torsdag.

Det är kafferep på mitt jobb! Tidigare i veckan jobbade jag på pappas jobb med att hänga plåt. Nu har jag transporterat mig till mammas jobb där jag sitter och trycker på "nollan" 80000 ggr och ibland några 1,2,6.. Det är iaf tydligen någon som fyller år så 20 tanter sitter och fikar, det går inte ens att beskriva hur det låter. Plus att typ alla på avdelningen har varit gravida och dom som inte har vart är det.. Så dom är och hälsar på med sina bebisar..

15 minuter senare..
Birgitta tyckte att jag skulle gå och ta mig en bit chokladtårta. Jag offrade mina siffror och tog mig en sockerkick ist :)

Jag längtar till imorrn!!! SURPRISE!!!

Min nuss!!

Min nuss!!



Jag och Midori <3

Idag gick jag upp kl 9! Och det är faktiskt imponerande för att vara jag, speciellt när jag inte har något att göra idag.. Men så blir det väl om man har en misse som står och jamar utanför dörren :) Då gick vi och sa godmorgon och hejdå till mamma Annica som skulle till skolan. Sen lekte vi lite med blommorna och kollade på Meet Joe Black och Våra bästa år. Jag tror inte att jag träffat en sån sällskapssjuk katt förrut, fast hon är ju bara 9 veckor.. Vart man än går följer hon efter en och om hon inte hittar en så börjar hon gnälla. Nu hon tycker om mig också, hon låg och sussade hos mig hela natten! Hon tyckte till och med om Johan som alla katter hatar, hon somnade i hans knä i köket. NUSS!! Nu river hon sönder min hals för mitt halsband var väldigt roligt att leka med. Johans mjukisbyxor har hon redan rivit på i en timme så låren är väl också sönderrivna. Men det är det värt för jag har en Midori!!! 

torsdag.

Imorrse ringde min mamma och terroriserade mig med 20000 frågor! Eller hon ringde för 50 minuter sen. Kanske var tur eftersom jag låg och halv sov och trodde att klockan bara var halv.. Men sen kommer allt på 3 sekunder "Har du ringt debaser?" "Har du ringt arbetsförmedlingen?" "Du vill fortfarande inte börja plugga?" "Det händer inget om du inte ligger i" Då blev min dag så mycket sämre, för jag känner mig så dålig för att jag inte är en sån människa som ligger i. Vad gör man åt det?! Men sen ringde Decc och vi ska troligtvis leka imorrn! Ska bli kul! Nu ska jag fixa mig lite, sen åka till Ellströms, sen hem och kolla jobb, sen HÄMTA MIDORI!!!

Hej så länge


Midori!!!

Imorrn är det torsdag.. Det betyder att vi ska hämta min Midior! Min nya kissekatt! Ååå, den e så söt så det pirrar i magen på mig. Tänk om jag inte kommer ihåg hur man tar hand om en katt, speciellt nu när den är så liten. Jag och pappa var på Obs idag och köpte massa nödvändiga saker. Kattlåda, transportbur, mat, matskål, kattsand.. Det ända som vi inte köpte var ett halsband eftersom vi inte vet vad det är för kön. Om det är en kille har iaf jag och pappa hittat ett jättegulligt, värsta rockkatten kommer han bli! Annars skulle ju ett grönt passa efter som den heter Midori (en illgrön melonlikör) Ni må tycka att det är gay om en kille ska heta Midori, men då får ni ta det! För Mills har bestämt :) 

P.S Jag vill göra något busigt ikväll. Typ min plan, fast jag har ju inte inhandlat allt än... 

tre dagar...

Tre dagar! Tre dagar i rad!

Dag 1. Jag var på arbetsintervju inne i stan där himlen öppnade sig. Lyckades ta mig från NK till Centralen under mark, utan att bli blöt och när jag kom till Rotebro så regnade det inte änns. Helt torrt var det! 2 minuter innan jag ska gå av bussen så börjar det spöregna och jag springer som sagt med en tidning över huvet hem men ser ändå ut som en drängt hund!
Dag 2. Jag var vid Väsby Station där jag hade haft körlektion. I solen och värmen går jag till bussen. 2 minuter innan jag ska gå av bussen börjar det regna och jag kommer hem och det ser ut som att jag har hoppat i poolen med kläderna på. På kvällen sa jag till Johan "om det regnar när jag ska hem imorrn så stannar jag här"
Dag 3. Tog extra lång sovmorgon till 12! Har varit halv vaken hela natten då det regnade. Gick upp och kollade ut genom fönstret. Det regnade inte! Går in i badrummet, borstar tänderna och försöker sätta upp håret i en duglig tofs. Tar min väska, sätter på mig skorna, öppnar dörren. DET REGNAR!!!! 


puckobarn!

Nu har varit så där kreativ igen och skrivit om en låt. Eller jag har skrivit till tre rader, så den första är den riktiga :)

"Efter 5 minuter träffar jag ett puckobarn"

På kvällen så ringer ett puckobarn
På vägen så träffar jag ett puckobarn
På datan så skriver ett puckobarn

Jag är ju så bra ibland så man kan få ont i magen!!!

på G!

Då var man hemma igen. Intervjun gick snabbt och bra. Men han ska tvdligen ha 30 intervjuer till så han skulle höra av sig nästa vecka, får se vad som sker. Har iaf sökt 4 jobb till idag, skulle gissa på att jag skickat iväg över 40 ansökningar nu. Och 5 har svarat.. Dålig stil! Men nu känns det ändå som att man är påväg någonstans, det känns som att man inte riktigt står kvar på ruta ett längre! Eftersom jag fick springa hem i regnet från bussen med en tidning över huvet så sitter jag nu åter igen i "mina" nya mjukisbyxor. Skitbriljanta är dom :) Nu blir det slapp i soffan!

måndag!

Nu går min puls i 120! Jag vet inte vad jag ska säga. "Svara på frågorna han ställer brukar vara bra" fick jag som svar. Men jag stressar ändå sönder! Och jag kommer inte ihåg vad han heter, sånt borde man ha koll på! Inatt sov jag hemma, kändes konstigt för jag kan inte minnas när jag sov i min säng hos pappa sist.. Trist var det också! Jag vill ju att du ska ligga där och ge mig en puss på ryggen när du vaknar mitt i natten! 

Jaja, nu ska jag väl fixa iordning mig lite!
Babaj!

förlåt..

Jag känner mig dum för att du säger förlåt till mig hela tiden.. Jag borde inte känna mig dum för att du säger förlåt men det känns som att det kanske är jag som borde säga det eftersom allt var pågrund av mig. Eller egentligen inte, jag vet inte riktigt. Det var väl egentligen inget problem bara att en massa alkohol kom emellan och förstörde allt! Hur som helst vill jag mest av allt upp till Jämntland nästa helg och kolla på er när ni spelar! Skulle ju vara hur kul som helst! Och Emma! Om vi kan skramla ihop 150 kr var så räcker det för bussresan! Sen kan vi ju ha med oss picknick så slipper vi köpa massa mat där! Och jag kan ta med massa cola! :) Men först får du bli frisk!

Mitt huvud gör ont, det gjorde det inte innan.. Fuuusk! Snart kommer iaf lite filmtittare och joinar mig och min tv ikväll! Ska bli mys! Imorrn har jag arbetsintervju på ett Cafe inne i stan, på NK till och med. Det visste jag inte när jag skickade ansökan.. Men, men får hoppas på det bästa! 30 timmar i veckan, det blir pengar till Mills det, skulle vara så skönt! Tänk allt jag kan köpa då! Glassiiiiigt! :)

Bajbaj
P.S Jag vill också hångla i regnet! Juuu! 

ärlighet..

Ärlighet är totalt överskattat?! Om ni tror att ni gör något bra genom att vara ärliga så har ni fel! Allt vrids och vänds på och slutar i katastrof! Så fast det bara är något litet som ska berättas som egentligen inte har någon betydelse så är det inte värt det!  

1,2,3,4

1. Klockan är redan 20.21!! :)
2. Nu känner jag mig på flumhumör ist, det gillar vi!
3. Emma jag vill festa!
4. Imorrn ska vi till OSB!!! Wanna join?

gladare (som alltid)

Ikväll skulle jag ha åkt till Helenelund med min soulmate. Men när jag sitter och stress äter för att hinna med bussen ringer hon och säger att vi inte ska åka.. Hon bara stressar upp mig hela tiden! Men vi har pratat om det och jag förlåter henne, plus att hon lovade att inte göra så igen :) Jag är lite gladare nu! Det är nice! Jag gick för att ta mig några "bli glad pussar" och det hjälper väl nästan alltid och så fick jag en blomma som han hade brottats med några humlor för att få tag i :) Imorrn ska jag boka uppkörning och ringa arbetsförmedlingen. Känns segt att erkänna att man inte kan själv, så blir det om man har gått i pluggisklassen.. Som Emma säger "failer is not an option" Och jag ska få ett busskort så för mina pengar jag snart får ska jag nu köpa ett friskiskort och få upp flåset lite. 

Att införskaffa:

1.  Körkort
2. Friskiskort
3. Höstjacka
4. Skor
5. Allt annat som man köper när man har pengar över :)

Om man kan "införskaffa" sig ett jobb så är ju såklart det prio ett! Debaser är puckade i arsHlet om dom inte vill att jag ska jobba där, så det så!


dålig torsdag!

Jag tycker inte om idag! Efter världens mysigaste morgon blev allt skit och jag orkar inte engagera mig för 5 öre längre! Det här kommer aldrig gå! Jag behöver ett jobb, så jag får pengar så jag kan ha ett liv! Jag behöver körkort för att kunna göra saker och för att lättare söka jobb.. Och jag känner mig så dum att mamma och pappa måste betala för mig! Jag visste att dom skulle göra det tills jag får ett jobb men det känns så dumt. Och skaffa jobb är inte det lättaste! Jag orkar inte söka mer, dom svarar ju ändå aldrig på något! Får hoppas på Debaser men det blir väl inte heller något. Kolla! Så här blir det, om något inte funkar för mig blir allt negativt! Jag kommer nog bli en extrajobbare på Alab på heltid hela livet! Och när man pratar om pengar så fick jag min andra telefonräkning från Mallis idag, det här blir bara värre! 2708.75 kr! Idag suger!    

måndag.

Inatt sov jag katastrof dåligt! Jag , Emma och Johan såg på Casanova, som var en stor besvikelse! Johan hatade honom för han var med båda tjejerna samtidigt och jag och Emma roade oss i några minuter med att cyckla. Så där med fötterna mot varandra som man gjorde när man var liten.. Efter Emma gått utan att vilja låna mitt paraply fast det spöregnade (!!!) så somnade vi på soffan och sov där till tre, sen ville inte Mills sova där längre för soffkanten tröck in i min arm precis där sömmarna på tröjan sitter så jag fick ont! Efter förflyttning kunde jag inte somna om och när jag väl gjorde det drömde jag världens läskigaste dröm att monster skulle äta upp mig ovh Emma! Dom hade låst in oss i ett jättestort hus mitt i vintern! Hemskt var det! Sen när man väl ska vakna var jag helt medvetslös men när jag såg att jag fått ett sms av Veronica blev jag klarvaken och kunde inte somna om på över en timme. Tänk om hon inte kommer hem på lördag som planerat! Då avlider vi nog allihopa här hemma! Efter sovmorgon tog jag mig iaf hem till en sovande Annica och nu ska jag hitta jobb och boka dansen!!!