GH

Nu spelar grannarna Guitar Hero igen! Det är orättvist, dom har gjort det ända sen julafton! Dom kan väl åtminstone dra ner persiennerna så jag slipper se och blir avis från min plats i soffan. Men jag har ju iaf mina älskade Sex and the city ansnitt att kolla på. 

Nu bär det av för att köpa gottigottis mat till imorrn!  

kort från Istanbul.

Igår fick jag massa fina kort av Annica från när vi var i Istanbul. Så här är några av dom. Tycker själv att det inte är så jätteroligt att se kort på gamla byggnader och hus så dom har jag struntat i. Säg till om ni hellre vill se dom :P



                    

tisdag.

Inatt somnade jag kl 3! Men det är väl det man har att vänta om man går upp halv ett. För att vända tillbaka dygnet någon timma tänkte jag gå upp kl 10 idag. Så blev det såklart inte. Halv 12 kom jag upp men hade då varit vaken ett tag innan.

Nu är halva min pedikyr klar. Inte i närheten av en man får på en skönhetssalong eller i Thailand :) men tycker ändå att det är skönt att så fötterna mjuka och lena! Nu ska alla mina 20 naglarna bli fixade och målade. Vad passar in bättre på en tjejdag än Sex and the city så snart ska jag sätta in cd 1 av 18 i min fina box.  


Pratade med syster som också kommer imorrn, ska bli roligt!  

tjejkompisar

Imorrn SKA jag göra pedikyr på migsjälv som jag inte hann göra idag. Ska även peela hela mig och smörja in och spraya med brun utan sol :) Vill vara lite brun och snygg till nyår, trots att jag kommer vara ensam tjej med 5 killar. Men jag är väl van, jag har typ inga tjejkompisar! Jag måste se till att skaffa några såna, vart gör man det? 5 nära tjejkompisar har jag och då bor en nära som inte är så nära längre. Det suger faktiskt lite! Jag saknar riktiga tjejkvällar! 

Jaja, så är det. Ser ändå mycket fram emot nyår. Ska iväg imorgon och handla middag och lite godsaker till oss och skumpa såklart :) Mums!

När jag blir stor ska jag flytta till San Fransisco, det bestämde jag nu :) 

plugg på lovet :(

Det blev ingen skrivning på fördjupningsarbetet idag. Men inte för att jag var lat utan för att jag var tvungen att skriva klart LIA-rapporten som jag helt glömt bort. Inte bra! Men nu är den äntligen klar. Så nu ska jag börja med städningen, iaf med pryl städningen. Damsugning och skurning får bli imorrn.

Jag tror att Midori är avis på min dator. Hon vill aldrig ligga i mitt knä och sova men så fort datorn är i knät SKA hon ligga där. Hon är rolig hon min lilla bebis!

måndag.

Jag är lat, värre än lat! Jag gick upp halv 1 idag.. Var vaken ett bra tag innan med spenderade de sista timmarna att ligga kvar och somna om gång på gång. Man känner ingen motivation att gå upp när man vet att man bara har trista saker att ta tag i. Dvs städning och plugg.. Jag orkar verkligen inte men jag måste börja sätta igång med fördjupningsarbetet!

Sitter istället och lägger upp hundratals bilder på
bilddagboken. Ska snart organisera allas kort från julafton. Efter det ska jag verkligen försöka att göra något vettigt!

söndag.

Sagan om de två tornen myskväll är det som gäller här hemma. Eller Johan sitter deltid i sovrummet och kollar på UFC som jag fortfarande inte förstår varför man vill kolla på. Idag har bara varit en total slappdag, det mest ansträngande jag gjort var att köra Anneli till Arlanda. Ibland måste man ju vara lite snäll också.

Står fortfarande fullt med burkar, flaskor och disk överallt från igår. Men jag har verkligen inte orkat ta tag i det, får bli imorrn. Jag, Johan och Stefan satt uppe och rökte vattenpipa till kl 6 imorrse vilket är anledningen till denna slappdag. Men väldigt roligt hade vi, killarna var också här och lekte till in på småtimmarna :)

Imorrn efter jag har städat ska jag göra superpedikyr på mig själv och lägga upp en massa kort från julen! Får se om jag även tar tag i lite pluggande.  

Godnatt världen!

"spelningslistan är tom"

Min nygjorda favoritspelningslista har försvunnit!! Den var verkligen perfekt och jag har filat på den i över en månad. Så irriterande, man skulle kunna gråta för mindre :(

Om en kvart bär det av med bussen till mormor. Och eftersom jag verkar ha turen med mig idag så är det bara omvända 45an som går, så det blir en tur på 30 minuter! Sen får vi se vad som händer ikväll, om vi blir kvar där eller om det blir lite galej med vännerna..

Fyra gånger har jag bytt kläder idag och jag känner mig fortfarande inte nöjd. Varför är det så ibland?

Annandagen :)

Idag är det sista dagen på julhelgen vilket betyder middag hos mormor. Tog en extra lång sovmorgon idag. Inte vanligt att Johan går upp innan mig men idag var en sån dag. Har precis damsugit vilket skulle behövts göras för tre veckor sen så jag är nöjd med min lilla städinsats, imorgon blir det skurning och damning eftersom jag inte hinner med det nu.

Julafton var en mysig dag som vanligt. Jag och Johan började dagen med ett lååångt bad, julpicknick framför granen och julklappsöppning. Jag fick ÄNTLIGEN Sex and he city boxen så nu kommer det bli svårt att hitta någon pluggmotivation detta lov.. Fick även två biljetter till Bounce nya föreställning inklusive middag och mys :) Sen åkte jag och pappa bort till Hammarby Sjöstad där Mutti, Sten och syster befann sig. Drack glögg och tittade på Kalle i vanlig ordning innan julklappsöppningen. Fick massa fina saker som jag är mycket nöjd över! Senare kom Ebba och Partick och joinade till julbordet. Åt i ett antal timmar innan vi senare lekte mammas julklappslek, var väldigt rolig och jag vann en äggskivare :) Som ni förstår var det ingen jätteseriös lek.. Lite dans på kvällen innan jag tog taxi hem till Väsby och min kärlek.

Igår hade vi en lugn dag. Slappade i soffan, åt julmat, tittade på film och bara mös. "Traditionen" att festa hårt på juldagen struntade vi i. Vi var på ett litet tag men slöheten tog över. Åt istället chips, ost, drack julmust och spelade little big planet. Såna dagar behöver man ibland!

 

julfilmer

Filmen visade sig faktiskt vara lite rolig och mysig :) Det var ju faktiskt en julfilm! Och nu är det julfilm nr 2 på gång, dom är så mysiga tycker jag. Håller även på att bränna lite julskivor som jag ska ha med mig till mamma imorrn. Dom vill dock inte ha Lasse Stefanz julskiva. Konstigt det där tycker jag :) 

Kl 13 tar jag och pappa tåget mot Hammarby Sjöstad för årets julfirande. Myys.

dan före dan :)

Igår var ett underbart galej med alla mina favoriter! Baffe, Erik och Axel är hemma över jul :)
Massa lekar i vanlig ordning och jag var inte sämst på Tarzan och Jane den här gången heller. Sen vet jag inte vad som hände riktigt men allt slog snett och Axel fick ta hand om mig på toaletten. Han är min nya hålla håret kompis! Det är farligt med caipis, limen tar ju bort all spritsmak så man tänker inte riktigt på att man sitter och klunkar ren sprit! Men det ääääär ju så gott. Fattar inte i Brasilien när vi kunkade tre på rad och drack säkert 10 caipisar per kväll. Hur kunde man ens stå upp? Igår drack jag ju bara 4.. Konstigt det där..

Imorse hade jag en trevlig lunchdate på Texas Burger med pojkarna innan jag åkte hem. Jag har saknat mina boys dom borde flytta hem hela bunten! På en gång! Nu sitter jag och glor på en lagom kul och ansträngande film med Melissa Joan Hart, det säger väl det mesta om den filmen..

Ikväll blir det uppesittarkväll! Bingolotto, glögg, lussisar och paketinslagning. Myyys!

måndag.

Nu är det åter igen måndag men det känns sannerligen inte som det! Har varit på UM nu på morgonen för att få ett nytt recept på the pills. Bokade även in en tid för att gå till läkarn för att försöka få lite starka värktabletter för min mensvärk. Nu har jag tagit en fredagsdusch (på en måndag!!) och fixat iordning mig för att åka och jobba i några timmar. Klippte mig igår och han spejsade till värsta supervolym frisyren men själklart kom jag inte ens i närheten av att fixa det lika snyggt idag. Som vanligt när man är hos frissan..

Igår fixade vi fram granen :) Vissa kanske tycker det är tidigt men jag vill kunna njuta av den ett tag. Är bara den flygande julstjärnan som inte kommit på plats. På dagen åkte vi även runt och köpte de sista julklapparna så nu är det bara inslagningen kvar som får ske på uppesittarkvällen. Dvs IMORGON! Kan inte riktigt koppla att det är julafton i övermorgon men jag ska göra mitt bästa för att komma i den riktiga julstämningen!  Min hyasint har dogat så jag måste införskaffa mig en ny.

I lördags var det ett himla håll i gång i baren! Stod i stora baren vilket betöd drinkblandning :) Visserligen väldigt enkla drinkar men det var kul ändå! Fick ju även lyssna på Arvingarna så jag skuttade runt i baren och sjöng: Kanival i stan, Jennie, Coola killar, Tjejer mf! När jag åkte hem vid 4 på natten fortsatte jag att ha Arvingarnaparty i bilen för att hålla mig vaken :) Fick även massor av dricks, det var tack vare det som jag hade råd att klippa mig igår! 

Midori är täpt i näsan stackarn!

iväg mot jobbet.

Wiie, vaxning avklarad! Skulle gissa på att jag bröt mot ett antal trafikregler när jag skulle ta mig ut från odanplan.. Det är svårt när det är 100 filer som går kors och tvärs och man inte får köra på ens hälften av dom. Åkte hem till pappa för att hämta Johans sista julklapp som kommit hit så jag passade även på att äta lunch och mysa i soffan lite. Och nu kom jag på att jag skulle åkt hem eftersom jag hade en del julstäd kvar.. Får fixa på söndag.

Fick mail av Ninni där det stod att jag inte börjar förns halv 6 imorrn. Väldigt skönt måste jag säga! Då hinner jag både sova länge, äta ordentligt och ta det lugnt inna jag ska iväg mot Strängnäs.

Nu ska jag iväg mot Centrum och jobbet.. Ikväll när jag slutat ska vi en sväng till Baffe och hälsa på och sociala med de hemkomna :) 

fredag.

Jag har 302 kr på mitt konto, vaxningen idag kostar 300.. Med lite enkel huvudräkning betyder det att jag äger 2 kronor. Förra veckan när jag var i samma sits inför julklappsshoppingen överförde jag pengar från sparkontor. Jag skulle kunna göra samma sak igen men jag är så trött på att hela tiden behöva ta pengar därifrån. Men det kanske man måste om man är en liten student. Den här månaden och framåt blir det iaf ingen hyra att betala, underbart! Känns lite dumt att inte betala här hemma men i och med att jag inte har en lägenhet i Västerås så kommer jag bila ist så den kostnaden kommer ju höjas ganska mycket..

Mellan halv 3 och halv 8 ikväll ska jag stå i glöggbaren i Väsby så om ni planerat att åka dit och julshoppa kan ni strunta i det tycker jag! Det är sannerligen lättförtjänta pengar men jag gillar inte att stå där med största tomteluvan.. Men så är det. Nu ska jag ta mig in till stan en sväng och hoppas på att jag inte kör vilse :)

Nu tittar Midori mordiskt på mig för att jag störde henne när hon sov :( 

julskinka!

Min julklappsdröm är över :'(
Det blir ingen tvbänk till mig och Johan i julklapp! Johans päron skulle iväg och köpa den till oss igår men det är slut i HELA Sverige. Den var ju helt perfekt och den fick precis plats mot vår korta vägg, alla andra är ju för långa. Frågan är om det kommer komma in nya bänkar, det måste det väl?! Åå, vad irriterande!

Jag har gjort min första julskinka, superfin blev den. Huvudsaken är väl att den är god men det tror jag säkert att den är. Har inte hunnit smaka. Snart ska vi ta ett kort bad innan lussisarna ska rullas :)

Kl 11 imorrn tar jag min skruti bang bang in till stan för att besöka Taras och julvaxa mig. Äntligen! Sen hinner jag hem för att damsuga och ta det lugnt innan jag ska jobba i glöggbaren i 5 timmar. Money to Mills:) 

julmys!

Vad var det jag sa.. Idag blir bakningen av :)
Har precis gjort iordning degen så nu står den på jäsning. Ska snart ta mig iväg för att hämta upp Johan och köpa lite god julskinka och edamerost.

Sen blir det bak, glögg och julgodis :)

Nu ska jag ladda ner mer julmusik, man kan inte få för mycket dessa dagar!

torsdag.

Igår var en mysig dag. Var hemma hos Karin och hade julavslutning. HAde två betygssamtal och annars hade vi bara en social dag med julmust, glögg, juleskum och peppisar :) Och hör och häpna. Trots allt Rolf har sagt så fick jag VG i ledarskap?! Är väl lika förvånad som resten av klassen att jag fick det. Det var tydligen måndagen som vägde över att jag fick det och med Rolfs förklaring tyckte jag också att jag förtjänade det! Fick även VG i fösäljningen. Så som den betygsnörden jag är förstår ni att jag gick därifrån med mungiporna upp till öronen. Samtalet med Clas gick också väldigt bra, han tyckte att jag hade bra ideér till fördjupningen så nu är det bara att köra igång!    

Idag tor jag en lång sovmorgon till halv 12. Har varit helt slut hela veckan och mått sisodär så det tyckte jag att jag förtjänade. Har bäddat rent, diskar och fixat köket så nu ska jag fortsätta julstädandet. Lika bra att göra det nu så är det bara lite små fix att fixa sen dagarna innan.

Ska hämta upp Johan efter jobbet idag. Vi ska åka och köpa lite julgott och sen SKA vi baka lussisarna. Har sagt det i 2 veckor nu men ikväll SKA det bli av!

På måndag blir det återigen en ÄLSKAD SPB-fest! I stort sett alla har kommit hem över julen så då kör vi hårt. Dock kommer ju inte allas våran Veronica hem från Borneo men hon finns med där ändå! :)


Köra lastbil dansen i Eriks kök hösten 05! Säkerligen lyssnade vi till Backstreetboys också :) Eller datasmurfen!! HAha
 
 

BB....?

Min absoluta hat person just nu är Blondinbella! Hur orkar folk med henne egentligen?! För någon vecka sen satt jag och Mutti och avskydde henne tillsammans i några timmar. Hon sämmer för gudsskull ut hela generationen! Jag och Camilla var därför väldigt nyfikna på hennes tv program (?!?!) som vi nu sett på. TUR att det bara är 3 minuter vill jag säga!! Gud vilken hemsk människa!


Det här är två vettiga personer vill jag säga ;)

 

tisdag.

Idag har det varit synd om mig! YNK x 1000. Låg vaken halva natten för att jag hade så ont i halsen och huvet  :( När jag gick upp trodde jag aldrig att jag skulle klara mig igenom dagen men det gjorde jag. Trodde dock att jag skulle somna och svimma på samma gång under lektionen.. Sen blev det lunch på Clarion som drog ner mitt humör ännu mer. 85 kr kostade lunchen och jag har ju 36 kr på mitt konto! Fick ta av vaxpengarna som jag överförde till mig igår. Och maten var inte ens god, skitgrej!

"Jag är inte så oskyldig som jag ser ut"
I börjar av termin 1 bad Rolf oss att persentera oss med något så han skulle komma ihåg just oss. Citatet ovan var det jag sa. Det kom på tal under lektionen vad olika personer hade sagt då och han kom ihåg det! HAHA, han ville dock inte säga det högt i klassen :P

Lägenhetsbesiktningen idag var klockren! Killen kunde inte ens fylla i blanketten, haha! När han började gick han in i badrummet, löft på toasitsen sen var han klar där inne..!? Han öppnade alla garderober, skåp, kyl och kollade och sen var han KLAR!! Och fläcken på golvet tittade han bara lite på och struntade sen i den! Så nu är nycklarna inlämnade :)

Nu har vi ätit tacosmiddag och ikväll ska vi se på Bodyguard. Jag vill se Titanic men jag förlorade :(

mills tur med sol?

Nu har jag pratat med pappa en massa i telefon. Blä, vad avundsjuk jag blev när han berättade om Miami. Jag vill väl också. Men efter han berättade vad allt kostade gav jag upp på tanken att kunna åka dit någongång.. Och farbror Anders har KÖPT en lägenhet i Thailand, fuuusk! Men den har han faktiskt sagt att vi ska få låna någongång :) Redan i sommar?! Troligtvis inte, men man kan ju hoppas! När blir det Mills tur?

Imorrn efter skolan ska jag göra det sista i lägenheten innan besiktningen kl 16.00. Skurning och puts av diskbänk kvar. Och damningen ovanpå garberoberna såklart. Måste låna en stol av någon granne!

Julskinka till middag :)

måndag.

Nu är jag tillbaka i Västerås och hos Camilla efter en galant tredje advent helg! Planer hela tiden så det blev dock onödigt lite mys men som Madde sa: Det har vi ju hela livet på oss att göra! Var en lugn dag i skolan, Rolf hade tagit dit 4 personer som vi skulle intervjua. Gick bra och jag tror nog att Roffe var stolt med vår insats :)

Efter skolan åkte jag med Jenny ner till stan, köpte julklappar till syster. Sen strosade vi bara runt lite för att fördriva tiden tills hennes syster skulle klippa sig. Hittade en GRYM sak på lagerhouse som jag vill ha. Ett roulett shotspel, kan det bli mer Mills? Det fanns bara ett kvar så det lät jag Jenny köpa eftersom lilla jag inte ens har 90 kr..

Imorrn är det planerat att äta lunch tillsammans på hotellet. Jättemysigt, men efter helgens julklapps shoppning har jag endast 50 kr på kontot. KAOS, NU kom jag på att jag har bokat vaxtid till på fredag! Hur fasiken ska jag finansiera detta?!

söndag.

Nu har jag och syster varit och köpt julklappar. Har bara en kvar till pappa. Men vi vet vad vi ska köpa och vart så det är ingen fara.. Sen imorrn ska jag nog ta mig iväg och köpa till syster och den sista till Johan. Vi har verkligen världens minsta släkt. Har köpt julklappar till mamma, pappa och Sten. Sen är det inga fler. Anders är aldrig hemma på jul, morfar firar inte jul och mormor ska bort det här året.

Men, men det blir ju betydligt billigare och då kan jag köpa några fler till Johan och syster :)

Åt även lunch i Stinsen, myyyys! Bakad potatis med skagenröra, jag njöt varenda tugga! Och hör och häpna, jag drack vatten till och inte cola! Har väl fortfarande vattenbrist i kroppen så det var väl lika bra.  

Idag har vi som plan att baka lussisar, men jag är så fruktansvärt trött! Men man MÅSTE ju baka lussisar! I löv!!

Imorrn bär det tillbaka till V-rås för de tre sista dagarna den näst sista terminen.
Sen är det bara en kvar.. 

vrida tillbaka tiden?

För en timme sen hoppade jag in i duschen och blev genast mycket piggare!
Kom på att jag skulle ha släppt av Johan hemma för att direkt åka tillbaka till Emma och leka med henne ikväll också. Men kändes för sent att göra det vid 10 eftersom jag ska upp tidigt imorrn och shoppa med systeryster.. Satt med pojkarna ett tag och tog en öl i hopp om att kanske det skulle bli lite trevligt. Det blev det inte. Skit playstation helt enkelt, det är allt dom bryr sig om..

Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden lite..

lördag.

Nu är det slut med helgens festande trots att det bara är lördag :(
Ville stanna kvar hos Emma och Markus även denna kväll och parta till men jag hade lovat att skjutsa hem Johan som skulle leka med Jocke.. Så nu har jag en julmust, brie och the hills kväll i sängen. Har hitills sett 7 avsnitt, har 3 kvar att se på. Är faschinerad av alla dessa intriger och problem de lyckas skaffa sig i deras lyxliv..

Igår var vi som sagt på lucisvaka hos min soulmate. Ååå, så roligt det var. Folk är så flummiga och roliga! Vi spelade massor med Guitar Hero och Rock Band och jag rockade sannerligen på trummorna. Herre vad roligt det måste sett ut. Tänk er ett barn med en pinne i vardera hand som slår på massa kastruller, så * 1000 skulle jag gissa på att jag såg ut. Var helt slut igår eftermiddag efter min och Camillas torsdagsfest som slutade kl 5 men när jag kom dit blev jag pigg på en halv sekund och höll mig vaken till 6 även denna morgon. När vi såg att luciatåget inte började förns 7.30 så valde vi att strunta i det och sova istället. Lekte även massa Tarzan & Jane och Zoomi zoomi så nu har jag återigen blåmärkan över hela låren. Det var föresten vi älskade SPBare som höll ut till kl 6 :)

I förmiddags låg vi alla i soffan och mös med täckena. Åt pizza, drack bakiscola och tittade på Step Brothers som var grymt rolig! Myyyyys! Måste flytta närmare min Emma så vi kan mysa oftare!!

Nu ska jag återgå till såpornas värld!

fredag!!

Herrejävlar vad jag mår! Eller vi båda två för den delen!
Var vakna ända till 5 inatt, kommer inte ihåg när jag var vaken så länge! Vi beslutade helt enkelt att vara hemma idag. Var bara 4 timmar i skolan iaf så. Men just idag ville jag faktiskt gå! Skulle prata om hur man tar fram sina bästa sidor och lite sånt, skulle faktiskt varit intressant tycker jag!
 
Halv elva igår var vinet slut så vi tog oss snabbt till Hemköp för att köpa groggvirke som ledde till att vi drack upp en halv liter Smirnoff... Så skicket på oss kan väl listas ut ganska så lätt.. Nyligen gick vi till pizzerian och köpte supergod pasta till lunch, har ALDRIG sett så stora portioner förr! Nu ska vi titta på Våra bästa år för första gången på 2 månader :) Sen får vi se när jag kommer i rätt skick för att köra hem..

Inte så sugen på att festa hela natten måste jag ju säga! Men det är ju så mina fredagsplaner är just nu. Måste komma på hur jag ska bli pigg, kanske svårt när jag bara sovit 4 timmar inatt!

Det spösnöar iaf idag också :) Så himla mysigt! Hemma är det ju dessvärre skitväder.. LIte sugen på att stanna här med den riktiga vintern!

shaaaa lalalalalalaaaaa

Camilla behöver inte titta på tangentbordet när hon skriver... Det är coolt det :P
Nu har jag bestämt massa rock och partymusik!

Woiiiie, vad kul vi har!
Skola imorrn??

Ny tanke.... Landet på nyår???????

älskade kycklingben :)

Underbara kycklingben till middag :) Kan man sannerligen ALDRIG tröttna på, och de verkar bli godare i varmluftsugn..
Nu ska vi se på de fantastiska Unga Mödrar och dricka vårt smarriga vin. Denna gång lyckades jag välja ett gott rödvin, mycket nöjd med mig själv! Ska sluta att välja vin efter fina flaskor helt enkelt..

Nu ska jag ringa min lover boy :)
  

torsdag.

Superseg dag i skolan idag! Vissa delar var väl lite intressanta men något mer än lyssna orkade jag inte. Efter lunch skulle vi ha någon bygga legotorns tävling (ja, utbildningen är en eftergymnasialutbildning!) Vi hade värsta super taktiken och vårat torn blev längst och finast! Dessvärre läste vi inte igenom poängsystemet innan så vi fick minuspoäng för att vi hade för många klossar :'( Fan, va sur och irriterad jag blev. Den riktiga tävlings Mills kommer verkligen fram ibland!

Nu har vi varit och köpt lite vin som vi ska mumsa på ikväll, även chips! Jag blev supersugen på det när vi hoppade in i bilen i eftermiddags, plus att vi bara går halvdag imorrn. Sen på kvällen ska jag och älsklingen till min andra älskling i Nacka för Lucisvaka! Wiie, vad kul det ska bli!

frustration

Snuskchatta är rätt så trevligt ibland ;)
Speciellt om man är frustrerad och är en jävla massa mil ifrån varandra...
Ord och tankar får räcka ibland.

Tack för ett mycket roligt lunchsamtal idag Alexandra :)

So it is!
Nu ska jag snart gå och sussa.

Imorrn blir det sista städningen av lägenheten. BLÄ helt enkelt.

Utkast: Ååå, jag ...

Ååå, jag blev finast i världen i håret! Klå det om ni kan :)
Tack Jenny för superbra jobb!! Camilla skulle jobba och kunde inte leka med oss men vi sitter hemma i soffan och leker nu! Detta betöd att tacos var alldeles för jobbigt att göra så vi delade på en grillad kyckling, mmm.

Förutom att jag är finast i håret, så...
Är jag kärast i världen!
Är jag gladast i världen att jag pluggat i Västerås och träffat mina nya underbara vänner! Ni borde sannerligen flytta till Stockholm efter skolan!

Nu ska jag svara ett lååångt mail som jag inte hunnit göra på 10 dagar :( Men nu är det sannerligen dags!


DÄR ligger baren!

Åå, jag fick precis reda på av Ninni att jag ska få jobba i en annan bar nästa lördag! Inne på arenan, gud va roligt. Kommer få blanda lite drinkar plus att jag kommer att få lyssna på Arvingarna :) Kommer ju aldrig hinna titta något men jag kommer ju höra iaf. Och blanda drinkar är ju sååå mycket roligare än att servera massa korv..

Kommer bli galet med folk men det är bara att kämpa! Det ända som oroar mig är att jag hör så fruktansvärt dåligt, jag kommer ju skrivka VAAA?! minst 10 000 gånger!

onsdag.

Igår fungerade inte internet hemma hos Camilla! Vi hade panik alla tre över att vi inte kunde kontakta omvärlden. Troligtvis var det mest jobbigt för mig och Camilla.. Jag fick även pröva Wii Fit. Rockring var min favorit. Provade även yogan som faktiskt var jobbig. Men det kanske mest har att göra med att jag är så fruktansvärt osmidig! Lussisar, julmust och brie blev det även på kvällen till Desperate.

Nu sitter vi och är kreativa i skolan. Ska återigen ha "skarpa lägen" Idag ska vi hålla en pressrelease. Mitt ämne är - Nytt koncept för julbord i år.. Det blir nog flummigt och bra. 

Ikväll blir det skoj ska jag säga! Jag, Lee Lee och Camilla ska färga håret på mig och äta tacos. Jag har gett Jenny fullt ansvar för att mitt hår ska bli fint. I trust her :)

Nu ska jag fortsätta träna på min uppgift.    

mera kort tack!

Jag har en massa kort som jag vill lägga upp från Istanbul! Både här, på bilddagboken och på facebook.. Men jag har inte fått korten av Annica och mamma än och dom har massa roliga kort som jag vill ha. Förhoppningsvis får jag dom av Annica imorrn! Här får ni ett kort som iaf jag tycker är väldigt roligt och om inte annat turistigt!

 

Imorrn ska vi äta julskinka till frulle ;)

måndag.

Imorrse när jag satte mig i bilen och åkte mot Västerås kändes det som att jag körde mitt i natten. Kändes mer som att jag var på väg till Märsta en lördag natt för att hämta Johan från Gm än att jag var påväg till skolan. I Enköping tog dessutom spolarvätskan slut (som jag glömde köpa mer av idag) så körde halva vägen med en igengeggad ruta. IIIINNTE smidigt!

I skolan var det lagom roligt.. Jättekul att träffa massa folk igen men inte lika kul att sitta still och överfylla hjärnan med en massa info i 7 timmar. Hade återigen en praktisk övning á la teater, för jobbigt en måndag helt enkelt.

Efter vi slutat åkte jag till mig tomma lägenhet för att städa. Städade ut alla köksskåp, kyl, garderober, dammade fönsterbrädor och listor samt fixade lite i badrummet. Imorrn blir det till att fixa lite mer. Kommer nog inte ta så lång td som jag trodde så ska boka tid redan till på fredag om han har tid. Hoppas!

Nu sitter jag med mina nya sambos Camilla och Alex :) Massa god falukorv till middag blev det! Camilla har varit snäll och fixat hit en säng till mig, jag som skulle nöja mig med soffan jag. Wee Fit på G. Eller kanske imorrn om vi är för trötta nu..

no lussisar :(

Hann med nästan allt på min checklista idag. Tvättvikningen skippade jag, mesta delen är ändå Johans. Lussisarna får dessvärre vänta ytterligare en vecka :( Var på middag hos Johans päron så det skulle blivit för sent. Så nu äter vi vårt goda julgodis, fetaost och räkor. Passar kanske inte in men jag blev så himla sugen på det! Tre glas glögg drack jag efter middagen så det blir inge mer av det nu. Söndags cola kör vi på istället.
 
Kl 7 imorgon bilar jag till V-rås. Skoldag till kl 4 och sen massa städning. I stort sett alla kvällar kommer gå åt till städning i veckan. Men, men..    

söndag.

Nu har jag finslipat klart på säljuppgiften! Ska ta en sväng till pappa och skriva ut den. Sov till kl 1 idag, var faktiskt länge sen jag sov så länge! Kom hem halv 3 inatt från Strängnäs, fick sluta redan kl 1. Visserligen skönt att sluta tidigare men är man girig så är man. Och de där tå extra timmarna som skulle gett mig pengar saknar jag lite.. Var tokigt med folk i baren igår. Jag hann inte äta någon middag så i slutet trodde jag nästan att jag skulle svimma. Jag kom inte ihåg vad folk skulle ha eller vem som skulle ha det. Not a bra bartender :( Och med folk kommer det bli på finalen, dvs några tusen fler!! 


Dagens sysslor:
(x) Göra klart säljuppgiften
Fylla på luft i däcken
Ta in pappas post
Vika tvätt
Fixa adventsljusstaken
Packa för en vecka i V-rås
Baka lussisar

duktig mills (klapp på axeln)

NU får det vara nog för idag. Känner mig faktiskt lite stolt. Säljuppgiften är i princip klar, ska bara finputsa lite på söndag. Har även börjat på Liarapporten och redan ordbajsat ihop svar till tre frågor.

Det som är bra med att behöva plugga är att man slipper tvättstugan. Men nu ska jag ut en sista gång och se till att tvätten bli vikt nu när den är ren. Stannar jag inne vet jag nämnligen att den inte blir det! Sen ska jag duscha, ta en glöggis och hoppa i säng.

Någon mer än jag som INTE gett upp hoppet om en vit christmas?

imorrn blir det roligare!

När jag kom hem var det speed x 1000 ska jag säga er! Jag drog ur maten ur frysen, diskade kastruller och stekpannor från gådagens middag, kryddade kycklingen, kastade in den i ugnen, sorterade lite tvätt och la mig sedan i sängen för att göra klart denna dumma uppgift. Vardagsrummet dundrar från det hemska Playstationspelet så min pluggro hittar jag bara här inne med en av de nya favoriterna Journey :) Nu har jag nästan skrivit två sidor och har bara en fråga kvar. Sedan är det bara lite finputs som gäller. Om den är bra orkar jag inte bry mig om, jag vill bara ha den klar.

Imorrn ska vi ha julmys! Vi har vart ut tre olika varianter på julgodis vi ska baka och självklart lussisarna. (Bara inte Johan äter upp allt när jag är i V-rås i veckan..) Glögg och julskivan ska självklart också vara med på festen! Jag vill prova att göra egen glögg! Det ska jag nog göra till julafton :)

I´m driving home for christmas :)

torsdag.

Nu sitter alla på möte utom lilla Mills :(
Jag vill också lyssna, jag hörde ordet CachCow så jag tror nog att detta möte skulle kunna vara till hjälp då jag ska göra LIA uppgiften som jag inte gjort ett jota på. Idag hoppas jag på att göra klart Säljuppgiften så jag kan ägna resten av tiden åt LIAuppgiften. Måste också komma på något att skriva om till examensarbetet, har en vecka på mig :S

Imorrn är sista dagen här på Görväln, jag vill vara kvar längre!!! 
I vår så, då kommer jag tillbaka! 

Nu ska jag springa i trappor :)

onsdag.

Idag börjar jag inte förrns 11, det betyder dessvärre att jag slutar kl 7 ikväll. Men det ska jag nog överleva, efter kl 5 händer det inte så jättemycket. Planen var att jag skulle gå upp kl 8 för att hinna plugga nu på morgonen. Självklart blev det inte så, jag snoozade i en timme. Sen fick jag ont i höften som jag låg på så jag valde då att gå upp. Får plugga ikväll istället!

I måndags och igår var jag och Tess själva i receptionen, hon har tidigare jobbat i servisen men ska nu hoppa till receptionen. Så vi får väl se idag när de andra kommer om vi jobbat bra :) Dessa två dagar har jag även hamnat i bilkö båda monarna. Får se om jag har turen på min sida idag.

Till skillnad från i söndags har jag nu fixat lite julfint här hemma. Stjärnor och ljusstakar i alla fönster, julgardiner i köket, julblommor och apelsiner med nejlikor i :) Glöggen invigdes i måndags. På fredag ska vi till och julbaka! Lussisar, pepparkakshus och lite julgodis. Och då måste man ju ha fina burkar med jultyg över locket till julgodiset! Det som inte hinns med får fixas på söndag. På lördag jobbar jag återigen på Dansbandskampen i den finfina foajebaren!