Ipren is gone :(

Jag har feber och oooont i huvet och mina ipren är slut! Mamma gav mig ett elakt finger för jag gått till jobbet för tidigt. Sen kom jag på att visst skulle det vara mycket roligare om hotmail hette hUtmail! :)

Hut, hut! 

fredag!

Jag har sovit som en prinsessa inatt! Helt fantastiskt var det! Jag tror att sova intryckt mot väggen är min grej. Vaknade och kännde mig helt utvilad och somnade inte ens mellan snooze! När jag väl skulle gå upp för att duscha klev någon annan in i duschan, typiskt. Så det blev stress, stress, stress för det blev förlängning på andra perioden. Skulle man lagt korten annorlunda skulle det blivit förlängning i första och jag skulle där med inte gått hemifrån utan att ha sprayat håret. Mitt hår är därmed katastrof! Och lunch hann jag inte fixa så det blir att lägga fram stora plånboken idag.

Igår när jag kom hem var jag jätterolig, nästan Babben stil skulle jag vilja påstå! Men Annica var grinig och ville inte sjunga med mig. Varken godmorgon eller Ibu-Metin sången eller jag vill ha dig! Och Johan skulle vara vuxen och betala räkningar så jag fick roa mig själv i några timmar. Och eftersom jag har utegångsförbud för Emma kunde jag inte gå ut och gå. Framåt kvällen när inget hänt blev jag irriterad ist, det blir jag alltid när jag är glad och inget händer. Och jag hade varken lakrits eller Sourcream! Katastrof! Sen ville jag inte ha middag men gjorde en mega god omelett med skinka och två sorters ost till mig :) CSI läste jag i tidningen men det var Miami, trist. trist, trist! Så vi såg på South Park, Medium och sussade ganska tidigt.

Kom imorrn :(

Mills har massa ansvar!

Moahahaha!! Jag får också kladdkaka på mitt jobb! Konsult Anna ska sluta imorrn så hon bjussar på massa tårtor, måste erkänna att hennes kladdkaka blev godare än den jag gjorde i veckan.. Tur att ingen här smakat den. Nu är jag jätteduktig på mitt jobb och har en massa ansvar. Jag ansvarar nämnligen för att 350 pers kommer in på rätt utbildningoch jag ska dela in dom i 7 grupper. Förrut när jag gjort liknande har det gjorts förrut och det har funnits en exakt "mall" jag ska följa. Men det här är första gången dom gör på det här sättet så jag får göra hur jag vill! Och Berit som enligt mamma inte kan administration är inte så bra på att planera så hon har gett mig fria händer, känns riktigt bra! Jag ska maila runt till en massa chefer och grejer. Det här är det roligaste hittills! :)

Morakke.

Jag var 95% säer på att jag kunde gena genom parken för att komma till resturangen. Det såg jag ju på kartan. Men nej! Jag följer Sl beskrivningen och går en omväg på 20 minuter när den korta vägen bara tog 5 att gå! Men, men jag kom itid iaf. Det var mest en "hej det jag jag som är Camilla, så här ser jag ut" intervju som på Café Entree. Han verkade trevlig men orolig för att jag bodde så långt borta fast att jag sa att jag redan jobbade här på Gärdet... Han skulle iaf ringa mig imorrn. Jag funderar på lönen för det är bara 5 timmar om dagen, vilket betyder att man missar en del timmar i veckan. Får se hur det blir. Man skulle ju iaf kunna jobba där ett tag så man får den där erfarenheten man behöver för att få de jobb man egentligen vill ha.. Hoppas, hoppas. hoppas!  

torsdag.

Nu har jag fått en massa personalsammanställningar att leka med. Det var det första jag gjorde när jag kom för 4 veckor sen. Och det är nu vetenskapligt bevisat att jag då hade en teknik som tog tre gånger så lång tid än den jag har nu, kanske för att jag inte var säker på vad jag höll på med då. Men några fel får man räkna med hos en nybörjare. Något annat som är bevisat är att jag kommer fylla papperskorgen med papper idag. Det rinner konstant ur min näsa och jag ångrar nästan att jag åkte hit idag. Men om 10 minuter ska jag ta min karta och gå till Resturang Morakke. Tänk om jag sitter och snorar under hela intervjun :S Inte bra, inte bra! 


onsdag.

Jag är hemma idag igen, lika bra det. Sov katastrof dåligt inatt. Vaknade varje timme och kände mig jättepigg. Kl 5.30 somnade jag på riktigt och blev väckt av telefonen halv 12. Gick upp och kände mig riktigt pigg vilket självklart betöd att jag hade mer feber än igår. Sen försvann det lite och nu är det tillbaka när Ipren slutat verka. Men imorrn och på fredag ska jag jobba, måste ha mer pengar! Men imorrn ska jag ta en halvtimmes rast och gå några meter till en resturang där jag ska på arbetsintervju. Orkade inte med allt velande om att skicka mail och aldrig få svar så jag ringde och fick intervju direkt imorrn :) Känns kul, speciellt när man inte behöver ha en massa erfarenhet. Men hoppas för mycket ska man inte..


Funderar på att gå ut en sväng och få lite luft. Ingen idé på att vänta på att Annica kommer hem för hon vill ju aldrig gå ut och gå med mig iaf.. Latmask!  


tisdag.

Idag är jag hemma och är halvsjuk. Tänkte att det skulle vara bättre det än att tvinga sig upp till 6 och riskera att bli helsjuk.. Måste ju vara frisk till lördagen! För vi ska ha krigsmålning! Lalaaa! Hoppas att alla är tiggtaggade för vi tjejer ska äga killarna!

För min lön ska jag:

*Klippa mig
*Köpa dom sista körlektionerna + betala uppkörning
*Färga håret
*Köpa jeans
*Ny väska på Åhlens för 350 kr!
*Införskaffa en tröja

motionsparty!

I helgen blev jag bjuden till Enköping satt och tänkt på det nu och kom på att det skulle vara vältigt trevligt. Bussresa tur & retur, middag och inträde på någon stor klubb för 200 kronor. Skulle vara helt okej! Men bisy som man är så har man ju planerat "motionsparty" för alla människor. Anneli ringde inte tillbaka till mig igår så vet inte om hon kommer men det är bäst för henne! För då blir vi 12 pers, perfekt till 3 lag. Och glidtacklas får man faktiskt inte göra! För då slåss jag med bandyklubban :) Hoppas att dte blir kul och lyckat, annars ska jag aldrig med planera något! För dom senaste gångerna jag planerat har inget gått rätt så sista chansen nu. Och Anders kommer, han är trevlig :) 

måndag.

Snart blir det Alab och Road Runners igen :( Jag vill inte! Jag vill inte ha skitiga kläder, jag vill inte svettas, jag vill inte få ont i ryggen, jag vill inte sitta med dom tråkiga gubbarna! Jag vill sitta här vid min dator och knappa lite som alla andra kontorstanter. Jag vill ha hörklackat och kjol och kunna dricka varmchoklad när jag känner för det! Men det är bara att acceptera läget och försöka hitta något nytt.. 

Inatt hade jag världens stördaste dröm, eller iaf en del av den. Nr 1 var med, aspackad.. Och allt var jättekonstigt, tyvärr kan ni inte få veta vad som hände.. Sov på fel sida av sängen inatt så imorrse när jag vaknade var jag helt förvirrad plus att min mobil inte låg bredvid mig så det tog ett år innan jag kunde stänga av alarmet. Fönstret var öppet så det var iskallt i hela rummet, tog på mig morgonrocken och gick upp för att duscha. När jag duschat klart märker jag att jag inte har någon handduk i badrummet! Lyckades iaf torka, sen blev det stress och sovande i bilen in till stan och på tunnelbanan. Ikvää ska jag lägga mig senast 11, helst 10. 

Babaj  

Bandit Rock!

Klockrent * 2!!! Det var nyheter på Svenska Favoriter och skit på Nrj. Chansade på att sätta på Bandit och vilken lycka! Dom satte precis igång Panic! at the disco! Jag inte förklara hur mycket jag älskar den där låten, som jag för tillfället inte vet vad den heter. Fast jag skulle ju egentligen vilja ha 20 ggr så högt, men jag tror jag stör då.. Tänk att man kan bli så glad av lite musik, vad skulle hända om det inte var så?! Tell me baby...

Nu ska mamma bjuda på lunch :)

svenska favoriter!

Så klockren! Jag satte på Svenska Favoriter för att kolla om dom spelade något roligade än Paris Hilton. Då fick jag lyssna på slutet på en usel smör låt och sen började dom spela Ace of Base! Minnen, minnen må jag säga! Idag när jag kommer hem ska jag lyssna på dom :) Och kanske ännu mer Arvingarna.. Och förhoppningsvis ta ett glas vittvin, för jag är toksugen på det! Ska ringa läkargrejen och kolla om man får dricka lite vin fast man medicinerar sig. Jag är ju trots allt frisk nu, bara att medicinkuren inte är slut.. Jag skulle verkligen vilja "Supa satan" ikväll, så fint som man kan uttrycka sig. Jag vill bara ha jättekul och skita i resten. Det känns som att det skulle kunna lyckas för nu spelar dom: "Jag klär, jag klär av mig naken" på radio :) "en naken man, en naken man, en naken man, en naken man" 


JAN JOHANSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (gamla skivan)


fredag.

Man ska inte lägga sig när man är på dåligt humör för då vaknar man på dåligt humör.. På tunnelbanan till jobbet har jag väl klagat på det mesta för mamma. Och när jag förklarade att jag idag var tvungen att köpa lunch och att jag inte hade råd så lovade hon att hon skulle bjuda mig om det skulle få mig på bättre humör. Jag tittar på alla mina listor och får panik, speciellt när man är osäker på hur man ska göra. Tänk om folk får fel försäkringar! Jag funderar på om den årliga, obligatoriska höstdeppressionen kommit tidigt i år. 


barn?!

Jag förstår verkligen inte! Vad är det som är så himla speciellt med småbarn?! Dom är äckliga! Alla mina kompisar jobbar med barn och jag är grymt imponerad av dom för jag skulle låst in mig på toa eller något! Idag på jobbet hade vi nämnligen barnbesök igen. TRE barn till och med! Varav två små grisar. Ena hade så stora kinder att man inte såg något annat av ansisket, det liksom försvann in mellan kinderna. Hon tog på min rumpa när jag skulle ta en bulle! Sen ska man vara lite trevlig och hälsa och ta hennes hand lite. Tror ni inte att hon kör in nästan hela handen i munnen då! Sen sitter hon och slämmar sönder mina fingrar och jag känner mig fortfarande helt äcklig om dom. Det känns som att dom stinker bebis slem och ååååå vad äckligt! Och inte nog med det! Det var en kille på 4 år där också.. Och han sprang runt med en partytuta i korridorerna.. Visserligen gillar jag också såna på fest, men inte när man ska jobba! Så sitter bara alla tanter runt bordet och: "Ååååå" "Titta va söt" osv. Jag fattar inte vad det är som är så gulligt med att dom slämmar sönder min hand!

Jag har min älskade misse och det räcker hele livet för mig :)

enter...

Tänk att man kan ha en perfekt morgon, en perfekt hårdag, en perfekt förmiddag, en perfekt lunch. För att förklara.. Allt har varit perfekt idag, ingenting speciellt har hänt men jag har bara varit glad och på bra humör.. Sen trycker man på tre tangenter och enter så blir man ledsen, hur är det möjligt? Nu känns det som att det inte spelade någon roll, inget hände, inget blev bättre...

smör städning :)

Ibland är man en riktig tjej tjej som älskar smör! Asså, inte ät smör utan ord smör. Det spelar ingen roll om man är förvarnad för smör eller om någon skulle sagt samma sak i en film för då skulle man bara klaga för det var så smörigt. Men när någon som betyder något säger det till en själv så blir man som Culinesse och kan inte sluta le. Ett "slutet av ROTK, Camilla kan inte sluta ha mungiporna vid öronen" leende :) 

Igår städade vi och fast jag hatar det i vanliga fall så var det riktigt trevligt igår! Jag sorterade alla hundra skivor och Playstationspel i hyllan. Sen blev det vikning av kläder, lakan och handdukar som tog över en timme och diskning av porslin som inte packats upp än. Jag råkade dessvärre ta sönder ett fint glas.. Och vad händer när jag står där och rotar i klädhögen?! Jag hittar "TEAM tröjan" Den gråa "jag är en perfekt danströja" tröja. Jag började hoppa och skrika för att den var så fin så jag fick den som tack för hjälpen! Sen krävde jag en massage men sen kom vi på att man inte ska få massage om man har infektioner i kroppen. Men Mills är stark och klarar allt! 


lotteri time!!!

Förstår ni vilken makt jag har. Alla är av någon anledning jättenervösa inför stuglotteriet. Utom jag, för jag har makten att välja vilka som ska få stugor. Men jag ska vara rättvis och inte favorisera mina medarbetare :P Ooo, vad smart jag lät! Ska lägga ion några fler sen sätter vi igång. Och det är ett jätteroligt program. Man lägger in alla namn i en lista, trycker på shuffle och så blandas alla namn på skärmen samtidigt som rutan skakar, låter och skiftar i regnbågens alla färger. Jag kommer ju bli snurrig i huvet! 

kul eftermiddag.

Eftermiddagen här på jobbet blev riktigt skoj. Jag och mamma förberedde lottningen tills imorrn och Mills kom med sina matteskills och kom på hur vi skulle göra så det skulle bli rättvist :) Kom på ett sätt att fuska tom, ovanligt va? Sen knatade jag ner till butiken och köpte mig choklad (för mammas pengar såklart) Nu är det bara 4 pers kvar här så jag sitter och äter choklad och dricker massa mjölk och lyssnar på Babado Novo, sånt kan man inte göra på dagarna för alla verkar störa sig på musik när dom jobbar. Muppar! Men snart ska vi åka hem. Jag kör för Mutti har feber :(

skitbriljant!

"Skitbra!" Skrek Susanne i telefonen. Jag skulle velat säga till henne och säga att det faktiskt heter Skitbriljant :) Haha, det var en rolig film som jag såklart inte kommer ihåg vad den heter! När mamma kommer tillbaka från mötet ska vi lotta ut stugor till alla som anmält sig. Tänk att ha ett sånt ansvar på axlarna, ska lägga till mammas namn några 100 gånger fast hon inte vill ha någon stuga. Mills vill ha! Tänk va mysigt att allihopa åker upp till fjällen och bor i världens mysigaste stuga! Sen åker vi pulka, bygger snögubbar och kojor och blir pissblöta som barn innan vi går in och äter korv och mashmellows vid brasan. Sen går vi på After Ski hela natten lång! Det skulle vara skitbriljant!  

nätverk?

"Så du ska jobba allderles själv?"
"Ja, men jag har ju ett stort nätverk"

Kul för dig då! Vart är mitt?
Jag skulle kunna börja gråta för att ingenting går min väg eller funkar just nu! 
Vill till min soffa och tv och täcke!

onsdag.

Det är frukostmöte på mitt jobb så jag har inte fått något att göra än. Läser mina gamla inlägg ist.. Och väntar på at mamma ska skälla ut Mats lite, hon sa nämnligen att hon skulle göra det idag på frukostmötet. Jag har alltid velat höra henne skälla ut honom eftersom hon tydligen brukar göra det ibland.. Har ätit min limpmack, den var till min stora besvikelse inte så god idag, inte ens chokladen smakade som det brukar :( 

Det känns som att mitt jobb här snart är klart, som att Carina inte kan komma på mer till mig att göra. Så nu börjar jag stressa sönder igen. Jag är fan snart arbetslös igen, jag klarar inte av det igen. Att bara gå hemma hela dagarna och veta att man inte kommer få några pengar den 25. Och Melles har inte hört av sig och inte Jensens och inte dom andra 50 ställena jag skickat ansökningar till. Så den som säger att jag inte försökt slår jag gul och blå! Jag vill inte jobba som städare jag också, det kommer inte gå! Jag vet att man inte ska vara kräsen men jag kommer verkligen inte klara det. Varför ska man behöva 3 års erfarenhet för att hälla upp en jälva öl?! Det lär man sig på 1 sekund. Och le kan jag och blanda drinkar så varför 3 år?! Jag ger upp snart och försöker accepterar att man inte alltid kan få det man vill. Men jag vill ha allt jag vill ha! Iaf ett jobb! Snälla!!! 

sjuk :(

Då har man varit på Löwet igen och sjuk är man :( Ska äta antibiotikatabletter tre ggr om dagen i en vecka. Sen ska jag tillbaka om en månad och kolla om bacillerna fortfarande sitter kvar. Så nu blir det väl lugna gatan hela helgen och det är en gata som jag väldigt mycket inte tycker om! Funderar på om man kan dansa massa om man äter dessa små pills för alla brukar säga att dom inte kan träna pga medicin..  Visserligen börjar jag ju idag så.. Annars går jag under!

Om en timme ska jag åka mer buss..

48 minuter!

Fattar ni att det tar 48 minuter att ta sig till Löwet nu när 38an inte går?!?!

tisdag.

Idag kommer jag att lära känna alla gator utantill i Väsby! Är hemma idag från jobbet för jag skulle till Löwet kl: 8, så tar bussen halv.. När jag kommer dit får jag vänta i 20 minuter innan jag får prata med världens otrevligaste tant! "Det finns ingen tid nu, det är ju faktiskt bäst om man ringer på morgonen" VArför kallas det då öppenmottagning?! Sen blev hon arg för att jag inte kunde i eftermiddag så jag fick en tid "som egentligen inte finns" kl:11. Då går inte 538 längre så måste ta buss till Väsby, sen byta och samma prosidur hem igen. Sen hinner jag vara hemma i 2 timmar innan jag ska till Ellströms (mer buss) Sen blir det buss hem och senare buss till dansen. Så sammanlagt kommer jag att åka 10 bussar idag. Och till råga på allt så missar jag alla pengar som jag skulle fått om jag jobbat. Dumma sjukdommar som förstör allt! Men nu känner jag inget så funderar på att avboka tiden..  

Jag misstänker att jag kommer få Bounce biljetter i födelsedagspresent :)

hackat finger..

Jag råkade precis "hacka" sönder mitt finger!!! Skulle sätta mig ner och tog tag i hyllan bredvid mig, då sätter jag hander på apparat som typ ser ut som en overheadapparat... Skillnaden var att det var en rullbar skiva ovanpå den så den åker åt sidan, klämmer sönder fingret mot en vass plåtkant och Mills dräller en massa bold :( Nu är jag ihop plåstrad men fingret dunkar som ett helt hjärta. 

Slutsats: Kontorsarbete är farligare än Alab!!   

kontrollfreak!

Jag blir galen, galen, galen av att inte veta hur saker står till! Jag får typ andningssvårigheter och ont i hela kroppen. Jag måste veta, jag är en kontrollfreak, jag måste ha kontroll på saker runt omkring mig och jag önskar att jag kunde läsa folks tankar. Visserligen kan man förstå ibland men jag vill veta exakt! Nu har jag bara 1163 personer kvar att gå igenom..

?!

Hahahaha!
Hur kan man hete Von Knorring i efternamn?! Det går ju inte!!!

måndag.

Då var det måndag igen, möjligtvis världens sämsta måndag till och med! Sov katastrof dåligt i natt, skulle legat kvar på soffan! Mycket skönare! Sen vaknar man att det är iskallt i rummet och så dimmigt ute så att man knappt ser en meter utanför fönstret. Och med blanka och rödsprängda ögon ska man sen försöka göra sig lite fin till jobbet. Efter 30 minuter lyckades jag iaf att se ut som en riktig kontorstant redo för jobbet i vita jeans, Annicas jacka, hög klackat och min nya shal. Kände mig rätt fånig.. Fick skjuts in av Sten till Odenplan så jag slapp iaf tåget! Nu ska jag få en sockerkick av en massa varm choklad! Väntar med spänning.

Efter i fredags blev det en slapp helg. Åkte i lördgs en timme till Huddinge för att gå på intervju. Satte mig på bussen i Huddinge och busschaffören ber mig att säga till om han kör fel väg för han hittar inte! Som om jag skulle hitta där borta.. Kom iaf rätt och gick sedan runt i några fina cirklar innan jag fick fråga en 12 årig tjej vart Baren låg. Var där i 15 minuter och fick sedan åka hem i en timme efter att ha missat tåget med 1 minut och fick vänta i 30.. Kom hem halv 10 och kollade klart på parlamentet. Sen började vi kolla på en usel film! Jag och Sten somnade i varsin soffa och Annica roade sig med datorn. I går blev det bara soffliggandes och röstning såklart, jag och Sten fick alla rätt när vi lyckades lägga i lapparna rätt och slicka igen alla kuverten :) Och Annica misslyckades totalt med att spela in OTH!!! Så jag vet ingenting, jag får ont i magen bara jag tänker på det. Hörde ju bara på musiken hur bra det var, så det är bäst att hon spelar in det innan hon knatar till skolan idag! Jag längtar tills imorrn, jag måste dansa! Mamma åkte ju till Aten förra veckan så det blev inge mer träning efter förra tisdagen.. Och inge idag.. Jag har dessvärre lite svårt att komma på hur danserna gick just nu.


"Rådmansgatan? Vilket land är det?" Ibland måste ju till och med jag erkänna att ungar kan vara rätt söta ibland..


Bajbaj!    


The Ågren-dag!

Jaha ja, igår var igår... Smart Mills! Började jättebra med bowling och tokröj på Rockbaren! Vi gav bartendern en Def Leppard cd så lyssnade vi på den några gånger. Jag och Veronica fick blanda våra egna drinkar. Jag valde såklart en Pink Panter och en sån där vars namn är väldigt otrevligt "Våt F****" Sen drack vi brinnande B52, gott gott. Sen blev allt katastrof och jag vet egentligen inte riktigt varför, men fattar ingenting stämmer det att jag gör! Efter mycket tjat, gnäll och 3 små ord som man kanske skulle valts att säga vid ett nyktrare tillfälle (och inte inne på en toalett på Rockbaren) så blev det fest igen! Jag fick två till B52, en drink och en öl. Sen när jag stod uppe i trappen och pratade i telefon kom ett välkänt ansikte förbi, Fyran! Det var ju lite trevligt! Sen gick vi hem till Jocke vid 3 och drack tydligen lite till.. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. Jag ramlade runt i Jockes lägenhet med stövlarna, Jocke fick ta av stövlarna, Mills plockade ner tavlor och satt och skrattade åt, Mills spydde, Mills decka lite överallt, Mills utövade en treat och lite annat. Kaos är huvet och snart ska jag på arbetsintervju! Uuuuu!

Och varför ringer jag alltid stackars lilla Annica på nätterna?! Hon behöver ju sova! Förr förra helgen hade jag panik, förra helgen var jag tydligen arg och igår grät jag. Stackars liten och måste lyssna på systers tjat!

Slutsats 1: Vi ska som vi sagt inte gå ut tillsammans, det blir bara fel.
Slutsats 2: Sluta ring Annica.  

fredag!

Äntligen! Förstår ni hur jag väntat, nästan en hel vecka, livet är hårt! :)

Igår lurade mamma och Annica i mig att testa åka direktbussen in till stan för att sen byta och ta ettans buss till Gärdet. Eftersom det är 80 ggr skönare att åka buss så gjorde jag som dom sa. Men smidigt var det ju inte! Först var bussen försenad så vi åkte 7.30 från Smedby (jag börjar hel) In till stan och sergelstorg där jag skulle gå till bussen. Busshållsplatsen var dock inte där mamma sagt så jag fick gå till stureplan och ta bussen därifrån. Vilket ledde till att jag blev 25 minuter försenad! Men det är ingen fara för här är det lugnt som i graven. Har gett Marielle lite insiderinformation om stuglottningen.

Jag längtar tills ikväll! Eftersom vi inte hinner ha så lång hemmatid innan bowlingen så röstar jag på "Pet drinkar" :) Typ en Ragnar eller en mycket stor Cosmo.

Babaj så länge!

imorrn planer!

Jag och Emma har världens bästa plan tills imorrn! Förfest hemma hos Mills, förfest nr 2 i bowlinghallen, rockbaren och tillsist Que!!! Emma.. Jag ska se till att du önskar att du stannat hemma :) Du ska se att du också kan spåra!

Ryktet går: BARTÖMMNING PÅ QUE!!!

ser tillbaka lite mer :)

Jag läser min blogg från förra hösten. Alla är typ deppiga, eller så är jag sur.. Pucko Mills!
Men så hittade jag ett roligt inlägg från när jag, pappa och Annica hade en Harry Potter lördag :) Dom är alltid lika roliga!

"Harry Potter the wedding"
"Harry Potter the baby"
"En liten töntig glasögonorm. Brad Pitt skulle varit med, han är det ju lite stake i. Harry Potter har ju inte ett ända skäggstubb. Han kommer ju bli fucked for life"
 
Man skulle kunna säga att jag har en "se tillbaka dag" För nyss fick jag känslan som jag hade i Egypter kl 3 på natten när jag och Annica låg i mattsofforna med engelsmännen och rökte vattenpipa, så underbart. Och över oss hade vi en gulblinkande palm :) Jag vill hem och röka pipa!!

då som nu!

Det här skrev jag den 7/8-05 kl:04.04 fyra dagar efter hemkomsten från Brasilien:

Jag vill
var i brasilien,
bli mobbad av stefan ;P,
dansa i sanden barfota på lounge beach,
dansa på mocoripi,
spela ölspelet på två,
dansa på bardisken,
var på kaneval i tre dar,
spela vårt tärningsspel,
vara vip överallt,
äta filet trinchado,
lyssna på baboda nova och tribo de jah;
höra folkes alla galna skämt,
bo i glens lägenhet,
kasta ägg i poolen,
åka bil med Stefan,
jaga burkar,
leta h---r på boa vida..,
höra folkes alla galna skämt IGEN,
vara i canoah,
åka boogie,
rida på stranden,
träffa alla,
drick caiperinias,
gå på piratas,
träffa vår kypare,
dansa foro,
spela golf med tärningar, gummiskrapor och frigolitburkar,
shoppa billigt,
träffa alla roliga norrmän igen som trodde vi var brasilianskor... :D

15/9-05 13.12

vill ha filet trinchado com bananas fritas com madeira, uma cerveja et tres copos :D
vill tillbaka solen och den problem lösa världen!
där ens största problem var att maten eller ölen var slut,
att man var för trött för att gå ut på kvällen,
att poolen var smutsig,
att cdn inte spelade tjonks skivor,
att Stefan hade en ful frisyr (hann ju aldrig klippa dig)

Men framför allt det största I-landsproblemet i världshistorien:

Ingen öl innan 12!!!
Hard life in the tropics!

torsdag!

Jag vill inte mer, jag orkar inte! Och jag vill ha min macka men det är förtidigt för fika så om jag äter den nu kommer jag inte ha någon sen.. Får dricka lite choklad under tiden. Brukar man kunna mätta magen lite på. Imorrse vad värsta morgonen av alla! Det var iskallt i rummet och helt underbart under täcket, finns det något värre när man måste gå upp då?! Sprang in i duschen och funderade på om jag skulle hinna nu när jag tog en 5 minuter lång sovmorgon, det gjorde jag! Idag är det sommar igen så jag skulle ha kjol på mig och vad har man inte gjort? Rakat benen, då blev morgonen så mycket värre! Fast en bra hårdag fick jag ist.   

På tåget in kom jag på att jag hade mitt brasilien halsband på mig och kom på en massa knasiga saker. Tex våran regel.. "Vi får inte dricka fler än 3 Caipirinha per kväll, då blir vi för fulla" Sista veckan svepte vi 3 och drack tatalt 6 + öl! Ibland är man bra muppig. Bardisken på  Orbita, då sångaren kom fram och sa att vi var kvällens show inte han :) Och våra Björn Rosenström kunskaper var i topp i Kanoah! Tänk om livet alltid kunde vara så enkelt! 

Jag funderar på att alltid somna på soffan för då blir man inburen i sängen och avklädd (oskylldigt så klart!) Och måste du ligga där och titta på mig och inte säga något, dummer!

Ajökens! 

Ingela / Anette ?

Varför kommer jag aldrig ihåg vad folk heter?! Det är väl en sak när man är ute men på jobbet kan det ju vara bra att komma ihåg namn! Innan lunch kom en tant till mig och sa att om jag har lite att göra kan jag komma till henne för hon har jobb åt mig. Problemet är att jag kommer inte ihåg om hon heter Ingela eller Anette.. Jag visste på ett ungefär vart hon satt så jag knatade dit. På dörren stod det Anette men hon var inte där.. Så jag knatade tillbaka lite senare med hon var fortfarande inte där. Problemet är att på dörren lite längre bort visade det sig stå Ingela, det rummet var också tomt!! Vilken dörr ska jag till nu?! 

opps!

"Jag förstår att du är rädd om mig" Var det första Johan sa när han nyss ringde mig. Och jag fattade förstås ingenting.. "När du låser in mig på mornarna.." fortsatte han.. Då hade jag tydligen låst överlåset när jag gick imorrse. Jag brukar alltid göra det eftersom jag brukar gå efter honom på mornarna. Och eftersom hans överlås är lite löst så fick han inte upp det med nyckel.. Vilket ledde till att han var tvungen att skruva loss det med en skruvmejsel och nu är sen till jobbet. Förlåt :) Men lite kul var det ju! Men se det från den ljusa sidan, du har iaf inget larm som går igång så fort man rör sig när larmet är på. Så har jag vaknat minst 10 gånger! Puss

P3 is the shit!

Asså, jag kan inte konsentrera mig! Lyssnar på P3.. "Och idag är era önskefavoriter Def Leppard, ...." Dom kommer spela min önskelåt till Emma, lite synd att du inte jobbar idag bara! Hjärtat sitter i halsgropen och pulsen går i 180! :)

måndag.

Jag sov på tåget in till stan. Det finns verkligen inget värre tycker jag för man vet hur dum man ser ut när man sitter där och nickar. Jag brukar ju själv skratta åt andra som sover.. Men ibland är det ju omöjligt att hålla ögonen öppna. När vi fikade ringde min telefon på andra sidan rummet så jag spelade dansband för hela avdelningen, hoppas att det uppskattades för jag skulle blivit glad... och det blev jag ju iofs! Jag har fått fler personnummer ):  Jag fattar inte att man är så trött fasst man sovit så perfekt. Din arm är mina sömnpiller! Fasst aj vad jag hade ont i magen!

Och nu har jag några hälsningar till Emma!
I need Daim glass i veckan!
Glöm för guds skull inte P3 mellan 10-11! (vilken frikvens?)
JAG TREATADE! hahahahha!  

söndag.

Hahaha, ibland kan man visst erkänna allting på fyllan fick jag reda på igår. Tur att det var till Åsa. Skulle ju varit lite värre om jag sagt det till dig och glömt bort det! I fredags var det kalas på hög grad, firade Anneli. Lyckades aldrig ta oss in till stan för vi fastnade i Väsby som vanligt. Och på Que var ju nästan hela Väsby! Det var trevligt! Igår skulle vi åkt till Runby kök & bar för att sjunga karaoke men det blev inget av med det. Vi satt hemma hos mig och drack massa öl och skumpa kl 12. Efter att ha pratat gamla fylleminnen och fester tittade vi på filmer med konstiga titlar. "Breathless" "Skin on skin" "Sex & Romance" Mycket bra analyserande flickor!

Idag ska vi höstgrilla hos mamma ute i solen, ska bli mysigt! Skynda dig hem för guds skull!   

FREDAG!!!

Imorrse fick jag och mamma skjuts till jobbet av Sten. Låååång sovmorgon, blev hämtad kl 8! Hur skönt som helst fast det var kallt i bilen så mina lår och fötter frös till is. Och när jag vaknade imorrse var det ganska fint väder ute med sol och allt så jag plockade ut mitt paraply ur väskan så lite andra saker skulle få plats. Så bara därför måste det ju spöregna nu, hoppas det slutar tills jag ska köra. Slutar om 50 minuter. Sen funderar jag på att gå till H&M och köpa en tröja som jag hittade igår. Kan ju få köpa något innan onsdag då jag och Annica ska ha shoppingdag.  

Jaaaa!!!!!!! Jag såg precis att Joanna lämnat fler reseräkningar till mig! Dom där roliga med alla färger! Min sista timma är gjord :) Fast det var visst bara 5 st.. Jag har skickat mail till mion mamma men hon vill inte svara..

Ikväll ska vi ha Fab 5 party och fira Ann-Lee! Ska bli mysigt för det var ett tag sen vi hade en riktig tjejkväll med allihopa! Jag är fixa vin ansvarig. Det är jag duktig på!

inge körning

Det blir ingen tidig dag idag.. Och ingen körskola! Dom ringde och sa att ena bilen är på verkstaden så då går det ju inte så bra att köra.. Men jag skulle få tid till imorrn samma tid, så det blir tidig fredag. Nice, nice! Det är ju trots allt bara 3 timmar kvar! Jag är klar med alla dumma sjukförsäkringar och personnummer! Nu blir det anmälningar och reseräkningar, som faktiskt är ganska roliga. Man bli glad av alla olika färger på skärmen : ) Och jag har kommit på en siffersång! Eller en siffer och bokstavssång. Det är bara att sjunga med i låten på mp3 fast med siffror isf riktiga texten. På så sätt passar texten till alla låtar. Det är nog ändå ingen som fattar hur jag menar, men kul är det!

Adjökens

torsdag.

Vilken låt kan passa in bättre just nu än "Datasmurfen" Den är ju jättebra och taggar mig när jag ska skriva 1000 personnummer till :) Ska bli hur skönt som helst att sluta 13.30 idag. Ska till Ellströms och köra, sen blir det av en sväng till Centrum och sen hem för att ta en tuppis innan kvällen. Mamma fyller år så vi ska ut och fira. Och jag har ingen träningsvärk! Än... Jag har bara väldigt ont efter sadeln på cykeln, den var ju stor som en fotbollsplan! Nu ska jag fortsätta lyssna på Arvingarna och vara glad hela dagen!!
 
Puss och adjö!

Annica

Nu ringde min söta lillasyster Annica! Då blev jag glad för hon var glad! Jag saknar henna ju lite för vi hann inte träffas något igår. Bäst för henne att hon läser här vad snäll jag är :) Hon ska åka och köpa present till mamma nu. På söndag ska vi baka kanelbullar och nästa onsdag ska vi in till stan och shoppa efter skola och jobb!

Jälva skit helvettes dag!

Jag är så sur! Sur, sur, sur så jag kan gå upp i atomer! Och ledsen så jag bara vill springa och låsa in mig på toa och sitta där hela dagen. Jag vill inte jobba idag! Ska det vara så jävla svårt att få lite ledigt, visserligen är jag bara här en månad men iaf! Det suger hästpung! Man jobbar för att få pengar så man ska kunna göra roliga saker. Men kan man det? NEJ!!! Eftersom man jobbar! Jag suger, jag vill inte vara hemma! Jag vill vill väl fan till Malmö som alla andra människor! Kul att jobba så man inte får någe liv eller ha roligt. Under dom dagarna ni är borta ska jag isolera mig! Idag suger, så kom inte för nära för då biter jag. HÅRT!!!

sova middag

Jag soman snart! På riktigt, jag kan knappt hålla ögonen öppna och ont i ryggen börjar jag få! Men som tur var har dom fortfarande sommartid här så jag slutar 15.30. Ska se att att jag hinner med tio i tåget från stan. Sen ska jag hem och sova innan dansen! Och sen vill jag ha massage!

rip bo!

Hahahahaha! Jag skulle ge Bo en förmån! Men det går ju inte!

Citat Annica från sist vi jobbade här och sorterade akter "RIP BO!!!"
Haha, det var ju faktiskt ganska roligt att jobba här med dig knäppis! Alla Johan och Fredrik är förresten kvar!

tisdag.

Gissa vart jag är och gissa vad jag inte orkar göra.. Jag fattar inte att jag är nästan pigg när jag vaknar på monarna men sen dör så fort jag ska gå hemmifrån. Vilket betyder att jag halvsover på tågen och är nyvaken när jag kommer till jobbet. Imorrse när jag låg och övertalade mig själv att jag skulle hinna fast jag låg kvar i 10 minuter (vilket jag gjorde) så fick Johan för sig att Midori ville ha morgonsällskap. Det enda som han inte fattade är att hon alltid vill ha leksällskap kl 6 på morgonen. Så trots att man låg helt still och sov så hoppade hon på en och rev sönder ben, armar och hals. Så det var rätt åt henne att hon ramlade ner i papperskorgen efteråt : ) Nu sitter jag och hoppas att hon inte kissar ner min säng idag!

Ikväll är det dans igen!!!

måndag

Då sitter man här igen, glor på datorn och blir helt vimmelkantig och snurrig. Ungefär som grafisklektionerna. Fast dom var ju brutalt mycket roligare! Jag orkar inte börja jobba än för det verkar inte som att många andra har börjat heller.. Iaf inte mamma, Eva och min chef och det är dom som gills :) Jag sitter och ritar hjärtan i min almanacka ist, jättefint blir det ska ni veta! Jag vill skriva in massa saker jag ska göra men jag har ju inget att göra.. Det är hårt! Men nu är säsongen slut, det e ju lite trevligt! Alab idag?

Nej, nu ska jag äta min macka och börja jobba lite sakta..  

It's perfect!

It's perfect!!!!

Allt är bara så bäst! Über mysig morgon till max och då menar jag att det omöjligt kunde bli bättre! Dvs efter en perfekt kväll! Sen har jag varit på Skansen idag med familjen för LF hade något jubileum.. Lunchade med ost, kycklingspätt och vin. Sen blev det grym allsång med Lasse B!!! Han är ju klockren! Sen hämtade vi 6 jättestora nallar för våra fribiljetter och jag fuskade till mig 2 små :) När jag kom hem tog jag mig en Pink panter som jag har varit sugen på hela dagen sen jag duschade. Min tvål luktar nämnligen en blandning av den och Pina Colada.. Och till sist fick jag fläskkarée, så nu är jag så mätt så mitt huvud snurrar! Och snart kommer Veronica och då ska vi dricka massa öl!! Niiiiiice skulle man kunna säga!

Och korten från Mallis har lagts upp på hemsidan!





i baren

Vi i baren :)


no keyman!!!

Jag försöker att få en sockerkick.. Te med för mycket socker i och Center. Antingen är det de som börjar verka eller så går bara allt min väg helt plötsligt. Han ska inte till nyckelgubben idag!! Vilket betyder att han har märkt att jag snodde nyckeln imorrse. Så säger han att dom ska ha filmmöte med laget, jag skrek väl nästan för då skulle återigen min överraskning förstöras. Men han skulle strunta i det.. Jag har planerat allt in i minsta detalj. Men Annica har rätt, det är egentligen killen som ska göra sånt här för tjejen. Men om man vill ha det mysigt får man väl ta saken i egna händer.

Jag vill ha fläskkarée!!! Men fick iaf fläsknoisette till lunch :)

Ajökens!

THE fredag!

På jobbet igen.. Känns skönt att sitta vid en data så man kan skriva av sig om det skulle behövas, som nu. Jag har panik och är jättestressad för ikväll! Min överraskning lär väl uppskattas men iaf! Jag har drygt 30 minuter på mig att fixa håret, laga mat och plantera ut de 5 kuverten (som de 5 vita : ) Och jag är en tjuv! Jag gick upp och snodde Johans nyckel innan han gick upp för att låsa efter mig. I valiga fall så låser jag ju själv men han ska iväg och visa alla nycklar för någon.. Skumt! Och när ska han träffa denna människa?! Tänk om han ska hem en sekund efter jobbet och sen måste gå direkt, då förstörs ju allt! Jag har ju planerat hela veckan men allt verkar gå emot mig. Jobbet, matchen, nyckelgubben.. 

Jaja, nu ska jag trycka lite på siffertangenterna ist och dricka upp min choklad.  

Och kom ihåg "Fler roadrunners åt folket" :)