fredag!

Äntligen fredag och vi slutade strax innan 1, underbart! Dagen kändes dock väldigt onödig då vi hade en snabb föreläsning och därefter "diskutera med varandra" uppgifter. Sen gick vi igenom punkterna i klassen och sen var liksom dagen slut. Jag satt och ritade drinkar och Jenny ritade blommor, så kul tyckte vi att det var att vara i skolan idag.. Nästa gång vi ses är det fest!

Kom precis hem och sitter i soffan och andas ut. Har varit på Siba och lämnat in min telefon. Emil tyckte att den luktade godis och läggglans? Sen fick han en uppsats av mig där jag skrivit alla fel på telefonen. Hann träffa Johan en snabbis också men han hade massa att göra så han ville inte komma hem med mig.. Gick även in på Ica och hämtade mina två träningsböcker och min pilatesboll som kommit : ) Kanske hinner prova en övning eller två innan jag ska in till stan för att möta upp mamma och lilla systeryster.

Happy fredag på er!
Undra om man redan nu ska ta ett glas vin ; )

diskmaskin!

Just i detta ögonblick installeras bänkdiskmaskinen hemma i Väsby, helt underbart! No more diskning för Mills! Den tar ju upp en väldans massa plats men om vi skulle skaffat en vanlig diskmaskin skulle vi knappt ha några köksskåp kvar. Tack Stefan för hjälpen!

Jag vill skaffa ett barbord, måla om i hallen, skaffa en tvbänk och tapetsera om i vardagsrummet! Men det känns lite onödigt att göra allt detta då jag vill flytta från Väsby så fort som möjligt. Kanske inte ända in till stan där det kostar skjortan men liiite närmare iaf. Om tre år så : )  

Herregud Mills!!

Herregud, vad har jag gjort?! Jag är helt enkelt desperat. Jag, jag Camilla har sökt LIA på Stureplans Event. Något som jag sagt att jag ALDRIG i hela mitt liv skulle göra. Jag avskyr verkligen allt som har med Stureplan att göra och ju försöker jag kasta mig in i smeten. Men dom gör ju exakt det som jag vill jobba med, så det kanske kan vara värt ett försök. Det är ju inte ens säkert att dom svarar de där människorna..

Jag har iaf målat min pall och den blev så fantastiskt fin, dock inte helt klar än. Det kommer mera..!
Carbonara till middag!

finaly klar!!

Nu är jag klar! Och jag är så jävla stolt över mig själv! Alla betygsuppgifter är klara. Fick veta att jag igår fått 4/5 på Workshoppen och idag fick jag 4,5/5 på säljmötet! "Eftersom man inte kan få full pott" Ååå, jag är så himla glad idag!

Men nu har jag ingenting att göra, Camilla är sjuk så hon kunde inte leka med mig. Så nu sitter jag i soffan igen och vill inget annat är att shoppa upp alla mina sparpengar. Men det går inte för jag har fortfarande inte fått pengar från csn så jag måste ta sparpengarna till räkningarna. Jag glömde dom i Väsby så alla kommer komma in en massa dagar försent :S 

Idag vill jag dricka lite öl, gärna på en gång. Men det blir inte av..
Imorrn ska jag, syster och mamma på bio och sen ska vi äta ute.
På lördag ska jag och Johan bowla.
På söndag blir det söndagsmys.
Och på måndag blir det mini kräftskiva och massa öl. Så jälva kul!

torsdag.

Idag ska jag vara i skolan i en kvart, mycket mycket jobbigt : )
Sista betygsgrundande delen i försäljningskursen, det vi alla har fasat för: Försäljningssamtalet. Men nu när jag har tränat igenom det en gång känns det riktigt bra. Jag kan och litar på min påhittade produkt, wiie : ) Det enda som skulle kunna ställa till det är om Rolf ställer allt för jobbigt frågor, får hoppas att han är snäll. Om jag har tur får vi också veta hur det gått på de andra betygsdelarna. 

Efter att ha varit en kvart i skolan har jag ingenaning om var jag ska ha för mig. Solen skiner faktiskt idag och jag är läskligt ölsugen. En iskall en i solen, dessvärre betyder inte solen att det är speciellt varmt ute. Jag kanske ska ta och måla min pall..?  

Är jag den ända som tycker att Våra värsta år är fruktansvärt jättetråkigt?!

Veckans lista nov-05

Detta är ett inlägg tillägnat alla älskade SPBare. Vi är nu visserligen helt utspridda över världen men våra stunder tillsammans är iaf de bästa i mitt liv : ) Detta är min "Veckans lista" från höstlovet 2005. Det roliga är att jag fortfarande kommer ihåg vad de flesta påståendena står för! Får mig att sakna min lilla Veronica i Borneo och alla våra tokigheter : )

Veckans glädje: Jag fick tillbaka min hårklämma!
Veckans sorg: Pinjan är slut!
Veckans I-landsproblem: Emma når inte dippen till chipsen om hon sitter i soffan¨
Veckans regel: Man får inte klaga på den som kör
Veckans avsvar: Var i skolan på lovet
Veckans á la Baffe: Adde
Veckans påhopp: "Du e såå full!" skrek Veronica när jag sa att jag hade ont i vaden
Veckans klant: Dansade sönder foten
Veckans spel: Fia med shot!
Veckans miss: Jag missade några av dom bästa Beverly Hills avsnitten!
Veckans serie samlatsämne: Våra bästa år. Hur bra är det inte egentligen?!
Veckans fuskare: Anneli
Veckans ursäkt: Det var inte meningen så det är inte mitt fel
Veckans ord: Mongoat
Veckans genomskinliga kommentar: Gå du, jag kommer snart..
Veckans diss: "Kommer snart" (Adde dissade mig och Veronica i hallen)
Veckans återseende: Viktor Gårdö
Veckans sanning: vårat gäng är total roliga, tokiga, konstiga, incest, ännu mera roliga, muffins BÄSTA gäng 
Veckans funderare: Knä på golvet?!
Veckans svenskakunskap: En muffin eller en muffins
Veckans pimsamma: På Lidl då vi körde in i vagnen
Veckans vuxenpoäng: Till hela gänget som efter maten satt och fikade och samtalade vid bordet som man gör när man typ är 45.. : D
Veckans låt: Sons gonna rise - Cirizen Cope
Veckans motto: "Sånt är livet"
Veckans andra motto (och hela årets): "No more sad songs"
Veckans citat: "Våra apor har blivit stora" :D
Veckans tv: CSI (Tarantino)
Veckans nya artist: Jesse McCartney
Veckans sämsta: Förvirring
Veckans flum: Sprit och vin i syltburkar!
Veckans längtan: Julen
Veckans smeknamn: Pills! Tack Åsa ; )

<3

gamla blogginlägg :)

Detta kommer säkerligen ingen förstå förutom Emma..
Det är helt fantastiskt kul att läsa gamla blogginlägg man själv har skrivit. I september har jag skrivit i 3 år. 3 ÅR, det är en hel evighet och jag var inte ens 18 när jag började. Jag är lika fast fortfarande : ) Man kan både skratta åt saker man minns, gråta åt saker man minns, bli arg för saker man minns, men mest så skrattar man åt saker man minns.

Augusti 2006:

Jag la märke till att i söndags var det 2 år sedan jag och Emma hämtade min älskade lilla Midori.

Jag kom på ett grymt ord: Skitbriljant!

"Sen kom jag på att visst skulle det vara mycket roligare om hotmail hette hUtmail!"

Jag, Emma och Johan såg på Casanova tillsammans som alla hatade. Litet sammanträffande då jag och Johan i söndags funderat på när vi sett den..
_________________________

Godnatt alla bloggälskare!
P.S nu måste jag hitta "veckans listan" som jag skrev under höstlovet 2005, den är roligast i världen!
Lägger in den om jag hittar den!


kyckling med timjan?

Gissa vad.. Jag ska äta kyckling till middag, tänk att det är omöjligt att tröttna på! Men ist för min vanliga massa bbq grillkrydda, vitlök, sambal kryddning gjorde jag ett nytt expriment. Olja, lite grillkrydda och så var meningen att jag skulle ha rosmarin som vi hade på när vi var på landet i sommaras. Men jag köpte fel när jag var på Ica igår så blev det timjan! Totalt fel! Det blev fel av samma anledning som Annica hade när hon gjorde fel för en herras massa år sen då vi fortfarande bodde på Lövmovägen (dvs ca 6 år sedan och Annica var 12..) Jag glömde bort vad kryddan hette och timjan såg ut på samma vis så jag trodde att det var den, mycket klokt!

Jag och Johan ska prova att göra egen ostfondue någongång, mycket spännande ska det bli!

onsdag.

Woho! Ytterligare två betygsdelar avklarade i försäljningskursen, helt underbart! Vi hade tenta i förmiddags och sedan Workshopen under eftermiddagen, känns som att det gick bra på båda faktiskt! Men efter att ha haft ett kort samtal om min LIA rapport med Rolf har jag nu officiellt gett upp att få ett VG i ledarskapen trots att allt gick bra förra perioden. Men det känns bra ändå!

Ingen vill ha mig under min LIA : ( Jag skickade iväg ytterligare ett mail igår till ett eventbolag som verkade hur bra som helst! Han svarade att han tyvärr inte kunde ge mig en bra LIA då de precis anställt två nya som de var tvugna att koncentrera sig på. Hallå, anställ mig då! Så nu är jag på ruta ett minus1 igen..

Återigen Goo goo dolls på sterion. Har knappt någon musik på den här söta datorn och partymusiken orkar jag inte lyssna på. Tänkte välja något annat att lyssna på för att inte lyssna slut på skivan men musklickarn drogs ändå hit. Wonderful!!



Ett av mina favoritkort från Thailand! Kvällsöl på floden i Kanchanaburi!
Om två somrar ska vi tillbaka älskling!

när är det sovadags?

Luggen är på plats igen : )
Mycket stolt att jag fick den rak och i lagom längd!

Det är inte kul att plugga. Jag har skrivit lite stöd meningar som jag kan ha som hjälp och träning inför mässan imorrn. Men att plugga inför en helt vanlig tenta känns det som jag har glömt. Vad ska man göra förrutom att läsa igenom sina anteckningar massa gånger?

Klockan är 7 och jag har redan ätit middag. Kvällen går inte snabbare för det, längtar till sängdags för att ta igen gårnattens sömn! Men jag vet att gå och lägga sig nu är helt onödigt, kan omöjligt sova såhär tidigt..


             

klippa lugg eller inte?

Nu sitter jag och försöker göra ett viktigt val i mitt liv. Att klippa eller inte klippa lugg igen det är frågan!
Jag tyckte verkligen om att ha lugg, det var fint tycker jag. Men jag kommer också ihåg att det var lite jobbigt eftersom det alltid är så mycket jobb med att få den jämn och fin. Men jag har tagit med mig saxen om jag bestämmer mig för att klippa till den igen..

Jag ska köpa en pilatesboll med en bok till med en massa övningar, jag ska också köpa en bok som heter "Magövningar för alla" Jag har nämnligen kommer på hur trååkigt det är att gymma! Jag gillar det när man har en tränare med sig som verkligen pushar en, men utan någon som motiverar en är det verkligen dötrist!

tisdag.

Det är redan tisdag. Tänk vad allt går fort bara för att man är ledig en dag. Hade offertredovisningen för Rolf idag. Det gick jättebra, eller tycker jag iaf. Får se vad han har att säga om saker och ting sen. Slutade redan halv 12 då jag åkte för att handla massa mat. Och massa blev det, ändå kan jag aldrig hitta på något att äta på kvällarna. Eller så är det bara för att det är så fruktansvärt onspirerande att laga och äta mat själv! Fick en vission när jag kom till Ica, att vi nästa vecka borde äta kräftor och dricka massa öl eftersom vi är lediga en massa nästa vecka!

Inatt var nog den värsta natten i hela mitt liv. Somnade inte förns vid 3.30 då jag sov till 6.15 då jag skulle ta mig upp för att hinna till skolan i tid. Jag har hört att kroppen sover så mycket som behövs men 3 timmar är väl lite överdrivet lite, eller?! Jag var vaken men samtidigt hade hjärnan en egen vilja och tänkte på egna saker som jag blev hysterisk på. Offerter, konferenser, förslag och upplägg av konferenser! Hur mycket jag än sa till mig själv "tänk på det här" så föll hjärnan tillbaka till allt det andra. HEMSKT var det! Samtidigt hade Johan en hemsk hosta så det lät som han höll på att hosta upp lungorna plus att hans magbrock spökade så han var tvungen att springa upp och ner ur sängen tusen gånger. Stackars oss! 


Nu blir det mer pluggning inför tentan och mässan imorrn.

måndag.

Idag tog jag mig in till stan för att prova nya vaxningsstället. Helt annorlunda men det gjorde knappt ont så det blir nog flera besök där i framtiden! Sedan åt jag lunch med Anneli och Emma på en mongolisk restaurang. Så otroligt gott och min Emma bjöd mig eftersom jag är en fattiglapp! Min soulmate är bäst! Nudlar, friterad kyckling, kycklingspätt med jordnötssås och tre olika köttgrytor. Buffe är smaskens!

Jag har varit nere och hämtat mina kläder från HM på Format. Allt passade perfkt och allt var bara sååå snyggt. "Kontorskläder" är shnyggt tycker jag! : ) Fick även mina konomiböcker och dom var inte lika snygga eller roliga ska jag säga er!

Nu sitter jag hemma och försöker komma på massa smart till min offert. Om jag har gjort rätt är jag faktiskt väldigt nöjd! Men att få ihop några ABBA var klurigt, dom känns typ invävda i inledningen. Och om Rolf inte tycker att de räcker får jag nog en massa minus. Men det kanske är bättre än att bara skriva massa blaj. Ja, ja det får bli som det blir.. Har även fixat lite inför säljsamtalet som jag har noll koll på. 

Ansträngande vecka gånger 1000! 

ojoj, 6 samtal per dag..

Ååå, vad allt kan vara tråkigt ibland. Kan aldrig det hända något roligt mitt i veckorna? Som en liten fest kanske : ) Tvn är värdelös ikväll, det finns verkligen INGENTING att kolla på! Fast jag har inte nån stor lust att glo på tv så det gör väl inget. Men om jag inte kollar på tv har jag inte något att göra..

Jag och Johan hånglar på msn. Ååå, så mysigt! :P Han har äntligen fattat att det är väldigt bra att ha, så nu kan man småprata hela kvällarna. Plus att telefonräkningarna blir mindre om vi bara pratar 5 gånger i telefon om dagen ist för 7. JA, ja jag vet att det är mycket. Men så blir det om man bor 10 mil ifrån varandra..

Morgon, Lunchtid, När jag slutar, När Johan slutar, Någongång på kvällen, Vid läggdags...
Det blev visst 6 gånger och utan msn brukar det bli ett eller två samtal till på kvällen.. Herregud!

Jag vill ha nybakta vaniljbullar med mjölk!!

lugn eftermiddag!

Dagen i skolan blev inte alls så jobbig som jag tänkte mig. Den var riktigt rolig, vi har grym fantasi i klassen! Jag frågade även Rolf om säljuppgiften och om man möjligtvis fick ljuga lite. Det fick man bara man inte trasslade in sig i sina lögner! Så nu har jag återigen en bra idé till mitt betygsgrundande säljmöte : ) Kanske rentutav pluggar ännu mer ikväll till det!

Det blir inge handla mat idag heller. Mina armar gör ont från igår så jag skulle inte klara av att bära speciellt tugnt plus att regnet ÖSER ner! Jag tänkte också spara handlandet tills jag hämtat mitt Ica kort hemma i Väsby eftersom det är storhandling som gäller. "Storhandling" det är ju ändå bara till mig själv jag ska handla mat.. Så jag hittade en kycklingfile liggandes i frysen som jag får hacka upp och steka med ris som får lov att räcka till både middag och lunch imorrn.

En spontan kommentar : Min syster är typ snyggast i världen! Det är inte ens kul!

hemska drömmar!

Idag känns det lite jobbigt. Visserligen har jag haft sovmorgon och ska inte vara i skolan förns klockan 12.30. Men i skolan blir det nog jobbigt då vi ska träna på säljsamtalen. Igår skulle vi gå ut och hitta tre saker på någon bokstav: jag hade N. När vi kom in med dessa saker skulle Rolf välja ut en sak och denna sak är det som vi ska sälja till honom. Jag fick näver, huuur ska jag kunna "sälja" näver. Det är ju omöjligt! Blää!!

Inatt hade jag en hemsk dröm så jag känner mig konstig i huvet och hela kroppen, liksom ihålig. Jag berättade just för Johan om drömmen i telefon och jag började ju nästan att gråta, så hemsk var den! Jag drömde att min Emmas pojk dog och hon visste inget så jag var tvungen att berätta det. Sedan försvann Johan och i drömmen kom jag ihåg att jag senast sett honom på en sten i skogen. Jag sprang dig då han låg på mage. Jag vände honom om och han var också död med ögonen stirrande rakt ut.

Varför drömmer man sånt? :(  

träningsvärk i en vecka!!

Satan i helvette! Kom hem från träningen för ett tag sen och satan vad han körde på hårt. Mina armar skakar fortfarande om jag sträcker på dom. "Och när du skakar så där i hela kroppen ska du göra tre till" Jag trodde att jag skulle kräkas och svimma på samma gång! Jag kommer inte kunna röra mig ordentligt på en vecka. Men han tyckte jag var mycket duktig och hade en bra teknik! 

När jag kom hem slängde jag in tallriken med kyckling och ris i mikron på en mikrosekund. Och lika snabbt som jag värmde maten åt jag upp den. Äter man så här snabbt borde man vara med i en äta mat snabbt tävling! Det värsta är att jag skulle kunna äta dubbelt så mycket mat!

Får se om jag börjar fundera lite inför mitt säljmöte ikväll..

en haglig onsdag.

Det HAGLAR!!! Det är augusti och det HAGLAR. WHY?!
Jag behöver mera sommar, flera sommardrinkar liggandes vid poolen med solen stekandes över mig. Det blev på tok för få såna dagar den här sommaren! Jag vill inte att den lilla solbrännan jag har kvar ska försvinna, jag vill inte bli likblek!
 
Idag var en dag i skolan som alla andra förrutom att den gick mycket fortare. Vi fick reda på med info om säljmötena vi ska ha nästa torsdag, fyyy! Just nu känns tentan lättast av allt bland säljmötet, workshopen och offertredovisningen..

Jag längtar till helgen så fruktansvärt mycket! På fredag ska jag och Johan grilla (oavsätt väder) och dricka Asti. Och sedan på lördag blir det Emmas och min dag. Pluggande på söndag och lunch med Emma och Anneli inne i stan på måndag : ) Underbart! Om Claes inte skulle kommit på fredag för att prata om fördjupningsarbetet skulle jag åkt hem tidigare!  

Goo Goo Dolls i högtalarna tills jag ska ta mig till gymmet och min tränings genomgång.

I helgen ska jag återskapa mig en lugg : )

uppdatera mere!

Ungefär 2-4 gånger om dagen går jag in på alla bloggar jag brukar läsa. Det är ungefär 8 styckna. Men i stort sett är aldrig någon uppdaterad. Det irriterar mig lite och det stillar framför allt inte min tröst på nyheter, skvaller och nyfikenhet! 

Kom igen folk uppdatera lite!

Jag har iaf bokat tid på Taras hudvård för vaxning nästa måndag. Inget i skolan så jag är kvar hemma i Väsby då. Hoppas det är bra där för det är 125 kr billigare än där jag brukar gå.

Ingen pms denna vecka, ovanligt men UNDERBART!

68 kg och är med på "Du är vad du äter" WHY?!

Hallå, nu blir jag lite irriterad! Jag brukar aldrig kolla på Du är vad du äter men nu står det på medans jag leker med min lilla dator. VARFÖR är Dominica med? Hon väger 68 kg och ser ut som vilken människa som helst! Oj, hon äter mycket salt och dricker mycket vin men vem gör inte det. Ja, ja...

Min Pollock vill aldrig bli klar och den har varit i ugnen i en evighet snart! Undertiden har jag fixat lite inför Emmas lördag. Visserligen är det hennes present och min plånbok som svider men jag längtar så mycket så jag avlider. Den perfekta tjejdagen, here we come!  

Jag längtar redan tills imorrn och mitt besök på gymmet! 

tisdag.

Andra dagen i skolan, en till dag med försäljning. Vet inte riktigt vad jag tycker om kursen, det känns som om jag inte får något grepp om den riktigt. Vi går igenom olika steg i säljprocessen och sedan gör vi olika övningar till de olika stegen. Men allt känns konstigt och uppstyltat så jag förstår inte hur det ska kunna gå bra när vi ska ha ett betygsgrundande säljmöte nästa vecka..

Idag efter vi slutat tog jag mig till Kristiansborg och gymmet. Inte alls lika bra som där jag brukar gå. Det kändes stort och rörigt. Så jag stod på crosstrainern i en kvart och sedan gjorde jag en del mag, axel och bröstövningar. Sedan bokade jag en tid tills imorrn för att gå igenom allt och få ett nytt program. Sedan blir det allvar med träningen tills den första oktober då mitt kort går ut.. 

Hur ska det gå med LIAn, fördjupningsarbetet och examensarbetet. Stressen kommer!

varför kan man inte skriva om ALLT?

Nu har jag en fundering om varför man inte kan skriva om ett av sina största intressen i bloggen. Har man inte en blogg för att man ska kunna skriva om exakt det man vill. Det har iaf alltid jag tyckt men ändå skriver man i gåtor så endast en själv förstår. Varför ska man skriva blogg om ingen fattar vad man skriver om? Okej, man kanske inte alltid skriver ut namn och annat som man vet kan skapa konflikter, det är ju bara onödigt! 

Uppe efter mitt namn står det : sol, drinkar, sex, vänner, pojkvän.  
Jag tycker att jag skriver mycket om Johan samt mina vänner. Även om hur mycket jag älskar solen och hur jag gärna skulle åkt utomlands redan igår! Drinkar framgår väl även det att jag gillar dem väldigt mycket.. Det jag menar är SEXET! Varför ska jag inte kunna skriva om ett av mina favorit intressen, SEX. Det är ju för guds skull bland det bästa som finns och varför ska jag inte kunna skriva hur jävla grymt det är?!

Oj, oj, oj! Nu har jag blivit för inspererad av min "Sex, som jag vill ha det" bok känner jag. Den handlar ju som sagt om hennes sexblogg hon skriver anonymt på internet.. Folk borde läsa den för då förstår man vad jag menar!

måndag.

Som jag misstänkte ändrades gårdagens planer lite. När min älskling hade tänt ljus i sovrummet och givit mig en helkroppsmassage hade jag verkligen noll lust att sätta mig i bilen och åka ifrån honom. Sedan låg vi bara och supermös och hånglade lääänge ; ) Hångel är underskattat! Och hångel leder till annat så sen hade jag ännu mindre lust att åka hemifrån!

Jag åkte helt enkelt imorrse, kvart över 6 klev jag upp efter en sömnlös natt och en halvtimme senare hjälpte Johan mig med alla väskor ut till bilen. Kom till skolan lagom i tid och första dagen gick riktigt snabbt. Det är dock som alltid lite svårt att koncentrera sig en hel dag på att bara lyssna efter lovet. Men det ska nog gå bra.

Har packat upp alla väskor och tryckt in kläderna i garderoben. Strax ska jag ta mig iväg till Ica och handla lite mat. Och så försöker jag tagga upp mig för att åka och träna. Nautilus där jag brukar gå är stängt i en månad så jag får gå till det andra. Men där har dom inte pass och jag har varit inställd på ett aerobicpass i en vecka nu. Man borde få ersättning för den månaden man inte kan gå, det är inte mer än rätt!

söndag.

Idag är det söndag och jag har precis packat mina 4 väskor för att bege mig till Västerås senare ikväll. Åker så sent som möjligt så det blir vid 9 för att inte komma fram allt försent. Det känns som att klockan snart är 5 fast den bara är 2, det är det som är trevligt när man går upp tidigt vilket vi inte gör så ofta. Vi har hunnit vara nere i Centrum där Johan köpte två jättefina skjortor för endast 250 kr! Det är nämnligen halva priset på halva priset på Now. Dessvärre har dom inga tjejkläder kvar alls. Jag hitatde ett par Fortarina jeans men de fanns bara i slt. 25 vilket är på tok för små!

Nu skavi försöka roa oss i denna skit höstväder.  

HAIR!

Ibland är Youtube alldeles för fantastiskt! Lyssnar på massa fantastisk musik som jag inte kan ladda ner, massa 80tals pop!

Hair låten från musikalen är grym! Lyssna på den för gudsskull!

Ankie Bagger - Were were you last night
Troll - Jimmy Dean
Millas mirakel - Till rytmen av en regnig natt

Jag tror ingen i världen har sån konstig och varierande musiksmak som jag : ) 

I'm hot sticky sweet from my head to my feet!

Taggandet har börjat á la EXTAS!

Jag kollar på massa videos på Def Leppard från Sweden Rock! Det är helt jävla fantastiskt! Vi var där och hela kroppen pirrar trost ljudet är kasst på youtube :D

"I'm hot, hot, so hot sticky sweet from my head, head, head to my feet. Do you take SUGAR" 


                

Jag och Emma á la superrock!

fredags psykolog :)

Psykolog Mills! Det var länge sen jag fick vara. Mills sexpsykologen har jag varit mycket på sista tiden men min vanliga psykolog var ett tag sen. And I LOVE it : ) Emelie "har blivit med pojkvän" som hon sa. Så då får jag ge kloka råd och kommentarer. Det gillar jag fast jag kanske egentligen inte riktigt vet vad jag pratar om. Men i mina öron mejkar allt sence! 

Proviva hallon till frukost. Gott, gott! Senare idag ska jag ha lite taggningsfest här hemma. Ska fredagsduscha och göra mig fin inför kvällen. Ska äta middag med Emma hos hennes päron, det tycker jag alltid är väldigt trevligt! Emma slutar redan kl 4 så då ska vi träffas och leka. Sen bär det av till Axel på förfest för att sedan gå på maskerad. Jag och Emma ska vara porrtomta : ) 

reseplanering och möbelfixering!

Nu kollar jag på När och Fjärran, dom är på Samui!! Och trots att det är två år kvar börjar jag genast planera min och Johans nästa Thailands resa. Vi ska vara borta 3 veckor och bland annat ta dykcert : ) Anledning till att vi inte ska åka nästa sommar är helt enkelt att ingen av oss har råd att spara ihop så mycket pengar. Men när jag har flyttat hem och börjat jobba kommer vi kunna spara massa tusenlappar varje månad!!

Idag fick jag ett samtal av en Göran som jag mailat ang en tvmöbel på Blocket. Det är verkligen PRECIS en sån som jag alltid velat ha och den kostade bara 700 kr. Klockrent! Dessvärre var den 15 cm för bred vilket betyder att den skulle stå för sovrumsdörren :( Funderade om man skulle byta plats på soffan och tvn, men soffan är ännu bredare än tvmöbeln. Kommer jag någonsin få min tvbänk? Vår andra plan var att bygga igen dörren till sovrrummet och sätta din en dörröppning från ist. Det skulle inte vara allt för krångligt säger Johan men vi behöver ha kvar de två "skräp"garderoberna i hallen. Får se, får se. Om några åt ska vi ändå flytta har jag bestämt. Hammarbyhöjden eller lilla essingen, wiiiiie!

Stövlar säljes!


Dessa naturfärgade stövlar i cowboystil (endast använda en gång) SÄLJER jag NU för 400kr.
Intresserad någon?






torsdag.

Idag har jag varit så duktig som att åkt till banken. Jag satte in mina skattepengar på sparkontot, registrerade mitt kontonr till nästa års deklaration och skaffade mig en ny e-legitimation eftersom min gamla bara försvann. Dessvärre går den inte att aktivera, vet inte riktigt vad som ä fel. Får försöka lite senare igen.

Ju mer jag tänker på det ju större lust har jag att söka LIA på Bokningsbolaget. Kanske för att alla där var helt underbart trevliga när jag var där en sväng med Wickis eller kanske för att jag inatt målade upp ett drömsenario om jag skulle vara där. En sån där dröm som man vet aldrig kommer bli sanning.

Inatt när jag inte kunde sova fantiserade jag även att jag och Johan bodde i en 3rums enplansvilla i Helenelund. Varför i Helenelund har jag ingenaning om. Jag kände att den fantasin var lite mer verklig än när jag fantiserar om att köpa en tomt och helt själv designa upp mitt drömhus.

underbara kläder!

När jag kom hem efter min promenad och efter att ha spenderat en tid hos pappa fick jag någonting fantastiskt i brevlådan! Mina skattepengar, en check på 5973 kronor! Så imorrn ska jag till banken och bli rik, fast dom ska ju raka vägen in på sparkontot. Men något tänkte jag att jag skulle unna mig iaf så när jag fick ett mail från HM med en rabattkod på 10% så var det som ett täcken från gud. Jag köpte mig byxorna, kjolen, kavajen, blusen och benvärmarna som jag velat ha sedan första gången jag öppnade HMs höstkatalog.

Just nu är allt perfekt och vecka 35 får jag mina fabulösa kläder. Nu är det bara höststövlarna kvar : )

Solig onsdag med en fantastisk bok!

IDAG är det varmt och soligt : ) Men det är ändå en del moln på himlen så någon marathonsolning blir det dessvärre inte. Det skulle vara fruktansvärt skönt att kunna ligga i solen och bränna igen, var ju två veckor sen det gick sist. Jag har iaf tagit en lång promenad. Först en sväng förbi Siba och Johan för att hämta tvättnyckeln, ska göra något så roligt som att tvätta i eftermiddag. Men det behövs för snart ligger alla mina favorit underkläder i tvätten! Tog sedan en lång omväg hem. Hur kommer det sig att jag på en 40 minuters promenad bara kommer upp i drygt 5000 steg, jag tycker att det låter ganska lite. 

Igår bjöd ju Johan mig på en bok så jag passade på att köpa 2, det går ju så snabbt att läsa nu för tiden. De hette "SEX som JAG vill ha det" och "Callgirl på Manhattan" Jag började läsa den förstnämda och jag fick en liten chock när jag började läsa den. Det handlar om en tjej som är beroende och älskar sex mer än allt annat på denna jord och alla hennes one night stands hit och dit. Jag tyckte att det skulle vara en passande bok för mig att läsa. Inte pga alla one night utan för det andra ; ) Chocken var den att det är ingen vanlig bok utan snarare mjukporr i bokform! Den är fantastisk bra och spännande men det går inte att läsa allt för mycket åt gången........ Sen tycker jag faktiskt att man kunde ha valt en del andra ord vid översättningen för orden F, K, K och SAFT!!! Eftersom alla ord finns med i i stort sätt alla meningar! Det blir lite mycket då.. Men ändå kan jag inte sluta läsa : )

pengakatastrof!

Efter att ah betalat Annelis fest har jag nu 170:- kvar på mitt konto. För dessa pengar ska jag kunna "leva" i över 3 veckor. Om en vecka börjar skolan och sedan tar det ca 2 veckor tills jag får mina första pengar från csn. Och 6000:- tog jag av mitt sparkonto förra månaden för att kunna betala mina räkningar. Så dom vill jag verkligen betala tillbaka. Om Camilla har rätt så får vi 12000:- första månaden så jag hoppas verkligen på det! Då kan jag betala tillbaka till mig själv och spara ihop till ett par höststövlar. När vi får lite scheman ska jag försöka få ihop några dagar då jag kan jobba hos pappa, jag vill!!!

Men nu ska jag tänka på något roligt som att jag och Emma ska festa satan på fredag! Vi ska vara "Santas little helper" på festen : ) Hon kom ju nyss hem från Kroatien så det var faktiskt 3 veckor sedan vi sågs! Wiiii!!


tisdag.

Tänk att alla lediga dagar ska vara så tråkiga. Jag har verkligen noll att göra. Jag har inte ens råd att köpa en av böckerna jag vill ha så jag kan läsa lite. Ingen är ledig så jag kan inte umgås med någon och jag har bara massa skolpanik. What to do? What to do? Jag funderade på att ta en sväng mer till Centrum för att förberada lite inför en present men då kommer jag bli sugen på att shoppa och det vet jag att jag inte har råd med på en massa månader :(

Nu ringde min älskling. Han tyckte lite synd om mig och min tomma plånbok så jag ska få min bok av honom. Så det blir en sväng till Centrum iaf : )

har tråkigt.

Ååå, ibland får jag panik på att inte ha något att göra. Har lekt massa med datorn nu och nu börjar jag tröttna, eller jag tröttnade för länge sen. Jag fixade facebook till Johan som han säkerligen kommer använa varje dag, eller inte :P Och så lade jag till honom på msn och kommer nu tvinga honom att vara online en massa.

Det här är sista veckan i Väsby för mig. Sen ska jag tillbaka till Västerås. Jag har bestämt mig för att strunta i att måla om där och tar ist med färgen hem hit igen för att måla om hallen eventuellt vardagsrummet.

Jag vill börja träna på riktigt! Inte göra mina små övningar här hemma i vardagsrummet utan jag vill gå på gym och en massa pass igen. Framför allt vill jag börja dansa igen! Om ett år kommer jag återvänta till Balettakademien snabbare än snabbt!

LIA??

Ett av de eventbolag som jag sökt LIA på tar bara emot praktikanter som har praktikperiod på minst 4 månader :'( Jag ville verkligen vara där. Nu väntar jag på ett svar till men jag tror att det inte blir något där.. Nu har jag ingenaning om vad jag vill göra!! Skit också!

Och nu börjar det spöregna bara för att jag ska ut och promenera!

måndag.

Denna dag började i raseri utbrott. Jag låg klarvaken till kl 3 inatt återigen utan någon vettig förklaring. Efter att Johan gått till jobbet 7.40 fick jag 20 minuters sömn, sedan började oljudet. Utanför klippte någon hemsk människa alla buskar runt gården och längs vägen. Först trodde jag att det var ytterligare någon granne som byggde en altan men när det aldrig tog slut och då jag förstod att ljudet kom från vägen gick jag upp och kollade ut genom fönstret. Då såg jag den hemska människan som klippte buskarna med en elhäcksax. Visst, jag antar att det var hans jobb men kl 8 på monarna sover fortfarande folk! Så jag låg vaken till halv 11 då oljudet slutade då jag hade fått extrem huvudvärk. Så jag valde att ligga kvar i ängen en timme till. 

När jag sedan vaknade hade jag lugnat ner mig. Jag läste klart "Pojken som inte fanns" den sjätte boken den här sommaren. Har aldrig läst så mycket förrut. Jag fick också ett trevligt samtal av min soulmate som har kommit hem från Kroatien. Nu har jag läst igenom min LIA-rapport en gång för alla. Jag tycker att den duger nu, troligtvis inte tillräckligt bra för ett vg men just nu orkar jag inte tänka så mycket på det!

Nu ska jag göra mig något att äta för att sedan gå ut på en promenad. 

Days..

Hos pappa brukar jag kolla på Våra bästa år på danska tv3 för dom ligger så långt före oss. Så här förklarade jag lite snabbt för Camilla hur det ligger till i framtiden.


"dom är ju lååångt före oss! belle och philip är gifta men philip är fången i typ afganistan. sean är tillbaka och förlåvad med jan för han fick minnesförlust så hon lurade honom. alla tror återigen att marlena och jack är döda fast dom lever. john är uteliggare. georgia lever och sami är en kille"

Man blir aldrig klok på denna serie :D


onsdag.

Idag är första dagen sen i lördags då det inte regnar! Annars har det gjort det konstant, dag, kväll och natt! Igår kväll kollade vi på Fools gold som Johan fått av en jobbarkompis. Den var riktigt bra och det var skönt att inte glo på massa värdelösa serier bara för att man inte har något att göra. Dessvärre kunde jag inte sova på flera timmar även denna natt. Jag blir helt hysterisk av att vända sig fram och tillbaka utan att somna. Och så blir det ju så fruktansvärt jobbigt att gå upp på monarna. 

Om ett tag ska jag till pappa och ta hand om min Midori igen. Hon blir så glad när jag är hemma : ) Igår gjorde jag en mega wok som räcker till lunch hela veckan. Vid 5 ska vi ner till Centrum, jag är i STORT behov av en ny almanacka och Johan ska hämta mer magmedicin. Min shopping hunger ökar varje dag men det lär nog ta några månader till tills jag kan handla något. Kommer inte ihåg senast jag köpte något till mig själv : ( 

Kass löpning!

Nu ska ni få höra något som ni inte trodde tidigare! Trots spöregn och blåst så tog jag mig ut och sprang. Men jag är verkligen KASS!! I 5 minuter orkade jag springa sen var jag helt död! Sedan fick jag gå en bit sedan springa en bit, sedan gå en bit och sedan springa. Och så fortsatte det resten av de 20 minutrarna på min "joggingtur" Sista biten hem är bara uppförsbacke så då försökte jag inte ens springa, däremot powerwalkade jag om det nu ger någonting... Ska iaf försöka peppa mig till att springa imorrn igen och orka en liten bit till. Maybe, maybe!

Och så läste jag att Lögarängen har stängt från och med den dagen jag flyttar tillbaka till V-rås. Hur ska jag då kunna träna : (

nyttiga tider!

Idag börjar dagarna utan onyttigheter och massa träning. Eller det är planen iaf. Efter att ha gått upp ett antal kilon under sommaren känns det som att det skulle vara på sin plats med lite träning. Jag förstår inte, jag går aldrig upp men den här sommaren hade tydligen kroppen andra planer. Men, men det är bara att ta tag i! Skulle gissa att allt vin ligger bakom det! Idag cyklade jag för att handla ist för att ta bilen som jag i vanligafall gör. Jag har även gjort ett antal situps och massa andra övningar. Ikväll när Johan åker till träningen ska jag ut och springa ett tag och sedan göra alla övningarna en gång till.
Måndag, Tisdag, Torsdag och Söndag ska jag försöka orka! 

Nu tror jag att jag är klar med LIA rapporten. Det är några rader ifrån tre sidor som är minimum men jag kommer verkligen inte på något mer att skriva nu!

THE WEDDING!!

Igår var en helt FANTASTISK dag!!
Mamma och Sten gifte sig! <3

Gick upp riktigt tidigt för att ha lång tid på mig att göra mig iordning. Ändå blev det stress och vi fick springa till bussen i regnet! Först så mötte vi upp mamma, Sten, Annica och Jocke på Hotell Kung Karl där vi skålade och tog några glas champang för att lugna alla våras nerver : ) Pride tåget gick förbi utanför så vi satt på balkongen och kollade på alla roliga dansande människor. Sen bar det av till kajen och båten. Åkte runt i Stockholm och det är ju fantastiskt fint från vattnet! Dessvärre regnade det så vigseln som var planerad att ske på en brygga fick ta rum inne på båten. Guppandes lyssnade vi på "Have I told you lately that I love you" mammas och Stens låt. Syster grät så mycket så både jag och Susanne började gråta så fort vi tittade på henne. Hon läste en jättefin dikt och Viktor spelade och sjöng "If I used to love you baby" sen fortsatte vi att åka runt med båten och drack massa champang tills vi kom till rastaurangen precis vid vattnet.

Maten var helt fantastisk god, musiken var grym, folk var roliga, vinet var gott och det var väldigt roligt att träffa massa gamla vänner! Efter middagen dansade vi i flera timmar, tog massa fina (hoppas jag) bröllopskort och drack upp de två sisa champang flaskorna som var kvar från båten : ) Jag fick också dansa massa tryckare med Johan som var väldigt mysigt! Sen var klockan helt plötsligt 1 och restaurangen stängde. Mamma kastade buketten och JAG fångade den! Johan var mycket stolt över mig och sa att en dag ska minsann vi också gifta oss. I love you hun!

Jag, Johan och Patrick ville inte sluta galeja så vi tänkte dra vidare och dricka öl. Men efter en lång resa med tunnelbanan och när vi var inne i stan var klockan helt plötsligt 2 så det slog oss att det troligtvis var försent att komma in någonstans. Så det blev att ta nattbussen hem istället. Halv 4 kom vi hem, jag åt i vanlig ordning fylle fiskpinnar och jag klev inte upp ur sängen förrns halv 3 idag : )

Grattis alla som är kära och lyckliga!