför med megatönten! Och Peter som började samtidigt som min som jag då tyckte var lite konstig är jättesnäll. Tänk att en person kan förändra vad man tycker om andra så mycket :)

Imorrn mina damer och herrar blir det pain inne i stan med Emma igen. Och som jag sa till henne.. Eftersom att vi är stockholmare och det är fint väder ute så är det vår plikt att det går bra för barerna :) Så det blir förhoppningsvis några aftre work öl också! Sen vet jag inte riktigt vad som händer på kvällen. Resten av helgen är också fullspeckad:
Lördag: Marknad, fruktdrinkar, utgång
Söndag: Skansen (?), upsättning av partytält
Måndag: VALBORG!!!
Tisdag: Slappa och vara bakis i lugn och ro :)

Nu: Medelpass, Malins medelpass, vi kommer avlida!


onsdag.

Idag gick det förvånandevis bra på jobbet. Jag kom på något strålande. Eller jag fick snarare en snilleblixt. Det är fixturen det är fel på, det är därför allt går sönder. Den är nämnligen gjord av ett för svagt material så varje gång jag pressar viker sig den mer och mer. Praktikanterna mobbade jag ismyg som resten av dagarna. Lite trist att inte kunna dela det med någon bara, jag borde ta med en kamera och filma! Eftersom jag hade lite av en snilledag kom jag på att jag har ett partytält som borde användas på Valborg, skulle ju kännas knasigt att gå ut på någe sett..

Ikväll var jag mat ansvarig men orkade inte riktigt laga mat. Så det blev två Big One, en med nacos på! Sen fick jag äntligen min efterlängtade massage. Nu blir det Toffefe, chips och ölkorv till Grays Anatomy. Nyttig kan man vara en annan dag! 

360!

Jag orkar inte med idag, jag ville ju träna! Men var ju tvungen att jobba över. Kollade på en massa kort från 360 det var ett som var världens sötaste, på Veronica :) Ett annat var inte lika gulligt.. Sen fanns det film också, till vilken dom spelade en tokbra låt som Shappan genast måste fixa till nästa party! Mina armar och lita av håret var med på den, man är ju galet celeb :P Vi måste hur som helst dig igen snart! 

tisdag.

Idag har jag haft ett flertal hysteriutbrott så jag nästan höll på att börja gråta. Det finns inget värre än ordet "Spabelysning" Jag mår verkligen illa bara jag hör ordet! Hade ett krismöte med Johan och Gustav sist halvtimmen idag. Vi räknade ut att vi i stort sätt inte tjänar någonting på Pahlens, men det är deras fel oh inte mitt. Johan tycker att jag är duktig, på riktigt :) Tror jag... Men, men har man två segarsHlen att lära så tar det lite tid. Jag ger den ena killen en kabel på 2.5 meter och säger "Den här är 2.5 meter skulle du vilja klippa upp 100 stycken" Det är klart han gör det men när alla är klara ocg halvt monterade på lamporna ser jag att vissa är väldigt kort så jag mäter dom. 1.7 meter!!! Det betyder att han hlippt hälften 80 cm för korta, hur fan lyckas man med det?! Tror att det var grunden till mina utbrott för annars gör det inget om man måste kapa 2 cm på en kabel. Det blir en annan sak när kabeln redan är 80 cm för kort! Sen har dom pratat om sommarjobb hela dagen och jag ska nog prata lite med gubbarna på kontoret om det. Jag vill jag Jacob ska bli frisk och komma tillbaka!

U 16 ska eventuellt ha deras första match på lördag och då måste Johan vara där. Det betyder att vi inte kan gå på marknaden tillsammans och köpa gräddkola :( Så ikväll ska jag kräva min massage för min rygg dör snart påriktigt.

Bajbaj seglarhaj!

måndag.

Jag hatar mina praktikanter, dom bestämde sig helt enkelt för att inte komma idag. Så där satt jag med 200 spabelysningar som skulle göras! På onsdag ska dom vara klara, så dom måste komma imorrn annars blir det jobba över hela natten för stackars Mills! Det ända som var lite bra idag var att Johan hade bestämt sig för att vara snäll så han hade köpt tre tårtor till tvåfikat! Sucée! Fick reda på att jag har 9 betalda semesterdagar så det blir ledigt nästa måndag (fyra dagars helg!) och det 1 juni då jag och Johan har ett år! Sen efter jag slutat så tar jag ut restan av dagarna då så jag får lite lön i augusti också! Asbra!

I veckan behöver inte jag flytta runt på massa saker och stressa ihop massa mat till lunch innan träningen för jag ska nämnligen inte springa iväg till Johan någonting. För han ska bo här hos mig hela veckan eftersom pappa har rymt till Hawaii utan mig :( Men bo själv med Johan och Midori är ju inte så dumt!

fredag.

Tidig dag på jobbet. Hann klart med alla 200 värmare och hann till och med börja med spabelysningen. 200 ska vara klara till onsdag och jag har bara mina praktikanter till hjälp, herregud. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva dom. "Först kunde jag inte sova inatt och nu får man all den här stressen" Killan hade 3 timmar på sig att vika 40 kartonger och lägga i en värmare i vardera.

Annica ringer och frågar när jag kommer hem sen efteråt säger Megatönten:
- Oj, vad det ringer till dig hela tiden.
- Ja, folk brukar ringa och störa mig på jobbet.
- Jaha, du är en så där populär...

15 sekunder efter att han sa så till mig ringde telefonen igen, det tyckte iaf jag var ganska roligt.

Sen fick jag en 10 minuters tuppis innan jag och Annica åkte för att hämta våra skinnjackor vi beställt, jättefina! Sen blev det Centrum och jag inhandlade ett par kortbyxor. Hittade dock inget på Stadium, typiskt när man har 20% rabatt. Veronica köpte en ryggsäck som har totalt försvann bakom, var ju lite gulligt :)

Nu kom mamma så nu ska jag och Sten äntligen få våra fredagsdrinkar!

sovsällskap

Jag hatar verkligen att somna utan att fått en godnatt puss. Och jag hatar att vakna utan att få en morgonkram! Men jag måste ju erkänna att det ibland är otroligt skönt att kunna bre ut sig i hela sängen och ha hela täcket för sig själv! Om det inte skulle bli så varmt så skulle jag sova med minst tre täcken på mig, det är ju det mysigaste som finns. Får se om mitt sovsällskap orkar sig hit någongång inatt, det är han ju nästan skylldig mig :)

torsdag.

Det blev ingen massage igår och troligtvis inte idag heller eftersom jag har sen träning.. Men jag kommer aldrig att vänta! På lördag morgon låter perfekt tycker jag! Just i detta ögonblick håller pappa på att packa, han ska nämnligen till Hawaii imorrn i två veckor! Det är så orättvist så aaah! Jag vill väl också vara i solen och dricka paraplydrinkar! Istället är jag fast på jobbet med Tönt och Megatönt! Idag hade Megatönt på sig en tröja som det stog Gangster på, det skulle nog inte kunna bli värre! Dom bara stör mig så fruktansvärt mycket jag kan inte koncentrera mig när dom står bredvid mig. Speciellt inte när Tönt sitter 60 cm bakom mig i precis samma höjd som min rumpa! Och så fick jag reda på att dom är 20, dom ser ut som 15åriga datanördar! Dom pratar ju om eltandborstar och utomjordingar! Sen jobbar dom i slowmotion. Jag blir så trött!

Men ju ska jag och Veronica hurta oss på Håkans skivstångspass!

nya skivor!

Nu ska jag ta med mig mina fem nybrända skivor och introducera dom för deras nya hem på Vintervägen! Jag tycker nämnligen inte om riktigt samma musik som Johan så jag har fixat lite så jag kan lyssna på något när jag är själv där :)

en mysskiva
en popskiva
en rockskiva
en svenskskiva
en partyskiva

Det är väl i stort sätt alla måsten!

massage!

Ikväll ska jag få riktig massage av Johan! Det behöver min rygg!
Fick ett kort smakprov igår på 10 minuter :)

onsdag.

Igår var jag världens snällaste flickvän och gjorde fint hos Johan. Diskade, vek alla 1000 tröjor mm, plockade undan samt la ut allt jag köpt. Matte till hallen, duk och ljusstakar till köket och mera ljusstakar till vardagsrummet. Jättefint blev det! Jag hade också köpt ramar för att sätta upp lite fina tavlor men precis när jag skulle sätta upp dom slog det mig: Jag kan ju inte bara gå hem och borra hål i Johans väggar, tänk om han inte alls vill ha tavlor där.. Så dom ligger där och väntar på att eventuellt få bli upphängda. Hoppas det :) Och på lördag kanske det bli Ikea med Emma!


Idag hade jag hjälp av två praktikanter på jobbet. Jag kallar dom Tönt och Megatönt. Men det är inofficiellt så tro inte att jag går omkring och kallar dom det! Dom är iaf inte till så stor hjälp, lata som satan! Ena killen skulle sätta på etiketter och oringar på små plast lock, vilket tar 1 minut per lock och han skulle göra 200 st. "Camilla? Skulle dom här bli klara till fredag" Först trodde jag att han menade elvärmarna men sen slog det mig att han menade locken! Jag sa att dom skulle vara klara idag och han utbrister "Men om dom ska bli klara idag måste man vara två" VA?! Är han helt dum? Sen när jag kom tillbaka efter rasten så hade han tagit hjälp av sin kompis. Då var det nästan så jag skulle kunna lägga mig ner och dö av skratt! Sen gick dagen och humöret nerför mer och mer.

Har precis sett på Gray's Anatomi så nu är det bara 2 timmar till nästa program :)


tisdag.

Det är något konstigt med min blogg, den sparar inläggen men lägger inte upp dom direkt..
Imorrse varjag hos tandläkaren vilket betöd att jag fick en lång mysig sovmorgon i min favve säng i Grimstaby! Jag hade inga hål som tur va men jag fick en lektion i tandborstning, är tydligen slarvig på det. Sen kom smällen "Och så är det första året som du ska betala" 400 kronor kostade det för att någon ska kolla i min mun, katastrof!

Sen bar det av till jobbet där stämningen inte riktigt var lika bra som förra veckan. Jag slapp klippa kablar största delen av dagen iaf och det är tur för dom är skinnflådda med blåsor :( Nu har jag två och en halv dag på mig att gör 200 st. Jag vill att Emma ska hjälpa till, praktikanterna kan ju ingenting! Men dum johan har ju bestämt så jag och Yonas satt irriterade oss idag! Tänkte jobba över idag men alla skulle gå så det blev inte så länge men tillräckligt för att inte hinna till friskis. Så jag åkte till Jysk och köpte lite saker att Johans lägenhet, känns som att jag tar över den helt snart. Men det gör inget :)

johan.

Jag har kommit på att folk kanske blir förvirrade när jag först skriver att jag avskyr Johan och senare i samma inlägg att jag älskar honom.. Det är bara för att både min chef och pojkvän heter Johan och jag råkar inte tycka riktigt lika bra om dom :)

måndag.

Idag var det första dagen Johan var tillbaka på jobbet, märkte inte av honom så mycket dock. Förns Jacob kom och sa till mig att jag måste ha 200 värmare klart till på fredag. Back to normal, stress, stress, stress! Ska få hjälp av en praktikant men det räknas inte för dom gör allt i slowmotion! Tog det ändå ganska lugnt idag, det är ju måndag!

I veckan ska vi bli hurtiga på riktigt igen, så det blir skivstång för hela slanten! Men först måste jag till Centrum och köpa lita hår bra att ha saker som ska flytta in hos Johan på mig vagn i badrummet :) 

suddenly I see!

bilddagboken funkar inte nu igen :(
hur ska jag då kunna lägga upp alla mina fina kort?

KT Tunstall - Suddenly I see
lyssna för gudsskull!

fredag.

Idag är en dag som alla andra dagar, förrutom att det är fredag. Jag och Emma tog det lugnt på jobbet idag och spenderade sista timmen till städning och timmen innan det till att förbereda nästa veckas arbete. Och då ska dom små praktikanterna få klippa kablar åt mig tills deras händer gör lika ont som mina och Emmas, moahaha!! Johan har fortfarande semester och kommer tillbaka på måndag, får se om det blir lika slappt då eller om han kommer tillbaka med samma piska. Jacob tror att det kommer bli bättre så vi får hoppas på det!

När vi åkte hem satte vi på oss våra rallyglasögon och förde kringelvägen hem. Och äntligen! Så hann vi med ytterligare en Väsbysightseen. Blev samma stopp som sist samt ett pitstop på the busshållsplats. Men denna fredag lade jag till ytterligare en sevärdhet, i Runby av alla ställen, tror eller ej men jag hittade till rätt hus. Fyrans hus :) Haha, det är kul med gamla minnen trots allt.   


tisdag.

Jag kan verkligen inte förstå att jag en gång gillade mitt jobb. Det är ju så nedrans tråkigt! Det är ju inte speciellt kul heller när man vet att dom sparkar folk lite hur som helst! Om jag skulle få sparken vet jag inte vad jag skulle ta mig till, hur ska jag då överleva? Var ute och körde lastbil hela förmiddagen så det blev lunch 13.45 dvs undertiden dom andra har två fikat och allderless för sent för lilla mig. Jag jag ju konstant hungrig och ska jag då behöva överleva till två? Nej!

"Varför måste ni parta så hårt?"
"Därför att det är påsk, eller nåt."
Det var mammas första fråga när dom kom hem från landet och hon såg mig släpa på benen bakom mig så fort jag var tvungen att göra något annan än att ligga still i soffan. I fredags var det grillfest med en stor del av det gamla gänget var hur kul som helst. Och Decc var här! Vi och Veronica hade anordnat skattjakt och femkamp åt dom andra som var mycket uppskattat. Till och med av Emma som vanligtvis hatar att spela våra spel, så total lyckat blev det! Lördagen blev lugn. Vi spenderade morgonen i solen och sen blev det städning. Jag och Åsa fick göra det mesta eftersom Johan och Axel hittade tomteblossen (behöver väl inte förklara resten) På kvällen när jag tjatat tillräckligt men inte fick se på Dagboken för Johan gick jag i strejk och somnade halv tio på soffan. Vaknade tidigt, allt är ju relativt, sen gick vi hem till mig och spelade kubb och rökte vattenpipa. Jag vann! Sen blev det påskens andra fest. Vi spelade massa spel och tjejerna ägde killarna i så det kan låta, två gånger! Sen gjorde jag och Veronica en kanna medans dom andra spenderade dom sista timmarna på balkongen med pipan. Sen tror jag inte att tårarna slutade rinna förrns klockan 6 på morgonen. Man ska inte tänka för mycket när man är full och man ska framför allt inte diskutera hösten! Hösten är läskig! Och stackars Johan fick ta hand om mig efter att ha legat på toaletten samt missat hinken en massa i mitt rum. Om jag var han så skulle jag inte vilja umgås med mig när jag druckit.. 

Nu kom äntligen mamma hem så snart blir det köttfärssås :)

praktikant

Idag hade jag en praktikant på jobbet som jag skulle få utnyttja och det gjorde jag. Fast omvänt. I vanliga fall brukar praktikanter få göra alla skit saker som i mitt fall, sätta på etiketter och o-ringar, packa påsar, vika kartonger mm. Men inte, dom får göra dom roliga sakerna, om dom nu är roliga vet jag inte men roligare iaf. Dom tar också längre tid och det är dom som man har brott med. Därför fick killen göra alla dom roligare sakerna så kunde jag sitta och softa och hjälpa till lite här och där :) Jag är allt bra snäll!

torsdagfredag

Idag är det torsdagfredag. Torsdag men fredag eftersom vi är lediga imorrn! Jag fick sluta tidigare idag! Halv tolv till och me. Johan var ju borta så Jacob beordrade mig att åka hem :) Så jag åkte hem med all min rockmusik i det vackra vädret. Plockade upp love på hans jobb så åkte vi och lunchade tillsammans på Sandas. Lövbiff med pommes och bea blev det, katastrofgott! Nu väntar jag på att Decc ska ringa så jag kan få åka dit någongång. Men vårat picknick väder har ju försvunnit, min sol försvann :(

Nu sitter jag och försöker hitta lite roliga lekar till imorrn.

rik!

Jag kommer bli rik!
420+125+200= 745!!
Men det kan ju behövas eftersom jag har slängt ut en himla massa pengar åt alla håll och kanter de senaste dagarna, och jag har inte köpt kött till fredag än. Dom 200 kommer från Emil som han är skylldig mig från 7 månader tillbaka. Han kanske trodde att jag glömt dom, men nej! Inte jag inte!

Jag droppade igår! Alla kanske inte fattar vad jag menar med det men det spelar ingen roll! För personen/personerna som förstår är just dom som ska göra det :) Så ingen tvättstuga, en annan gång! 

Nu ska jag troligtvis gå och spela Sonic!

onsdag.

100 elvärmare klara idag! 125 ska levereras imorrn, det luktar tidig dag imorrn! Jacob tyckeriaf att jag ska få göra det och han bestämmer. Plus att om Lasse inte kommer med all brist imorrn kan jag inte gaöa klart en endaste en! Fasst jag lär ju inte få sluta kl 8 för det. Förhoppningsvis hinner jag hem innan jag ska till Decc.

Idag var vi i den där rolig flaskaffären igen :) Så nu är kylskåpet hos Mutti fyllt med en massa fina flaskor i alla de färger och former! Kanoners. Och alla verkar ha sett att det ska regna på fredag utom jag! Jag har sett att det ska bli 5 grader och sol! Men det spelar ingen roll om det regnar för jag har en vission! Plus att om vi är 10 pers i tältet och massa värmare och ljus så kommer det att bli varmt! Man kan ju för gudsskull inte sitta inne på en grillfest!

tisdag.

Ytterligare en trist dag på jobbet, börjar vänja mig nu. Och Emma får inte jobba med mig imorrn, det suger! Vår chef är totalt sämst! ArsHle! Var ute och körde lite idag och tappade koncentrationen totalt, höll på att krocka med bilen framför. Fick tvärnita och halvt svänga åt sidan så pallarna nästan flög där bak. Eller inte flög men klagarna åkte av pallen, så det blev ommöblering på Avitec. Allt höll som tur var! På vägen hem från jobbet sladdade vi förbi systemet och köpte lite viktiga saker till fredag. Så någon träning hanns inte med men man måste ju som sagt prioritera fredag! För då är det världens bästa och roligaste grillfest! Dom flesta killar är dock inte hemma men det är ju dom som missar något. Jag och Veronica ska göra sååå fint! Och Decc kommer som jag nyligen spenderade en halvtimme med i telefon. Fast först på torsdagen ska vi ha lite quallity time inne i stan och äta picknick med vitt viiin! Myys pyys!

Tvättstugan ikväll? ; )

hair!

 Herregud var Hair musiken är bra! Jag blir så lycklig! Och Shappan är bäst som fixar!

Gimme head with hair
Long beautiful hair
Shining, gleaming,
Streaming, flaxen, waxen

Oh say can you see
My eyes if you can
Then my hair's too short

sen kväll med dennis.

Bränd Denniskorv till middag, mums! Jag gillar inte att komma hem från träningen sent för då blir det ju godnatt direkt, skittrist! Det var Håkan på skivstång idag, hans uppvärmning är sämst och han blandar 4 olika muskelgrupper i en låt, men jobbigt är det! Super hurtiga Eva-Marie hade passet i stora salen och då vill man ju bara springa in dit och hoppa ist. Vi hann iaf planera inför grillfesten på fredag, det kommer bli superbra allting! Äntligen får vi planera en riktig fest igen! 

Nu ska jag gå in på banken och räkna pengarna och kolla om jag har råd med en skinnjacka :)

10 månader!

Igår hade jag och min älskning varit ihop i 10 månader!!!
Bara så att alla vet det :)

kalashelg!

I fredags slutade jag och Emma extra tidigt för att göra oss fina inne i stan. Efter 30 minuters pain så tyckte vi att vi förtjänade öl! Så då bar det av till Softbar och öldrickandes. Vädret var kanon och allt var bara jättemysigt och man blev sådär lagam glad eftersom det endast blev mackor till lunch. Sen på kvällen blev det för första gången på tre månader rockbaren! Vi sjöng en hel del jag och Emma och Veronica sjöng till och med en låt, inte med oss dock.. Lite illa faktiskt. Hem för att väcka Johan som jag sen höll vaken till 5, sen på lördagen tyckte jag att vi skulle gå upp 9. Ibland är jag nog väldigt jobbig på monarna!

Jag och Veronica hade en plan sen dagen innan. Den löd som följer: Sitta på min altan hala dagen och dricka Margaritas. Blev inte riktigt hela dagen men tre hann vi få i oss innan det blev för kallt ute. Sen kom Shappan och Åsa som hade varit så duktiga och gjort högskoleprovet. Halv 12 var alla jättetrötta och gick hem. Så där satt jag i köket och panikade för jag var så pigg. Ringde Johan, 10 minuter för sent för han hade precis satt sig i en taxi till Märsta, tänkte ju joina han på fest. Men icke. Min soulmate räddade mig då dom hade en hejdundrandes fest hemma, så den sprang jag till så fort jag kunde och fick där massa vin, drinkar och ossst! Min kväll var ju totalräddad! Jag hoppas att jag är välkommen på nästa Henäng fest också :)  

måndag.

Eftersom mitt internet var dött hos båda mamma och pappa förra veckan så fick jag fusk blogga lite. Så nu har jag lagt upp massa fusk inlägg från förra veckan. men det gills, nu funkar allt som vanligt igen :)

Efter en kalashelg så blev det då måndag igen, en tråkig måndag! En trött måndag och en godissugen måndag. Men jag ska hålla mig! Fasst det är ju påsk snart, det blir ju lite svårt! Kort vecka iaf, men tydligen inte halvdag på torsdag. Men Jacob sa att om Emma ska jobba och vi blir klara så får vi sluta då. Så det gäller att slita sönder sig tills dess så det blir så tidigt som möjligt. Johan är nämnligen inte där så Jacob bestämmer då :) Asbra!

Nu ska jag och Veronica börja hurta oss på riktigt igen så snart bär det av till skivstång!

forbollsparty?

Jag vill verkligen träna, vill, vill, vill! Jag kan inte förklara hur lat, äcklig och dålig jag känner mig när jag inte tränar. Men när man kommer hem, lägger sig på soffan och nästan somnar så går det bara inte. Jag tänkte byta om och åka när min älskade syster kallade mig för "Fetto!!" Då blev jag så, jag kan inte förklarta hur sur så då skulle jag minsann träna! Tills jag kom ner i mitt rum och såg alla saker överallt. Det blev till att städa rummet ist. Jag hatar att sova i ett stökigt rum!

Sen blev jag medbjuden till en fotbolls get together hos Lotta och Danne, kändes inte riktigt som om det vore något för mig eftersom alla där älskar fotboll och jag inte är riktigt lika intresserad. Dvs, jag klarar inte av att se en hel match, det är så fruktansvärt trist! Så det bli saffan ikväll med Annica och Gray´s Anotomy! Inte helt fel!


onsdag.

Idag har Emma jobbat hos mig och hjälpt mig med alla mina flödesvakter, gick ju jättesmidigt att vara två plus att jag hann börja klippa upp massa kablar. Vårs flödesvakter startade krig med varandra och det var ganska tydligt att mina skulle vinna eftersom dom var dubblet så många. Plus att dom hade solens och vindenskraft för att inte tala om mördar maskinen! Jaa, ibland kan man roa sig. Vi passade också på att ha lite tjejsnack och vad som tynger oss just för tillfället, Emma hade lite mer saker än mig men jag var en bra lyssnare och så lyckades jag komma på lite saker jag också. Vi kom på att vi är alldeless för unga för att gifta oss och såna där seriösa saker, inte för att det är aktuellt men iaf :) Satt ute idag också och lilla Emma vägrade att ha jackan på sig trots att jag tjatade ihjäl henne, ibland är det jobbigt att ha så mycket ansvar! Idag frågade jag Johan om jag fick jobba kvar tills den 14 juli och då sa han att jag fick jobba kvar så länge jag ville, asnice! Då får jag nu en hel lön i juli också! Mitt sparkonto kommer svämma ööööver, eller nästan inte iaf..

"Kashen rullar på som det ska det går bra nu" Sjöng jag när vi stod och limmade fast kuddar på tangentbords sakerna för det var ungefär så det kändes då.. Man gör verkligen super tråkigt men pengarna kommer!


rostbröd :)

Jag hade nästan glömt hur underbart gott det var med rostat bröd med skagenost. När den liksom är sådär perfekt rostad så.. åååååå vad gott det är!


tisdag.

Idag har jag bara varit trött, trött, trött föll nästan på att somna bland alla hundra flödesvakter. 200 skulle gått bra att göra men när Johan kommer med den fantastiska idén att göra 600 blir det lite mycket för mitt huvud. Han kom dock på en bra sak så det går fortare och så man slipper skrapa upp fingrarna. Satt ute på två rasten och det är det skönaste som finns, fasst det blir så fruktansvärt jobbigt att gå in sen efter en kvart. Då skulle man bara vilja ligga kvar där ända tills man skulle hem.

Idag blir det träning och medalpass, var ju en hel vecka sen sist så kännas kommer det nog att göra. Sen blir det av till Johan då vi planerar att klara Sonic 1 och börja på 3an, han har något playstation med alla spel som vi planerar att klara.

Nu ska jag slänga ihop min lunch till imorrn.



picknink!

Picknick!!! Min älskling ringde mig på vägen hem från jobbet med världens bästa idé. "Vi borde gå på pickning i naturan med baguette, skagenröra och Pucko" Vem bangar liksom på en sån idé?! Så jag kom hem hämtade en tröja och åkte för att hämta upp Johan, sen åkte vi ut mot rökerit och rakt ut i skogen tills vi kom till en massa ängar mitt i solen. Vi parkerade bilen och gick in i en stor får,ko och hästhage och satte oss på ett litet berg i solen. Jag hade såklart en riktig picknink korg med mig med filt och hela kittet. Man är väl en skillad picknickare :) Sen satt vi och åt massa mackor och drack vår pucko tills solen började gå ner, då blev det lite kyligare så vi tog oss hem igen genom trollskogen. Sen bar det av till Lidl där jag köpte en massa mat att ha hos Johan eftersom jag i stort sätt äter hälften av alla måltider i veckan hos honom.

Nu ska vi till honom och se på Hundra höjdare i badet :)


sugmärke.

Idag blev jag mobbad av Jocob och Henrik på jobbet på grund av mitt stora runda röda märka på halsen, det är katastrof fult!


måndag.

Idag har varit en helt perfekt måndag, eller iaf en perfekt måndag för att ha varit på jobbet.. Av 9.5 timmar har jag endast varit på jobet 3.5 och då var en timme av dom raster. resten av dagen har jag åkt runt i lastbilen och softat. Var i Sundbyberg, Täby, Barkaby och Väsby. När jag satte min i bilen efter lunchen så var det bastu! Precis som på sommrarna när man måste veva ner alla rutor eller sätta på ACn, då blev jag på super humör! Gasa runt i solen med rock strömmandes ut ur högtalarna, skulle vara ännu bättre om lastbilen skulle varit en cab men då skulle jag ju inte fått med mig så mycket saker.. Mitt i allt åkande ville jag ha en vårpuss och eftersom jag just då var i Väsby gjorde jag en liten fuling. Jag svängde förbi Siba och överraskade min älskling och fick säkert 30 vårpussar! Ännu gladare åkte jag sen tillbaka till jobbet för att jobba 20 minuter innan stängning.


Blir ingen skivstång idag, kan typ inte göra hälften av övningarna eftersom jag har något knas med ryggen. Om jag drar bak vänstra axeln, sträcker på mig eller vänder mig om så ilar det konstigt i hela ryggen. Ska testa om det funkar med medelpass imorrn, kan ju inte sluta hurta sig mitt i friskisperioden!