vänner lååångt bort.

Nu har jag varit socialt med mina vänner långt bort. Har skickat ett som vanligt megamail till Veronica och Baffe har jag pratat med på msn : ) Jag skulle ringa honom imorrn efter kl 7 men nu kom jag på att mina "Via direkt" hörlurar med mick är hemma i Väsby och jag ska inte dit förrns fredag nästa vecka! Typiskt! Han får längta lite längre helt enkelt.

Var grym med pilatesbollen idag!
Nu blir det sen middagslagning.

tänk nu Apoteket!

Apoteket måste vara knäppa som säljer massagestavar för 990 kr!
Herregud, då kan man ju få en rabbit för halva priset!

Låter det logiskt? Nej det tycker jag inte! 
Dom tror att svenskarna är för "fega" för att gå in i en sexaffär för att köpa en dildo. Men varför skulle det vara lättare att köpa en på apoteket. Är det inte just köpandet av dildon som påstås vara pinsamt? Jag vet inte, jag tycker det är roligt i sexaffärer : )  

hur ska detta gå?

Bläk, nästa ekonomitenta kommer inte gå så bra som förra. Jag känner det i magen och på mils avstånd, inte roligt alls! Har suttit och räknat lite på kapitel 13, gick väl halvbra och har då inte räknat något med nuvärdesmetoden.. Kapitel 14, 15 är en stor dimma och kapitel 16 gick okej igår på lektionen. What to do?

Att lyssna på Thin Lizzy är sannerligen roligare än att plugga!
Så nu ska jag dela med mig att detta Best of album till Jenny-Lee Lee!  

tisdag.

Idag har vi haft en heldag i skolan. Känns ovanligt att komma hem, titta på klockan och se att den redan är halv 4. Men efter nästa måndag då tentan är är det så dagarna kommer fortsätta tills LIAn. Som tur var hade vi Rolf idag som är betydligt lättare att lyssna på om man jämför med många andra föreläsare. Jag fick ytterligare ett nej idag från en LIA plats, så paniken växte ytterligare ett snäpp. Igår försökte Claes övertala mig att vara på Svenska Möten så jag frågade Cissi som vart där tidigare och hon sa att det var jättebra. Så jag har nyligen skickat ett mail till dom, hoppas, hoppas, hoppas!!!

Måste plugga ekonomi men är så himla otaggad! Hinner nog inte ner till stan för att säga upp lägenheten den här veckan, får nog bli nästa måndag då vi slutar direkt efter tentan.  

Jag vill ha partykort från Emma, gimme!


Jag vill...

Jag vill:

- Ta hit mina vänner och ha en till festhelg i Västerås
- Åka på kryssning
- Åka på sparesa
- Att det ska vara juni och åka på Sweden Rock
- Ha en partydag på M&G
- Leka zoomizommi
- Dans plocka äpplen och baka pizza i Eriks kök med hela SPB-gänget

Ja, och lite så : ) 

vad händer imorrn?

Mailade Curt angående kapitel 15 i ekonomin. Fick det trevliga svaret att det inte ska vara så mycket från det på tentan. Dessvärre kan jag heller inte det lilla som ska vara med! Imorrn har vi Rolf så jag får fråga Curtan på onsdag om huuuur man gör! Imorrn är det första dagen på nästan 4 veckor som vi går längre än till 12. Halv 4 slutar vi, kommer bli kämpigt och vi vet inte ens vad vi ska göra.

Har redan fått nej från ett av de tre LIA platserna jag skickade mail till idag :( 

Har gjort lite pilates här hemma, det känns som att det inte räcker. Såfort jag flyttar hem är det Friskis som gäller! I veckan ska jag säga upp lägenheten! Det betyder att om 12 veckor är jag 100% inflyttad i Väsby!

Gud ge mig styrka

Nu har jag skickat ytterligare 3 LIA-ansökningar. Får se om någon nappar denna gång. Dessvärre är det ju inga eventbolag, har nog skickat en ansökan till alla redan. Har skickat till Såstaholm, Näsby Slott och Nordic hotell. Någon reservplan har jag inte. Om det inte går vägen nu tror jag att jag kommer tappa all ork att hitta ytterligare en massa ställen jag kan tänkas vara på.

Jag längtar redan till fredag och landet, ska bara ta det lugnt och mysa vid brasan!

lite helg bravader..

I lördags var jag och Johan på knallemarknad i Väsby. Den var värdelös, fanns inget kul alls. Köpte en varsin godisrem som är ett måste på marknader sen gick vi till Centrum ist. Och vilka stod på scen om inte EMD. Som alltid måste jag dokumentera vilket Johan tyckte var mycket pinsamt och lämnade mig själv bland alla fjortisar. Sen ville han inte dansa med mig heller när dom sjöng en låt som jag tyckte var bra.. Elakt! 

Senare tog jag min lilla Ford och åkte hem till Emma och Markus i Nacka. Jag hade blivit medbjuden på 35 års kalas. Och herregud vad roligt det var! Hur mycket folk som helst, hur mycket vin, öl och sprit som helst och hur mycket fylla som helst. Det var en sån fest då man bara var glad rakt igenom varenda minut, som förr i tiden : ) Jag och Emma gjorde en kanna, och då slutar det aldrig bra! Igår när jag och Emma kollade på korten slog det oss att vi inte har något minne mellan halv 10 och 4 då vi gick hem. Och mellan 2 och 4 finns det inte ens ett kort så vi kan gissa vad vi gjorde..

Igår började dagen med pizza och film i soffan i Nacka. Sedan kämpade jag mig hem med bilen (bra? troligtvis inte..) Sedan låg jag och Johan i soffan exakt hela dagen och kvällen. Vi orkade inte ens gå 2 minuter till turken för att köpa godis eller cola. Men efter en tupplur blev vi lite piggare och det var tur det tycker jag ; )

måndag.

Måndag.. Och trött så in i!
Vaknade redan halv 6 imorrse så jag låg halvt i dvala i en timme till innan det var dags att kämpa sig upp. Sen hände något konstigt! Jag blev klar på 20 minuter, både med håret och sminkningen. Det har aldrig hänt må jag säga. Då hann jag ligga i Johans knä och mysa i 10 minuter innan jag skulle ut till bilen. Morgonmys är bäst!  

Skolan var lagom kul som vanligt, har en del att läsa igen idag också efter torsdagens och fredagens sjukdom.. Orkade inte göra det igår. Efter vi slutat följde Camilla med mig till Hälla. Jag köpte höstjackan jag spanat på, orkar inte leta efter den vinröda längre måste ha en varmare jacka nu. Så det blev den svart/vita hittade även en stor lila väska som jag blev kär i. Och så hade jag LITE framförhållning och köpte en av Johans julklappar : ) Men har man 20% i affären ifråga så är det väl lika bra tycker jag! Mycket nöjd med köpet! 

Nu måste jag komma in på Handelsbanken för att betala mina räkningar men det går inte :(
Ska även leta LIA, panik!!!

sjuk torsdag.

Idag är en sån där typisk dag. Jag är sjuk! Igår kväll när vi åkte hem från Strängnäs kände jag att det började, sen small det till som det alltid gör. På endast en timme så var näsan igentäpt (och jag har ingen nässpray!), ögonen rann, huvudet bultade och öronen gjorde ont. Och det värsta jag vet är när man måste sova och andas med öppen mun, läpparna blir toktorra och halsen irriteras. Så inatt har jag vakat varje halvtimme och ynkat för mig själv. Och just idag när vi skulle äta lunch ute och dricka öl efter skolan : ( Ska försöka orka läsa lite ekonomi annars får det vänta till en piggare dag.

Hemma i Väsby ligger Johan sjuk och här i Västerås ligger jag sjuk så vi ynkar tillsammans på telefon. Som det känns nu så planerar jag inte att gå till skolan imorrn så då kanske jag åker hem redan idag.

Typiskt!

ett nytt försök till sexbloggs emmy..

Jag gav sexbloggen jag läste igår ett nytt försök, men det gick inte.. Hon skriver en sexblogg och tror att hon är värsta sexrådgivaren! För det första skriver hon kasst om sex, skriver man bra om sex så blir andra tända.. Och då ger man detaljer och skriver inte bara "Han fick en rejäl avsugning" eller "Vi hade lång, fantastiskt sex" Att skriva att man har sex gör det inte till en sexblogg! Baah, folk frågar henne om en massa saker och hon svarar bara en massa blaj!

ÅÅ, jag blir så upprörd!

äventyr till Strängnäs :)

Vi är överens! Vi älskar båda min dusch här i Västerås, många fina minnen ; ) Ett av dom är kanske inte när jag knäade Johan i huvet..

Nu har vi varit på äventyr minsann! Det började på tåget när konduktören kom fram till oss och tittade på biljetten. Sedan tittade hon upp och kollade lite konstigt på oss. "Säg inte att vi sitter på fel tåg" sa jag. "Joo" sa hon och nickade! Vi ska alltså till Arboga och sitter på tåget mot Eskilstuna och Norrköping! (IDA var också med, haha)

Vi fick helt enkelt ringa upp Sivan och förklara vårt äventyr och att vi skulle hoppa av i Eskilstuna. Så hon fick rejsa och hämta oss där ist. Sedan började vår resa till Strängnäs som inte heller den blev den lättaste. 1. Vi missade avfarten 2. Bron var avstängd 3. Vi fick köra till stora bron längre bort för att komma över till andra sidan. Men tillslut kom vi fram dit vi skulle. Gick en liten runttur där dansbandskampen ska vara och sedan fikade vi och fick lite info om den. Ska jobba till kl 3 på natten 6 lördagar under november och december. Men det ska bli grymt kul!

Resan hem gick som på räls, inga krångligheter där inte! Så nu sitter jag hemma i soffan igen och ska som sagt hoppa in i duschen!

Sjukdomen kommer! Halsen har gjort ont i några dagar och nu kommer snuvan och spänningshuvudvärken! : (

 

tvättmaskiner från stenåldern!

Det blev ingen skoshopping med Lee,Lee :( Dom dumma tvättmaskinerna muppar sig, 2 h och 30 min! Herregud så lång tid tog säker inte ens världens första tvättmaskin på sig! Och jag måste ju få upp och torka tvätten.. Jag har bestämt mig för att ta en promenad ner till stationen senare istället för att ta bussen. Man måste ju ta vara på det fina höstvädret! Och medans tvätten torkar blir det lite pilates!

Det står en golvbil här utanför mig. Såg att dom bar in en matta av något slag. Det betyder att dom byter golvmatta i lägenheten bredvid mig, undra hur mycket det kostar.. Jag är rädd att jag också kan behöva göra det när jag flyttar eftersom jag mitt på golvet har en 1,5 cm stor brännfläck från vattenpipan. Känns inte helt okej! 


onsdag.

Bokföring.. Det låter 1000 gånger värre än vad det är, så fruktansvärt trist i skolan idag! Men vi fick tillbaka tentorna och jag fick VG. Herregud, jag trodde inte att det gick så bra. Fick 78/96, 2 poäng över vg gränsen. Hoppas verkligen att det går lika bra på nästa tenta, det skulle sitta fint!

Nu har jag tvättstugen, det är verkligen det tråkigaste som finns. Speciellt när maskinerna tar 2 timmar och tvättiden är på 2 timmar. Som tur är var det ingen som tvättade innan mig så jag har till 4 på mig. Så om 30 minuter ska jag hänga upp tvätten och sen kommer Jenny och hämtar mig. Vi ska till Hälla och kolla på skooor! Och lite annat kul. Sedan bär det av till Arboga med tåg tillsammans med Jenny och Ida för att möta upp Siv. Vi ska på infomöta i Strängnäs inför dansbandsjobbet. Hoppas att man får reda på mycket, lön tex!

Imorrn efter skolan är vi ett stort gäng som ska till Harrys för att äta lunch och ta en öl. Det kommer alltså bli en 12öl : ) Men jag och Jenny har självklart en plan på att stanna och ta en extra öl eller två!

Älsklingen återfunnen!!

Min stora älskling har hittat min lilla älskling. Dvs, Johan har hittat Midori! Han gick till pappa igen och stannade ett tag. Efter 30 minuter plingade det i buskarna och ut kom Midori! Hon följde efter Johan hem så nu är hon hos oss igen. Jag vill hem och pussa på henne! Undra hur lång tid det tar tills hon förstår att det är till oss hon ska gå och inte till pappa. Nu vet vi iaf att hon hittar dit om hon inte skulle komma hem. 

Sötnosen!  

ynk räcker inte till..

Nu orkar jag faktiskt inte mer! Är inne på andra pluggåret i Västerås nu och jag orkar inte vara hemifrån längre. Jag vill inte, jag vill bo hemma med Johan. Jag avskyr att sitta här själv varje kväll, laga mat till mig själv, sova och vakna själv. Jag orkar inte längre. Det ända jag tänker på är hur jag ska packa ihop alla saker, när och hur jag ska flytta hem. Hur jag ska möblera och fixa hemma för att alla mina saker ska få plats. 

:( 

Ikväll skiter jag i pilates träningen!!

Midori?

Vart är min älskling?! Inte Johan, han vet jag vart jag har honom. Det är Midori som är spårlöst försvunnen. Min lilla älskling är ute och säkert vilse : ( Igår vid kl 1 på dagen släppte vi ut henne för första gången sen hon flyttat hem till mig och Johan. Hon har inte kommit hem än. Igår var vi runt och promenerade samt var hos pappa två gånger för att se om hon skulle komma dit. Idag har Johan varit ute ytterligare två gånger och hos pappa. Men ingen Dori. Jag vet att katter kan vara borta hur länge som helst och sen komma hem men Dori har aldrig varit hemifrån så här länge. 

Kommer hon kunna bo hos oss om hon inte vet att hon bor där? :'( 


 

trist sexblogg..

Idag tipsade Alexandra och Camilla mig om en sexblogg som skulle vara värsta, värsa! Dom trodde den skulle passa mig och det trodde jag också. Självklart sökte jag upp den och läste. Det är lika kul att läsa om sex som att ha det, eller nästan iaf ; ) Men, nej.. Bloggen var jättetråkig, inge sexig alls. Jag läste en hel del men den var bara tråkig. En tjej som gillar sex, vill skriva om det men gör det dåligt. Herregud, jag skulle lätt kunna skriva värre saker! Jag vill också ha en sexblogg och har funderat på att skaffa en. För vem gillar inte att skryta om lite grymt sex? En gång skev jag till och med ett långt inlägg men valde att behålla det för mig själv. 

Ja, det var det för tillfället..
Matlagning nästa!

skit recension!

"Inget av lagens försvar kan vara nöjda med sin insats och faktum var väl att Jets anfall endast stoppade sig själva."

Jävla skitgubbe på SAAF som skrivit denna recension av matchen i söndags. Man ska väl ändå berätta och skriva en rättvis recension om matchen inte skriva ner ena laget. Om min älskling skulle fått spela skulle du fått se på defence så du skulle skitit i brallan!

It's always a great day to be a Jet!  

tisdag.

Idag tog jag mig till Västerås. Men det var trist eftersom Johan är hemma idag också, då kunde vi ha haft en till mysdag tillsammans! Lektionen idag var inte jätteansträngande men den gick långsamt, ska räkna lite nu på eftermiddagen och se om jag äver klarar av de svårare uppgifterna. Sedan blir det handla massa mat nu när jag fått pengar, ska även ringa till han som säljer barbordet och bestämma när jag ska komma och hämta det. Halva priset från Ikea! Får se om vi lyckas sätta upp det redan nu i helgen, pappa kanske vill komma och hjälpa till igen : )

Igår fick Johan en lååång ryggmassage av mig så jag ska få min på fredag kväll, längtar! Vi planerar även att äta fondue som var en hel evighet sen och dricka lite god alkohol! Ska även ha en shoppingdate med Emma inne i staden på dagen! 

ALLA borde köpa Marabou Amigo, godaste cokladkakan och min nya favorit. Vi har ätit en liten och en stor sån i helgen! Det är den tiden på månaden så nu får jag vara lite onyttig!

Idén som gud glömde.

Jag kom med en superidé som inte går att genomföra. Min plan var att göra oss iordning och åka till Kista. Köpa oss en varsin höstjacka (inte bara för att utan för att det behövs), äta mat och gå på bio eftersom jag har två biobiljetter som väntar på att bli använda. Men det gick tydligen inte eftersom Johan har sjukskrivit sig idag och vill därför inte springa omkring ute.

Jag vill göra något, inte bara sitta inne i soffan.

måndag.

Idag känner jag mig fortfarande ledsen och tom. Så trots att vi inte var ute och festade hela natten så känns det bra att ligga i sängen i Väsby idag! Johan och Midori ligger i soffan och sover. Jag tvingade mig att vakna vid halv tio, annars kommer jag aldrig att kunna somna ikväll. Har sovit jättedåligt inatt båda två så idag ska vi bara ta det lugnt och mysa. Om Johan vaknar någongång dvs. 

Trots att matchen igår var hemsk har helgen även innehållt en hel del bra saker. I fredags fixade jag supermys till kvällen. Köpte skinka, rostbiff, kycklingben, brie, olika bonjour ostar, cider och choklad till oss. I lördags hade vi en låååång mysig morgon i sängen innan vi i vanlig ordning tog ett lika långt bad. Jag tog mig iväg till Märsta för att träffa fotbollsfruarna. Vi fikade och pysslade ihop massa t-shirts och plansher till matchen, supernice! På kvällen följde jag med Axel på gaybar där hans bror firade sin födelsedag. Det var hur kul som helst, drack massa goda drinkar och kollade på folk. Lyxade och tog sedan en taxi hem. Och igår var ju igår...

Men en av de bästa sakerna är nog att Midori nu har flyttat hem till oss! Och jag tror faktiskt att hon trivs. Hon har inte varit ute än så får se hur det går om hon fattar att hon ska gå hit och inte till pappa eftersom det bara är 10 minuter mellan oss.

Nu ska jag nog väcka min karl!    

SM-final

Igår vad det som sagt SM-final i amerikansk fotboll och jag har varit supertaggad i en hel vecka. Det gick åt helvette och dom spelade som kärringar! Dom tog sig till final men sen var det som att allt bara försvann. Offence spelade riktigt bra med defence går inte ens att kommentera. Johan fick knappt spela någonting och det var hans sista match eftersom han ska sluta spela nu så han var inte glad för 0,000001 % igår : ( Han och Moe spelade lite i första quartern men inget i andra eller tredje. Sedan fick dom spela i fjärde när Arlanda låg under med typ 40 poäng och hur taggad är man på att spela då.. Matchen slutade 39-70. Och om man får 39 poäng i en SM-final borde man vinna! Efter gråt och ilska gick vi ifa till Fridays och åt grym middag och tog en öl. Planen var att vi skulle till Berns och festa hela natten men vi åkte hem och var hemma vid 12 ist. Jag la mig i sängen och somnade på en sekund. 

På läktaren var det iaf röj. Jag vrålade så jag trodde att magen skulle vända sig ut och in. Visselpipor, tutor, trummor, hysteriska flickvänner och massa fina afficher och ballonger som vi fixat innan. Arlanda klacken ägde helt enkelt. Stockholm hade inte ett jota, dom ÄR sämst!

I-landsproblem * 1000!

I-landsproblem * 1000!!
Fjärkontrollen till tvn är paj! Först trodde jag att det bara var batterierna så jag bytte dom men den funkade ändå inte! Det betyder att så fort jag vill byta kanal eller höja/sänka ljudet lite så måste jag gå till tvn! Och det är speciellt jobbigt när jag sitter med datorn i knät!

Veronica har varit inloggad på msn! Åter ett teckan från gud eftersom jag tänkte i bilen hem att hon och en caipis skulle få mig på bra humör! Detta betyder att jag pratat med henne för första gången sen hon åkte till Borneo i början av maj! Jag vill leka med henne! Jag orkar inte vänta en massa månader, eller år? :S Jag har ju inge vänner kvar här längre, alla bara flyttar : (

Jag har bränt tungspetsen när jag drack varma koppen, det svider!

One night in Paris

Nu är det så här gott folk att jag precis har kollat på "One night in Paris" Inte alls rolig var den, dvs om porr är roligt.. Men jag hade väntat mig lite mer. Såg de första 10 minutrarna sen hoppade jag runt och kollade lite här och där men den blev aldrig bättre. Och om jag varit han skulle jag inte vilja visa filmen bland folk eftersom det ser ut som hon sover när han håller på med henne. Det kan ju inte vara en bra merit :P

liten shoppingrunda.

I Väsby Centrum hittar man verkligen ingenting. Det jag köpte där var ett par nya stay ups och tre styckna SoU trosor, så himla snygga! Jag tog mig vidare till Stinsen för att försöka få lite lyckad shopping där. Det funkade inte heller så bra men lite bättre iaf. Köpte ett helt vanligt gult basic linne eftersom det jag har är helt urtvättat och tappat formen.. Hittade också ett grått jättesnyggt linne med en hängkrage. Köpte även en svart och en vit bh eftersom dom jag har har blivit för små, det är lycka gott folk!

Sedan blev det inte så mycket mer. Tänk att det det alltid är samma visa.. När man har pengar och letar kläder hittar man inget och viceversa. Nästa fredag ska jag in till stan för vaxning så jag tänkte spana på kläder på också, större chans att hitta något där! Hämtade ut biljetten till söndag och köpte massa fredagsgott till oss eftersom vi inte har haft råd med sånt på evigheter!

Har även städat fint här hemma : )


HELT JÄVLA FANTASTISKT!

Nu är jag så lycklig så jag kan börja gråta!!

JAG HAR FÅTT MINA CSN PENGAR!!! Jag har väntat på dom i flera veckor och just idag kommer dom som ett tecken från Gud att världen är en fin och bra plats att leva på denna fredag!

Nu ska jag rejsa ner till Centrum och shoppa loss : )

Happy fredag everyhopa!

Detta är sanningen!


Caмilla »» Sånt e livet! säger:

och pappa har kylen full med cider och smirnoff men jag kan inte ta för jag måste köra till ica och hem igen!

Emma säger:

samma här! jag ska köra till nacka sen

Emma säger:

annars hade vi kunnat dränka våra sorger!!

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

stackars oss! då VET jag att jag skulle bli glad om jag fick klunka en sån!

Emma säger:

ja, samma här... tragiskt nog kanske


fredag..

Det är fredag och jag kan inte komma på en enda positiv sak med det. Jag blir inte ens glad när jag tänker på att Johan kommer hem från London ikväll! DÅ mina vänenr är det illa. Så vad beror detta missnöje på, det ska jag säga er. Ekonomitentan vi har haft nu på morgonen. Det värsta är att jag kan matte, jag är bra på matte, matte är min grej och ända gick det inte! Det är precis samma sorts tal som jag räknade igår och då gick det minsann, men inte nu! Jag har försökt bli glad hela vägen hem men det har inte fungerat. Blev glad (eller jag log lite) i en sekund när jag lyssnade på Neyo - Sexy love och lite när jag lyssnade på Dispach - Out loud.. Sen var jag lite mer glad när jag lyssnade på Svensk Pop - Spriten och livsglädjen, men det försvann ganska så fort. Och hör här! Jag lyssnade till och med på en Babado Novo låt och inte ens det gjorde mig glad, KAOS! En caipis, Babado, sol och en svätt Veronica skulle göra susen! : )

Sitter hos pappa för jag tnkte vänta tills han kom hem för att låna pengar så jag kan köpa lite fredagsgott och mat till helgen. Men när jag kom hit kom jag på att han är på rockkryssning och jag vet inte riktigt när dom kommer i land. Vill hinna fixa lite mys till ikväll när Johan kommer.

Jag vill sno massa Smirnoff och cider som pappa har i kylen men jag måste ju köra hem bilen, annars skulle kylen vara tom när han kommer hem!!

Barn kassetband!!

Haha, Annica! kommer du ihåg den här?
Av någon anledning ploppade den upp i huvet när jag stod och diska.

Min far, han har 3 brokiga grisar
en svart, en blå och en som han inte visa.
Och denna visa är inte lång
så därför tar vi den en en gång...

Haha! Vi borde ha sparat våra gamla kassetband och lyssnat på dom nu, dom var ju jätteroliga! Typiskt att man inte kan tänka och vill sälja gamla saker när man är 14 och ska ha loppis med skolan! :P Dummerjöns, hon som gömde klänningarna under stenen, hon som byggde ett slott i guld mf!

Puss systeryster!

TURNETRÖJAN!

Nu Fab 5 ska ni få höra! Dvs. Emma, Veronica, Anneli och Åsa!
Här i allt det hemska pluggandet har jag på mig något underbart.. TURNETRÖJAN!!
Tröjan som från början jag och Veronica "lånade" sommaren för 3 år sedan som sedan vandrat runt hos alla oss : )
Den är lika skön och mysig som det var då!

tupplur!

Det blev visst en paus i pluggandet. Läste i en timme men sen kännde jag att hjänan höll på att somna så jag lät den göra det. Har sovit i lite mer än 90 minuter och nu vill jag bara fortsätta. Känner mig långt ifrån piggare, bara degig i huvet och kroppen. Och redan närmar sig kvällen, dagen bara försvann.. Får väl försöka läsa de sista sidorna och lite till iaf. Jag kommer inte tillåta att jag inte förstår imorgon för att jag har sovit! 

Fick precis ett sms från Angelica. Vi ska ses på lördag redan kl 14 och fixa inför matchen. Mycket bra tycker jag för då får jag kvällen hemma med mys! : )

torsdag.

Sista dagen inna tentan och det känns faktiskt bättre än vad det har gjort alla andra dagar den här veckan. Vi gick igenom lite övningsuppgifter idag och de på kapitel 12 var ju lätta. Vilken chock! Anteckningarna och boken fattar man inget av men när man ska räkna är det vara att ta talen som står i uppgiften och släng in dom i en formel. Skit enkelt, hoppas att det är lika enkelt imorrn bara! Ska läsa igenom lite sidor och öva på teorin. Räkningen gjorde vi ju i skolan : )

Idag har min älskling turistdag i London, fuuusk! Dom ska åka amfibiebåt och gå på Madame T och ikväll ska de dricka öl. Tänk när man har råd att åka iväg på en weekend bara för att man tröttnat på vardagen! Lyx.

Tidigare idag fick jag en julkänsla genom kroppen. Och igår när någon sjöng Last Christmas på Idol och nu när dom firar jul på Våra värsta år. Ja, jag är konstig men jul är myyysigt!

musik orgasm!

Gud vilken lycka!!!
Lyssnar på rockklassiker, inte så konstigt att jag blir lycklig. Men detta är extremt!
Först så spelar dom Def Leppard - Animal och direkt efteråt Thin Lizzy- Whiskey in the jar.

Kan det bli BÄTTRE?!
Min pluggmotivation har försvunnit till 110% Hur får jag det tillbaka?

kom igen Mills!

Sådär, då var frågorna till de sista 5 kapitlerna också klara. Nu ska de bara bankas in i huvet. Herregud, klockan är redan fyra. Tiden går fort om man pluggar intersivt! Jag skulle föredra om tiden gått fort för jag haft roligt.. Men, men.. Tänkte satsa på att räkna alla räkneuppgifter imorgon i skolan efter vi slutat kl 12 och ta faktadelarna idag. Om det är ett smart upplägg har jag ingenaning om, det får vi se på fredag. 

Hur mycket man än har att göra måste man få ta en liten bloggpaus. 



Så här skulle jag vilja ligga just nu!!

onsdag.

"Det e mycket nu!"
Oj, oj, oj hur ska jag hinna med alla uppgifter, räknetal och läsning? Tenatan är på fredag men på något sätt känner jag mig ändå ganska lugn. Det går som det går och de faktafrågorna om kapitlerna verkar ändå sitta ganska så bra. Är bra att han inte har några uppsatsfrågor på tentan utan han vill ha "korta, konsista svar"

Imorrse när klockan var 7.30 ringde Johan till mig. Han drack en drink och jag sa till honom att han bryter mot 12 lagen! Men han sa att det var för att lugna nerverna inför flygningen så jag sa att det var okej. På Arlanda får man göra som man vill, det är ju samma sak som att vara utomlands! Jag älskar att vara på Arlanda man har pirr i hela kroppen för att man ska få komma bort.

Har mejlat hon på Metly som skulle återkomma till mig om jag kunde ha min LIA där, hoppas hon svarar snart! Var inne på deras hemsida och kollade och det slog mig att jag egentligen inte vill vara där. Dom gör inte riktigt det jag vill syssla med men de andra eventbolagen kunde ju inte ta emot mig : (

Plugga hela dan! 

inget speciellt...

Nu kommer jag inte ha något vettiga att säga överhuvudtaget så ni kan sluta läsa om ni vill. Har mest så tråkigt så då blir det till att blogga lite. Sitter och kollar på Legaly Blond för jag vet inte vilken gång i ordningen. Inte speciellt jätterolig men vad ska man göra när det bara är tråk på tv. Och vid den här tiden vet vi alla att det är försent för att plugga!

Ingen av alla de bloggar jag brukar läsa har blivit uppdaterade idag! Vad gör folk egentligen? Lämna mig i ovetande..

"Jag blev full på min coca cola" :D

pappas flicka ; )

Nu har jag pratat i telefon med pappa i 45 minuter. Det händer inte ofta men är trevligt när det sker. Han ville se om jag levde här borta i Västerås. Var jättelänge sen jag träffade honom eftersom han nästan alltid är hon Ingalill när jag kommer för att hälsa på. Och dom firade tydligen 7 månader igår med skumpa och räkor. Åå, då blev jag glad! Berättade om mina flytta hem planer så han ska hjälpa mig med all flyttning. Och så frågade jag om Dori och han sa "att det är ju din katt så det är klart att du får ta henne" Wii, så nu ska jag planera när hon ska flytta hem till mig och Johan, wii igen! När jag flyttat hem på riktigt ska jag nog ta att bjuda pappa och Ingalill på middag!

Jag och pappa visar våra fynd från Obs vintern 2005 : )  

Nu ska jag göra min grymma carbonara till middag!

tisdag.

Emma!! Logga in på msn då! Jag har ton med skvaller till dig och jag måste dela med mig av detta!!

Idag var en jobbig dag i skolan, förstod bara lite lite lite. Fy, varför ska vi lära oss mer saker idag när tentan är på fredag. Det är tillräckligt med 11 kapitel ett till behövs inte. Men efter att vi slutat kl 12 var vi lite duktiga och satt kvar till halv tre och pluggade. Eller vi försökte, blev en massa babbel ist. Så går det om 7 tjejer ska plugga tillsammans. Men när jag kom hem blev det andra bullar! Har gjort frågorna till kapitel 1-6 som jag ska läsa in nu. Kapitel 7 kunde jag helt utantill så imorrn ska jag fick och träna på kapitlerna 8-12. Och på torsdag blir det allting!

Jag har fått en yogamatta!!! Precis vad jag önskade mig, visserligen i födelsedagspresent i november men jag fick en nu! Och gissa av vem.. av Johans mamma : ) Hon hittade en som var jättebillig som hon köpte till sigsjälv och eftersom jag precis köpt en pilatesboll köpte hon en till mig också! Åååå, vad snällt!!! Riktigt rörd! : )   

vem plingar på dörren?

Det blev ingen pluggdate idag så vi ska stanna kvar i skolan imorrn, äta lunch och superplugga. 
1. Idag är jag stolt över att jag lyckats sy en jättefin tröja! Eller jag sydde på nr 27 på ryggen. Imorrn ska Johan på och ett A för Arlanda Jets : )
2. Jag gjorde grymma magövningar nyligen. Den "perfekta magen" will return! Eller?!

Ikväll ringde det på dörren! Vilket det aldrig gör om jag inte vet att någon ska komma. Jag öppnade vilket var årets misstag, det var radiotjänst! Snabbt som tusan skrev han massa saker på en lapp, gav den till mig och tvingade mig att skriva på. Så snart kommer en faktura med en massa hundra :'( Jag försökte fråga honom lite saker men han började gå och ville inte alls svara! Vet någon hur detta funkar? Går det att säga upp direkt när jag får mina kunduppgifter? Jag är inte skriven här spelar det någon roll? BAJS!!!

Men nu ringer min älskling!!  

ÄNTLIGEN!!

Äntligen!! Jag har fått min studieförsäkan hem till Väsby. Det var sannerligen på tiden, har väntat på den i 2 veckor nu! Så imorrn ska Johan faxa den från jobbet till skolan så den kan skickas iväg imorgon. Så om jag har tur får jag pengarna i början av nästa vecka. Då är det shopping som väntar!! Lycka! Har fortfarande inte fått min faktura från H&M, hmmm.

På onsdag ska Johan med jobbet till London i tre dagar, det är orättvist. Jag vill också till London, har bara varit där en gång och det var under en dag när jag var på språkresa för en massa år sedan. Jag har iaf medelat att han måste köpa något fint till mig, hoppas att han lyssnar på mig ; ) I löv presents!

Jag har fått en ny uppenbarelse. Jag vill ha långt hår. Har alltid velat ha det men nu vill jag 1000 gånger mer. Men med mitt tunna hår så går det helt enkelt inte : ( Funderade på att köpa löshår som Jenny har i spännen men det blir nog svårt att få till rätt färg då dom är antingen superblonda eller jättemörka. Ska spana lite!

Varför bor alla i så fina lägenheter i The Hills, det vill jag också! Om två helger ska jag iaf måla om hallen i Väsby, tjooo!! 

Kyckling i ugnen!! Och ikväll blir det lite pilates! 

skit plugg!

Bläää, ibland är det så trist att plugga så man vill börja gråta! Och jag har inte ens tagit upp böckerna.. Men jag och Jenny planerad precis in en pluggdate senare idag så då ska vi vara lite duktiga! Tjejfilm och hångel i soffan skulle inte sitta helt fel ; ) Jag ska nog föreslå det för Johan till nästa lördag, då ska vi bara ta det lugnt och ladda inför söndagen!!

Mjukiskläder here I come!

måndag.

Imorrse var sängen hemma i Väsby skönare än någonsin! Det var så varmt och täcket fluffigt, och så var jag tvungen att ta mig upp och frysa :( Sen var jag så trött så det kändes som att jag höll att somna hela vägen från Enköping till Västerås, jag hatar att vara så trött och köra det är läskigt ju!

Lektionen idag var mest jobbig, var inte taggad alls! Men jag lyssnade, antecknade och räknade så gott det gick. Ska vila ett tag nu och sedan måste jag läsa mera inför tentan på fredag, det måste gå bra! Ska även börja göra min tröja till söndag. Ska sy fast nr 27 på ryggen på en gammal orange t-shirt, ibland e jag faktiskt rätt så kreativ : )

en otrolig lördag!!

Igår var en helt fantastisk, grym, makalös, helt otrolig dag!!

Vid två tiden tog jag mig hem till Sanja för att förbereda lite saker inför matchen. Vi gjorde en jättefin banderoll som det stod Arlanda Jets på, massa skyltar med Offence, Defence och Touchdown och så blåste vi oranga och svarta ballonger. Sanja bjöd oss också på bullar och chips, mums : ) När klockan närmade sig fyra gick vi allihopa ner till planen och inväntade att våra pojkvänner och hjältar skulle inta planen. Och det gjorde dom och vi vrålade á la fjortis på en Rix FM konsert gånger 1000. 

Det var så fruktansvärt spännande och jag har ALDRIG varit så engagerad i någonting i hela mitt liv! 1 000 000 gånger mer spännande än en VM final i vilken sport som helst! Jag skrek, hoppade, svor, slog en glädjepink och grät nästan i sista quartern när Carlstad ledde över Arlanda med en poäng! Arlanda gjorde en touchdown med 1.40 kvar på klockan och min mage höll på att explodera! Och fler än 3 tillfällen var Carlstad såååå nära på att göra ytterligare en touchdown men Arlanda höll emot och Carlstad gjorde som tur var massa misslyckade passningar. PUH! Arlanda vann och nästa söndag är det SM-final och då kommer vi vara lika taggade då!

Sedan blev det kväll och vi drog hem till Matte och Celeste på lagfest. Mina fotbollsfruar var självklart där och det var så fruktansvärt roligt. Det var sån otrolig stämning och alla var så glada för matchen, wiiii! Sedan skulle vi ut till Kung Carl men då var vakten dum i huvet och påstod att jag vinglade när jag druckit 5 öl och var helt klar i huvet. Åååå, jag blev så himla arg! Men det var väl bara att acceptera läget och ta en taxi hem..

FAB!!

virtuell drink ;)

Nu har jag och Emma tagit en virtuell, mycket trevligt! Emma drack en cider och jag en SanFran! Så får man lov att göra om man inte hinner ses på helgen, så vi har redan en inplanerad virtuell date tills nästa helg också! Men förhoppningsvis hinner vi se varandra in real life också! 

Nu väntar jag på att min kärlek ska komma hem från jobbet. Han är det fast han är slarvig som satan så jag måste städa så fort jag kommer hem på fredagarna.. Tänkte till och med börja laga mat. Ska se om jag hittar något i den tomma kylen och frysen..

Imorgon innan matchen ska jag och några hem till Sanja och göra fina affischer för pojkarna och heja ordentligt. Man skulle ju ha pompoms egentligen men då kanske dom "riktiga" cheerleaders blir sura.. Sak samma det är inte dom som är tillsammans med spelarna ; ) Haha, muppiga jag!

stolt..

Jag glömde ju skriva upp de där vara stolt över sakerna för igår (det blev bara två)

1. Jag pluggade ekonomi nästan 4 timmar hemma!
2. Jag lät bli att köpa kläder på internet trots att jag var 1 sekund från att klicka på köpa knappen!

Undra vad jag ska vara stolt över idag..

super fredag!

Idag är jag nog världens gladaste! På riktigt : )
Det är fredag, det är sol och jag har slutat! Plus att jag och Jenny var grymma på ekonomin idag!
Jag har gjort ett stopp i lägenheten i Västerås innan jag åker hem. Tänkte först köra mitt pilates program, men det är fredag och då blir man 1000 gånger otaggad till träning! Dvs om det inte skulle vara ett medelpass/ skivstångspass med Malin i Väsby! Så jag ska äta lunch och sedan ta mig hemåt.
 
Fick ett mail från Sanja idag som undrade om jag kommer på matchen imorrn och det är väl klart jag gör : )
Arlanda Jets - Carlstad. GO JETS!! Ska bli kul att träffa fotbollsfruarna igen har ju inte varit på någon match sedan uppehållet i sommras. Inte lika kul om inte Johan spelar.. Om dom vinner kommer det dessutom bli ferre!

Jag vill att något kul händer ikväll!!

          

Jag saknar som det var förrut!

shoppingabstinens!

Jag har shoppingabstinens så att fingrarna darrar! Jag MÅSTE få mina csn pengar snart så jag kan dämpa begäret. Och det blir inte lättare nu när jag hittat en ny hemsida från Usa som har de billigaste och grymmaste kläderna någonsin! Billigare än både H&M och Gina! Jag har en färdig lista med kläder på hemsidan som bara ska godkännas, det ska jag göra såfort jag får mina pengar! Jag har också en lista i kalendern med saker som måste införskaffas.

PANIK!!

Rockklassiker!

Ååå, vad jag saknar rockklassiker när jag är i Väsrerås! Men tack vare världens snyggaste dator, tele2 och en dongel : ) så kan jag njuta av musiken iaf! Men mitt dumma internet bestämmer sig för att koppla ifrån ibland så jag ska ringa till Tele2 och skälla lite. Eller jag ska fråga om min vän Camilla vill göra det för jag kan inte skälla på folk hur mycket jag än vill... Måste träna på det!

Himlen klarnade inte upp som jag trodde tidigare idag. Den blev snarare som en tjock grå gröt så nu hoppas jag faktiskt på lite mysigt SPÖREGN. Det känns som en sån dag idag : )

Jag vill åka på Rockkryssning! Nu är det försent, men nästa år!! 

går som på räls!

Ibland går det riktigt bra med pluggandet! Har läst kapitlena och strykt under en massa, massa! Är faktiskt skönt att ha egna böcker så man kan kladda lite, trots att de var dyra! Nu ska jag ta en lunch och Våra bästa år paus för att sen fixa med anteckningarna. Detta går ju som på räls!



Haha, jag och Shappan på landet förr förra vintern : )

torsdag.

Idag är jag ledig vilket betyder sovmorgon! Underbara sovmorgon. Det ända som är dåligt med det är att jag får ännu svårare att somna på kvällen, men morgonsömnen är ju den bästa : )

Idag ser det ut som det skulle kunna spricka upp på himlen : ) Isf ska jag ta mig ut på en långpromnad. Men det är fortfarande lite jobbigt att gå ut och promenera eftersom jag inte vet några bra promenadvägar. Den väg jag brukar gå tar bara 20 minuter.. Men ut ska jag! Annars så lär det bli en hel del ekonomiläsning. Tänkte gå igenom kapitel 8,9 en gång till för att banka in det ordentligt till tentan! Och så ska jag skriva om massa anteckningar så jag för struktur i häftet.

Igår sa Claes till oss att vi ska försöka skriva upp tre saker varje dag som vi är solta över att vi gjort, tänkte ge det ett litet försök.. Igår...
1. Jag tränad pilates hur trött jag än var!
2. Jag förstod alla övningsuppgifter i skolan.
3. Jag valde skolan före kärleken ?
 

Jag är sexuelltfrustrerad!! Det liksom kryper i hela kroppen på mig, men imorrn ska jag hem : )

billig mat och läsning.

Desperet går i repris på kanal 5 nu. Det blir man ju alltid lite glad av : )
Tog en minipromis till Ica och köpte lite mjölk, bröd och billig mat. Jag längtar tills jag kan köpa vettig mat och inte bara pulversoppor för 10 kr, blodpudding för 8 kr och pulvercarbonara för 10 kr.. Det blir rätt så trist i längden! Jag vill ha råd att äta lax och kött! När jag flyttar hem på heltid, då ska vi också ha råd med det!

Igår läste jag ut min "SEX som JAG vill ha det" hoppas att det kommer en uppföljare : ) Så nu ska jag sätta igång och läsa "Den tusende gången" som jag lånat av Emma. Ska tydligen vara hemsk, men det är ju för tillfället ett av de teman på böcker jag läst senaste tiden. Gissar på att det blir sträckläsning!

Senare ikväll blir det pilats igen! 



På bröllop i sommras, fredagsflum, på en elefantrygg i Thailand! 

onsdag (skit!!!)

Skit helvette! Nu är mitt humör förstört för resten av dagen och kvällen. Jag skulle egentligen ha åka hem till Väsby idag eftersom jag skulle på möte med han som ringde mig från Perfekt Event i Väsby. Han ringde tidigare idag och sa att han tyvärr fått förhinder och jag han var upptagen resten av veckan. Det stör mig inte, vi kan träffas någonannan gång. Det som stör mig är att jag ställt in mig på att få komma hem till Johan sen i måndags då jag åkte hit men nu ska jag inte det! I vanliga fall funkar det bra en vecka (självklart ingen dans på rosor men iaf..) det som är jobbigt är just att jag trodde att jag skulle få komma hem till honom ikväll och bara supermysa! Specielt då det är ända dagen utan träning till kl 21.30!

Om jag skulle träffat han från PE i eftermiddag så skulle jag inte åkt tillbaka till Västerås till fredagens lektion eftersom det blir 20 mil för 3 timmars lektion.. Känns lite onödigt! Men samtidagt ville jag inte missa den eftersom jag var borta förra veckan så nu känns det som att jag måste vara kvar för att gå på den.

Och på fredag då jag kommer hem har han extra insatt träning hela kvällen inför semi på lördagen. Därmed är han borta hela lördagen till 8 då laget antagligen ska ut och festa efteråt. KUUUL HELG!! 

tvångsflytt!

Nu har Johan fått en mindre utskällning av mig för att han inte förstår att jag inte vill bo i Väsby hela mitt liv. Jag sitter och glor på lägenheter över alla olika stadsdelar runt Stockholm men inget av mina förslag är bra : ( "Djurgårn är fint" JA, men det är ju inte speciellt realistiskt att kunna flytta dit ju! Jag har satt en max gräns på 3 år till i Väsby sen ska jag tvångsflytta Johan dit jag vill! Jag vill bara ha något nytt och göra som jag vill från första början och så är jag bara allmänt trött på Väsby. Visserligen var jag med när Johan flyttade dit vi bor nu men det blir inte samma sak att göra om där nu och så känns det onödigt eftersom vi SKA flytta!!

Jag kanske först och främst borde tänka på att förflytta mig från Västerås till Väsby på heltid..

Kycklingben med ny variant på marinad i ugnen : )

finaste pallen i världen!

Jag satte igång med pallmålandet och det gick som på räls! Den blev så himla fin och jag är mycket stolt över min insats. Jag tänkte måla ytterligare en blomma i hörnet diagonalt från där den här är men jag tyckte att det blev fint med en så jag vågar inte riskera något.. Nu vill jag måla mera! Ska ta hem färgen till Väsby och invänta en dag då hallmålningen ska påbörjas : )


tisdag.

Idag har jag liiite träningsvärk, i bröstet och magen. Jag gillar att ha träningsvärk i magen för då vet man att man verkligen har tagit i ordentligt! Idag gick vi igenom ytterligare ett kapitel på ekonomin som handlade om olika skatter. Inte lika kul som igår, inge räkning.. Bara lite plus och minus.

Himlen är lika grå som den brukar vara nuförtiden och då känns det helt värdelöst att gå ut på promenad. Speciellt när det är svinkallt ute så det blir till att hitta på något här inne. Ska försöka få till lite chablon målning på min pall men det verkar vara krångligare än vad jag trodde.

Får se om dagen bjuder på någon rolig överraskning..

halvbra träning..

Min första pilatesträning gick väl lite halvt bra.. Antagligen för att alla övningar var nya och att det är svårt att hitta balansen och smidigheten första gången. Men om några gånger ska det nog gå bättre. Tycker mest att det var mag- och ryggövningarna som kändes mycket annars var det inte så farligt. Måste skaffa mig hantlar för nästan alla bröst och axelövningar görs med såna. 

Supermiddag har jag belönat mig med. Eller den kanske inte var super men supergod iaf! Gjorde mer fried rice för att kompletera det som var kvar från lunchen och så stekte jag en alaska pollock som jag hackade och hade i. MUMS!

Wiiiie. Nästa lördag eller söndag är det semifinal, det är bara att hoppas på vinst och sm-final helgen efter! 

redo för första pilatesträningen :)

Nu är jag redo! Nu har jag gått igenom hela pilatesträningsboken, läst om övningarna och lagt upp ett program till mig. Jag funderar på om man ska variera och träna musklerna eller om man först ska ta alla bröst, axlar, armar och sedan alla mag och rygg osv.. Jag menar man kan väl inte orka göra 5 olika magövningar på rad? Jag kommer ju att avlida, bokstavligen! Jag meddelar hur det gått när jag är klar!

Att införskaffa till min nya träning: Hantlar, Yogamatta.

(Johan tror att jag kan ha hantlar på 15 kg! Han är knäpp!! Eller så tror han bara för mycket om mig) 

:)

 


Jag och min älskling i grottan på Skansen och på båten i söndags : ) 

Så ska en kille vara ; )

Är det bara jag som inte fattar varför tjejer tycker att killarna i Jonas Brothers är snygga?!
Dom ser ju ut som små töntar allihopa.
Herregud!

Nej till smala pinnar utan rumpa!
Ja till muskler, breda axlar och biseps som äpplen! ; )

måndag.

Imorrse släpade jag mig upp 6.30. Lika jobbigt som vanligt men man får kämpa. Ville dock inget annat än ligga kvar men efersom jag missad både torsdag och fredag förra veckan så kunde jag inte missa en till dag. Och jag är glad att jag kämpade mig upp och åkte för idag var en vettig dag i skolan! Någon som minns nollpunktsformen från matteB? Den lekte vi iaf med idag och det känns skönt att ha mattahjärnan kvar, kul var det! Och så fick jag ju träffa min Lee igen efter en veckas hemmaliggandes : )

Efter vi lekt klart med matten blev jag och Jenny bilmekaniker, jag behövde nämnligen fylla på olja. Har behövt det ett bra tag men jag glömmer alltid. Och idag när jag åkte till skolan hördes ett hackand ljud så jag tyckte det var dags nu! Det gick väl sådär i början då jag tänkte hälla oljan i mätstickehålet (har två olika för stickan och oljan..) Det hålet var ca 1,5 cm i diameter och satt under massa saker så jag fattade inte huuuur jag skulle lyckas med att få i oljan där. Men Jenny hittade det riktigt hålet : ) Ska snart lägga upp bilmeks bilderna på bilddagboken!

söndag.

En fabulös söndag har det varit. Och de som brukar vara så grå och tråkiga.. Jag och Johan sov kvar hos mamma och vaknade därför tidigt då mamma gick upp och diskad så det lät som att hon kastade porslin i huvet på en (det var det minst fabulösa på dagen..) Sedan åt vi risotto frukost, kollad på bröllopskort och lyssnade på Amy Macdonald som var en present från mig och Annica. Jag tycker verkligen att den är jättebra! 

Muttis och Stens plan var att åka till Skansen så jag och Johan följde med dom. Tog båten till Djurgården och sedan promenerade vi HELA dagen (11 084 steg, man står ju ändå still en del på Skansen) Lemurerna var roligast och jag blev attakerad av en, trodde jag. Den skulle hoppa till en gren som var 10 cm ifrån mitt huvud så jag skrek och fick en mindre hjärtattack! Men jag överlevde. Sälarna (Johans favve) och björnarna var ju såklart även två måsten. Vargarna hade 5 ungar som sprang omkring och var supersöta och Johan återförenads med sin getkompis. Vackert : ) Och för första gången på säkert 10 år såg vi järven, vi misstänkte faktiskt att det aldrig funits någon men nu såg vi den med egna ögon. 

Efter några timmar på Skansen tog vi båten till Gamla Stan där vi försökte hitta en billig restaurang. Dessvärre finns det inga såna i Gamla Stan och mamma skulle promt ha pizza och öl till middag. Så det blev Sveriges dyraste pizza till middag för 140 kr! Visserligen var de supergoda men iaf.. Tvärbanan til Hammarby Sjöstad där vi tog bilen hem till lilla Väsby igen.

Nu spelar Johan Madden och jag ska hoppa i säng och kolla om det är något vettigt på tv men det verkar inte som det.. Så vi ska dra tt nytt kort från påsen och kramas ist. Vill stanna här!!!

Familydate!

I lördags kväll hade vi återigen en fabulös släktdate. Och jag lovar att våra släktdater är 100 gånger roligare än allas andra! Inge sitta sitta vid bordet och leka trevlig här inte! Mamma fyllde även år så vi firade lite extra mycket. Emma och Markus joinade också vårat party, och Sus och Doglas kom senare på kvällen. Mycket skoj var det! Till en början blev det en stooor balja med sangria som Sten och Annica fixat ihop. Till middag hade Mutti lagat supergod risotto som jag vräkte i mig på en sekund. Sen fortsatte kvällen som de brukar göra: massa, massa dans och massa, massa viin! Eftersom vi alla just nu är förälskade i Mamma Mia och lyssnade vi på Abba och vrålade till "Lay all your love on me" Samt spelningslistan från bröllopet vilket betyder även min musik : )

Nästa familydate blir det antingen bowling/ karaoke/ sing star : ) 

lördag.

En mycket trevlig morgon (förmiddag) har vi här hemma! Vi vaknade redan 10 men som vanligt är det jobbigt att gå upp på en lördagmornar så vi låg en timme och mös. Sedan flög Johan upp till sitt PlayStation och jag låg kvar i sängen och kollade på Fab 5.  

Nu har jag lyssnat på Thin Lizzy, gör en alltid på topphumör! Och nu kollar jag på filmklipp från Mamma Mia på youtube, åå den var så bra! Honey honey och Lay all your love on me är mina favvo!

Snart blir det badkaret och sedan en snabbtripp till Centrum. Jag ska införskaffa mig en vit t-shirt för mitt H&M presentkort på 50 kr, så jag har råd :P Ikväll ska vi till mamma och fira hennes birthday, nya släkten kommer samt Emma och Markus.

fredag.

Nu får det vara färdig pluggat för idag! Fick en glad överaskning då de bara gått igenom kapitel 7 idag. Jag slutade genast läsa kapitel 8 och det var jag glad för för det verkade vara krångligt! Lyckades göra 1,5 uppgift av 2. Men den sista skulle gås igenom på måndag igen så det gör inget att min hjärna står på noll just nu!

Snart ska jag leka sällskap åt Emma då hon sa besöka Systemet. Ska även införskaffa något åt Johan på samma gång eftersom han tydlign ska iväg någonstans ikväll. Så för mig blir det soffkväll och Old school på tv. Det värsta är att jag vill vara onyttig när jag är själv, specillt på fredagar. Not roligt!

Har genomfört mitt kort idag från det fantastiska spelet "52 weeks of naughty nights" Jag skulle gömma 3 st lappar runt om i lägenheten för att Johan ska hitta dom, på dom skulle jag skriva porriga saker ; ) Och det gick bra att komma på trots att jag inte var full, men dom skulle blivit roligare om jag varit det. Det är en sak som är säker!

Lita på Väsbyfolk : )

TÄNK att man alltid kan lita på Väsby människor : )
Iaf 100 gånger mer än stureplansfolk (som jag redan några gånger förklarat vad jag tycker om) För två timmar sedan mailade jag till Perfekt Event som drivs av två som faktiskt bor på pappas gata : ) Nu ringde han upp mig och sa att det är jättekul att jag ville vara hos dom och att det är kul att det finns kompetent personal! Tyvärr har dom inget att göra under perioden vi har LIA men han ville ändå träffa mig och prata och så frågade han när utbildningen är slut. Så nästa onsdag ska vi ha ett litet möte och prata : )

Då är det bara att hitta nya eventbolag att vilja vara på under LIAn men nu känner jag mig lite mer positiv iaf!

Idol och sötsugen igen!

Herregud : )
De första avsnitten av Idol är ju alltid lika bäst, sen när alla är "bra" och det är finla är det skittrist! Men nu är det bara att njuta av alla kassa sångare! Igår när vi skull sova såg vi på America got talent och dom är ju helt brutala! En av domarna fick en nioåring att gråta när han sa hur kass hon var! Okej det var hon men hon kommer ju få men för livet.. Inte ens jag är så elak!

Efter att ha varit nyttig i snart 4 veckor, dvs utan att äta godis, chips, ost, läsk och allt för onyttig mat har sötsuget nu slagit till : ( Jag är så otroligt godissugen! Jag som har varit så duktig! "Man kan inte vara nyttig utan att äta grönsaker" ALLA vet att jag inte äter grönsaker så sluta tjata och komentera! Ät det ni vill så äter jag det jag vill! Punkt slut!

plugging, plugging, plugging!

Idag har jag läst tre kapitel till i ekonomiboken. Ida var snäll och berättade vilka uppgifter dom gjort under lektionen så jag kar suttit och kämpat med dom. Det var bara två uppgifter som jag trodde och inte "uppgifterna till kapitlena" som Curt sa. Men uppgift två var krånglig, eller så är det bara jag som endast hittar svaren till hälften av alla frågor i boken.. Visserligen finns ett facit i övningsboken men det hjälper ju inte om man ändå inte förstår.

Trots att man är dålig borde man tjämpa sig till skolan ibland. Jag hatar att komma efter och missa saker! Får fråga ut Curt om lite saker på måndag!

tosdag.

Idag är det egentligen skolan men jag ligger hemma i soffan.. Fick iaf mailet från Curt igår kväll som jag väntade på hela dagen igår så nu vet jag iaf vad jag ska läsa ikapp och vilka uppgifter som ska göras. Känns bra att ha en läobok så man kan ta igen saker när man är borta! Får se om jag läser båda kapitlerna idag eller om jag delar upp dom och kör imorrn också.

Förutom att läsa lite ekonomi har jag ingenaning om vad jag ska göra idag. Förhoppningsvis skiner även solen om 2 timmar så jag kan gå på en bli pigg promenad. Spänningshuvudvärk ÄR det värsta som finns : (

låååååångsamt!

Ibland går dagarna verkligen fruktansvärt långsamt. Är det bara för att man inte har något att göra eller är det helt enkelt för att klockan står still när man inte tittar på den? Jag har hunnit med att läsa de tre första kapitlena i ekonomiboken, duschat, packat upp, diskat lite och lagat middag (tidigt jag vet men då går det snabbt sen) Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till riktigt.. Plus att jag har besökt alla dagens måste kolla hemsidor säkert 3 gånger. Om en timme ska jag ta en promenad och möta upp Johan från jobbet.

Om jag bara hade min fina pilatsboll här : ) 

Spöregn och Spice Girls!

Och så kom det väntade spöregnet.. Det får mig att vilja tända 1000 ljus i lägenheten, sätta på en mysskiva och kramas : ) Så det är exakt det jag ska göra tills när Johan kommer hem! Och laga chikentica till middag.

Just nu får jag trösta mig med att det är Pussycat Dolls vs Spice Girls på MTV. 
Och vi vet ju alla att Spice Girls är bäst. Hahahaha! 

onsdag.

Det är redan onsdag och jag är ledig idag också! Igår eftermiddag efter att jag piggnat till och städat lägenhten packade jag om väskan och åkte hem till Väsby. Kände inte för att sitta och häcka i min lilla lägenhet helt själv.. Damsugning och skurning väntar när jag kommer tillbaka, det var lite för jobbigt igår. 

Igår somnade både jag och Johan i stort sätt så fort vi lade oss i sängen, jag höll min inte ens vaken för att kolla på Sex and the city. Sen både smsade och ringde min kära syster och väckte oss : ( Och imorrse ringde Emma och väckte mig, när ska jag få sova i lugn och ro? Idag är det en riktig höstdag ute, grått och regnet ligger hela tiden i luften. Det gör inte så mycket eftersom jag ska spendera dagen med ekonomiböckerna. Läsa, stryka under, läsa, stryka under, läsa och stryka under. Det känns ändå inte så jättejobbigt.  

GRYM måndag!

Igår var första lektionen på ekonomikursen. Föreläsaren var FRUKTANSVÄRD så jag undrar hur jag ska överleva i 6 veckor.. Som tur är är dagarna korta, 08.30-12.00 och bara dessa timmar är jobbiga. Men idag och imorgon är vi lediga. LYX!

Efter de trista timmarna i skolan hände något betydligt roligare. MIN OCH JENNYS KRÄFTSKIVA! Kl 13.00 startade festen och vi var redo! Vi hade våra kräfthattar på oss hela dagen och drack hejdlöst med öl. Vi spelad ölspelet och Hinka mer, och det gjorde vi minsann : ) Hela tiden lyssnade på mina partyskivor och jag fick en överaskning av Jenny som gjorde mig överlycklig. Hon gillar The Kids så när hon helt plötsligt började sjunga med till "Förälskad i lärarn" blev jag överlycklig så vi lyssnade på den säkert 10 gånger under kvällen och massa 60-tals musik! Som alltid hade vi också massa trevligt sexsnack (obligatoriskt på våra gelej) och självklart massa skvaller. Var skulle tjejfester vara utan skvaller?! När klockan helt plötsligt var 8 satte vi igång med kräftorna. Vi satt på golvet och det var totalkaos men hur gott och mysigt som helst. Vi sjöng snapsvisor och nubbad lite också, det var allt som behövdes ; ) Sedan fortlöpte kvällen med allsång i mängder och herrans massa babbel! Vid tolv rundade vi av kvällen med öl och kräftrester över hela golvet och 24 tomma ölburkar, herregad!

Och vi gick till Ica med hattarna på!
Detta måste vi göra om gumman, bäst på fest : ) 


the superkul helg :)

Ojoj, inge blogg på länge. Datan står mest i väskan på helgerna när jag är hemma. Då har jag vettigare saker att göra än att häcka vid datorn. Helgn var helt undrbar och den fortsatte hela dagen igår : )
I fredags mötte jag upp mamma ocv Annica inne i stan. Vi satte oss på ett sunkhak och tog en öl innan bion. Mamma Mia såg vi och den var helt fantastiskt bra! Massa bra musik men de flesta var kassa på att sjunga måste jag erkänna. Den bästa scenen var helt klart då dom låg på stranden och hånglade medan vågorna sköljde upp på dom. PORR : ) Sedan gick vi till Faros och åt grekiskt till middag. Grillade scampi och världens godaste rödvin! Måste spana om det finns på systemet!

I lördags åkte Johan för att kolla på matchen som de tyvärr förlorade, så nu ligger de tvåa.. Under tiden fick jag ett städryck och ränsade upp linneförådet, damsök, plockade hit och dit mm mm. Man ska passa på om man får ett ryck! Sedan åt vi tokgod middag i form av kyckling innan vi begav oss till bowlinghallen. Christer och Alexandra var också med och bowlade, very trevligt indead. Dessvärre gick det inte speciellt bra, de 4 glas vin till middagen hann slå till och jag siktade som en kratta. Det var meningen att det skulle vara discobowling men det var snarare rockbowling de spelade bara massa trevlig rock för mig : ) Efteråt åkte Christer och Alexandra hem och jag och Johan satte oss på Sigma puben för att ta en öl. Men då Johans vän jobbad fick vi kalasbilliga drinkar så det blev 4 drinkar och en B52 ist. Vilken helt enkelt resultrad i att jag somnade med huvet lutande mot bardisken, mycket sexigt Mills.. Sedan (utan att jag har det minsta minne av det) gick vi ner till stationen träffade Jocke en snabbis och försökte komma in på Magget. Konstigt nog gick det inte så vi tog en taxi hem och jag fick tilbringa en tid av natten på toaletten..

Söndagen var bara lugn och mysig som de brukar vara : )