onsdag.

Idag när jag vaknade var jag inte fullt så trött som jag brukar vara :) Somnade fort igår kväll och sov inte så oroligt som jag brukar göra, då blev jag glad! Dori tog en sovmorgon och väckte mig inte innan det var dags att stiga upp, då blev jag ytterligare lite gladare. Men jag ska nog inte läsa i en massa timmar innan jag går och lägger mig, jag drömmer så himla mycket skumma saker då..

Idag blir det ytterligare en dag på jobbet med medlyssning.
Ikväll ska jag säga till Johan att han inte får spela poker, jag vill faktiskt kramas lite :)

600 kr ?!

Nu ikväll hände det något konstigt! Vi var och storhandlade efter jobbet och det gick bara på 600 kr?! Hur är det möjligt när frysen är packad med mat?! Men jag klagar verkligen inte. Våra konton är inte jättefulla den här månaden eftersom vi betalade depositionen på soffan och den där jälva Akassan inte ville ge mig några pengar..

Min film har kommit, tjohoooo!!!
Men jag antar (vet) att Johan inte vill se den. Kanske hamnar i sängen tillsammans med den istället, är inte så mycket skoj på televisionen ikväll.. Emma, du fattar väl att vi ska se premiären av New Moon tillsammans, annars ska du döden dö, haha!

Blir iaf Stinas gamla hederliga kyckling till middag, det gillar vi!

tisdag.

Godmorgon världen!
Nu är det höst på riktigt, näst intill vinter om man frågar mig..
Kl 6 gick jag upp för att släppa ut Dori. Då fastnade jag vid köksfönstret och tänkte "säg inte att det är snö, säg inte att det är snö" Antagligen var det bara en massa frost men VITT var det i sandlådan! 25 minuter senare var det dags för mig att gå upp.

Vid 7 kom jag ut till bilen och framrutan var helt isig och jag har ingen skrapa i bilen eftersom den inte levt genom någon vinter än. Och det var sån där is som nästan är omöjlig att få bort med en skrapa, blä! Så jag fick knata till bussen och acceptera att jag skulle bli 10 minuter sen till jobbet.

När jag kom till Rotebro var 17 över tåget 20 minuter försenat. Så det gjorde egentligen inget att jag inte hann till stationen i tid eftersom jag skulle fått vänta där i 20 min isf..

Höst helt enkelt..

tomt i frysen!

Åååå, jag är så trött så jag dör! Satt på tåget och läste hela vägen hem. När jag kom fram till Norrviken och la ner boken i väskan snurrade ögonen i huvet på mig och höll jag på att somna innan vi kommit fram till Rotebro (en ca 2 minuters resväg :P)

Johan har bjudit in oss på måndagsmiddag hos hans päron, väldigt nice eftersom jag verkligen inte hade lust att ställa mig och laga mat. Plus att frysen är tom, blir till att storhandla imorrn! Så ikväll blir det fläskytterfile, me like! 

Som jag skrev förrut kollade jag med Johan om det var så att jag var arg i lördags. Han fattade inte alls vad jag pratade om :P Men sen kom han på att jag var grinig på honom. Jag har fått en tendens att bli svartsjuk på fyllan, hemskt jobbigt är det faktiskt! Vet inte varför jag helt plötsligt har börjat bli det..?



Så här gott sov jag efter Sweden Rock! Inte riktigt lika trött nu men inte långt ifrån :) 


bakispizza en måndag :)

Just det!
Igår beställde jag Twilight för 80 kr på CDON. Så den förväntas att dumpa ner i brevlådan på onsdag :) Jag köper aldrig filmer men vissa måste man ju bara ha. Och eftersom Johan blir pissarg om jag laddar ner filmer fick jag köpa den :)

Nu måste jag ringa Johan för att stämma av vad som hände i lördags.. Jag har verkligen för mig att jag var jättearg på honom på Fame, men jag vet inte varför.. Måste kolla, antagligen var det någon fylle snetändning i hjärnan. Jag kan faktiskt få sånna ibland..

Idag blir det min bakispizza från igår till lunch, smarrismarri!!

måndag.

Mornar som denna önskar jag att jag tyckte om kaffe! Det kanske skulle förhindra att min hjärna sprängdes i 1000 bitar. Så trött och snurrig i huvet är jag just nu! Har legat vaken massa timmar i natt och lyssnat på det eviga regnet som lät som hagel mot fönstret.

Bakisheten från igår känns fortfarande. Eftersom jag knappt kunde äta något igår så är min mage helt tom, knorrar och mår illa :( 

Yoggi Yalla kanske kan pigga till mig..

ge mig en sparesa!

Jag vill åka på SPAAA!!
Har spanat på massa spahotell i riga med romantiska spapaket. 266 euro för två personer, två dagar och massa olika behandlingar. Det tycker jag är ett grymt pris! Men Johan förklarade nyss för mig att vi precis köpt en soffa för en herrans massa pengar. Så någon sparesa lär det inte bli på ett tag :( Jag ska fixa hemma spa någon helg! Ja, nu kom jag på! Det får bli en spahelg på landet nästa helg!

Nu måste jag börja planera ;)

söndag.

VI HAR KÖPT EN SOFFA IDAG!! :D
En jättefin, sand färgad soffa med både divan och öppet slut, tjoho!! Om 5 veckor står den här och är skitsnygg! Efter det får jag väl se om det behövs nya gardiner, en varm och mysig matta måste iaf skäffas till den kalla vintern. Börjar redan bli kallare här hemma..

Igår bowlade vi i två timmar. Gick dåligt för mig med jag var glad ändå! Sen var vi hemma hos Jocke ett tag och drack innan vi gick ner till Fame och drack lite till :) Inatt mådde jag skit och blä men bättre nu idag.

Ikväll ska Johan och Tobbe se på NFL så jag funderar på om jag ska köpa Twilight och mysa i sängen med mig själv.

addicted


Jag känner mig inte riktigt hel utan min dagliga dos av Twilight..
Det får blir en cider istället :)



:)


lördag.

Igår hade vi en superkväll på KC!! Träffade Sanja och Sofie vid halv sju i Märsta, vi drack vin och rökte vattenpipa och sen kom Sanjas vänner från Göteborg. Vid tio var vi på plats utanför KC, väldigt tidigt men vi ville ju komma in innan inträdet och stripporna skulle ju komma vid halv 11. Det hade blivit uppskutet och de kom inte förrns vid tolv. Då blev det porr ska jag säga er, herregud :D Shit va kul det var, vi var helt till oss allihopa! Jag tafsade på en naken rumpa, den va nice ska jag säga er! Om två veckor är det knyt tjejmiddag, längtar!! Vi borde ringa in några strippor, haha.

Idag har vi åkt runt och spanat på soffor igen, vi har kvar vår gamla favorit och fick ta hem lite tygprovet för att kolla här hemma. Nu står det mellan två olika beiga tyger, mitt tyg måste vinna, jag är ju tjej, jag bestämmer :D Sen fick jag en trevlig överraskning när de sålde finfina halsband i möbelbutiken så jag fick med ett sånt hem.

Strax blir det ribs till middag. Sen ska vi till Jocke och dricka någon öl innan vi ska bowla. Hoppas att det går lika bra som sist så Johan får se hur bra jag kan vara.  

Idag har jag varit skiiitsnygg i en stickad, kortärmad klänning, skärp, strumpbyxor och mina nya stövlar. I like vara höstfin!  

trött i huvet :(

Mitt huvud är trött!! Har fått en tillsägelse att ta en paus och vila huvet från all information, det behövs verkligen ska jag säga er. Är lugnt på telefonväxeln och förrutom det händer det inte så mycket. Jag känner verkligen att jag behöver socker, i mängder tom! Hur ska jag kunna dricka vin ikväll utan att somna :P

Jävla skit Alfa! Jag har inte fått mina pengar!!! OCH så har de telefontid mellan 8-12 på morgonen, hur fan kan man ha telefontid 4 timmar om dagen?! Arg Mills!

fredag!!!

Filmen igår var inte alls lika bra som jag har gått och trott i massa år :( Jag hade till och med missuppfattat hela handlingen. Man kan inte alltid ligga på topp.. Men efter den sov jag helt underbart gott! Och det som gjorde det lite bättre var att jag mitt i natten fick en varm arm runt midjan :)

Nu är det dags att börja jobba, tjoho!

Ikväll blir det utekväll med Sanja och tjejorna, ännu med tjoho!
Kommer däremot bli grymt stressigt när jag kommer hem, Johan får helt enkelt laga middag ;)

Flyga Drake

Efter jobbet mötte jag upp Ankan och Mutti i Västermalmsgallerian för att äta lite middag och umgås. Blev en mega bit lassagne för min del. Redan kl 7 stängde dom så då fick vi minsann lyfta rumporna och åka hem. Svängde förbi Format på vägen hem och köpte lite Delicato gottis som vi smällde i oss så fort jag kom hem :)

Nu ser vi på Flyga Drake som jag velat se jättelänge. Men jag visste däremot inte att dom pratade arabiska (?) så det blir lite jobbigt att blogga och se på filmen samtidigt.. 

Imorrn ska jag ut med Sanja och massa tjejer. Är tjejkväll på KC med strippor å grejer :D 

Godnatt!

torsdag.

Oj, oj, oj mina nya morgontider snurrar till det i huvet på mig. Vilken tur att det finns en bubbelvatten maskin på detta jobb också :)
Kl 6.20 - Uppgång
Kl 7.00 - Tar bilen till Rotebro
Kl 7.15 - Tåget går
Kl 7.55 - På kontoret

När jag gick från Karlberg hade jag en massa olika konstiga känslor. Först var jag glad för det var så fina väder, sen fick jag julkänslor (!!) för ett cafe spelade "It may be vinter outside" Det är väl ändå lite tidigt.. Sen, precis som igår, fick jag polenkänslor när jag svängde runt den stora rondellen. Denna sista känsla kan jag verkligen inte förklara :P

Pratade precis med Mutti och efter jobbet ska jag möta upp henne och Ankan i Västermalmsgallerian :)

Tjing!

onsdag.

Idag var min första dag på jobbet :)
3 av 5 var sjuka så har bara träffat två än så länge men dom var trevliga och i min ålder. En annan tjej har rosa hår, så kan man göra om man är telefonist.. Men mitt hår kommer jag hålla undan från pastellfärger! Förmiddagen spenderade jag med en kort obligatorisk utbildning på datorn och sen satt jag med för att se hur man jobbade med växelsystemet. På eftermiddagen blev det fröken Mills som "Välkommen till WasaKredit..." Med det mesta som de flesta kunder ringer och pratar om skulle lika gärna kunna vara finska, konstiga ekomomiska begrepp. Men de kommer sätta sig de också! Imorrn ska jag lära med systemet mer grundligt.

Ser fram emot ytterligare en dag imorrn :)
Har fått köpa rikskuponger för 518 kr med värde 1480 kr, det tycker jag är BRA!

Direkt när jag kom hem bar det av till Märsta för att spana på ytterligare en soffa, mycket fin den också! Sen fick vi kallops av Johans föräldrar vilket passade väldans bra eftersom jag var för trött för att laga mat. Nu ser Johan och Tobbe och ser på collegefotboll och Tobbe hade med sig supergoda Sourcream&Peppar chips som vi mumsar på!

Om två timamr blir det True Blood, tills dess ska jag ägna min hjärna åt min nya kärlek Edward Cullen :D Jag kan inte säga annat än ååååå och detta är sann kärlek :D

fetahamburgare.

Idag var middagsplanen som sagt köttfärsbiffar med fetaost. Johan kom hem och la in sitt veto att vi skulle göra hamburgare istället så så fick det bli (med feta) Blev hur många som helst och jag orkade bara en så nu har vi hur mängder kvar.

Nu har jag bara 70 sidor kvar i boken så jag ska sätta mig nu och plöja igenom de, blir nog inte allt för ansträngande, den är ju så underbar! Mitt mål är bli klar så jag kan börja läsa New Moon imorrn på tåget. Jag ska ju bli pendlare nu när jag börjar jobba. Jag är så jävla taggad, tror att det kommer bli grymt kul! Morgondagens outfit är också färdigplanerad, sånt är faktiskt viktigt :P Önskar dock att jag hittat mina bruna skor. (Annica, håll ögonen öppna när du är på dina shoppingrundor, du vet hur de ska se ut ;))

Strax ska vi ut och leka i tvättstugan, alltid lika roligt att tvätta..

tisdag.

De senaste två timmarna har jag åkt runt och flängt i lilla rallybilen :) Tog en tripp till Centrum där det blev strömavbrott så fort jag klev in. Efter 15 minuter gick allt igång igen så jag spanade på Deichman efter skor. Dom hade massa fina stövlar men inga såna som jag letade efter.. Gick även till Gina och köpte ett par svarta och benvita tjocka strumpbyxor, ett måste till mina stickade hösttröjor!

Sen tog jag bilen till Obben där allt var kaos. Dom håller på att bygga om så när jag plockat tre varor gav jag upp. La tillbaka sakerna och åkte till Format istället. Så nu har jag allt till kvällens feta&köttfärsbiffar, morgondagens kyckling och torsdagens soppa :)

Nu blir det lite uppläggning av bilder i bilddagboken och sen Twilight läsning!!  

svarta stövlar såklart :)

Blev en väldans trevlig shoppingtur inne i stan. Ankan hittade ett par vinterskor och jag hittade ett par svarta högklackade stövlar. Och eftersom det var på skopunkten var jag ju tvungen att köpa ett par ursnygga party pumps eftersom jag då fick dom för halva priset. Hittade även precis ett par såna skor jag vill ha i brunt, men dessa var dessvärre i svart så dom fick stå kvar på hyllan.. Vi åt även lunch på tacobar som var väldigt länge sen, mums!

Hela vägen in och hem från stan var jag fast i Twilight land :) Jag hamnar i en annan värld så fort jag öppnar den boken. Såg en jättelång trailer för New Moon igår och efter det studsade jag runt som ett flum och var helt i extas, jag orkar inte vänta längre. Vill se NU!!

Ibland orkar jag verkligen inte laga mat..

måndag.

Igår var jag på trevlig söndagsmiddag hemma hos mamma. Åt supergod lax och tittade på film :) Strax efter tio tog jag bilen hem och då regnade det minsann, och inte så lite heller. Och idag sitter höstvädret kvar så det blir höststövlar idag, äntligen!

Idag vaknade jag vid halv 9 eftersom planen var att gå upp vid nio, göra mig iordning och möta upp Ankan inne i stan kl 11. Men när jag vaknade hade jag fått ett sms från henne att hon ville ta sovmorgon. Så istället för att somna om låg jag och tittade på tre avsnitt av Sex and the city. Nu är jag nyduschad och klar för att ta mig in till stan, väntar bara på systers samtal. Har även hunnit städa undan lördagens fest, bara lite disk kvar..

Ikväll blir det måndagsmyyys, med kycklingsoppa och säsongsavslutning av Dexter.

söndag.

Idag har vi en tröttis dag inne på soffan. När det är så fint väder ute :(
Jag vill verkligen gå ut i solen, ta en skogsprommis, leta svamp, fota med superkameran och picknicka men Johan är för bakis och har jätteont i ryggen så det bli helt enkelt soffan.. Och igår hittade vi vår nya soffa vi ska köpa!! Efter min första lön från Wasa är det soffköp som gäller!! Äntligen!

Igår blev det som planerat en tjejdag. Vi färgade håret på mig, blev inte jättestor skillnad men blev riktigt fint! Sen drack vi massa vin och tydligen massa vodka eftersom flaskan nästan är slut, åt ribs till middag och lyssnade på min fabulösa tjejlista som jag komponerade ihop på Spotify. Massa fin skriksång blev det såklart till. Syster kom också och lekte och senare Uno med en vän. Sen skulle vi in till stan och då gick allt lite fel. Så jag åkte in till stan för att vända och åka hem till Väsby igen.. Träffade Johan och Jocke och gick med dom till Fame och tog några öl innan vi åkte hem.

Nu ska jag vara ärlig.. Jag bara känner att jag måste säga en sak som jag alltid vill säga men aldrig skrivit pga att man inte vet vilka som läser osv.. JAG ÄLSKAR SEX :D 

container :S

Dagens middag bestod av kycklingfile med gorgonzola i ugn, mmmm! Innan det tog vi ett långt bad och jag korkade upp en flarra vin, mycket trevligt en fredag! Nu blir det med vin och brie!

Jag satt nyss på msn och kollade lite olika filmtrailers då jag hamnade på en som verkade väldigt skum och kom då på en annan väldigt skum film, Container.. Så jag satte helt enkelt på youtube för att visa Johan. Och herre säger jag bara! Jag fattar inte att vi klarade av öven en timme med den filem på biografen, helt otroligt! Och jag fattar ännu mindre att vi lyckades skriva analyser om den?!?!

Nu kom Christer och hälsade på. Synd bara att jag är så trött så jag knappt orkar prata.

Emma, jag gör en tjejmusikpartylista på Spotify till imorrn :)

fredagsgodis!

Wiiie, lugna puckar är det här! Jag har fått order att inte städa några fler bilar idag eftersom han imorrn isf inte kommer ha något att göra. Så nu blir det två timmar med min bok och tv (Simpsons är på!) Synd bara att den är så långt borta. Kan jag sätta mig i soffan tro? :P

Efter lunch så bestämde jag mig för att jag skulle få något fredags gott så jag köpte lite lösvikt. Och av alla ställen så köpte jag det på Statoil = svindyrt. Men nu när jag sitter och smaskar känner jag att det är värt det! Audikillarna bjöd på bullar så en sån har jag också vräkt i mig. Men är det fredag så är det!

Det blir inge middag med Sanja och Moe idag, Sanja är fortfarande sjuk :( Jag vill hitta på något roligt nu när jag har två plattor öl i bilen ;)


emma tycker till


Caмilla »» Sånt e livet! säger:

hmmm, jaa vad ska vi ta och hitta på tycker du?
Emma säger:
jag vet inte riktigt! jag var väldigt sugen på allt från kareoke till mysmiddag och vin till sexpack till festkyckling till rockbaren


fredag!

Idag är det äntligen fredag!!
Måste säga att veckan gått väldigt långsamt men sen tillslut kommer äntligen fredagen :) Idag vet jag inte alls vad dagen bjuder på, det är ju fredag då måste man väl ta det lite lugnt tycker jag. Och jag tror (hoppas) att Mr Matti tycker detsamma.

Ikväll skulle Sanja och Moe komma på middag och dricka vin men Sanja har varit sjuk så vet inte om de kommer. Hon skulle ringa senare idag så får vi se vad som händer. Annars får jag och min karl ta och hitta på något annat, men en supersmarrig middag ska det iaf bli!

Imorrn är det leka med Emma dags :) Det ända som jag vet händer är att hon ska slinga håret på mig! Så är jag nyslingad och fin till nästa vecka. Men vi ska nog hitta på något skojsigt!

Jag känner att jag måste lägga in lite kort från kameran, har massa skojiga från förra helgen :)



Jag njuter av ett glas vin i skolan en fredag förra våren :)
Inatt drömde jag om vår avslutning.. Vad dock helt annorlunda än hur den var påriktigt, shit vilket röj det var i drömmen, under flera dagar :D Och jag fick skylt och flak och grejer, haha.


adrenalin ---> skräck

Jag gjorde som jag sa. Jag tog en bil och åkte hem för att hämta min bok så jag har något att göra nu på eftermiddagen. Och nu ska jag berätta en läskig historia om denna bilfärd hem.. Jag åkte i en mysig liten A4 som acsar som tusan! Så jag tänkte att jag var ju bara tvungen att presse lite extra på gaspedalen och prova.. 155 var jag uppe i och adrenalinet bara pumpade. Dessvärre försvann adrenalinet ganska snabbt och ersattes av bultande hjärta, skräck och näst intill tårar.

Jag började sakta ner eftersom det var mycket bilar (och jag skulle ju bara prova lite) När jag kommit ner i 130såg jag en bil bakom mig som blinkade konstigt med lysena, sen ser jag den blå lyktan på taket, en civilpolis!! Jag blev som sagt livrädd, saktade ner ytterligare och bytte till mitten filen. Var livrädd för att bli stoppad, bli av med körkortet, på arbetstid med jobbets bil! Polisen åkte förbi mig...

Jag ska aldrig mer köra för fort! 
Tur att min KIA inte kommer upp i 150 :) 

lugn må jag säga..

Kom precis till jobbet och min förhoppning har slagit in. Det kommer bli tokigt lugnt idag. Matti sitter i möte hela dagen så jag är själv. Har fyra bilar att städa och några som ska registreras i datorn. I eftermiddag ska jag till Danderyd och tanka någor bilar. Sen finns det inge mer.. Och just denna dag har jag INTE min bok i väskan, så jävla typiskt! Undra om jag ska fuska och åka hem och hämta den :) Matti tyckte även att jag ska ägna lite tid åt min bil, köra igenom biltvätten, damsuga och putsa, så det ska jag göra.

Men först ska jag ta det lugnt innan jag sätter igång med städandet :)  


torsdag.

Nu har jag haft min dagliga vitaminboost. Denna destår av: en C-vitamin brus, en ABCDE sugtablett och två B-vitamin tabletter. Har ätit äggröra till frukost eftersom Johan återigen ätit upp brödet utan att säga något till mig :( Men med äggröra i magen håller man sig längre till lunch.

Hoppas att det blir en lugn dag idag. Vet att vi ska åka fram och tillbaka till Danderyd en massa men jag orkar inte städa en massa bilar :( Jag får ännu mer ont i huvet av alla olika reningsmedel och måste snyta mig 1000 gånger eftersom jag står framåtlutad. Oj, oj, oj så jobbigt det är för mig :P

Idag ska jag troligtvis få ett telefonsamtal från Magnus så jag vet när jag ska börja nästa vecka. Det kan ju vara bra att veta..   

Oj, nu kom jag på att jag måste tanka så nu får jag springa till bilen.

nu har jag min fin fina filofax :)

Efter jag slutat bar det direkt av till Centrum. Gick till apoteker och köpte såna viktiga saker som nässpray och Alvedon. Sen blev det roligare när jag köpte min fina filofax på BokCompaniet, fanns inte i svart men den bruna var också vacker! På ClasOhlsson blev det en svart mapp i skinn, så nu är jag superredo att bli proffsig! Tjoho!

Till middag blev det en supersmarrig fisksoppa med cocosmjölk, citron, gröncurry och massa annat. Jag köpte även hem Linds nya choklad med mousse i som vi ska smarra på ikväll. Sen blir det ju självklart True Blood :)

"Flickan som hatade elden med kvinnor" :D

P.S



P.S Jag längtar till lördag då jag ska leka med Emma!! D.S
Och jag LOVAR att bli bättre och inte snora på dig ;)


onsdag.

:( Dumma dumma förkylning! Inatt kom allt som hör till, huvudvärk, hals- och öronvärk.. Knaprade massa Alvedon och lyckades tillslut somna och vaknade inte ens när Midori ville ut. Nu har jag druckit två äckliga Bamyl och ska nu vitamin boosta. Måste försöka orka med dagen, har iaf ingen feber så det är ju bra. Känns ju dumt att bli sjuk när jag fyller in för någon som är sjukskriven.. Jag tycker hur som helst att det är lite tidigt för min höstförkylning, den brukar ju komma senare.. För vem åker inte på en en sån?

Nästa måndag och tisdag har jag valt att inte jobba och istället vara hemma och ladda för onsdagens nya jobb :) Så nu är det tre dagar kvar på EuropCar.

Jag vill ha mjukisar idag, men jag vill inte skita ner dom på jobbet :P


fira shopping :)

Nu har jag gjort det jag sa att jag skulle göra om jag fick jobbet på Wasa.. Shoppa :) Har klickat hem två kjolar och tre tjocktröjor från HM, gud så underbart det känns! Nu är jag redo för hösten! Nästan.. Lite saker kommer nästa vecka resten om 2-3.

Nu har jag på en timme blivit genomsnorig! Som alltid slog det bara till utan någon förvarning så nu går jag och snörvlar. Jag snorar gärna hur mycket som helst, bara det är borta till nästa vecka.

Nu blir det en dusch sen ska vi åka och hämta mat på Indiska och äta i soffan framför tvn :) 

JAG FICK JOBBET!!!

JAG FICK JOBBET!!!!
JAG BÖRJAR NÄSTA ONSDAG!!!!
INGE MER PANIKÅNGEST!!!! :D

Sååå, om ni inte förstår det så är jag lyckligare än lyckligast! Jag ska börja en månad på timme för att se att allt går bra och att jag trivs sen blir det en visstidsanställning. Och eftersom jag är grym kommer allt gå bra :) Kommer att jobba med internservice, telefonist och reception, kommer passa mig perfa! Så från och med nästa onsdag kommer ni hitta mig på St Eriksgatan om dagarna :)

Ikväll ska vi troligtvis till Indiska och äta middag för att fira. Och jag ska till bokia och köpa min efterlängtade Filofax kalender i svart skinn. Jag kommer bli proffsigast av de proffsigaste!

tisdag.

Godmorgon tisdag och sol!

Men fy så kallt det är ute, jacka är ett måste på monarna.
Det mest logiska vore ju att man sover kalas natten till tisdag, efter veckans första jobbdag. Jag var jättetrött igår kväll meeen jag lyckades inte somna ordentligt förns vid 3 tiden. De tre timmarna innan det låg jag mer som i en dimma (?) och var irriterad över mina sömnproblem. Jag valde alltså inte gå upp med Johan kl 7 utan sussade vidare till 8.

Kl 2 idag är det dags för min intervju! Så idag är väskan packad med kläder och annat så jag kan göra mig av med biltvätterskan inom mig och sätta på mig kontorslooken :P Kan ju inte komma med skitiga jeans och lukta diverse reningsmedel..

Happy tisdag på folket!

vampyrstadiet is back..

Nu har jag laddat upp shoppingbagen på hms hemsida! Men jag tänkte faktiskt vänta med att beställa något tills jag får veta hur det blir med jobbet jag ska på intervju för imorrn. Om det går som jag vill är det jag som drar på en shoppingrunda :) I lördags fick jag ett par grymma pumps av Sanja!! De var lite för små för henne så jag fick dom och shit va vackra de var! Lycka!

När jag var runt 10 år älskade jag alla de former av vampyrböcker, vet inte hur många jag läste och jag vet inte hur många gånger jag läste de fyra böckerna "Vampyrens kärlek" Nu har jag kommit tillbaka till Vampyrstadiet. Läser Twilight och den är grym (precis som filmen) och längtar så mycket till den andra filmen kommer i november. Och så följer vi True Blood som visas på SVT på onsdagar. Vet inte varför det fascinerar så mycket..

Mer läsning, dusch, Dexter och kramar i sängen :)

Aioli = love :)

Guuud va hungrig jag ääärrr!! Direkt när jag kom hem tröck jag i mig två chokladbitar sen rostade jag en macka och doppade den i MASSA Aioli. Aioli är en ny passion ska ni veta! Väntar på att vi ska slå igång spisen och grilla fläskkotletterna, måste mysa in sig i marinaden ordentligt. Jag tycker att man behöver en riktigt god måndagsmiddag, just eftersom det är måndag :)

Min boss kom tillbaka vid fyratiden så då åkte vi till Danderyd och lämnade lite bilar och fixade dom för uthyrning. Känns lite sent att sluta kl 6, man kommer hem så sent och kvällen bara försvinner. Men idag är det ju Dexter, tjohooo!!  

Nu ska jag läsa lite ur Twilight innan det är dags att börja med middagen.


tvätta tvätta biiilar :)

Jobba, jobba, jobba idag är det en otroligt lugn dag måste jag säga. Och jag tycker att det var lugnt förra veckan :) Mr Matti åkte hem för att sova för han hade varit båtvakt till kl 5 så idag är jag helt själv. Har städat 4 bilar som alla var väldigt fina så det gick fort, bara en tur i biltvätten. Sen tyckte Matti att jag skulle ta en bil och åka till IKEA för att köpa nya blommor så det har jag också gjort, mycket viktigt med fräsha blommor på kontoret :)

Nu har jag bara en liten trave papper kvar att sortera sen så vet jag inte riktigt hur jag ska roa mig. Städa lilla KIAn kanske eller läsa..

Idag var Johan på arbetsintervju, hoppas verkligen att han får det så han slipper sitt nuvarande jobb som han bara mår dåligt av! Imorrn är det min tur att gå på intervju på Wasa Kredit, hoppas att jag får det! Dom har inte satt ut någon annons utan jag fick nys på det via mamma så det är ju inte många sökande..

måndag.

Måndag...
Inte en dag då man känner sig taggad för en ny vecka med nya möjligheter och allt det där :P Utan en dag då man vill ligga i sängen, inte tänka på något och bara va. Kl 7 ringde Johans klocka men jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen i 45 minuter och mjuta av värmen, ska ju inte åka förns kl 9. Ska snart försöka trycka i mig en macka så jag överlever till lunch.

Det ser verkligen ut att vara iskallt ute! Snart blir det nog framtagning av höstjackan..

  


<3



Med detta kort ville jag bara visa hur söta jag och min älskade syster var en eftermiddag hösten 06 :D
Och så säger jag förlåt till sis at jag la upp detta vackra kort..


Mills är rörd!

Åååå, jag tittar på gamla kort på bilddagboken från 05-06. Jag älskar verkligen att göra det!
Allt var så kul förr! När man var ung och inte behövde anstränga sig så mycket och bara kunde ha roligt :)

Älskar alla kort från grafiker lektionerna när vi fikade, tittade på Moulin Rouge och Def Leppard. Och mina och Emmas myskvällar och mina och Veronicas ölkvällar. Obsshopping, Ullis och åååååååå!! Jag blir ju nästan lite rörd och vill åka tillbaka i tiden! Men då ska jag såklart ta med mig Johan det är väl det som är bättre nu än förr ;)

Och glöm INTE: Plan Christer=Basta hela dagen! :D

söndag.

Amerikansk fotboll på tv igen :) Herras trevligt att kolla på måste jag säga! Tänk att det är ungefär 50 000 pers som är och kollar på collegematcherna. Idag har vi inte gjort något vettigt alls, väldigt skönt. Har degat på soffan, ätit pizza till lunch och tagit ett långt krambad med Goo Goo Dolls. Det mest ansträngande vi gjort var att gå och köpa pizzan, cola och bubbelvatten. Vår kolsyregrej är slut så vi måste köpa en ny imorrn, hur ska jag annars överleva? Ikväll blir det söndagsmiddag hos Johans päron

Igår var en trevlig kväll! Kl 7 började matchen i Märsta, kvalmatchen! Arlanda krossade Uppsala (44-10) och blir kvar i superserien nästa år! Johan var grym och jag tycker verkligen att han borde spela nästa år! När det var två minuter kvar av matchen kom spöregnet så vi hade en väldans tur att det inte kom tidigare. Jag, Sanja och Sofie busade på läktaren eftersom vi bara skulle hinna förfesta en timme hemma hos Sanja och Moe innan utgång. Det tycker jag att vi gjorde rätt :)

Sen blev det som sagt förfest hos Sanja och Moe innan vi fick skjuts ner till KC. Var grymt kul hela kvällen, var länge sen jag var ute och ännu längre sen jag var ute tills stället stängde :) Lite förvånande att Märsta av alla ställen har ett så bra uteställe. Och jag lyckades dansa någon minut med Johan!

Nu ska jag fråga min Emma om hon vill ladda ner en film till mig ;)

fredag!

Kom upp tidigt idag igen för en kopp te med Johan. Ändå skönt att gå upp så tidigt så hjärnan hinner vakna ordentligt innan man ska iväg och jobba. Men någon frukost har jag inte fått i mig än, får pressa i mig några mackor, har ju en halvtimme på mig.

Igår kväll kom inte Johan hem förns 21.45 från träningen och jag satt och kollade på film. En halvtimme senare när den var slut sov han gott på soffan och jag lyckades inte väcka honom för att komma till sängen så det blev en stooor säng för mig inatt. Och jag kunde (precis som jag trodde) sova bättre med en jobbdag i bagaget :) 

Idag slutar jag kl 6. Efter det ska vi åka och handla och ha en mysig plockmiddag. Jag ska även se till att vi hyr en bra film! Orkar inte med mera halvdanna tråk filmer på tv. Men PRECIS nu kom jag ju på att det var ju en film jag verkligen ville se på Canal + :D

Nu blir det frukost och sen iväg till Järva Krog.  


livets gång


Fick för ett litet tag sen reda på att världens sötaste moster Margit gått bort :( 95 år blev hon. Läkarna sa att dom kunde opperera henne igen men är man 95 så orkar inte kroppen med hur mycket som helst så det bestämdes att livet fick ha sin gång..

Hon var söt hon lilla Margit!


bubbellycka :D

Första dagen på jobbet gick kalasbra! Mr Matti är jätterolig och såna chefter är alltid kul att jobba för! Började med att vi gick igenom några bilar tillsammans innan jag fick de som var kvar för att göra dom iordning själv. Finfina och rena blev dom! Åka ner genom parkeringshuset, till Statoil, tanka, tvätta, upp genom parkeringshuset till garaget, damsuga, putsa och börja om på nästa bil. Så gör man :) Kl 4 gick Mr Matti hem ochh lämnade mig kvar själv min sista dag så jag sorterade massa med papper som jag är expert på efter mammas jobb. Imorrn blir det åter igen 9.30-18.00 och på min ensamma eftermiddag ska jag damsuga och putsa min lilla pärla, det fick jag :)

Och VET ni vad dom har?! Dom har en helt vanlig vattenapparat som man trycker på en knapp så man får kallt vatten. BUBBELVATTEN!!! Kan ni tänka er min lycka och hur mycket jag redan älskar den där apparaten!
 
Igår kväll läste jag ut Queen och idag kom (perfekt timing) de tre första Twilight böckera som jag beställde :) Och eftersom det är skit på tv på torsdagar och jag är själv hemma blir det till att mysa ner mig med den! Har ätit Keldas fantastiska oriental curry soppa med räkor till middag, orkade inte göra egen soppa idag så det fick bli till att köpa den färdig.

torsdag.

Godmorgon världen!
Idag blev jag väckt på bästa tänkbara sätt, me like :) Kommer inte ihåg senast jag och Johan gick upp samtidigt en morgon och satt i soffan och drack te tillsammans. Såna mornar är bra trots att man då måste gå upp kl 7. Har redan ätit frukost och gjort mig iordning för dagens jobbande trots att jag inte behöver åka förns kl 9. Skönt att ta det lugnt i soffan och titta på Spiderwick :)

Jag tror på riktigt att jag ligger vaken mer än halva nätterna. Inatt somnade jag efter ett och sen sover jag inte direkt djupt (mer som till och från sömn med 1000 vändningar och vridningar) och när Midori vill ut vid 4-5 tiden är jag alltid vaken. Det är sen från 5 till 7 när Johan går upp som jag sover ordentligt. Inatt måste jag ju kunna sova ordentligt när jag gått upp så tidigt..

Wish me luck today!

 

tips från coachen!

Nu har vi varit förbi Christer en snabbis. Jag har fått massa tips av honom till imorrn eftersom han faktiskt har jobbat där i 7 år :) Så han har berättat lite om hur allt går till och hur man är så effektiv som möjligt, såna tips gillar vi!

Nu blir det Idol och sen ytterligare ett avsnitt av True Blood. Johan tyckte att vi skulle äta gott idag eftersom jag fått jobb. Så det blev lövbiff och kroketter till middag och nu äter vi choklad. Jag får visserligen ångest för varje bit jag äter men jag måste ju få unna mig något smarrigt ibland. 

Jag MÅSTE ha ett gymkort! Ge mig så flyttar jag in! 

Me mest happy i världen!!

Jag åkte iväg till EuropCar och sa ungefär det jag skrev i förra inlägget.. Jag fick därefter 4 styckna ja eller nej frågor och eftersom jag är så grym och kan köra bil, backa, tanka och tvätta svarade jag ja på frågorna och fick jobbet. "Så bra! Då kommer du hit halv 10 imorrn så får du jobba" Fan va underbart! Är ett vikariat som kan vara allt från en vecka till en månad, lite osäkert pga han som är sjukskriven.

Gud va underbart att ha något att göra om dagarna och ännu mer underbart att få lite pengar tills jag hittar något fast! Och nu kan jag säga "Jag ska till jobbet imorrn"!!! :D

"Hej, hej! Camilla heter jag jag vill jobba här"

Tvätten hänger på tork (gud va skönt att det bara var två maskiner att tvätta!) Jag är nu nytränad, nyduschad och känner verkligen inte för att sitta och hecka i soffan resten av dagen! Ska fixa iordning håret och sen ska jag iväg till EuroCar och säga "Hej, hej! Camilla heter jag jag vill jobba här" Det borde väl fungera strålande tycker jag. Pratade med Christer tidigare och han sa att jag inte skulle göra mig fin för då skulle dom inte tycka att jag passade för jobbet, men jag tänker ändå inte gå dig och se ut som ett troll :P 

Hej så länge!

onsdag.

Idag snoozade jag nästan i 50 minuter, de va nice! Men alltid när jag snoozar brukar jag drömma de skummaste saker. Skulle varit skönt om tvättiden kl 10 skulle varit ledig för då skulle jag snart varit klar! Istället måste jag vänta en timme tills jag kan börja.

Christer ringde precis Johan som hade fått ett samtal från sin gamla chef. De behövde tydligen en vikarie i ca 1 månad och frågade Christer om han visste någon som behövde jobb. Mills behöver jobb så får hoppas att dom vill ha mig. Jobbet går ut på att städa bilar och leverera dom, låter ju inte allt för jobbigt.. Och nästa måndag ska Johan på en intervju!! Hoppas att det går bra för min älskling!

Igår kväll när jag satt och kollade på en halv tråkig film fantiserade jag om hur fint vårt vardagsrum kommer bli när jag är klar med det. Har planerat ut varenda liten detalj. Skulle verkligen vilja tapetsera om också, ska kolla var Johan tycker :) 

ge mig spa!


Jag vill gå på spa!!!
Var inte så länge sen vi var iväg till Sätra Brunn jag, mamma och Annica. Men jag vill igen!
Jag bara älskar spa och behandlingar. Att få bli omringad av lyx, lugn och få känna sig ompysslad :)


9 ansökningar skickade

Efter att jag läst ca 10 sidor i min bok så trodde jag att mitt huvud skulle explodera av trötthet! Så jag la mig helt enkelt för att vila och halvsov en timme tills Johan kom hem. Jag var för trött för att laga mat så Johan fick äta rester innan träningen. Någon tvättning orkar jag inte heller med men det fanns en tid imorgon så det får bli då istället. För ett tag sen lyckades jag iaf ta mig upp ur soffan och slänga in två kycklingben i ugnen som jag nyss mumsade i mig.

Har lyckats få iväg 9 ansökningar också så nu känner jag att jag har gjort något vettigt denna tisdag. Finns några annonser kvar att gå igenom imorrn. 

Nu ska jag bara ligga på soffan och hoppas att det börjar någon bra film vid 9. 

tisdag.

Igår var en väldans trevlig kväll med familjen! Började med att ta en öl på Kungshallarnas uteservering, åt även fantastiskt vitlöksbröd med chiliaioli :) :) Sen blev det bowling! Jag hade en himlans tur med spärrarna och fick säkert 7-8 styckna på två serier och två strike! Vann första serien och kom två den andra. Typiskt att Johan inte var med och såg för när vi spelar tillsammans är jag kass. Efter det blev det Italienskt till middag med supergott vin! En taxi hem när restaurangen ville stänga, presentöppning och en liten LongDrink innan nattdags. 

Idag har jag inte gjort någe vettigt alls. Vaknade tidigt hemma hos mamma och gick och la mig på soffan, kollade på tv och åkte sen hem till Väsby för att äta lunch med Johan. Sen dess har jag bara suttit i soffan och glott på tv och knappat på datorn. Kom precis på att vi har tvättstugan ikväll, som tur är är det inte så mycket så det går nog ganska fort.

Idag orkar jag verkligen inte söka jobb, är inte på sånt humör.. Får kanske bli imorrn, eventuellt..

Nu ska jag läsa min bok :) 

smått och gott

Nu har jag kommit hem från mitt älskade IKEA! Men jag måste erkänna att det är roligare att vara där tillsammans med någon. Fick tag på mammas present samt 2 fina burkar till köket, servetter, blomma med kruka, en bilfilt och ett cd-fodral till skivorna i bilen. Hittade massa annat fint också men det får vänta till en rikare månad. Det värsta är att vi får inte plats med flera ljusstakar, sånt som jag äääälskar!! Någon gång när vi flyttar kommer det bli storshoppning! Mattor, lampor, mysdetaljer och massa annat.

När vi flyttar (några år kvar men jag har redan en lista) har jag några krav på lägenheten :) Ett stort kök, ett stort vardagsrum, ett sovrum där man även får plats med en fotölj, badkar, klädkammare, balkong. Hmmm, undra om jag måste minska mina krav lite..

Snart kommer syster förbi och sen tar vi oss in till stan. 

IKEA och Bowling :)

Kl är 12 och jag sitter inte i mjukisar framför tvn som jag brukar göra vid denna tid :) Jag har hunnit diska allt från igår, plocka undan massa grejs och gjort fint. Duschad, fixad och fin ska jag nu åka till IKEA som jag inte hann med igår. Blir en present till mamma och lite småsaker till hemmet :)

Idag fyller Mutti år :) Så vid 5 ska jag möta upp Ankan och Mutti för en drink och sen möter vi upp Sten för att bowla :) Ska bli kul, var länge sen. Och alltid när jag spelar med Johan förlorar jag så vi får ses hur chanserna blir idag. Sen blir det italienskt till middag och jag sover över i Hammarby Sjöstad så slipper jag åka hem sent. 

Mutti, Ankan och jag i Alicante i vintras :) 


måndag.

Det märks att det är höst och höstterminen har börjat. För denna morgon precis som hela förra veckan vaknar jag tidigt av att en massa barn och fjortisar vrålar utanför mitt sovrumsfönster! Dom måste minst vara 100 pers för att kunna låta så där mycket. Men troligtvis är dom bara 5, jag blir så förbannad på de äckliga barnen. Aaaaahhhh!!

Igår blev det ytterligare en dag ute i solen och amerikanskfotboll :) U17 spelade men förlorade mot STU 20-24 och de blev så ledsna så de grät. Stackars pojkarna! Men STU fick faktiskt en gratis TD så jag tycker inte att dom förtjänade att vinna. Emma och Markus var också med så efter matchen blev det söndagsmiddag hos oss bestående av kycklingtaco. Sen blev det kladdkaka med grädde och glass, brieost hade vi också såklart :) Tittade på RocknRolla som jag dock hade lite svårt att hänga med i och söndagsmös i soffan. Trevligt när man gör något på söndagarna så de inte bara rinner iväg av söndagsångest.

lördag.

Idag har vi haft en fantastiskt skön dag! Vaknade vid 10 och låg och kramades innan vi hoppade upp för att ta oss iväg mot Märsta. Stannade och köpte lunch på Donken och sen blev det Sveriges första officiella dammatch i amerikanskfotboll Arlanda-Stockholm. Är de två ända damlagen som finns.. Var grymt imponerad av tjejorna då de bara haft 10 träningar tillsammans! Efter matchen åkte vi till systemet och sen tillbaka till planen för att kolla på U15. Dom var grymma och vann mot Stockholm. Så totalt satt vi fem timmar i solen och kollade på fotboll, det ni :)

Och Emma... (bli lite stolt nu) Jag har aldrig förstått den här känslan att stå och heja som du alltid brukar ha :P Men nu har det ju kommit lite när jag hejat på pojkarna. Och idag var känslan komplett. När vi satt A-laget med tjejer, tränare, U16, U19 allihopa och hejade på Jets och njöt av solen :) DET DU :D

Men detta gäller ENDAST amerikanskfotboll. Ikväll ska vi se på Sverige matchen på tv och jag är redan sur och uttråkad pga det! Skit fotboll, jag vill hellre till Märsta och festa!

Nu ska vi äta lyxmiddag bestående av bakad potatis med skagenröra, rökt lax, ost och viiin :)


Harry Fjotter :)

Nu sitter jag hemma i soffan i mjukisar och med en kopp te :) Har haft en nice day inne i stan. Hittade ett finfint linne som mamma ska få och så ska vi till IKEA och köpa en kudde hon ville ha. Då får jag en anledning att ta med mig Johan och köpa lite bra att ha saker till hemmet också! Sen blev det Indisk middag i Kungshallarna och Harry Potter, var riktigt bra faktiskt och de 2.5 timmarna bara flög iväg! Och jag förstor ALLT, behövde bara fråga Annica en liten sak, proud!

Eftersom syster kanske ska jobba imorrn så blev det hemfärd direkt efter bion. Skönt att vara hemma tidigt men ändå har gjort något under kvällen. Nu ska jag se en film tills Johan ringer och vill bli hämtad från Jocke. "Har inge du druckit?!" sa han chockat när jag sa att jag kunde hämta honom. Kan fortfarande chocka :P

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle egentligen träffat Moe och Sanja men hon hade varit tvungen att åka till Göteborg i torsdags.. Det ända jag vet är att jag är sugen på något riktigt gott rödvin :) Och rökt lax, mmmm.  

Godnatt sötnosar!

fredag!

Jag tror att jag somnade vill ett igår, rekord denna vecka :D Blev trött i huvet efter att koncentrera sig på Harry Potter i två timmar. Inte för att de är tråkiga (för de är faktiskt bra syster;)) utan för att det är så mycket detaljer jag inte minns från de andra filmerna så det blir så mycket tänka för mig. Kollade iaf på den för att jag och sis ska se sen senaste på bio ikväll så nu har jag fått en update i Potter världen :P

Dagens svårast är nog att hitta en bra present till mutti som fyller år på måndag. Men vi hittar nog något som alltid.

Om jag orkar blir det strax lite träning, har inte bestämt mig om jag orkar än :P Meen, hade jag haft ett gymkort hade jag varit där vid det här laget. Sen blir det en fredagsdusch med hårinpackning och ansiktsmask. Men fredagsduschar är nog bäst på eftermiddagen/kvällen så man kan ta ett glas vin också :)


50 / 10 minuter?

Det är sannerligen lite kul och fascinerande att se hur otroligt olika intervjuer går till! På Adecco tog intervjun 50 minuter. Min intervju idag gick på 10 minuter. Typ "Hej, berätta lite om dig själv. Vad har du för förväntningar på din arbetsgivare, vad kan dom förvänta sig från dig. Hejdå" De som de väljer ut från intervjuerna ska sen göra ett prov på ca 50 frågor, alla svar går att plugga in via hemsidan, så de ser vilka som verkligen är seriösa.. Ja alla har sina metoder.

Efter intervjun när jag gick förbi torget köpte jag gula rosor till Johan, eller till vårat hem. Blommor är sjukt underskattat när det gäller mysfaktor. Eller var säger du min mys Emma :) Passade även på att gå in på Åhlens och köpa en ny ansiktskräm eftersom min är slut, blev även en ansiktsmask till morgondagens fredagsdusch/bad kasnke..

Kl 3 ska jag träffa min sis inne i stan. Plan 1 är att hitta en födelsedagspresent åt Mutti sen blir det tidig middag och bio. Vi ska se på Harry Potter, är jag inte bästa systern i världen?! Blir middag innan för filmen är 2.5 timme, hur orkar barn sitta så länge och kolla på en film?

Toffifee!!

Åå, vad allt är tråkigt. Oprah är på så det säger väl en hem del, jag kollar ALDRIG på Oprah i vanliga fall.. Känner mig inte alls peppad på att åka iväg och "sälja mig själv" Det kanske blev lite fel men ni förstår vad jag menar :) 

Jag brukar inte påverkas av reklamer men nyss kom en reklam så jag bara ville springa till ICA. Toffifee!! Kan ni tänka er så gott det skulle vara, just nu. Och så blir ju allt kul då för det säger dom på reklamen :P Men det är onyttigt och sånt sysslar vi inte med här hemma. Det enda onyttiga som jag trycker i mig och inte kan sluta med är min helg brie och ibland blir det lite ölkorv och en liten bit mörkchoklad. Men läsk, godis (förutom den mörka chokladen) eller chips har inte setts till på lääänge i våra skåp! Men det verkar dessvärre inte göra någon skillnad :(

Duschen får det bli! 

torsdag.

Mitt huvud har bultat och gjort ont varje morgon den här veckan, det är inge kul säger jag. Jag vet att jag borde tvinga mig upp tidigt för att kuna somna tidigare på nätterna (för det är långt in på nätterna jag somnar) Men varför ska jag tvinga mig upp tidigt när det är svårt nog att sysselsätta sig hela dagen när jag vaknar kl 10. Jag har ju absolute ingenting att göra så jag vill att dagarna ska vara korta inte långa!

Igår låg jag och läste till kl 1. Vilken tur att Johan kan sova trots att min lampa är tänd. Nu har jag drygt 100 sidor kvar som ska bli utlästa idag. Sen ska jag göra något så viktigt som att fixa naglarna :) Äta äggröra att lunch och förbereda mig lite inför kvällens intervju.  

kyckling varje daag :D

Ibland lyckas man bara så otroligt bra med maten. Trots att det är något så enkelt som kycklingben, men shit va goda dom blev. Skulle lätt kunna äta kyckling varje dag så imorrn blir det kycklingsoppa. Johan somnade på soffan och låg livlös när maten var klar så jag vräkte i mig min och hoppades på att han inte skulle vilja ha sin när han vaknade. Det ville han :P Men jag fick som alltid "gnaga på hans ben" (haha, kommer ihåg när jag sa det på lunchen i Västerås. Förstår inte varför alla tyckte det var så roligt, Erik tyckte iaf det var hysterisk roligt.. :P)

Nu har jag kollat på A raisin in the sun, var väl helt okej men inge speciellt. Snart kommer Johan hem från U17 träningen och om en timme blir det True Blood :)

Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Halv 6 ska jag på intervju i Vällingby men jag måste komma på något roligt att hitta på under dagen. Det ända jag kan tänka på är klääder och shopping! Det är farligt att shoppa för när man en gång börjat är det svårt att sluta, speciellt när man vet en massa massa saker som man behöver. Men nu får shoppingen vila.

onsdag.

Nu har jag varit duktig och lekt hemmafru i min Jets tröja :) Det första jag gjorde när jag klev upp var att hämta en dammtrasa och dammade alla hyllor, fönsterbrädor och bord. Efter det blev det bortplockning av diverse grejor så det inte ligger massa skit överallt och nu har jag damsugit och skurat badkaret. Skulle behöva skura golven också..

Vårt internet är helt mongo och har inte fungarat på hela morgonen och när det fungerar går allt i slowmo. När Johan betalade räkningarna såg han att Comhem ändrat vårt bredband till 0.5 av någon jävligt dum anledning! Så det får dom fan ta att ändra tillbaka. Eftersom det knappt går att komma in på några sidor blir det inge träning nu på morgonen :( Får se om det funkar bättre i eftermiddag. 

Efter lunch och en dusch ska jag till Kista. När vi var där i helgen gick jag förbi en skoaffär där det stod att de sökte folk och att man skulle komma förbi med cv och brev så det ska jag minsann göra! Adecco har inte hörrt av sig än så jag tar det som ett nej och ska försöka ta nya tag till intervjun imorrn.

sommarvärme!

Efter att ha gått upp imorrse och slöat på soffan ett tag så tog jag mig samman. Satte på mig träningskläderna och skuttade åter igen runt i köket. Ska försöka göra något av de 2 olika programmen varje dag. Det ena är lite kortade och passar till dagar då man inte ha full ork :) Sen blev det en kall dusch och lunch i form av Naturdiets Smoothie.

Nu har jag tagit en prommis fram och tillbaka till Ica. Beställde tre t-shirts förra veckan från HM när det var clubdag som jag hämtade. Och herre vad varmt det var, trodde nästan att jag skulle smälta bort. Här har jag ställt in mig på höstväder och stickade tröjor och jag håller på att svettas ihjäl i jeans och ett vanligt linne. Oväntat första september väder!

Får se om det blir städande snart eller imorrn.. Jag är faktiskt väldigt sugen på att läsa nu när jag pallat mig igenom de sega bitarna.

Efter endast 1,5 månad har Johnny mad dog slutat gå på biograferna! Jag ville ju verkligen se den på bio :( Får väl stå ut och vänta tills den går att hyra..


Så mycket som jag badat i sommar har jag nog inte gjort på länge :)


tisdag.

Jag tror att det bor onda själar i vårat sovrum för den sista tiden har både jag och Johan sovit jättedåligt. Vi får helt enkelt börja knapra sömnpiller eller jaga ut de elaka andarna. Hur gör man sånt tro?

Idag tror jag att det måste bli lite städande här hemma. Tycker inte alls att det var länge sen jag städade sist men herre vad det blir skitigt snabbt och katthår överallt!  

Sen har jag inge mer roligt att säga, jag hoppas att jag får svar från Adecco idag!