dumma skit Ica!

Då var räkningarna betalda för denna månad. Nu väntar jag bara på att Johan ska betala våra gemensamma så jag kan sätta in några tusen till honom också. Men kontot verkar ha överlevt gårdagens shopping och det är ju strålande. Nu får dock shoppingen vila till nästa månad då det ska införskaffas en jeansjacka och ett par nya jeans :) Men shoppa via internet på faktura fungerar ju också, hihi.

Vi var och storhandlade tidigade ikväll och jag fick ett utbrott. Jag betedde mig som värsta pms monstret rent ut sagt. Kyldisken där all fisk ligger var paj så dom hade ingen fisk! Och jag skulle köpa fisk! Och dom hade minsann inte tagit in en extra där de kunde ligga, det kan väl inte vara så jäkla svårt. Och när jag frågade i kassan när det skulle fixas sa hon "det beror väl på när dom lagar den" Guuud, så arg jag blev, och var över en halvtimme efteråt. Och så var köttbullarna slut, och brödet och hushållspappret! Så imorrn får jag åka till obben istället!

Nu blir det Göta Kanal (har aldrig sett den) en chokladboll och sen Entorage :)

söndag.

Igår hade vi en helsikes shoppingrunda inne i stan. Och effektiv var jag. Plocka, plocka, plocka, prova, prova, prova, köpa, köpa, köpa :) Två super fina tunikor, ett vitt stort linne med nitar på axlarna, ett par jeanstights med fina mönster på sidorna, DN peeling, silkesdroppar & heatspray till håret. Lyckat helt enkelt. Snart ska jag betala räkningarna så får vi se hur lyckat det var egentligen ;)

På kvällen åt vi grym middag på Kina med Ankan, pappa, Inga-lill och Danne. Grymaste scampin har dom där nere! Jag och Johan provade sake som smakade som varmt vatten, ska det verkligen göra det? Efteråt åkte vi hem till pappa, fikade, såg slutet på schlagern och lite OS innan vi gick hem till varma sängen.  

Idag är det superslö som gäller! Och som vanligt på söndagar har vi tagit slut på varmvattnet, men det finns positiva saker med det också ;)

Happy söndag!

lördag.

Igår kväll skulle vi ta en liten sväng till Ica för att köpa lite gottis och middag. Och vad händer? Jo, jag backar in i en bil :( Blev helt förvirrad när det dunsa till, brukar ju kunna köra ut över en meter till utan att komma fram till garaget på andra sidan. Men där stod då en fin, gul biil! Det är alltså inte tillåten parkering där han stod så jag tycker minsann att det var lite hans fel :P Får se om dom ringer idag annars är det nog lugnt, blev ingen stor skada på hans bil, ingen på min. 

Idag stod klockan på strax innan 10, upp och iväg till gymmet. Efter 5 minuter på crossen trodde jag att jag skulle svimma. Vilket snille går till gymmet nyvaken och fortfarande snurrig. Jaja, känns bra nu. Blev dock ett lite kortare pass. Cross, rygg, mage, midja.  

Om ett tag ska vi ta oss in till stan för att jag ska shoppa onödiga saker :P Sen ikväll blir det Kinamat och fira pappa.

sååå trött!

Gud vad jag är trött. Har varit det hela dagen och vill bara hem och sova! Den där träningen ikväll känns just nu inte så jättelockande. Får väl se hur det bli, annars MÅSTE jag gå imorrn. Jag kommer inte sumpa min Satsväska vecka 4 av 12! Så dålig är jag inte!

Förra söndagen fick jag ju "hår, hud, naglar" tabletter av Emma. Hur märker jag om dom fungerar, det lär ju ta ett tag. Jag tror nog inte att det fungerar..? Men jag äter dom ändå tre gånger om dagen som man ska.

fredag.

Underbart med plusgrader och underbart med fredag. Både halsduk och vantar var en överdrift idag, hade verkligen inte behövts. Och fossingarna frös jag inte det minsta om. I bilen på väg till Rotebro kom jag på att jag glömt min träningsväska hemma :( Så nu måste jag hem och hämta den innan jag far iväg till gymmet ikväll, och det blir ju mycket jobbigare. Men jag måste ju iväg för att få veckans andra stämpel..

Sen blir det en lugn kväll med en förhoppningsvis bra film. Och en Briska vill jag ha :) Känner att jag vill ha en hellugn helg. Imorrn blir eventuellt en liten shoppingrunda inne i stan och på kvällen ska vi fira pappa som fyller år. Känns lagom :) 

Idag fick jag världens bästa kommentar. "Du har klippt dig äldre" Det är alltså lugg som jag ska satsa på tills jag blir 30 och vill se yngre ut :P  

Nyklippt :)


Lugg det blev :)

Trots att vaxningen blev inställd tog jag mig dit för att klippa mig. När jag kände att han började tappa tålamodet på att jag inte valt om jag skulle klippa lugg eller inte valde jag helt enkelt LUGG :) Finfint blev det och lite annorlunda klippt än sist. Frågan är väl som alltid: Hur kommer det se ut när jag stylar håret..

På vägen hem svängde jag förbi Ica och köpte grillad kyckling och potatissallad till middag. Precis lagom avanserat :) Nu blir det film och i pausen blir det till att kuta ut till tvättstugan och hämta in tvätten.

Johan har gjort Midori till en tiggkatt!


torsdag.

Idag är också en väldigt förvirrade dag. Har haft möte på jobbet så lite, lite klarhet har vi fått. Men inte mycket. Det jag bestämt mig för är att jag inte ska läsa aftonbladet, expressen eller se på nyheterna. Jag blir bara arg.

Fick ett samtal från Stockholms Stylisterna. Dom var tvugna att ställa in min vaxtid :( Mitt på dagen föreslog dom, vem kan mitt på dagen?! Vart ska jag gå nu när dom aldrig kan när jag kan. BrazilianBeauty är svindyra och ClinicD är inge bra. Panik! 

tomhet.

Denna dag har mest kännts upp och nervänd. Jag har känt sån förvirring jag inte trodde fanns, ställt frågor utan att få några svar och all förvirring och frågetecken har lett till en tomhet. Jag känner mig så otroligt tom men ändå är hjärnan så full med ALLT.

Imorrn är det en ny dag och jag tackar gud för mina underbara kollegor!

storbesök hos SS imorrn :)

Imorgon ska jag bli snygg, eller jag hoppas det :)
Jag ska på storbesök hos StockholmsStylisterna!

I måndags bokade jag en tid för vaxning efter jobbet. Har längtat en evighet! Men så idag kom jag på, att varför inte slå två flugor i en smäll och klippa mig när jag ändå är där. Sagt och gjort, eller tänkt och gjort. Fick precis bekräftat att dom har tid att klippa mig imorgon efter vaxningen.

Så imorrn blir en liten " ta hand om mig" eftermiddag. Känns som att lönen kommer försvinna fort.. Det bästa är att Johan blir hemma med tvättstugan ;)

NU, jag har funderat på om jag ska klippa tillbaka min lugg. Kan inte bestämma mig. Gör det åt mig!


Hösten -08


onsdag.

Ytterligare en tidig morgon, lär nog bli det resten av veckan också. Känns inte som att tåg trafiken kommer komma igång ordentligt på ett bra tag. Fick en vision imorrse om att börja cykla till stationen. Inte än på några månader men sen när det är varmt och vår. Är ju perfekt de dagarna man inte är på gymmet :) Måste bara göra en testrunda först, tar det mer än 30 minuter struntar jag nog i det. Men det tror jag inte det gör..  

Ikväll blir det en tripp till gymmet. Ska sänka vikterna för ryggen idag eftersom jag hade så himla ont igår. Och så ska jag bli bättre på att strecha. Johan morrade lite på mig för att jag alltid struntar i det. Musklerna ska ju inte dra ihop sig, de ska bli låååång, stora och fina, hihi.

När jag kommer hem sen kommer jag mötas av att Johan, Tobbe och Chrille sitter och kollar på SuperBowl. Känns som ett perfekt tillfälle att ligga i sängen, lägga upp massa bilder i bilddagboken eller typ glo på The hills :) 

sommar på landet :)


smhi säger plusgrader!

Kan det stämma?!
Kan det vara sant?!

Stämmer det att det ska bli plusgrader på lördag?! Jag vill, ge mig! Men sen ska det bli minus igen och gå kommer vägarna bli glashala. Då kanske det inte är värt det.. Och eftersom jag har bästa vårbilden i huvet så kanske inte en dag med 2 plusgrader har någon betydelse. Jag tror inte jag kommer närmare min drömbild ändå. Men det skulle vara nice :)



Vårpromenad förra året i Västerås :)


pillerknaper.

Ojoj, ytterligare ett piller har tillkommit till min dagliga ranson. Tur att folk inte ser mig och hur jag håller på, måste nog se ganska konstigt ut.. Men det är ju bara bra piller :)

Morgon: P-piller (viktigast av allt!)
Kommer till jobbet: C-vitamin, D-vitamin, Multivitamin, B-vitamin
Frukost: Det nya som ska göra att hår och naglar växer bra och huden blir fin.
Lunch: Samma som till frukost.
Middag: Samma som till frukost och lunch.

Så totalt per dag drar jag i mig 8 olika piller! Det låter ju inte så jävla sunt trots att det är bra piller :S Vet inte varför men jag har fått för mig att detta inte är bra för magen..? Men sen jag började äta alla mina vitaminer dagligen har jag inte blivit det minsta förkyld.

tisdag.

Igår kom vi i säng alldeles för sent. Jag låg i soffan och läste, har nu bara 30 sidor kvar på Så länge vi båda andas. Och eftersom det är omöjligt att inte fastna när man börjar läsa den flög tiden iväg fortare än vad jag trodde. Halv 12 kom vi i säng. Jag förstår inte att jag inte somnade tidigare, på en måndag.. Ikväll ska jag nog ta tag i de 30 sista sidorna :)

Inga 20 minusgrader idag, men däremot mera snö. Jag vet inte riktigt vad som är "bäst" Jag frös ju iaf inte ihjäl på vägen till jobbet och det är ju positivt :) Var halvtimmestrafik på tågen idag igen. Jag gissade på det redan igår så jag åkte tidigare och kom i tid till jobbet. Redan i Sollentuna var tåget fullt och folk kom inte på. Folk från 00 tåget (som inte gick idag) folk som i vanliga fall tar 15 tåget och folk som jag (som visste att 30 tåget inte skulle komma som då åkte tidigare) Fullt var det iaf!

Jag har äckelont i ryggen idag :(

skäll inte för skällandets skull.

Jag förstår mig inte riktigt på folk som verkar må bättre av att skälla på folk. Jag tror nog att alla är lika arga, förbannade, irriterade varje kväll när man ska ta sig hem från jobbet och måste vänta på ett tåg upp till en timme. Idag när jag stod och väntade på tåget kom en kille och skällde ut spärrvakten för att tågen var försenade och att han inte hade fått någon info. Vad fan har han gjort, klippt elkabeln? Han sitter ja bara och stämplar biljetter! Och dom ropar ju ut info i högtalarna var femte minut och om man ska åka tåg en dag som denna är man smart om man kollar på sl.se innan man ger sig ut. Jag tror jag har kollat deras sida 10 gånger idag :P 

Eftersom jag har varit ovanligt pigg denna måndag så körde jag stenhårt på gymmet :) Crossen blir lättare och lättare för varje gång och jag blir mer och mer taggad eftersom jag börjar se resultat. För första gången kommer "Beach 10" bli ett löfte som kommer hållas hela vägen fram!

Nu ska jag läsa lite bok innan det är dags att hoppa i säng.


imponerad av blinda!

Jag måste säga att jag är så otroligt imponerad av blinda! Var ute en sväng på lunchen, en blind kille hade gått vilse och fick en vägbeskrivning hur han skulle gå. Det är ju helt otroligt hur de hittar och hur de lyckas korsa alla vägar hit och dit.

Eftersom jag hade en lite kortare lunch idag så skulle jag som sagt bara gå över vägen för att köpa lite god Thaimat. Men där fick jag minsann vänta i 30 minuter på maten! På den tiden skulle jag ha hunnit gå fram och tillbaka till prisextra och börjat äta. Nu fick jag istället slänga i mig världens starkaste gryta på 7 minuter. Min hals och mage gör ont :(

Bokat tid hos StockholmsStylisterna hann jag iaf göra meddans jag väntade :)   

olycka vid Rotan..

Ojoj, får se om det blir ytterligare en övernattning i Sjöstan denna vinter. Det har skett en olycka vid Rotebro (min station!) Så det går inga tåg alls. Visserligen ska jag ju inte börja palla mig hemåt förrns vid 5 tiden, men man vet aldrig.. Är inte omöjligt att det inte löst sig helt. 

Kom igen sl, gör så jag kommer hem, får träna och mysa i soffan ikväll :)  


global uppvärmning my ass!

Jag tror härmed inte på den globala uppvärmningen längre. Precis som jag valde att inte tro på svininfluensan, och se så rätt jag hade där :) Härmed tror jag på en ny istid.

Det är ju inte så omöjligt känns det som. Vi är inne på månad tre nu och idag är det ytterligare ett ras på 20 minus. Brrrr, jag är inte skapad för att klara sån här kyla. Det värsta är när man känner kylan tränga sig upp genom skosluorna, trots att man går.

Men lite tur har jag haft denna morgon. Kom till rotebro och kände inte jättemycket hopp när jag såg förstasidan på Metro "Sl: Stanna hemma idag" Men mitt tåg verkar vara det ända som kom i tid och inte var inställt.

Nu ska jag äta frukost.

måndag.

Igår gick min största önskan i uppfyllelse, vi spenderade några timmar på kvällen hos Emma coh Markus i Nacka :) Vi åkte dit vid halv 6 och åkte och köpte världens godaste fried rice till middag. Det var så gott så jag vet inte vad, mmmm. Sen såg vi på Kapad 123 och åt ost&kex , söndagsmyyyyys! När vi kom hem såg vi på två avsnitt av Entorage innan vi hoppade i säng.

Idag är vi två pers minus idag, men det verkar vara ganska så lugnt. Hitills iaf, hoppas att det fortsätter så! Ska ut idag och köpa lunch idag. Jag ska inte vara kräsen utan ska ta närmaste stället så jag slipper gå på en istidspromenad. Och så har jag kort lunch, så det måste gå undan.

Happy måndag på er!

the partyhelg :)

Partyhelgen är över och ersätts nu med en söndag med strålande sool! Känns bra det också :)

I fredags startade jag ju med några drinkar i badet för att få tillbaka känseln i tårna efter att ha väntat på tåget en timme. Sen blev det nacomiddag till gamla Europe musikvideos. Stefan och Sandra kom förbi och drack drinkar och så spelade vi vårt nya Buzz till 3.30, grymt kul! Men som vanligt går det ju inte så bra att spela medans man dricker.. 

Igår var det schlagerdags med några av de bästa människorna på jorden, jag är kär i dom allihopa :) Schlagern var väl ingen enorm succe som vanligt, men Kom låten ska jag och Emma lyssna på heeeela sommaren. Och så ska vi springa runt poolen samtidigt och leka älvor, haha. Efter schlagern blev det rumpskak och en massa massa allsång. Kändes lite som förr i tiden :) Ska lägga in korten på datorn nu på en gång!

Idag hoppas jag att det blir en mysig söndagsmiddag hos Emma och Markus och en film!

En drink i badet :)


Ipod vs. mobil ?

Jag har lite ångest över hur jag ska göra nu när min Ipod har gått sönder. En sak är säker, jag överlever INTE utan en! Inte utan just en Ipod utan att inte ha min älskade musik med mig.

Jag har varit inne och kollar på Nano 8 gb för 1300 kr och 16gb för 1800 kr. Men det är någon ny variant med videoinspelning, radio, högtalare och ljudinspelning. Och då undrar jag, kan man inte köpa en "vanlig" nano längre? Johan försöker övertala mig att köpa en ny mobil istället med mp3. Han säger att jag ändå måste köpa en ny mobil snart, men jag tycker min fungerar kalasbra! Isf måste jag ha en mobil där man kan ha musiken i olika mappar och spelningslistor, kan man ha det? Jag vet inte..

dyra vanor.

Jag har blivit beroende av hår och ansiktsprodukter! Och inte Nivea eller Loreal utan saker som kostar 200 kr styck. Det är en dyr och dålig vana jag lagt på mig sen jag började jobba. I julas köpte jag olika ansiktsprodukter från DermaNord för 800 och så tänkte jag "Det var det sista jag behövde, nu har jag allt" Trodde jag... Först så måste jag köpa nya silkesdroppar. Och värmeskydd från Tony&Guy, jag har fått dille på deras produkter. Vill även köpa deras anti frizz schampo och balsam.. Och tillsist måste jag ha någon form av peeling/mask till ansiktet, har hittat en Papaya peeling från DermaNord som jag vill ha.

Vad ska man prioritera egentligen?

skapandet av hotbilder..

Vad är det med denna ufo hysteri vi har drababts av?! För några veckor sen hade jag samma utbrott på allt detta skrivande i Aftonbladet och nu börjar dom igen. När dom frågar om man tror att utomjordingar har besökt jorden svarar 41% av 44000 personer JA! Är det bara jag som inte har någon som helst förståelse för detta?!

Är det inte ufon som ska ta över jorden så är det maneter :P Jag och Johan såg en dokumentär om maneter förra veckan (det är sant!) I slutet av den lät det som att maneterna förökade sig så mycket och så fort så att de skulle ta över våra hav. Jaja bulle..

Varför verkar vi ha ett behov av att skapa en massa hot. Räcker det inte med att vi har möjlighet att spränga upp oss själva om någon tokig människa skulle få för sig det. Och DET känns ju däremot inte som en omöjlihet att någon skulle få för sig det.

Får se vad som hinner först. Ufon, förökande maneter eller galna människor..

Haha, jag säger då det :D

happy friday!

Idag är det freeedaaaag! Gud vad jag längtat efter denna dag och nu känns det inte alls som fredag. Det känns typ som onsdag, kanske torsdag. Konstigt. Men nu spelar dom "That's not my name" på P3 och då tänker jag på min älskling. Det gör även han (eller kanske inte tänker på sig själv utan "hans" låt) eftersom jag fick sms från honom nu där han frågade om jag lyssnade :)

Ikväll funderar vi på att boka en bana, bowla och dricka lite öl :) Jag kommer inte ihåg senast jag gjorde något en fredag. Vi brukar äta något gott till middag, något onyttigt efteråt, se på film och somna tidigt på soffan. Oftast innan filmen är slut.. Vad hände med tiden då man orkade gå ut och festa på fredagar?

Och nu spelar dom en låt från GuitarrHero på radio så nu fick jag jättelust att spela det!


HEY, HO, LETS GO!

HEY, HO, LETS GO!
Det är allt jag kan säga om min träning. Shit va bra jag känner mig när jag är på gymmet :D La till ytterligare en övning idag. Kom på att man måste träna midjan ordentligt med massa sidlyft om den ska bli fin! Det jag är mest glad över är att jag tog mig till gymmet och inte hem trots att jag somnade på tåget.

Till middag skulle jag fixa ihop kokt fisk med potatis. Men sen tog kreativiteten över och det blev någon fiskgryta med potatis och cocosmjölk. Gott blev det iaf :) Någon bra film verkar det inte gå ikväll, ska göra en till spaningsrunda bland alla kanaler.   

Nu ska jag ta en torsdags Amarula, har blivit en trevlig vana. Wiiiiie :)

torsdag.

Ojojoj, nu händer det saker här på jobbet! Hade 45 minuters morgonmöte och nu är typ alla i chock. Och jag blir mer och mer stressad över att jag fortfarande är timanställd... Ge mig en fast anställning då! Imorrse åkte jag med ett tidigare tåg eftersom vi bestämde igår på mötet att vi skulle ha en snabb brandgenomgång. Känns skönt att veta vad man ska göra om något händer, speciellt när vi är ansvariga vid brand :S  

Igår hade vi som sagt möte. Tre timmar så jag kom hem 21.15. Så det var bara att duscha, äta en kvällsmacka och sen hoppa i säng. Hemskt att inte ha någon kvällstid hemma, man hinner liksom inte slappna av.  

Ikväll blir det andra bullar. Det blir ett ordentligt träningspass och sen vill jag göra något. Spelar ingen roll vad riktigt, se en bra film, äta en god middag, dricka en cider.. Jag vill bara göra någonting och inte bara se en massa strunt tv tills man ska lägga sig.  

sweden rock börjar likna något :)

Äntligen börjar det likna något inför Sweden Rock. Läste just att Aerosmith kommer, Billy Idol och Guns n' Roses. Har väntat på att det ska komma några bra band. Vet egentligen inte varför eftersom jag inte kommer kunna åka :( Alla pengar sparas till en utlandsresa och det är ju inte jättebilliga att åka på festival.. Men jag är grymt sugen på att åka ner! Och sen så är det ju Sonisphere i augusti. 

Åå, det var så mysigt att sitta där i solen och lyssna på rock och dricka cider hela dagen!
Jag vill! 

mail från match.com ?

Igår fick Johan ett oväntat mail från match.com Där stod det "Välkommen!"
Vi fattade ingenting men såg att det var en 20 åring från Jönköping med exakt samma namn som hade blivit medlem och lämnat Johans mail. För en timme sen ringde Johan och sa att han hade fått massa mail från match där dom hade matchat han med en massa tjejer som han "borde" ta kontakt med! Haha, nu väntar vi på att han ska få en massa mail från tjejer som tror han är en kärlekskrank 20 åring från Jönköping :D

Men tänk om han raggar i smyg :P 

onsdag.

Jag är störd. På tåget på monarna när jag tänker på allt mellan himmel och jord så hjärnan svämmar över tänker jag som att jag bloggar. Jag nästan ser texten komma fram när jag tänker. Då är det jobbigt när jag väl sätter mig vid datorn och "mitt tidigare inlägg" (allt jag tänkt) inte finns där. Jag tror nog att det är ett ganska starkt tecken på att man är beroende..

När jag gick i gymnasiet sa alltid Loreta att man ska börja med att nämna de positiva sakerna när man skriver en recension. Därför ska jag börja med att skriva de positiva sakerna om denna dag :)

+ Jag hade en fantastisk natt med massa sömn inatt! Efter några nätter utan sömn brukar kroppen ta sitt förnuft till fånga och låta mig sova. Och så brukar jag sova bättre när jag har tränat på kvällen. Jag älskar att sova :)
+ Idag har jag på mig mina kostymbyxor för första gången på en evighet. Då kan ni kanske gissa vad det positiva är med detta.. De är inte lika tighta längre, TROTS att jag har en uppsvälld mensmage! HA!

- Som sagt så har jag mina kostymbyxor på mig idag. När jag gick ut till bilen imorrse märkte jag att dom drog i marken. Då kom jag på att jag alltid har haft högklackat till dom byxorna. Jag var alltså tvungen att stoppa ner byxorna i vinterskorna. Detta är det ABSOLUTE fulaste jag vet! Så jag fick se ut som en jävla clown hela vägen till jobbet!  
- MIN IPOD ÄR PAJ!!!!! Den går igång men sen låser den sig när äpplet kommer upp och sen liksom tynar bilden sakta bort tills allt försvinner. Dumma skit!

semeltjuv!

Hahaha, det är KAOS på jobbet. Semlorna är borta, någon har stulit våra semlor :D
Inte för att jag hade beställt någon till mig men jag och Jeanette hade tänkt ta en var eftersom det skulle bli över. Men när de skulle hämtas var de försvunna! Da-da-da-daaaaa!!! Delade på en och skrapade av all grädde, då blev den ätbar.

Fattar inte grejen med semlor..

blev kittlad - då ryckte polisen ut

Haha, DET HÄR skulle lätt kunna hända mig och Johan också. Jag är dödskitlig på halsen och därför tycker han ju såklart att det är extra roligt att kitla mig där. Dvs tills jag skriker, hyperventilerar och knappt kan andas.. Och eftersom vi hör när vår granne snarkar så lär det ju låta 1000 gånger mer in till henne när jag vrålar som en tok..

Det roligaste är att när han kitlar mig så där och jag skriker säger han "Sssssh, tänk på grannarna!" Mupp :P


pms tisdag :(

Idag är mitt pms humör på topp, eller det var det imorrse. Har varit vaken halva natten pga magont och min kroppstemperatur. Svettas, fryser, svettas, fryser, svettas, fryser... 6.10 fick jag sms som jag blev måttligt road av, 15 minuter innan klockan skulle ringa. Visserligen bara 15 minuter men dom är viktiga för mig. Innan jag gick hemifrån stod jag och grät i hallen för jag mådde så dåligt. Johan blev morgonirriterad för att brödkniven låg i slasken och han inte orkade diska på morgonen. Då började jag gråta!? Snacka om allvarliga humörsvängningar :P På tåget mådde jag illa och nyss trodde jag att jag skulle slita sönder skrivbordet när jag krampade tag i det när magen knep som värst.

Nu mår magen ganska bra, är bara trött.. Jag är iaf glad över att vara på jobbet med mina trevliga kollegor :) Har varit kreativ och kommit på ett rim till Jeanette som sitter och kollar på bilar. Måste ju göra reklam för min lilla Kia!

Världens finaste bil,
med denna kör du yttersta fil.
Den inte dricka mycket soppa,
och den går som en loppa.

igår sa min älskling...

"Du sa att vi inte skulle köpa något till varandra på alla hjärtansdag, men idag är det inte alla hjärtansdag"

Så sa min älskling när jag fick världens blingigaste halsband med kristaller igår :D (korten nedan) Paketet låg fint på bordet när jag kom ut ut duschen. Och jag som redan var så där jättekär igår :) Han tyckte att det skulle passa till alla mina schlagerpartyn, det det stämmer verkligen!

<3

Bling bling present <3


magknipen vann :(

Under eftermiddagen hann mensvärken ikapp mig och vann över träningsviljan :( Och eftersom jag inte hade några värktabletter blev det till att åka hem istället för till gymmet. Går inte att stå på en cross i 30 minuter när man vill vika sig dubbel av magknip! Så nu har jag packat ner alvedon i väskan så jag imorrn kan besegra smärtan och åka till gymmet ;)

Nu har jag installerat nya inloggningsviset på handelsbanken. Jag vill inte ha någon jobbig dosa, jag vill ha min simpla e-legitimation. Varför får jag inte ha kvar den för? Jag är helt klart emot denna utveckling.

Nu blir det soppa och varmamackor till middag. Eftersom vi aldig äter soppa hemma hos oss :P 

måndag.

Idag är en tröttis måndag och jag har ont i magen :(

Men det var iaf riktigt ljust ute när jag åkte till jobbet imorrse. Det är bra och nu väntar jag bara på att det ska bli nååågra få plusgrader. Det är väl inte så mycket begärt, några få bara så blir jag glad :)

Idag måste jag försöka ta mig iväg till gymmet. På onsdag har vi kvällsmöte och på torsdag efter jobbet ska vi ut och dricka öl så jag måste komma iväg idag och imorrn, alt på fredag. Jag kan ju inte slappa ihop nu när jag tror att man börjar se resultat. Det kanske bara är inbillning men isåfall så funkar det ändå, feels great :)

Snart bär det av till Prisextra för att köpa lunch. Och så ska jag ringa min älskling och säga att jag älskar honom :) 

alla <3

Igår var det alla <3 dag som vi faktiskt inte firade speciellt mycket.
Jag vaknade upp hemma hos Jenny i Västerås med solen i ögonen. Hade en väldigt rolig lördag med middag, vin, schlager, utgång på BMB och nattamat på Donken :) Sussade på soffan och vaknade som sagt till en riktig vårdag! Jag duschade, gjorde mig iordning och tog bilen hem till Väsby.

Strax efter kl 2 kom jag och Johan hem till Mutti där vi hade alla <3 brunch med henne, Sten, Ankan och Jimmy. (Snacka upp uppbyte Ankan ;) Super trevlig och social kille, you go sis!) Vi fick de obligatorista underklädspresenterna av Mutti, hon tycker alla tjejer SKA få underkläder på alla <3 :) Fick även ett presentkort för att gå på afternoon tea, supermyys! Åt massa mat och när jag dukade upp min efterrättsbuffe ville ingen ha, förrutom pannacottan :P Så nu får Johan ta med allt till jobbet, jag vill inte ha allt hemma så det hamnar i magen!

När vi kom hem la sig Johan och sov i några timmar och jag glodde på tv. Strax efter 8 blev det middag. Och vilken supermiddag sen! En varsinn biff. Inga tillbehör, inge sås, bara en varsinn biff.. Väldigt mysigt, haha. Var fortfarande mätta sen brunchen. La oss för att titta på film och efter en timme somnade jag. 

Men varför ska man "fira" för? Räcker det inte att man spontan myser när man vill istället? Annica sa att det var romantiskt att bada tillsammans och det gör vi ju minst 3 gånger i veckan så vår romanskvot är på topp trots att gårdagen var som en helt vanlig slö söndag :)  


om man ej har tid...

.. att blogga får det bli en kort lista.

Igår:
- Två timmars bakande
- Lövbiff middag efter kl 9
- Anchorman
- Ost&Chips

Idag:
- Har bakat klart allt till imorrn
- Skjutsat iväg Johan
- Gjort mig roadtrip snygg
- Packat

NU:
- Åker till Jenny-Lee i Västerås och leker galej :D


reggaeskiva & västerås besök :)

Jag tröttnade på att vår skitradio aldrig fungerar som den ska så jag köpte en skiva på lunchen :) Var nere på prisexrta och köpte alla baksaker till ikväll och då hittade jag en reggae skiva för 60 kr. Så nu ska man väl göra sitt bästa för att komma i lite fredagsstämning, har inte kommit dit riktigt..

Pratade med bästaste Jenny-Lee på lunchen och jag ska åka till henne och leka imorrn. Det ser jag sannerligen fram emot :) Det ända jobbiga är jag kl 11 på söndag ska sitta i bilen på väg hem igen eftersom vi ska vara hos Mutti kl 14. Vi ska hjälpas åt avsluta mitt vindrickande tidigt, det går säkert bra ;)

fredag!

Äntligen fredag!
Den här veckan har verkligen gått i slowmo, helt otroligt!

Hade ytterligare en trevlig timme på gymmet igår :) När jag låg där på mattan och gjorde de sista benlyften slog det mig att jag ligger och stönar! Det måste jag sluta med, det må vara jobbigt men stönandet måste sluta! Planen till middag var fisk och eftersom vi fortfarande inte har en fungerande ugn så stod stekning på schemat. När jag satt i bilen på väg hem från gymmet kom jag på att jag ville ha KOKT fisk. Och när jag fått en matidé lossar den inte. Kokt fisk det blev med potatis och sås :)

Ikväll är det bakning till söndag som gäller. Vill inte säga vad för det ska bli en överraskning. Och eftersom det finns en möjlighet att sis hoppar in här innan söndag så hemlighålls det. Men det är mer än en sak som ska bakas så jag lär nog hålla på ett bra tag.

"Vampyrens kärlek"

När jag gick i femman hade jag en bok (en serie på 4 böcker) som hetta "Vampyrens kärlek" Jag verkligen älskade, avgudade dessa böker!

De handlar om en vanlig tjej, Elena, i en liten stad. Sen kommer en kille, Stefan, till stan som visar sig vara vampyr och dom blir såklart vansinnigt in love...
Låååångt in i boken kommer killens bror, Damon, till staden. Äääännu längre in i boken får man reda på att bröderna hade ett triangeldrama för hundra år sen med en Katherine. ÄÄÄÄÄnnu längre in får man reda på att det finns en ring som gör att Stefan kan vara ute i solen...

Om någon såg på Vampyre Diaries igår så känner ni igen handlingen. Jag såg 10 minuter och sen slog det mig att serien var baserad på min bok jag älskade för 11 år sen :D Fast serien inte alls var speciellt bra så blev jag helt nostalgisk. Det roliga är att man fick reda på saker i serien (under de två första avsnitten) som inte kommer förns i bok 2-3. Men så måste man väl göra om det ska fungera på tv...

Nu måste jag gräva upp böckerna som ligger nedpackade i någon kartong! :D

Bästaste Midori :)


det gigantiska hålet i strumpan.

Nu blir jag väldigt fundersam..
Har mina vinterskor och benvärmare på mig idag, detta leder till att det blir väldigt varm om fossingarna. Tog av mig skorna för att slänga på mig ett par pumps istället. Då ser jag att jag har ett mega hål på ena strumpan precis ovanför hälen och det håller på att hända detsamma på den andra.

Nu, det som gör mig fundersam.. HUR kunde jag inte märka detta när jag klädde på mig imorrse?! Det är omöjligt att inte lägga märke till detta hål!

Nu hoppas jag att jag kommer ihåg, och om inte, lägger märke till detta hål när jag tar av mig strumporna ikväll. Annars hamnar de i tvätten, i garderoben och så kommer jag sitta här på jobbet om någon vecka och skriva samma inlägg igen.

EXAKT så här mycket kan man skriva om ett hål man har i strumpan :)

hur sätts flygpriserna?

Jag skulle vilja veta hur flygbolagen sätter sina priser och hur det kommer sig att det kan diffa 700 kr på ett och samma flyg beroende på om jag kollar idag eller imorrn... Hittade hur många och billiga datum som helst i tisdags och har gjort massa fina tabeller och staplar, men idag när jag kollar är alla från 700 kr dyrare!

Förklara, någon, tack! 

Nästa superprisflyg jag hittar bokas helt enkelt!

torsdag.

Måste bara säga att vi åt lite "lyx" middag igår. Bulgur med räkor och kräftor i en enda röra. Kanske inte så flashigt men att köpa räkor och kräftor bara så där till middag (jag var toksugen!) tycker jag är lite lyxigt. Super gott blev det med en kall cream fraise sås jag mixtrade ihop. I like laga mat :)

Imorrse kom jag inte upp ur sängen. Låg kvar ytterligare en snooze, jag kom bara inte upp. Johans hand var som ett element mot min rygg och utanför täcker var det som en iglo, vem vill gå upp då?! Vaknade inatt av att jag frös så jag skakade. Jag tror att jag varit så trött den här veckan för att jag fryser hela tiden, låter det rimligt?

Jag måste se till att hitta på något att göra på lördag. Jag blir jättestressad av att inte ha något att göra! Schlagerpartyt blev inställt och jag kommer inte sitta hemma i soffan och titta själv! 

Uppåt :)

Nedgången i mitt humör är borta och nu är jag uppåt igen :)

Jag tycker dock att det är lite frustrerande att jag inte får tag på Emma längre om dagarna. Jag vill ju prata med min vääään, och inte vet jag när hon slutar idag heller. Måste se till att skaffa en kopia av hennes schema och ha här på jobbet :)

I eftermiddag blir det träning igen. Har massa träningsvärk i nacke och rygg från i måndags men det ignorerar vi i. Här ska det tränas. Ska försöka komma iväg tre gånger i veckan men om jag kommer iväg två ska jag försöka vara nöjd med det.. Igår fick jag dåligt samvete när jag åt två minismå lakritsbitar, kanske lite överdrivet.. 

Och mitt i denna godisångest och träningsplanering sitter jag och kollar på olika recept. Jag ska nämnligen baka något till söndag då vi ska på alla <3 dag brunch hos Mutti. Det är så kul att baka men jag vill inte äta det jag bakat.. Knäpp :P

onsdag.

Vet inte varför jag gick in här..
Jag känner mig väldigt nere idag och har ingenting att skriva. Men automatiskt gick jag här efter att jag hade morgonläst alla bloggar. Visst är det skumt, det sitter verkligen inprentat att gå in på bloggen.

Och jag vill inte blogga negativa saker och klaga. Jag hatar nämnligen själv att läsa om folk som bara klagar och klagar och klagar.

Så det ska jag inte göra :)
Hörs senare istället!


Vet inte varför jag la upp just denna bild.
Hittade den på datorn och tycker den är lite flummig :P 


jag och ölkruset ;)

Haha, hittade detta fina kort på mig och, tänka sig, en öl! Och en STOR öl i ett superfint ölkrus till och med. 
Ge mig lite sommar vettja. Herre, jag måste börja sola solarium. Kom på det när jag kollade sommarbilder från förra året.



Tallin förra sommaren, kanonkul :D


tisdag.

Igår var vi uppe alldeles för länge för en måndag! 23.40 slutade The Island som gick på kanal9. Hade inte sett den så jag ville passa på, såg dock inte att den skulle sluta så sent.. Men efter den sov jag som en stock och vaknade mitt i natten av att Dori låg och sov på min mage. DÅ sover jag bra om jag inte märkt att hon lagt sig där!

Idag tog jag bussen för första gången på länge till stationen. Orkade verkligen inte skrapa bilen och jag ska försöka att bara ta den de dagar jag ska träna. Bussen kom iaf och tåget kom i tid, inte ofta det sker ju för tiden :)

Idag är det repan dag för mig.


ge mig bali!

Fyy, vad det är kallt här inne idag! Sitter med min tjocka poncho för första gången sen jul, brrrrr! Eftersom jag nu äntligen har förstått det här med rikskupongerna har jag hämtat ut ett häfte idag. Vilken lycka :) Här ska det ätas gott!

I eftermiddag ska jag ta en tripp till Sats. Träningsvärken i magen har gått bort sen fredagens träning så jag måste fylla på lite och få ytterligare en stämpel i mitt "träna 2 ggr i veckan i 12 veckor" pass. Om man gör det får man en träningsbag. Kanske inte världens största grej men det är tillräckligt som morot för att komma iväg när soffa och tv känns mer lockande.

Nu har jag åter igen kollat resor. Har kollat flygbiljetter varje dag i hela augusti och halva september för att hitta billigaste priset. Och nu har jag gjort det. Nu håller jag alla tummar och tår att jag får ett svar snart :) Som jag sa till Johan, om vi bokar detta kommer jag inte vara bitter över snön längre, jag ska till och med pussa den!


Ge mig Bali!!!! :D


mysdag i ett snötäckt Väsby.

Igår trotsade jag bakisheten och illamåendet och gick ut i solen. Vi tog en promenad på isen där folk åkte skridskor för fullt. Jag blev också sugen men jag har ju inga :( Hade med en termos med te som vi värmde magen med. 

   

Efter vi promenerat ett tag såg vi ett gult tält på andra sidan. I hopp om att det säljdes korv där satte vi upp det som målet för vår promenaden. Och korv sålde de minsann! 75 kr för två korvar och en cola!! Jag slog mig ner i en snödriva och mumsade. Duktiga jag hade ju täckbyxorna på :) 


   

När vi kom hem såg vi på Svensson, Svensson filmen. Johan var såklart överlycklig över mitt filmval men jag fick se hela. Och efter att han för 70-11 gången påpekat vilken dåliga humor jag har fick han spala COD meddans jag mådde illa och sov middag.




Till söndagsmiddag lyxade vi ordentligt med köttbullar och pulvermos ;) Sen såg vi Soul men, en väldigt bra och rolig film. Och så mumsade vi brie såklart!


måndag.

Igår när jag gick och la mig blev jag så otroligt glad över att jag inte kände någon söndagsångest. Jag trivs så otroligt bra här på jobbet så det är bara kul att komma hit. No jobbångest!! :D Fick krypa ner själv i sängen igår eftersom det var SuperBowl. Jag skulle gärna sett lite av matchen men den började kl 24 så det kändes lite för sent. Men eftersom jag sov så katastrof dåligt känns det som att jag lika gärna hade kunnat sitta uppe.. Så blir det om man sover middag på sena eftermiddagen!

I lördags hade vi schlagerparty hos oss. Var inte en superdeltävling direkt men vi var taggade ändå :) Började kvällen med en super knytismiddag sen blev det självklart drinklek till schlagern och rosa bubbel till mig! Hade en supertrevlig kväll och herre vilken god drink Danne gjorde till mig, det var världsklass på den! Några shots fick jag i mig också, typiskt när det händer... Avslutade kvällen med två omgångar Buzz, jag var kass :P  

schlagerlördag :D

Idag gick vi upp 9.30 :)
Händer inte ofta att vi gör det. Om vi vaknar brukar vi alltid somna om..

Jag har suttit med datorn och gjort massa spelningslistor på Spotify, bland annat en schlagerlista till ikväll. Viktigt att ha innan för att tagga till ;) Strax ska jag skriva om schlagerdrinkleken på datorn. De gamla papprena är så nerspilda och kladdade så man knappt ser något.. I´m taggad till ikväll om man säger så!

Nu väntar jag på att Johan ska säga "Ska jag göra frukost älskling?" Det verkar dock inte ske, får gå upp och slänga ihop min egna frukost/brunch snart. Magen kurrar, bina surrar, dags för nånting gått! Fin sång från Nalle Puh :)


Jag myser i min MEGA krage jag fått av Jeanette :) 


helgen inledd..

Wiiio, har inlett denna trevliga helg med en timme på gymmet. Underbart och jag fick min cross idag också, trodde dock att den skulle ta dö på mig. Herre vad jobbigt det var, tog i destå mer med styrkan. Jag har lovat Johan att inte bli för biffig, haha ;)

Nu har jag slängt i mig lite middag och ska strax hoppa in i duschen. Sen blir det en hyrfilm och äta igen alla kalorier som jag förlorade på gymmet. Typiskt när det händer..

Efter jobbet gick jag, Maria och Jeanette till choklad&lakritsbutiken :) Så nu har jag köpt på mig två varianter av super salt lakrits. I LOVE lakrits!!


and I want, and I need...

and I love ANIMAL!

Och så spelar dom Def Leppard och Animal på P4 :D
Mills höjer, skit i att det ringer, det är fredag!!

 
Def Leppard live på SwedenRock 08!


lunchprommis och em.fika i bilder :)

Idag tog jag en liten prommis på lunchen :)

          

     

Var helt fantastiskt väder ute! Det var varmt, vindstilla, blå himmel och SOOL. Så där gick jag ute på gatorna och spatserade runt i min päls och kände mig fin och vårig. Och så träffade jag en trevlig snöskottare som förstod att jag tycket att det var läskigt att gå under taken :)

Malin var snäll och köpte fredagstårta till oss! Prinsesstårta med blåbär. Och förutom grädden och blåbären var den jättesmarrig. Väldigt trevligt med en liten fikastund och Åreprat så här på fredagseftermiddagen!!
I love it here :)

        
Mitt geggiga fat, Jeanette, Maria, Magnus


Tokyo Hotel?

Tokyo Hotel är ett band som jag ALDRIG har förstått mig på och jag kommer troligtvis heller aldrig att göra det.
Dom består av en nörd, en hiphopare, en hårdrockare och ... och ... vad säger man, världens stösta freak. Har typ hört en låt på någon MTV gala, annars byter jag så fort jag ser dom. Och jag orkar inte lyssna på när han pratar. Det låter ju lika mycket som tyska när han pratar engelska.. 

Jaja, så tycker Mills iaf :) 

fredag!

I flera dagar nu har jag varit sugen på att ha min vita sommar/strand tunika :) Det kändes dock lite overkill eftersom det trots allt är oändligt mycket snö ute och minusgarder. Fick istället bli årets första vår inköpta klädesplagg. En svart, tun tunika med lite blommor och grejs på. Jag gillar den men av någon anledning känns den lite Mutti.. hmmm.... Nya stövlarna och pälsjackan självklart på denna fantastiska fredag!

Det gick kalasbra att steka kycklinglåren igår :) Blev jättegott och inte alls brända som jag trodde. Till det tog jag ett glas torsdagsviiiiin och såg sen på två avsnitt av The Hills innan datorn kajka ihop totalt, blä på världens finaste dator! 

I eftermiddag inleds helgen med träning och sen har jag bestämt att vi ska hyra film. Orkar inte se på allt skit på tv. Jag vill se en bra film, äta gott och somna på soffan. En klassiker på fredagar sen nya soffan införskaffades :)

finaly, jag har fattat det :D

Har märkt att jag bara blajar och skriver om mina hopplösa tågresor. Det är trist och det ska jag sluta med! :)

Efter att ha jobbat här i fyra månader har jag ÄNTLIGEN förstått hur det fungerar med dessa rikskuponger. Har haft jättesvårt att förstå så jag har helt enkelt skitit i att hämta ut dom. Nu när jag förstår, förstår jag även hur mycket jag har missat ;) Så nu ska jag hämta ut fler! Matpengar, tjohooo!

Emma bjöd med mig på modell för en dag på lördag. Skulle vara grymt kul! Det börjar kl 3 och jag måste hinna hem till halv 7 eftersom vi får schlagergäster. Så nu väntar jag på svar från Emma på ungefär hur lång tid det tar. Hoppas att jag hinner!! :D  


av gym blir man glaad :)

Igår påvägen hem var jag arg :( Jag sprang för att hinna med tåget och jag skulle ha hunnit. Jag skulle ha hunnit! Men precis när jag drar kortet och dörrarna åker isär kommer en unge gående från andra hållet. Jag får backa för att han ska komma fram och dörrarna stängs. Kortet funkar inte två gånger i rad så jag fick gå till spärrvakten för att visa kortet. Jag blev iaf lite glad av att ungen klämdes lite i dörren (ja, jag är elak!) Så jag missade som sagt tåget..

Trots min ilska tog jag mig iväg till gymmet och mådde genast mycker bättre när min favvo cross var ledig! Tjoho, vilken lycka! Körde igenom mitt gymprogram och la även till fria vikter för biceps och triceps, lovely :) Jag blir så glad av att köra hårt på gymmet, så glad att jag inte brydde mig om att jag kom hem och var tvungen att diska. Fixades utan problem och sen gjorde jag en fab kycklingsoppa. Hade i cream fraise, mjölk, curry, timjan, kycklingfond, peppar, buljong, mmmmm så gott det blev! Jag är sannerligen en soppmästare :D 

Sen såg vi på Trainspotting. Se INTE den, jävla skitfilm. Johan hade sett den förrut och tyckte den var bra, vilket jag inte försår. Och han förstod inte att jag tyckte den var skit och somnade. Skit i att Ewan Mcgregor är med, den är dålig ändå! 


torsdagens morgontrafik..

Jag blev inte så sen som jag trodde att jag skulle bli imorrse, bara lite :)

Kom till Rotebro 7.26 och tåget stod på perongen, blev väldigt fundersam eftersom det ska gå 7.32. Trodde att klockan i bilen gick jättefel och att jag var sen.. Var ingen ide att springa eftersom det redan stod inne men när jag kom ut på perongen stod det minsann kvar. Var 17 över tåget så jag hoppade på det och så stod vi stilla i 15 minuter pga "hinder på rälsen" Sen fick vi beskedet att vi fick åka till Norrviken men att vi skulle stå stilla där vääldigt länge! På vägen dit hör jag någon säga att det går en buss till Sergels torg från Norrviken så jag bestämmer mig för att hoppa av och ta den. Vid Norrviken hör vi att det skett en olycka så det var ingen ide att sitta och vänta på att tåget skulle gå.. Bussen tog en evighet och vägrar att ta motorvägen! Den åker runt, runt på alla småvägar mellan Rotebro och Ulriksdal. Men som tur var stannade bussen vid Norrtull så jag slapp ta tunnelbanan och kom "bara" 25 minuter sent. (10 min efter växeln öppnat) 


Nationalteatern

Igår hade vi lite skojigt i duschen och sjöng Nationalteatern-Får man inte göra. Nu har den fastnat totalt. Jag har nynnat på den i över två timmar. Det värsta är att jag nynnar början på låten, sjunger de tre första meningarna och sen börjar jag om. Och så har jag hållt på.. Börjar bli lite tröttsamt nu!

Nu känner jag att jag måste ha lunch. Inte fär att jag är speciellt hungrig utan för att jag måste få titta på något annat än denna datorskärm. 

Jag sitter och funderar på om det räcker att göra thaikyckling med couscous till lördag. Ska visserligen ha knytis så egentligen borde det räcka. Men jag blir så sugen på att göra alla möjliga olika smårätter. Får se om jag kan hålla fingrarna i styr. Ska ju göra lite mojor också! Åsa, Jocke, Lotta och Danne kommer på knytis- schlager- och drinkgalej :)

onsdag.

I like sova om nätterna :)
Jag har lyckats sova riktigt bra senaste tiden. Jag räknar att vakna 5-7 gånger om natten som att sova bra eftersom jag har lyckats somna om på en gång och inte legat vaken 30 minuter per gång. Alla har vi våra rutiner..

Idag verkar bli ytterligare en lugn dag, det gillas. Risken är väl att det blir lite långtråkigt, måste hitta något kul att spana på, på intörnet..

Haha, jag hade inget mer att säga :P 

hysteriska skitbarn på tåget!

Hade en mardrömsresa hem från jobbet idag. En unge skrek så det lät som den blev misshandlad! Helt hysterisk och när jag tror att jag är på gränsen till ett sammanbrott slet jag upp I-poden och drog upp den på högsta volym. Mina tummhinnor vibrerade men jag väljer det framför att lyssna på skrikande ungar! Fy faan!

Lugnade nerverna med ett varmt bad när jag kom hem.

Svängde förbi Format och hämtade mitt HM paket. Tunikan var jättefin men dessvärre åker kjolen tillbaka. Var hur fin som helst i katalogen men live såg det ut som något som vem som helst skulle kunna sytt ihop. Får spana vårkjolar i butikerna istället :)

Strax blir det torsk&äggsås till middag, fab!   

kondition & gym / kondition ...?

Min älskling är hos läkaren och jag väntar på att han ska plinga mig. Han ska kolla upp sitt finger som fortfarande gör ont efter en av de två matcherna som han spelade i september! Så nu tyckte han att det var dags. Själv skulle jag ha kollat det för länge sen..

Funderar på hur jag ska göra med träningen ikväll.. Vill så gärna men jag tänkte att jag kanske skulle satsa på det imorrn när Johan ska jobba över. Kanske bara blir en kortisträning med kondition idag så blir det längre med gym imorrn. Det låter väl bra :)

Fick ett sms att mitt hm paket kommit!
Tror dock bara att det är en kjol och en tunika, måste hämtas idag!

dom är konstiga på viktkoll.se!

Jeanette var inne på Viktkoll och kollade allas bmi. Jag hade ett bmi på 21 och det stod att jag inte behöver gå ner i vikt av medicinska skäl men det går bra att gå ner några kg om jag vill.. HUR tänker dom när dom skriver så egentligen? Om jag går ner några kg kommer jag bli en sticka.. Det är klart att jag gymmar för att bli lite fit och snygg men jag har inget mål att gå ner i vikt. 

Jag tycker dom är konstiga, så det så!

tisdag.

Fy vilken stressig morgon jag haft idag. Eller den blev stressig när jag missade tåget med en halv sekund.. När jag kom till Norrviken ringde Johan och frågade om jag sett hans nycklar. Dom låg i min handväska som jag hade i knät.. Så Johan kunde inte gå till jobbet förns hans pappa hade åkt hem från jobbet till oss med sin extranyckel. Och trots att jag satt på tåget och inte kunde göra något så dog min mage av stress. Onödigt, jag vet..

Men nu är jag installerad på jobbet igen och är lugn och glad :) Förmiddagen har gått fort, sitter i repan så jag har lekt med lite post och mail. Jämfört med förra veckan som var helt galen så känns denna vecka (dag) väldigt lugn! Men så är vi ju alla på plats också. Mycket trevligt!

ledig måndag!

Idag är vi lediga :D

Kom ju hem strax efetr kl 1 inatt så vi hade tagit ledigt. Det är ju helt fantastiskt att vara ledig en måndag när man vet att alla andra jobbar! Har fått en hel del gjort idag också. När vi gick upp började jag med att frosta av frysen medans Johan lagade lunch. Sen har jag varit förbi pappa och lämnat en massa saker. Jag har tagit en sväng in till stan med bilen (villat runt lite..) för att byta stövlarna jag köpte i lördags. Hade lite otur och fick med mig en 36 och en 38 hem i lördags!!! Men som tur var fanns det ett par 36 kvar! Gick även in på hm och köpte ett par svarta benvärmare som jag kände att jag behövde till mina vinterskor, hittade ett gamalt presentkort i plånboken med exakt 50 kr på så de blev "gratis" :) På hemvägen stannade jag på Sats och tränade en timme och strax ska vi åka och storhandla.

Gud va skönt att få lite saker gjorda. 

en grym konsert igår!!

Var en grym konsert igår på Cirkus med David Gray! Han spelade ALLA mina favoritlåtar utom en, det ger jag MVG++ :) När han sjöng de första orden på Sail Away hade jag tårar upp till kanten och tröck in dom för att inte allt smink skulle rinna. Var så himla .... Jag vet inte hur jag ska säga helt enkelt.. Två timmar höll konserten på och jag stod på Johans fötter för att se något säkert 75% av tiden. Han är snäll min älskling!

Efter konserten gick vi tillbaka till centrum och tog en varsin cider på Fridays. Eftersom dom stängt kl 12 tänkte vi gå vidare och ta en till. Wok House var stängt, Soft var stängt och på Harry B kostade det 170 kr för dom hade någon spelning där.. Och längre än orkade vi oss inte ta så vi åkte hem och kramades istället :)

En grym söndag!!!
:D 

David Gray!!!