streeeessss!

STRESS!!!
Har 1000 saker att göra och jag sitter i växeln till 12 där vi är underbemannade och det ringer som satan. Kul måndag. Blir en kort lunch och sen till att lägga i den höga växeln hela eftermiddagen. Med noll sömn inatt så är jag inte så jättepigg på en galen dag och övertid. 

Det jag vill är att sluta i tid, åka och byta min ring som var för stor, sen handla och fylla på frys och skafferi. Avsluta dagen med att ligga på soffan meddans Johan lagar middag till mig :)

cuba spaning.

Jag och Johan är inne på helt nya reseplaner, CUBA!!
Det var till och med min kärlek som tog upp det först :)

Sitter och läser massa artiklar och fakta om cuba och det verkar sannerligen inte vara det enklaste landet att resa till med gud så jag vill. Låg inatt och såg på Dirty Dancing 2 Represent, represent CUBA Får en ju inte att vilja åka mindre direkt. Havanna är ju ett måste men lite sol och bad vill man ju också få med.

Johan hade en i laget förr som kommer från cuba så han ska försöka få tag på honom för lite hjälp :)

Haha, javisst :)

merry friday!

Underbara fredag och det är strax dags att åka hem :)

Dagen har gått väldigt fort och jag har suttit och lärt upp hela dagen. Så lite lugn och ro nu sista timmen förtjänar jag allt, ska lyssna igenom talsvaren en sista gång så jag känner mig helt nöjd inför nästa vecka.

Direkt efter jobbet beger jag mig till le restaurante för att möta upp Johan, Stefan och Sandra. Indiskt och god öl står på schemat. Men det blir en tidig kväll för imorgon ska jag upp i tid, ta mig till Nacka och shoppa med Emma, wiiiie! Sen på kvällen blir det födelsedagsmiddag för pappa.

Merry helg!


det går undan!

Shit, halva dagen har gått och jag har inte ens börjat med dagens TO DO! Måste få klart och bli nöjd med alla talsvaren så vi kan börja lägga in dom i början av nästa vecka. Har jag flyt i eftermiddag så hinner jag och behöver inte jobba över, need to get to the gym :)

Imorrse hade jag debut som talsvars röst, blev i sista minuten och inslängt men det blev bra så nu är jag lite säkrare inför det andra. Nya funktioner har även programerats och testats nu på morgonen. Det går framåt vill jag lova!

Jag vill shoppa, har ett behov, men jag har blivit bättre på att hålla i pengarna så jag kommer inte så långt i den frågan :P


Punchpraliner  är bäst :P


fönstershopping

Oh my!

Var i Stinsen en snabbis för att hitta present till pappa, har aldrig gått så fort. En jättesnygg klocka blir det från mig och Sis, som det dessutom var kampanjpris på :) Men det som är värt ett OH MY var alla vårkläder jag spanade på inne på Vero Moda! Färg, färg, färg säger jag bara och blommigt!!

Tyvärr blev det inga inköp då lönen kommer på fredag och jag ska ta en shoppingrunda i Forum med Emma på lördag! Längtar!! Och nu kommer det blir effektiv shopping eftersom jag har förspanat ;)

Jag köpte mig dock ett par guldlöv att hänga i öronen och ett brett guldarmband :)


Circadin - förändrad sinnesstämmning...

Igår var jag en väldigt negativ och trött liten prick och jag tror att det kan bero på mina sömnpiller. Måste börja föra lite sömn- samt dagenefter dagbok känner jag.

Av de första pillrena, Propavan, jag fick var jag ju helt deckad av dagen efter så de sket jag i. De nya jag har nu, Circadin, har fungerat riktigt bra. Jag somnar och sover gott nästan hela natten. De senaste gångerna har jag dock varit trött och lite yrslig på morgonen. Det är även de monarna jag beter mig som en satkärring hemma..  Biverkningar: "Förändrad sinnesstämning, aggressivitet, agitation, gråtmildhet. Irritabilitet" Typiskt!

Igår kväll tog jag inget piller och idag är jag glad som bara den :P

Måste göra en undersökning på det här!  


jobbmardrömmar!

Hela morgonen har jag haft ett litet sug att ringa min kära vän Emma, så det ska jag allt göra innan jag kör igång dagens jobbande på allvar!

Drömde inatt att jag kastade min jobbtelefon i en kontainer och sen skulle jag försöka bortförklara det för min chef.. Drömde också att jag flera gånger gick och köpte lunch men jag glömde den alltid på restaurangen så jag hann inte äta innan eftermiddagens utbildning. Sen var alla talsvar raderade och jag kunde inte spela in nya eftersom min telefon var kastad i en kontainer!

Haha, det var alltså ganska skönt att komma till jobbet idag, med telefonen i handen och se att allt var som det skulle :P

be positive!

Och så åker chefen till T-land i tre veckor, inte det minsta bitter är jag för att jag måste stanna i detta kalla skit land som gör mig helt deppad. Inte alls! Jag älskar kyla, jag älskar att frysa hela dagen för att jag var ute i 20 minus på morgonen och jag älskar framför allt att gå upp på morgonen, lämna värmen i sängen och frysa ihjäl.

Inte bitter som sagt :P

Vi försöker vara positiva istället, kl är snart 5, jag slutar jobbet, det är fortfarande ljust ute, det är snart mars, snart lite vår?

Nu efter jobbet ska jag åka och sola och sen dansa zumba, det gör min iaf glaaaad :)


schlagerhelg nr 3 är över.

Busy dag på jobbet, en vanlig måndag helt enkelt.
Har precis gjort en låååång, fin to do list. Kände att jag blev lite splittrad med 4 olika listor med saker lite var stans. Känner att jag har klarat mig relativt bra idag, trodde jag skulle vara helt död efter gårdagens bakisdag.

I lördags var det såklart schlager, denna gång hemma hos Tomas, mycket trevligt och grymt kul! Men jag tror inte att jag tål så mycket bubbel, jag tog en tuppis på soffan men kom igen a lá Tudor :) Mintu ÄR farligt! Natten avslutades med armbrytning och till min förfäran total förlorade jag, måste till gymmet och biffa ännu mer :P Blev en sen taxi hem och sen envisades jag med att se på New Moon, inom 15 minuter hade jag somnat.. 

Igår mådde jag bara skit. Sov typ hela dagen, kunde inte äta något utan att kräkas osv... Det blir banne mig en lugn schlagerkväll nästa lördag!  

Kvällsmöte en måndag, baaaah!

artisten är tillbaka :P

Så där ja! Nu har jag lugnat ner mig sen sist. Man behöver avreagera sig ibland och har man ingen sandsäck så är bloggen perfekt! Hann börja med mega projektet innan det var dags att åka hem så det känns jätteskönt att vara igång. Är toksvårt men man kommer ändå in i det relativt fort. Imorgon blir det dessvärre ingenting gjort då jag ska ha utbildning av nyanställd hela dagen. Jag tycker väldigt mycket om mitt jobb men ibland blir det liite mycket.. Får se vad jag gör ikväll, det ända jag vet är att jag måste skotta fram lilla bilen som fortfarande ser ut som en snöboll efter förra fredagen.. Stackars liten!

slut som artist!

Det är jag verkligen!
Är jättetrött, det snurrar i huvet på mig, jag blir helt förvirrad av allt jag har runt mig, VART faan ska jag börja?!

Att blogga är det sista jag har tid med men för mitt eget bästa kände jag att jag måste kunna koppla bort i 5 minuter och tänka på något annat än jobb. Jag måste öva på det!! Men jag gör det konstant, väg väg hem, innan jag går och lägger mig, jag drömmer om det, det är det första jag tänker på när jag vaknar och hela vägen till jobbet. Och då är jag som sagt där för att köra igen..

Min plan var att låsa in mig på rummet idag och köra järnet, jag har inte ens hunnit stänga dörren och nu är klockan eftermiddag...

Det gör mig så jäkla trött och det leder till att jag inte orkar träna, som leder till att jag mår dåligt och får dåligt samvete, som leder till att jag tror att jag håller på att bli tjock, som leder till att jag vill banta, som leder till att jag tycker att jag själv är dum för jag VET ju att jag absolute inte behöver det. I helgen vill och behöver jag bara sova, men det är schlager, kan inte missa....!

Slutkörd helt enkelt... 

Budapest inbokat!

Wiie, årets första resa inbokad!!

Det blir en tjejweekend till Budapest den 6-9 maj! Efter alla våra ideer om resemål, solresa, weekendresa, kombinerat, så måste jag säga att jag är väldigt förvånad att vi lyckades hitta en resa och boka igår. Okej, det är 2,5 månad kvar men nu har jag ändå något att se fram emot :)

Nu ska jag och Johan komma på vart vi ska den 1-6 juni. Jag behöver inte åka långt bara bort från Sockholm. I juni kan det ju om man har tur vara sommar i Sverige också :)


weekendplanering.

Det känns som att denna dag hållt på i 10 timmar längre än gårdagen, ändå är klockan bara 3.. Hur kommer detta sig? Nu har jag iaf fått en hel massa gjort och tillåter mig att ta det lugnt i 5 minuter. Det kan man väl få göra ibland. 

Ikväll ska jag till Sjöstan och träffa Mutti&Ankan. Vi ska äta middag och planera vår tjejweekend vi ska ha i vår :) Brukar ha en sån på hösten men det hanns inte med förra året (tänkte skriva i år, men då blir det ju fel..) Är inte säkert än vart vi blir av men Mutti är inne på Budapest. Jag blir glad vart vi än åker, jag vill bara bort!

Senare hoppas vi på att tågen går hem som de ska så jag hinner ta igen lite sömn från denna natt!

Ta hand om shopping nr 2

För lite drygt ett år sen började jag använda DermaNords ansiktsprodukter. Tycker dom är jättebra och de håller en evighet utan att ta slut. Sånt gillas! De säljs tyvärr på väldigt få ställen så jag passade på att besöka Pub i lördags :)

1. Sminkborttagning som inte svider i ögonen och som man inte blir fettig av :)
2. Skrubba, skrubba, skrubba!
 


Ta hand om shopping nr 1

I lördag var jag och Johan en sväng inne i stan så jag kunde göra lite "Ta hand om mig själv shopping" Det tycker jag är väldans trevligt! Köpa saker man blir snygg och fräsch av, kan väl inte bli bättre :) Det är däremot bra att man inte behöver göra det allt för ofta...

1. Världens bästa Torr Schampoo som tom var billigare än vanligt.
2. Beach Curl Spray som Sis tipsade om. Använde den för första gången idag och den är awsome!


alla <3 persent

Hihi, jag har gjort matchande armband till mig och Johan på alla <3
Jag tror att han kommer bli jätteglad och alltid ha det på sig :P


måndag=kaos!

Det är verkligen heelt otroligt! Hela helgen har tåg och bussar fungerat som de ska. Sen blir det måndagmorgon och kaos bryter ut. 1 timme och 50 minuter tog det för mig att ta mig till jobbet. Två tåg skulle evakueras så det blev en 40 minuters väntan i Rotebro, tror att jag förfrös varenda millimeter av kroppen!

Nu, två timmar senare så sitter jag fortfarande med filt om bena!

Ikväll skulle vi ha ätit på en restaurang som heter Mellow och som ligger på vägen från Karlberg till jobbet. Vi bestämde dock att vi skippar det och tar en mysig trerättersmiddag hemma istället. Blir så jäkla sent för att vara en måndag annars..

fredagsmys med bak och vin!

Myyyyyyys :)

Fick skjuts hem eftersom tågen inte hade skärpt till sig. Tog ett bad med älsklingen och dela på en öl. Nu har jag bakat i två timmar. Har bara lite kvar på min citrontarte. Det är väl inte utseendet som räknas, eller hur. Det viktiga är hur det smakar :P

Nu lagar Johan super hamburgare till middag med bacon, ägg och massa ost på! Under tiden lyssnar jag på musik, har tänt massor av ljus, dricker vin och läser i världens bästa vinbok som jag fick av Sis i julklapp. Tänkte att det måste ju vara lättast att läsa om druvorna som man tillfälligt dricker för att lära sig.

Ett drömyrke: sommelier!!

Haha, lääänge läänge sen :)
06?

Efter regn kommer.....

Kan det vara sant?!
Är himlen blå och lyser solen?
:D

Det här blir ju bara bättre och bättre! Är skit taggad inför helgen som snart börjar. Vi har haft fredagsmys i växeln med chips och godis. Jag är glad för mitt jobb, som jag gör jävligt bra. Ikväll ska Johan göra fabulösa hamburgare till middag och jag ska baka macarons samt citrontarte till morgondagens schlagerparty hos Åsa :)

Låt helgen börja!
Just det, lite vin ska förtäras ;)

guld och läder love :)

Jag har då gått och kärat ner mig i detta halsband från Nelly! Så enkelt men ååå så snyggt. 300 kr känns lite mycket men jag är sååå nära att köpa det. Men då kom jag på! Att såna här halsband är ju ganska simpla att göra själv om man lyckas hitta rätt stenar osv. Gjorde ett jättesnyggt (om man får säga det själv) armband en gång så jag kanske ska försöka igen. Så på lördag ska jag ta en sväng till Panduro och spana saker :) 

Hittar jag inget blir detta mitt!


Omg, jag kom fram :D

Herregud, hela Sverige dör verkligen när det kommer snö. Men det har ju kommet 50 cm snö så... Tänkte ta bilen imorrse men när jag gick ut och såg den gav jag upp på en gång! Lilla söt bilen var helt drängt i snö! Så jag gick till bussen och vänta, och vänta, och vänta..... Inga bussar i hela Stockholm. Ringde le boss som fick komma och hämta mig och på vägarna var det jättelugnt så jag kom till och med i tid :D

Full styrka i växelen, tjohoo!

Jag var så positiv imorrse så jag har med mig träningväskan till jobbet. Ska jag hinna med passet 17.30 måste jag väl gå från jobbet kl tre och det lär väl tyvärr inte hända.

Men jag är på strålande humör, det är fucking FREDAG :D

spark i röven!

Igår efter jobbet så sparkade jag migsjälv i röven och tog mig till gymmet!
Blev som vanligt styrketräning, det äger konditionsträning 1000 gånger om! Slimma, slimma :)

Jag har ju gjort en liten uträkning på hur många timmar jag ska träna per kvartal, men nu blir det helt fel har jag kommit på. Jag har räknat på 1 h per träningtillfälle men när jag styrketränar kör jag bara 45 min. Visst skulle jag kunna köra 1 h men efter mina 45 min (inkl 15 uppvärmning) har jag kört igenom hela kroppen. Måste komma på 2-3 övningar till.

Håller tummar och tår att jag kan sluta tidigare imorgon så jag hinner med corepasset!

positiv dag!

Idag är en dag i växeleeeen!

Var jättestressad igår över att jag inte skulle få något gjort men nu på morgonen bestämde jag mig för NEJ. Jag kommer inte stressa mer, har kört järnet i 2 veckor och nu ska jag "koppla av" i växeln i två dagar. Lägger mitt jobb på hyllan och tar fram det igen nästa vecka! Då ska det organiseras!

Igår kväll bokade vi bord på Mellow till måndag :) Jag går förbi där två gånger varje dag och har alltid velat äta där, så på alla <3 gör vi det! Dom har musslor, MUMS!

Idag ska vi ha en positiv dag i växelnen, det har jag och Maria bestämt! 

huvet mår bättre!

För första gången igår fick jag inte dåligt samvete för att jag frivilligt bokade av danspasset. Och för första gången vet jag att jag inte hade mått bättre av att träna.

Sov hela tågfärden till Rotebro och hade så hemskt ont i huvet. Ända sen i söndags har jag haft jätteont bakom högra ögat och så fort jag sneglar åt sidan så explodar huvet. Så jag åkte hem, duschade, åt en grym middag, tog ett sova piller och sov bättre än på 2 veckor. Jag drömde till och med om annat än om jobbet! Idag har jag knappt ont i huvet och hoppas att jag kan ta mig iväg till gymmet ikväll..

Felsökning pågår......

lots to do!

Så var även denna dag snart slut.
Har haft massor att göra och mitt i allt fick jag hoppa ut i växeln i några timmar. Massor av sjukfall... Men det är väl klart man hjälper till, vi jobbar ju tillsammans! Men det var lite bra att jag satt där ute också för då la jag märke till en del saker som inte stämde och måste fixas till. More to dooo!

Idag är det ju MIN tisdag. Dvs då jag först går och solar en kvart och sen dansar zumba en timme. Det behöver jag verkligen ska jag säga er. Vill sluta tänka på all teknik och bara tänka på Miiiiiiiills!    

Men mest av allt skulle jag vilja sova!


ett soligt Sjöstan!

Vilken fantastisk dag det var igår!!
Efter två dagars tokfestande vaknade jag och Johan, icke bakis i ett soligt Sjöstan! Vi gick och köpte picknick, gjorde te och varrm choklad och satte oss ute vid Rondeln. Dit kom också Emma, Markus, Carro och Myggan för att joina oss i solen. Vi fikade och njöt av solen precis som dagisfröknar <3

Fina solen, när börjar den ge lite färg tro? 



  


schlagerfest no 1!

Årets första schlagerparty hostat av Emma var en succe!!!

De bästa, Danny och Swingfly gick direkt till Globen och som vi jubla och sjöng. Schlagerdrinkleken var såklart tillbaka! Resten av kvällen dracks det jäkla massa vin, vi sjöng singstar i timmar och lyssnade på klassiska schlagerlåtar.

Finaly the schlager is back!!


Carro, Ankan, Jag, Emma!


schlagerboa!!

Jag och min schlagerboa!!!
Den har dock bilvit portad från alla hem eftersom den fjärdar av sig så mycket :(
Det får åka på när jag hostar schlagern!


firmafest är bäst :)

Vilken kväll igår!!

Firmafest shalalalala :D
Fri bar, grym trerättersmiddag, champagne & schlagerdrinkar, grymma människor, liveband, dans, "I still got it", sång, nattmat på Donken, svindyr taxi hem.

Men fri bar är ju livsfarligt, iaf för mig :P Kan man, måste man, det är så jag ser det.. Jag förstår dock inte hur jag inte kan vara det minsta bakis. I love it, nu kör vi ikväll igen, schlager!

Bara grymt helt enkelt.


tunikor i mängder.

Jag vill ha enkla, ljusa, mjuka, svala, sommriga tunikor i mängder!
När kommer deklarationen tro, så man vet hur man ligger till inför shoppingen :P


Men först var det bygga om klädkammaren ja..
Och sen spara till resor..


tagga till!

Fy satan va glad jag ÄR!
Det är fredag, ikväll är det firmafest, Malin har Hojt med sig och problemen är lösta! Tagg, tagg, tagg :D

Inte nog med att det är firmafeeeeest ikväll, imorrn är det schlagertime hos Emma! Som vi längtat och nu kör vi igång igen 6 veckor framåt. Tiden på året då vi festar som mest. Wiio!


Party harder here with me!


I´m alive

.... Med nöd och näppe. Visst säger man så :P

Men det är knappt. Jag är så fruktansvärt trött. NU när allt fungerar och har lugnat ner sig på jobbet så känner man i varenda milimeter av kroppen hur trött man är. Har varit helt galet sen i onsdags!

Onsdag: Jobb mellan 8.15-01.00 Fick totalt in 1,5 dags komptid :P När jag kom hem vid halv 2 märkte jag inte ens att min älskling hade köpt två par blombuketter till mig. Bästaste älsklingen <3

Torsdag: Sovmorgon, nej! Tidigare på jobbet för att mötas av världens kaosdag. Sprang fram och tillbaka i korridorerna, ingenting fungerade som det skulle :S Jobbade till 19.00...

Idag: ALLT FUNGERAR UNDERBART!!! För första gången är jag glad att det är lugnt med jobb. Slappna av lite och kunna skriva ett blogginlägg ;)


This is me now :P


laddad för kvällens jobb!

Nu är jag laddad inför att jobba några timmar till :)
Frågan är väl om jag kommer hinna äta den mellan alla tester.. Men först vankas det pizza, dvs om 90 minuter! Hungern tar snart över!


D-day at work!

"Vad brun du är!"

Det var det första jag hörde när jag kom till jobbet. Wiiie, jag såg nämnligen ingen skillnad från gårdagens solning förrutom lite på näsan :)

Idag är det dagen D på jobbet! De sista timmarna räknas ner nu på dagen, kl 17 kör vi igång. Vårat mål är att bli klara till kl 12. Och det hoppas jag verkligen att vi blir!

Haha, jag drömde att jag hade gigantiska, biff armar :D 


sooool och zumba!

Fick skjuts hem från jobbet vilket ledde till ännu mera Mills-tid som jag försöker ha på tisdagar :)
Först så blev det en tripp till solariet, UNDERBART!! De har tagit bort de billigaste så det blev bara en kvart. Jag ligger heldre i ett sämre solarie så jag kan sola lääänge :) 

Sen blev det gymmet! 30 minuters styrketräning följt av en timmes zumba. Är andra gången jag går på det sen nyår och det var mycket bättre den här gången! Framförallt när man kan stegen och kan ta ut sig ordentligt. Dock saknar jag mina gamla favoriter.. 

Sol och dans är en perfekt kombo för lite kvalitetstid med migsjälv :)


oranga skor?

Kanske lite otippat på att jag skulle vilja ha dessa skor. Jag är iaf själv förvånad, de är ju oranga.. :P 
Men jag vet inte, jag tror de skulle vara snygga i vår till ett par jeans!
Men 12 cm klack, det är högt till och med för mig!

(som jag skrev innan, spara pengar till resor.. svårt!)  


One day I'll fly away!

Jag ringde just till Johan och beklagade mig över att jag verkar vara den enda som inte lämnar landet några månader och bara drar runt i världen. Okej, inte den enda kanske, men en av dom få (?) som faktiskt mår dåligt och blir deprimerad över det.

Här sitter jag mitt i vintern och fryser rumpan av mig, jobba, jobba, jobba. Det är inte meningen att jag sak vara här! Men för tillfället är det så, så därför planerar jag småresor för fullt men hur ska 25 semesterdagar räcka till? En sak är säker, den här våren ska jag hålla i plånboken och spara 100 % till resande. Känns vettigare än att köpa kläder i mängder.

1. Vårweekend med mamma och Annica i påsk.
2. Försommarresa (vart?) med Johan under Kristihimmelsfärd.
3. 2 veckor hemma i Sverige, ev roadtrip ner till Västkusten/Öland?
4. Malta en vecka i augusti
5. Thailand vintern 11-12

Planera, planera! Försök att inte deppa ihop!


Här ska jag ju bo!