överraskningshumör!!

Den här veckan har jag varit på överaskningshumör igen! Vilket bytyder att jag imorrn ska fixa trerättersmiddag till min älskling! Skagentoast till förrätt, superostsås m pasta till huvudrätt och ost & Daquiris till efterrätt!! Plus en flaska med Asti såklart!! Men det fiffiga i allt är att det ska bli en picknick! Jag längtar tills den första ute så jag tänkte fuska lite imorgon. Man äter ju mysig fredagsmiddag varje fredag, men alltid framför tvn.. Så imorrn ska jag lägga picknick filten på golvet och ställa vår juckapalm och andra stora blomma bredvid så det känns som ute och djungeln. Sen ska jag ha massa tända ljus runt om och bara tänka på varandra och maten såklart : )

Om jag gör såhär bara för att jag känner för det kan man undra vad jag ska hitta på när vi firar något.. Men jag har ju alltid lyckats hitta på något roligt och spännande : )

byggöl!

Började nyss bygga min hylla då jag kom på!! Man måste ju ta en byggöl samtidigt!

Skål på er alla vårglada torsdagare : )

torsdag!

Såg först inte fram emot den här eftermiddagen så mycket eftersom den skulle betyda tvätta!! Men jag är verkligen superglad! Vi slutade redan kl 2 i skolan och fick reda på att vi imorrn kommer sluta kl 12 istället för 4. Så imorrn ska vi hem till mig och jobba lite med vår affärsplan : ) Idag kände jag och Camilla oss fruktansvärt bleka för Alexandra har köpt brun utan sol spray. Så vi bestämde oss för att åka ut till Hälla och HM för att själva köpa spray. Den jag hade förut var jättebra men tog en timme för att torka så testade att köpa den dyrare den här gången.. Ibland får man lyxa! Men Hälla är ju framför allt inte känt för HM utan IKEA!! Så vi begav oss in där på ett litet äventyr! Jag köpte äntligen min fina badrumshylla och korgar till! Så förutom att jag ska tvätta idag ska jag snickra en badrumshylla och möblera lite, wiii

Imorrn är det fredag och åka hem dags : )

vi får köpa lägenheten!!

Jaa! Ombildningen gick äntligen igenom efter en massa om och men, hotbrev och och propagandamail! Så i sommar någongång får vi förhoppningsvis köpa lägenheten i Väsby. Underbart! Och om några år då jag har bestämt att vi ska flytta kommer pengar att tjänas : ) I sommar när lägenheten är köpt och lån tagna kan Johan börja kolla nytt jobb och bort från Siba som gör att han får dumma brock i magen! 

Snart, Gray´s!!

toybeställning klaaar!

Tänk att det ibland ska vara så svårt att få denna lilla blogg att fungera! Snart är ugnen varm vilket betyder att jag kan slänga in mina kycklingklubbor. Blev väldigt avis idag när typ alla åt det till lunch så ikväll är det min tur och imorrn till lunch. HA :)


Nu har jag fullställt min sextoy beställning till Veronica, eller det är väl Devin egentligen som ska beställa allt.. Åå, vad jag längtar! Köpte två olika som totalt blir 300 kr! Det blir liksom mer än halva priset från här hemma! Sen kände jag att jag minsann inte orkar vänta i tre veckor så jag beställde ett litet skojigt spel som heter "52 weeks of naughty nights" och en liten rosa kanin :) Det är jobbigt att bo ifrån sin älskade hela veckorna ju! Det måste ni väl förstååå!! Tänke även beställa sommartyg skor från HM men dom var slut på lagret och skulle inte komma förrns vecka 25, så jag får leta vidare på stan..


Chao!

onsdag.

Imorrse ringde klockan kl 7, på tok för tidigt! Vi tyckte att man skulle göra om den här dagen till "ligga i sängen och kramas hela dagen" dagen, men det gick visst inte. Typiskt! Var helt slut så kom iväg försent hemifrån och kom därför sent till skolan, men inte så farligt. I förmiddags hade vi det jätteroligt i skolan. Vi gjorde återigen en massa kreativitets övningar så vi satt i flera timmar och lekte med piprensare, fast övningen bara var i 5 minuter : ) Lägger upp massa fina bilder på bilddagboken från skoldagen och vår kreativitet! Efter lunchen totaldog både jag och Jenny så då kom vi inte på några fler ideér så vi blev överlyckliga för att vi fick sluta redan halv 3 ist för 4!

Nu ska jag njuta av att sitta i soffan ett tag och sen ska jag gå och köpa lite mjölk, om jag orkar... 

kändis :)

Det står om min älskling på wickipedia! Det tycker iaf jag är lite coolt!

inge kizz :(

Det blir troligtvis inge Kizz konsert för mig i sommar :( Eftersom jag skulle fått gått med Johans lag om vi skulle hjälpt till att bygga scenen betyder det också bortbyggning.. Och den brukar tydligen ske på lördagen efter. Och just den helgen firar jag och Johan 2 år och 1 års förlovning!!! Så det är ju inte speciellt skoj att behöva jobba när man ska fira. Och så är det första helgen på två månader som Johan inte har match..

Faan, jag ville ju verkligen gå! Det skulle ju vara grymt att se!

ledig tisdag!

Idag är sista lediga dagen, lite trist för jag älskar att bo hemma med love! Det finns inge bättre att sova tillsammans, vakna tillsammans, bada tillsammans, laga middag tillsammans, till och med titta på tv blir roligare!! Men jag ska ju bara vara borta till fredag för då kommer jag ju hem igen! Sen börjar 5 dagars veckorna igen, känns tungt! Längtar tills LIAn startar igen!
 
För ovanlighetens skull kunde jag återigen inte sova något på hela natten så jag låg i sängen till 11 idag. Då ringde jag Emma som var på väg till Täby C. Så jag betalade räkningarna, kastade mig i duschan, sminkade mig så jag såg pigg ut och körde iväg till Täby. Där har dom gjort om var ända väg så jag åkte lite vilse men kom snart rätt igen! Shoppade ett linne och en klänning, båda ett tillägg till vår garderoben! Nu saknas bara den gula klänningen från Gina Tricot så är månadens vårshopping klar! Ska försöka spara så mycket pengar som möjligt den här månaden så jag kan lägga undan pengar tills i sommar. Då vill jag kunna slösa massa pengar på viiin och Daquiris i solen i Kungsan : ) Längtar!!!! 

Ikväll blir det våfflor hos Johans päron och sen myyyys!

påskdagen!

Idag är det söndag, men inte vilken söndag som helst! Det är påskdagen och imorrn är vi lediga!! Så idag ska vi ha galej här hemma! Emma och Markus kommer på gourmet Påsklunch om 90 minuter! Får se om Markus orkar för han var tydligen superbakis, så kan det gå! Om det bara blir jag och Emma kommer vi få äta mat tills det sprutar ur örona jag har nämnligen ärvt beteendet att laga för mycket mat av min mamma..

Ska ta en sväng hem till pappa snart för att hämta min fina nubbe glas och påskservetter : )

vart är mitt mys?

Kom hem då, jag vill ha myskväll! Visserligen blir det bara en timme tills vi ska sova men iaf! Hur kan man sätta ett träningsläger över hela påsken, det är ju typ det mest korkade i hela världen! Och från kl 9 till 22!! Och just nu när jag är hemma i 6 dagar och inte har en enda sak att plugga, fy och blä!!

Jag ska iaf tända ljus i hela lägenheten tills love kommer hem!

påskafton.

Nuu är jag hemma efter 2 timmars storhandling. Imorrn ska jag ha påsklunch för Emma och Markus så jag har handlat en massa gormetmat. Det är dyrt med påsklunch, massa fisk och skaldjur.. Det är inte ofta man bjuder folk på lunch och gästerna betalar för maten, men min lunch måste tydligen vara så populär : ) Lite stolt faktiskt..

Nu har jag ingenaning om vad jag ska göra. Skulle vara skönt att ta en långpromenad men det är ju så fruktansvärt kallt ute! Och det är inge kul att promenera själv. Jag får helt enkelt vänta tills klockan 22 då Johan kommer hem från dagens träning..

Jag vill börja på stripp aerobic!!

bilddagboken!

Nu är det såhär att jag har tröttnat på att ha alla kort för mig själv! Därför har jag åter igen börjat lägga upp kort på bilddagboken : ) Spana in!

mills.bilddagboken.se

långfredag.

Idag är det fredag vilket betyder att jag nyss skickade in min hemtenta så nu är det 100% ledigt i 5 dagar till : ) Känns helt underbart. Johan  har träningsläger så jag kommer få sitta själv hela dagarna och kvällarna eftersom alla andra har en massa påskplaner. Pappa firar inte påsk någe speciellt och mamma och Sten är uppe på landet.. Men ikväll blev jag just bjuden hem till familjen Henäng på taco-middag, ska bli supertrevligt! Var länge sen jag var där nu när Emma flyttat. 

Imorrn ska jag storshoppa på systemet eftersom det är helt igenbommat resten av helgen! Borde egentligen ha gjort det igår.. 

Nu spenderar jag tiden med att titta på Prinsen av Egypten på tv.. Sen ska jag göra mig Påskfin! 

synsk!

Ibland är jag synsk! På riktigt!

I tisdagsnatt drömde jag att Christer frågade mig och Johan om vi ville följa med till Gotland i sommar. Johan ville men inte jag eftersom hans ex känner Christer och brukar följa med.. Igår när jag kom hem så sa Johan "Christer frågade om vi vill följa med till Gotland i sommar" Kan man bli mer synsk än så. Och exet skulle inte med : ) Hans päron har en jättefin lägenhet i Snäck med pool på taket! Me like! Och så får man dricka öl hela dagarna, jag frågade : ) Skulle vara riktigt sköj! Får se hur det blir med min 2års present till Johan då, tänkte ju juda honom på en sista minuten resa. Det förtjänar han mer än alla!!

torsdag.

Vid den här tiden brukar jag aldrig blogga. Antingen är jag i skolan och om jag inte är det så sover jag. Men idag är jag i Väsby och jag har besiktat min lilla skrutt bil. Gissa vad?! Det gick igenom utan en enda anmärkning! Den läckte lite olja och ena lyset började bli gamalt men inget som behövde fixas : ) Jag trodde typ att hälften skulle vara fel så jag blev helt överlycklig! Han sa till och med "Den här kommer du kunna ha många år till om du vill" Micke hette han som besiktade mig bil, han var jättesnäll och vi pratade massa om Powermeat och han tyckte absolute att jag skulle dit om jag nu bodde där. Så då blev jag taggad och längtar nu till vecka 27!

Nu hinner jag både se på Våra bästa år och eventuellt göra klart hemtentan! WOHO! Idag är jag glad och detta bör firas ikväll med skumpa, synd att Johan ska ha träning hela dagen imorrn... Synd att Gud har missuppfattat det här med vinter och vår.. Igår snöade det så det är nu vitare och kallare än i vintras! Och idag är det blå himmel och strålade sol, men det är ju ändå svinkallt ute! Vad sägs om att sätta ihop solen den blåa himlen med ca 7 grader varmt..?

Enjoy the day!

the sexaffär!

Nu har jag och Veronica varit i Kista och spanat sönder sexaffären! THE sexaffär! Det finns så himla mycket roliga saker där och jag visade vad jag vill ha av Veronica från USA där allt kostar under 200 kronor! Snacka om välstimulerande land, eller iaf invånarna! Det är säkert därför som dom är tjocka! Dom sitter inne med sina leksaker hela dagarna och rör inte på sig. Det har inte med maten att göra! Mills har kommit på detta världsproblem : ) Åå, nu ska inte fantasin skena iväg för mycket, den håller jag nog lite för mig själv..

Nu är jag hos pappa, bjöd in mig själv på middag. Tyckte att det skulle vara trevlig och så hade jag den turen att det blir fläskfile. Kalas ju! Senare ikväll när Johan kommer hem blir det bad och skagentoast! Har bara en punkt kvar på tentan nu så den får bli gjord imorrn efter jobbandet.

So long! 

onsdag.

Jag förstår inte, det är fullt med snö ute! Det är typ vitare än i julas och jag hatar det! Jag vill ha vår så jag har börjat årets VVV- Våga vägra vinterjacka kampanj. Är hemma i Väsby igen, i hela 6 dagar! Men ledigheten har inte börjat. Måste göra klart tentan och imorrn ska jag och Ankan jobba på Eurostop med Wickis, ska bli kul! 

Försäkringsbolag är irriterande! Jag har aldrig varit skriven i Västerås men har såklart en hemförsäkring där. När jag skrev över mig till mig och Johan från pappa så sa försäkringsbolaget helt plötsligt upp min försäkring i Västreås och tecknade automatiskt en ny här. Men vi har ju redan en här och jag måste fixa det på något sett för om en vecka vill dom att jag ska betala 700 kronor! Jag tycker inte att man kan göra så, eller?! 

till äggblåsaren emma!

Hahahahah. Eftersom min lilla Emma alltid skriver när jag sagt något korkat eller gjort något knasigt måste jag säga något roligt nu! Emma och Markus tränar tydligen på att blåsa ägg till påsken och hon beklagade sig för mig att det inte gick.. Jag förklarade helt enkelt att hålen måste vara ganska stora för att det ska gå. Och hon säger att övre hålet ska vara 1 mm och det nedre 3-4 mm. Haha, hon hade då kollat upp på internet hur man blåser ägg. Haha, åå jag kan inte sluta skratta! Det tyckte jag var lite gulligt och muppigt för så svårt kan det omöjligt vara. Gör ett hål och blås liksom :) Vi har haft det som årlig tradition sen jag var 4 år så jag ska ha en lektion med henne! 

Internet har inte alla svar, använd era förnuft gott folk!!!

tenta vs träning

Äääntligen fungerar bloggen som den ska! Oj, jag kollade på klockan och den är redan halv 8 och jag har inte ens börjat med middagen! Jag vill ju ha kyckling men jag kommer ju hungra ihjäl innan den blir klar. Jag får väl helt enkelt äta rester från igår, trist som jag vet inte vad! Men imorrn ska jag äta toast med världens godaste smögenröra! Vi fick tydligen en sån megaburk av Johans föräldrar och jag längtar ihjäl mig! 

Ikväll blev det inte heller någon träning så nu känner jag mig dålig! Men när jag väl kommit igång med tentaskrivandet känns det så dumt att sluta eftersom det alltid är så svårt att börja. Och nästa vecka är jag hemma måndag till onsdag så då missar jag dom roliga passen. När ska jag ta itu med träningen på riktigt egentligen? Men efter fredag blir det ganska lugnt med plugg ett tag!

tisdag.

Igår kväll hade jag inte en sekund över för att skriva någonting, hur mycket det än stack i fingrarna. Började med kursen entreprenörskap igår och det är redan hur kul som helst! Igår gjorde vi massa praktiska och kreativitetsövningar så hjärnan var på högvarv. Sen fick vi en uppgift att starta upp ett företag "Företagare för en dag" Vårt mår var att starta upp ett företag, utföra vår idé idag under 5 timmar för att tjäna pengar. Så hela eftermiddagen och kvällen igår gick åt att förbereda en massa saker. Vi gjorde påskris, pyntpåsar och påskgodis som vi sålde. Gick ganska bra faktiskt, vi gick i vinst med 100% om man räknar på våra utgifter. Så vi gick ju inte i konka iaf : ) Riktigt skoj hade vi!

Ikväll ska jag försöka göra så mycket som möjligt på hotelltentan, vill inte behöva sitta fredag förmiddag för att göra klart det sista då den ska in. Imorrn efter lektionen bär det av hem till Väsby, ska vara hemma hela 6 dagar!!

Pluggchoklad! 

myggbett?

På något konstigt sätt fick jag under fredags natten 7 styckna konstigt bett på benen. Dom ser ut precis som myggbett men dom gör 1000 gånger ondare. Och möjlighet att det är mygg är ju inte speciellt stor, eller något annat flygfä. Det här ger mig hemska känslor inför sommaren, jag pallar inte med att varje sommar vara helt röd och vitfläckig av hemska myggbett som tillslut blir sårskorpor. Jag tänker gå till läkaren och få någon spruta man tydligen kan få om man är allergisk så man inte får stora blemmor av myggbett! I´ll need it!! DET GÖR ONT!

Nu ska jag se på film, sen nanna! 


söndag.

Nu sitter jag åter igen hemma i Västerås med min dator, det suger! Har varit på landet i helgen med Johan, mamma och Sten och har haft det hur bra som helst. Kom upp på fredagkväll då det blev plockmiddag, viin och bara en massa babbel. Alla var jätteslöa så det blev inte så jättesent men Mutti blev lite på pickalurven. På lördagen blev det en typisk landet frukost med ägg, bacon och rostademackor, det är verkligen lika gott varje gång. Sen blev det skogsmulle för mig och Johan. Vi klädde på oss stora skogshuggarkläder och begav oss rakt ut i skogen för att försöka hitta en sjö som skulle finnas inne i skogen. Vi hittade den inte men kom iaf högst upp på berget. Nästa gång ska vi hitta den! Sen satt vi och drack varmchoklad på en stubbe vid ett kalhygge. Såg tre rådjur, vargspår i snön, rådjurs, älg, har och björn (!!) bajs, mycket intressan var det! Och så hittade vi en liten benhög med ett avbitet rådjursben, var lite läsktigt för jag trodde att vargarna skulle komma och hoppa på oss.. Var ute och gick i tre timmar innan vi kom tillbaka till stugan då det blev bastu, middag och schlagerparty. Idag blev det en kort dag med städning och långbastu. 

Hade det supermysigt och jag längtar redan hem till Johan, det är inge kul att ha söndagsmys själv! Men en sak som är kul är att vi hade sönder sängen i gillestugan och att vi kommer skylla på systeryster och hennes kille : ) haha! 

Nu ska jag handla mat!  

idioten ovan!!

Nu har den där hemska idioten våningen över mig kommit hem igen! Jag hatar honom, han stör mig, jag vill få honom utkickad från huset! Han verkar tro att alla i hela världen älskar hans hemska Trance musik och spelar det därför dygnet runt på högsta volym. Från denna tid tills 22 tiden, varje dag! Jag pallar det inte! Visserligen är det studentbostäder så man kan väl inte förvänta sig något annat. Men jag vill ha det tyst när jag pluggar, jag kan inte koncentrera mig när idioten stör mig! Har han inte själv något att plugga eller, isf varför bor han här!

Stick härifrån och sluta förstör mig dag!!!!

hockeydrägg :)

En dag i mitt liv lekte jag och Emma hockeydrägg. Drack massa öl och shots innan vi åkte in till stan och Kungsan för att välkommna Svenska hockeylandslaget hem. Det var en mycket rolig dag så där mitt i veckan : )


      
image15
      
image16

fredag!

Imorrse blev det sovmorgon! Johan skulle ringa efter 10 för att väcka mig men det gjorde han inte. Efter 10 för mig är runt 10, men efter 10 för honom var halv 12.. Vaknade iaf vid 11 och hoppade in i duschen för en låååång fredagsdusch så nu jag är ren och fräsch tills jag ska få träffa Johan ikväll. Känner mig visserligen lite för fin för att åka till landet mitt i skogen, men det är ju faktiskt fantastiskt kul att känna sig lite fin ibland! Plus att man blir mycket piggare än om man sitter rufsig i håret med mjukisar.. 

Nu blir det några timmars tentaskrivning innan jag ska gå och handla lite grejer som mamma glömde till landet, sen bär det av till lugnet. Hoppas att mamma och Sten har med sig öl upp till landet, jag ska ju tvinga dom att leka schlagerdricklekar med mig imorrn : ) Mamma har sagt att hon skulle spara krafter för att orka!

Idag har jag sommarkänslor i hela kroppen!

bättre än att plugga!!

I´m boooored!!! Har pluggat ett bra tag nu men när jag kollar på pappret så är det inte speciellt många punkter avprickade. Så jag har dragit slutsatsen att jag måste vara världens slöaste pluggare. Eller så känner jag mig bara så himla onspirerad för tillfället. Om jag inte hade internet så skulle det gå betydligt mycket fortare.

Varvar nu pluggandet med att kolla på sexleksaker och sexspel på internet det är betydligt mycket roligare tycker jag! Sen har jag en fundering om sexlusten försvinner när man blir gammal, tänk vad trist det skulle vara då! Men tänk om man är 47 och singel, vad gör man då liksom! Det är mycket viktiga frågor som rör sig i mitt huvud idag! Och på ett sett, ett egoistiskt sett så tycker jag att Veronica ska åka till Devin i USA nu så hon kan köpa billiga toys till mig, haha! 

Boktips:
Orgasmboken - Katerina Janouch

Bukiktips:
Ooups

Bloggtips:
http://www.ooups.se/blog.m (författarinnan till boken ovan)

horoskop

Siv i min klass skickade horoskop till mig. Trots att det var på engelska orkade jag läsa det, bra gjort Mills : ) Det är det enda horoskopet som passar in till 100% på mig. Så för er som inte känner mig får ni reda på vem jag är nedan! Det är verkligen klockrent!

EXTREMELY adorable.  Loves to joke. Very Good sense of humor. Will try almost anything once.  Loves to be pampered.  Energetic. Predictable. GREAT kisser. Always get what they want.  Attractive.  Loves being in long relationships. Talkative. Loves to party but at times to the extreme.  Loves the smell and feel of money and is good at making it but just as good at spending it!  Very protective over loved ones. HARD workers. Can be a good friend but if disrespected by a friend, the friendship will end. Romantic. Caring. 

That´s me!!
  

torsdag.

Idag är jag trött! Mycket, mycket trött! Skulle tvivla att jag kommer orka plugga något idag, inte på några timmar iaf! Men all denna trötthet har en anledning och denna anledning kallas för vin!

Igår efter en bra pressentation men en katastrofal opponering dog mitt humör så det låg under mattan och ännu lite lägre. Jag fick hålla igen för att inte börja böla i klassrummet, jag har aldrig känt mig så dålig! Men jag har aldrig varit bra på att ta kritik, jag kan inte se det som "hjälp att bli bättre" jag ser det bara som hårda slag i magen! Och det känns inte bra! Förlåt att jag bara är 20 och inte kan lika mycket som en 46 åring!! Blääää!!

Men efter jag ringt till Johan och varit lite ledsen bestämde jag mig för att bli glad igen! Jag och Jenny-Lee gick runt i stan och shoppade massa, eller jag iaf. En svart jeanakjol, en skjorta, en gul sjal, en T-shirt (super söt!) och ett par rosa hotpants som jag ska hoppa runt i hemma och se lite sör ut för Johan : ) Efter det bar det helt enkelt av till Systemet där vi köpet två flaskor roseviiiiiin! Sen gick vi hem till Ted där vi helt enkelt drack upp dessa och några öl. Och så åt vi fantastiska pommes med bea till middag! Var hur trevligt, kul och mysigt som helst! Fick skjuts hem och när jag kom hem slog det till i huvet. Satan i gatan vad det snurrade, var helt omöjligt att sova! Så jag åt 4 mackor och nudelsoppa, och denna nudelsoppa ville jag ju ha till lunch idag! Så nu måste jag laga något ansträngande!


Baj får nao!

Önska mig lycka till med pluggandet!


braiga veckan :)

Woho, jag är så fruktansvärt bra den här veckan! Hittills iaf.. Step igår, Box idag, klar med sista reflektionen igår plus att jag idag började på Hotelltentan! Den kommer ta en evighet att göra men nu är jag pågång iaf. Boxen var hur kul som helst, och väldigt jobbig! Kommer troligtvis inte kunna gå imorrn eller på torsdag. Det är lite jobbigt att träna så man kommer hem till kl 9 det blir sån himla sen middag, men jag är alltid så vrålhungrig efter träningen så det får väl bli så. Idag bidde det korvstroganoff.

Nu ska jag glo klart på The starter wife och sen blir det dusch och en sista genomgång inför morgondagens pressentation. Efter skolan imorrn ska jag shoppa och på kvällen ska jag, Linda och Jenny-Lee dricka viiiin! Stannar kvar här tills det bär av upp till landet på fredag.   

Saknar dig älskling!!!

pengar igen

Jag ringde till banken och tillsammans lyckdes vi lista ut varför mitt kort hade slutat fungera. Gick in  på hemsidan och aktiverade det igen så imorrn kommer jag ha pengar till shopping! Det blir min firning efter pressentationen och kursens slut. Nu har jag även pengar så ja kan ta mig iväg för att köpa lite mat. Kan ju vara bra att ha tänkte jag.

Kollade just på Våra bästa år och jag blir så irriterad på det programet ibland. Jag förstår inte varför jag tvingar mig att titta på det. Nu ska jag kolla om jag kan allt till pressentationen. Ikväll blir det Box, hoppas det är skoj!   

Helg snart?

tisdag.

Imorrse hade jag sovmorgon och kunde sova till klockan 9. Men självklart får man aldrig sova så länge man kan. Kl 8 ringde det på dörren. Jag vaknade och var helt vimsig och det tog säkert en minut innan jag förstod att det ringde på dörren och inte i drömmen. Men jag kunde inte förstå varför någon skulle ringa på. Funderade på om det var någon som skulle ge tillbaka för att Baffe ringde på någons dörr i fredags natt, men vem skulle göra så? Och det lät ovanligt mycket i korridoren så då slog det mig, cyklarna! Lappar har suttit uppe länge att vi inte för ha cyklarna i korridorerna. Sen låg jag bara och tänkte på det så jag var tvungen att gå upp och kolla. Och mycket riktigt hyresgästföreningen hade varit där och ställt ut alla cyklar. Men nu är det ju varmt ute så nu gör det ju inget.. 

 

äntligen träning!

Stepen gick hur bra som helst, jobbigt och lite lagom krångligt! Vågade inte ha stepbrädan i den höga positionen eftersom jag inte tränat kondition på en evighet. Men jag tror nog att om två tre gånger kommer jag kunna höja den, eller jag ska göra det! Efteråt så la jag mig på en matta och gjorde situps och magövningar tills jag ville skrika av smärta. Kändes hur skönt som helst! Nu blir det träning på riktigt, imorrn box.

Nu funderar jag på att treata mig själv genom att beställa lite kläder från H&M : ) I need vårkläder!

lycklig!

Ååå, jag är så lycklig! Har precis gjort klart den sista reflektionen, som ska lämnas in nästa måndag! Vilket betyder att jag imorrn kan koncentrera mig helt på redovisningen till onsdag och sen är marknadsföringen helt slut! Sen till nästa fredag blir det speed på nästa tenta som jag nu kan börja med redan på onsdag!! Och i helgen blir det bara super slapp i mjukisar uppe på landet med Johan, helt löveli!!

Nu ska jag byta om och testa steppasset!

måndag.

Idag hade vi en superdag i skolan. Vi träffades strax efter 9 och efter 4 timmar var vi helt färdiga med Marknadsplanen. Är riktigt stolt att jag lyckades med alla formatmallar i Word! Vårt arbete blev riktigt bra! På vägen hem var jag och Linda med om en mycket spännande händelse. Vi blev stoppade av polisen! Han kollade runt så alla lysen fungerade och sen fick jag visa körkortet och BLÅSA! Jag var ju hur hispig som helst och tänkte att tänk om det syns något, om det skulle suttit kvar sen helgen : P Men det gick bra och han sa att minsann ingen hade blåst så hårt på hela dagen. Ska man blåsa hårt så ska man väl blåsa hårt! Sen fick han stoppa upp trafiken för att jag skulle kunna ta mig därifrån. Så nu har man gjort det också..

Nu blir det nog lite läsning ur Marknadsföringsboken, hemsk och åter hemsk är den! Men på fredag är allt slut så Camilla ska då ha tidig Valborg som jag funderar på att joina : )  

partyhelg!

Åå vilken underbar helg! I fredags eftermiddag satte vi oss i bilen och körde upp till min lilla lya i Västerås. Väsbygänget var mycket lyckliga för att få besöka gurkstaden! Jenny-Lee var också med och lekte med oss och senare framåt 11 så introduserade hon oss för Konrad. Och snälla Ted fixade så vi kom in gratis vilket aldrig får en på dåligt humör! Där blev det dansande på baren, shots, en himla massa dans och sönderrivning av Baffes tröja : ) Självklart även nattamat på Donken och lyx med taxi hem! På lördagen vaknade vi påtok för tidigt för alla utom Veronica skulle åka hem. Så kl 11 efter vi köpt tacopaj, Billys pizza och brieost blev det öl hela dagen! Underbart att få köra ett party maraton igen! Idag när Veronica skulle hem bestämde jag mig för att följa med hem för att mysa med Johan. "Det var så värt 100 kronor!" 

 image13        image14

Tack alla för roligaste helgen och utgången på länge!!! Puuuuuussss

fredag!

Nyss hade dagisbarnen den obligatoriska promenaden utanför mitt fönster! Kan inte säga att det inte irriterar mig så mycket så jag får lust att öppna fönstret och skrika att de ska vara lite tysta! Blää på dom! Och lika irriterende är det när Grimsta skolan har rast för då går alla jobbiga fjortisar ner till Grimbo för att köpa godis. Och gissa, dom går då förbi mitt fönster och skriker som små barnen! Visst är det tur att man själv är så perfekt, haha : P

Nu är det 6 timmar kvar tills vi klämmer in oss i bilen till Västerås. Jag längtar så mycket att jag knappt kan konsentrara mig på arbetet, men jag måste. Vill egentligen bara hoppa runt och lyssna på massa bra partymusik! Och ikväll ska jag få träffa Jenny-Lee som kom hem från Gran Canaria igår, ska bli jättekul!

grymast på firregratäng!

Hur skrytigt det än låter så måste man ibland få säga något bra om sig själv. Jag är GRYMAST i världen på att göra fiskgratäng, den blir helt underbar varje gång! Så nu ligger vi utslagna på varsin del av soffan och har ont i magen, proppmätt skulle man kunna kalla det! När vi vilat klart våra magar blir det bad sen ska jag få massage och tillsist blir det kladdkaka och titta på Stardust.

Började skriva lite på marknadsplanen innan middagen. 5 skrivna rader i blocket utvecklades till 10 på datorn. Hoppas att varje stycke blir lika lätta att utveckla, för det lär behövas. Ska skriva hela dagen imorrn innan vi åker till Västerås.

torsdag.

Nu har jag en kort lunch och blogg paus från pluggandet. Har legat i sängen och läst i 90 minuter så nu behövs det! Kalla köttbullar från gårdagens middag blev det, något mer avancerat orkar jag inte med. Men till middag blir det fiskgratäng och jag längtar redan! Idag måste jag även hinna med att diska och vika tvätt. Ibland skulle man verkligen behöva en städ och tvättant, speciellt under dessa pluggveckor! Nästa helg är Marknadsföringen slut så då ska jag och Johan upp till landet och ta det lugnt och ta igen lite avslappnande andning! Ska bli hur skönt som helst!

Fick tillbaka feedback på min andra reflektion. Han skrev att den var bra men att delarna inte hängde ihop så bra. Jag tyckte att dom hängde ihop hur tydligt som helst, klockrent liksom : ) Så den här sista lär väl bli katastrof, men jag känner att jag får nöja mig med G i den här kursen..

Nu, mer läsning!

pungten då bägarn rinner över.

Har man en halvdålig dag kommer det någongång en pungt då man inte orkar mer och bägarn rinner över. För en timme sen inträffade denna pungt för mig, helt plötslogt så bara small det och Johan förstod ingenting stackarn. Och precis när han skulle iväg till träningen så jag fick sätta mig ner och försöka ta mig samman på egen hand. Sen ringde systeryser och ville att jag skulle skjutsa ner henne till hennes träning och hur mycket det än tog emot så gjorde jag det. Åkte sedan tillbaka en sväng till pappa för att spana lite grejor till helgen : ) Så nu är det inget mer som måste inhandlas.

Linda ringde för ett litet tag sen, vi skrek åt marknadsföringen och föreläsarn ett tag tillsammans tills vi lugnat ner oss. Sen var det bara att ändra om planen lite eftersom vi nu måste vara klara redan på måndag eftermiddag ist för på tisdagen.. Hon lyckades lugna ner mig lita om reflektionen också..

O

onsdag.

Jag kommer ingen vart med det hät pluggandet, det är helt jävla omöjligt! Har läst ett kapitel av de tre sista men jag har inte hittat en mening om mågot som jag skulle kunna skriva om! Och marknadsplanen ska jag inte tala om, jag känner mig helt off på den ju mer jag tänker på det! Åtgärderna vi ska skriva är jättekrångliga och jag tor att vi har alldeles för lite! Vart ska man börja om man inte fattar något av det man gör?! Egentligen skulle jag behöva sitta och plugga hela helgen men det går ju inte. Massa trevligt folk kommer ju hem till mig i Västerås och ska leka. Vi kommer vara 7 pers som kommer bo i min lilla 32a : )

Snart får jag iaf en plugg paus för att tänka på något annat, jag och Veronica ska nämnligen iväg och stor shoppa hos farbror systemet : )

tisdag.

Imorrse när jag vaknade mådde jag katastrof, har åter igen inte kunnat sova någonting. Var supertrött och det bara snurrade i huvet när jag reste mig upp så det blev att ligga kvar i sängen. Missade föreläsningen men han sa igår att det bara skulle vara repetition..  Efter att ha sovit och tagit massa Alvedon och vatten mådde jag bättre och då bar det av till Linda. Vi satt i några timmar och jobbade med marknadsplanen men det var även idag lite svårt att koncentrera sig.. Kom ändå en bra bit och det sista har vi delat upp. Men nu fick jag Claes mail om oppositionen på tisdag och då fylldes hjärnan med panik! Massor av panik! Och jag har inte börjat läsa på del 3 i boken inför sista reflektionen!

Är iaf hemma i Väsby nu för att plugga en massa. Vi har ätit världens godaste kyckling till middag men Bea såsen smakade rengöringsmedel och konstgjort citron! Blää! Men sen gjorde jag en ny variant av kladdkaka. Jag hackade ner Marabou Degistive och la i smeten innan den skulle in i ugnen. Succé blev det!! 

ville ju träna!

Jag är jättetrött men vill verkligen åka iväg för att träna! Så för att inte strunta i det har jag nu suttit och taggat till mig själv. Jag visste att det gick ett step-pass nu ikväll så jag tänkte testa det. Jag gick nyss upp från soffan för att byta om och gick förbi schemat. Då såg jag att passet inte började 19.30 som jag hade trott utan redan 18.30. Dvs, jag missade det! När jag för en gångsskull var på väg och inte slöade ihop! Det är just typiskt! Och gymma är inge roligt längre!

Nu har jag läst en sida i boken :P

BUZZ!

Igår spelade jag och Johan vårt nya Buzz junior med monster. Haha, det var jätteroligt. Johan vann över mig så jag blev sur som den dåliga förloraren som man är.. Jag tror faktiskt att det sitter i mina gener men veeem gillar att förlora?! Man spelar ju för att vinna! Sen spelade vi vanliga Buzz också, då vann jag iaf en gång. Första gången jag gjorde det!

Jag ska försöka hitta Buzz junior med dinosaurierna och köpa till Johan :)  

måndag.

Idag har det varit en lugn och skön måndag! Vaknade kl 10 hemma i Väsby och var tröttare än någonsin, som tur var kunde jag ligga kvar i sängen i över en timme! När klockan blev 12 öppnade jag dörren för att gå till bilen. Då spösnöade det ute! Varför kommer det snö när man tror att våren på påväg?! Och självklart så blåste det så man fick all snö i ansiktet och innanför kragen! Jag hoppade fort in i bilen och körde mot Västerås. Och ju längre jag kom ju finare väder blev det. Framme i Västerås var det strålande sol och klarblå himmel! Jag, Linda och Camilla träffades i skolan för att spåna på Marknadsplanen men det blev mest en massa babbel, av någon anledning blir det oftast det på måndagar. Imorrn efter föreläsningen så ska jag hem till Linda för att plugga en massa. Får se om det även bär av till Ikea!

Ikväll blir det läsning av tredje och sista delen i Marknadsföringsboken!! Känns såå skönt men som alltid jobbigt att komma igång. Tänkte maraton läsa så jag blir klar den här veckan så kan jag börja på Hotelltentan tidigare..