orkar inte!

Bläääääää, jag avlider! Nu ska man tänka på det också, jag orkar inte mer! Vad sägs som att alla bara *poff* blir lyckliga och glada från och med nu och är det resten av sina liv! Sen kan väl alla bara leva och göra som dom vill utan att tänka på alla konsekvenser för alla är ju ändå lyckliga hela tiden!


"I wish I was a virgin, a virgin like you"

okonsentrerad!

Det var den värsta danslektionen på alla 5 terminer! Jag var inte konsentrerad för 5 öre allt jag gjorde var att tänka på allt annat som jag inte borde tänka på. I vanliga fall brukar huvet tömmas på allt när jag dansar, men idag gick det inte. Ett tag ville jag typ lägga mig ner och gråta! Bara för att jag inte kunde konsentrera mig idag så la vi typ på 5 åttor på alla danser! Jag brukar alltid hänga med och nu stod jag typ bara. Sen när vi äntligen kom till Pon the replay och stegen jag gjort så har han gjort om dom! Förstört dom totalt, dom går inte ens hälften så snabbt nu!
Det är säkert ingen fara, det är jag säker på! Men det är väl klart att man blir rädd och nervös! Glöm det där som jag sa förrut att jag ville ha lite action i mitt liv!

tisdag.

Mätt, mätt, mätt! Smällde precis i mig ännu mer lax och ostsås! Åt det till lunch innan jag åkte till skolan och det som blev kvar såg så otroligt gott ut när jag kom hem. Fasst  jag inte ens var hungrig.. Och så blir det tidig middag för idag är det dans igen! Längtar ihjäl mig, känns som att det var jättelänge sen jag var där. En vecka.. Men allt är relativt! Oj, nu såg jag godisskålen vid datan. Det här kommer sluta i magont skulle jag gissa på! Fick hem massa foldpapper idag, skulle vilja ta alla pengar till min bartenderkurs, men då kommer väl mamma låsa in mig.. Men är inte sånna pengar till efter gymnasiet när vi kommit på något fiffigt att göra med dom. Typ plugga, vilket man gör på en såndär kurs! Å, nu blir jag upprörd igen. Jag måste åka!  

omräkning!

Åsa kom på att jag ska till Egypten! Det betyder att 2 + 3 + 2 = 7 = 49 ev mer. Det är helt stört hur veckorna flyger förbi! Hoppas tiden går fort som den alltid gör! Idag var det matte minsann, gick asbra idag! Jag fattade precis hur man skulle göra. Och jag och Toss jobbade hela lektionen, eller nästan. Måste ju gå igenom helgen först som alltid :P "Bygg en Burk" sa Jocke, det tyckte MIlls va ganska kul!  Sen hade vi engelska. Vissa personer är ju bara för överambisiösa, blir galen på dom. "Jag tycker att det är kul och plugga, vad ska jag annars göra på dagarna" herregud! Shaka asset för det ska iaf jag springa och göra nu!

Nu är det rush till bussen som gäller :S

hemlig lista.

Jag fick en snille blixt! Det är ju inte bara jag som har en vara rädd för lista! Jag har två punkter på min, hittills. Dom tänker jag minsann inte skriva här men när jag kommit på fem ska jag meddela Fab 5. Det har jag lovat, så grattis!

måndag.

Jag förvånar mig själv mer och mer varje dag! Jag gick upp 06.55 och nu är jag redan klar + att jag har duschat. Det är ju helt otroligt! Emma borde vara stolt! Det är trots det en vara på dåligt humör morgon. Är typ fortfarande irriterad för det MIlls räknade ut igår. Ibland borde man inte kunna räkna. Ibland borde man inte kunna räkna ut att 2 + 3 = 5 = 35 ev 42.. Precis när jag skrev 42 så slog klockan 42, då borde det ju bli 42 i slutet om man ska tjata om alla tecken. Men dom orkar man inte tänka på längre, inte nu när man vet hur det slutar ändå.. Men vi har en plan som KOMMER fungera!!!
Igår kväll fick jag iaf tillträde till den inre delen av cirkeln.

efterklok

Vet att det är sak samma, att det bara är jag som överdriver.. Men ibland är det så lätt att vara efterklok! Blir galen på det! Vi skulle kört på vår Que plan ist :D

söndag.

Sen när började Lidh stänga kl 6 på en lördag egentligen?! Aja, det finns ju andra affärer..

Idag har varit total slapp, eller nästan iaf. Hade ett litet kort party på min matta ett tag. Annars låg vi i sängen till halv tre och snackade skit. Om väder och vind, om bu och bä.. Sen tog vi oss samman gjorde nudelsoppa om såg på film. Lets talk about sex, den var rolig i början men sen blev den fett seriös. Då ville vi leka igen fast vi struntade i det. Har iaf kommit på en massa nya uppdrag till nästa partaj. Dom två dagen efter uppdragen äger sönder. Dom som lyckas med dom kommer iaf göra det! Sen bestämde jag att Veronica ska hoppa ut till min nivå i vårt cirkelschema. Inga men, du passar där ute minst lika bra som jag! Jag menar: ONLY!!! :D

Västerås..

I helgen verkar det som att alla i hela världen rör sig mot Västerås! Vi ville ju inte vara sämre än resten av världen, så vi var också på väg dit. Jag och Veronica röstade ut Anneli som ville till Upsala.. Sen fick inte hon och jag och Veronica hade inte råd själva med bensin.. Alla pengar sparas till vår och sommar! Så då blir det väl Lidl nästa! Det skiter sig alltid när vi ska göra något spontant. Sist skulle vi ju också bort, men då byggde vi i och för sig K27 istället. Inte fyskam det inte! Vi får vara impulsiva nästa gång vi har mycket pengar!

Lidl here we come!!

lördag.

Kan ni tänka er att Mills vaknade halv tio och var helt klarvaken?! Så var det iaf, låg i en timma och bara lyssnade på musik. Så skönt! Sen ringde Anneli och tyckte att jag skulle gå upp. Vi ska till Veronica idag och bli stylade och fotade. Queen of jungle, thats me!! Borde väl gå nu, men jag har gjort en spelningslista jag vill hinna lyssna klart på! Får väl fortsätta sen..
Sen!

MVG!

JAG FICK MVG I SVENSKA B!!!
WOHO!!!

fredag.

Idag var en halvdan dag. Vaknade och var lika glad som hela veckan, åkte till skolan och fortsatte vara glad. Emma var inte lika glad :( Sen efter lunch dog jag. Allt blev så jobbigt och 20 olika designmallar snurrade i huvet på mig. När jag är klar med den ska jag skriva ut ett extra ex och hoppa på det sen ska jag bränna upp det!! När Ulrika tagit sig hem utnyttjade jag skolan och skrev ut lite bilder. Närmare sagt 16 bilder från Brasilien som jag ska sätta upp på min dörr hos pappa. Det roligaste idag var nog ändå när jag och Jamie lyssnade på Natt i natt, hon tyckte att den var asbra! haha, erkänn! Jag bjöd in henne till ett dansbandsparty med mig och Veronica ikväll men hon dissade minsann oss. Vi behöver bara vänja henne lite, sen kommer hon komma springandes! Och sen bjussade Ulle Bulle oss på delikatobollar. Iffi skulle egentligen fixa fika men hon var hemma och hade ont :( Nu försöker jag iaf få upp mitt humör och lyssnar på Veronicas kvarglömda skivor. Lyckas ganska bra måste jag säga!  

otrevlig!

Jag kan inte änns fixa ett jälva studentflak! Har i och för sig inte pratat med Anders än, men jag känner på mig att det inte kommer gå :( Sitter på 20 olika sidor och kollar flak, men i alla ingår dj och ljudanläggning vilket redan är fixat! Jag suger på att anordna saker, ring och kolla runt! Förutom nyårsfester såklart! Och jag får panik på att alltid vara så trevlig, orkar inte med det! Vill bara sitta själv framför tv:n göra ingenting och slappa! Men nej, nu kommer alla hem, är jätteglada och pratar en massa med en. Jag är irreterad och grinig för tillfället, jag orkar inte prata! Och det känns lite över asocialt att gå ner och låsa in mig på rummet. Jag har iaf sett på Sunes sommar och ätit upp 1/3 av Annicas kladdkaka. Gott gott!

Och nu måste jag fixa den där jälva tvätten också!!

lat!

Ibland känner man sig så otroligt lat och dålig! Efter skolan skulle jag åka ner till Ellströms och plugga teori, tror ni att jag gjorde det? Nej! Jag åkte till Väsbystation och där stod 45:an (åt fel håll) Jag orkade verkligen inte, så jag satte mig på bussen och åkte hem till mamma! Fattar ni att det tar typ 40 minuter att åka dit med onvända 45:an?! Men jag gillar i och för sig att åka buss när jag har min musik på högsta i öronen!  

onsdag.

Har varit hyper hela dagen! Tror att min extasfas från dansen igår fortfarande sitter i.. Det var så stört kul igår och det gick jättebra att visa dom andra stegen jag kommit på.. Eller jag och Annica. Eller Annica. Eller hennes lärare! Men Mills valde ordningen på stegen, så lite duktig var jag allt. Tomas tyckte att det var krångligt med armarna, då kände jag mig lite duktig. Fast Annica klagade på mig när vi tränade! Vaknade igår, dansade i en halvtimma medans jag åt lunch, gör inte det! Man får magknip!! Åkte till skolan, kom hem och dansade tills jag skulle åka vid 6. Träning ger färdighet! 

Nu sitter jag bara och väntar tills jag får åka hem. Har gjort en affisch till Ulrika idag. Jag suger på att göra affischer men det är iaf bättre än att hålla på med den där dumma designmallen. Hoppas att jag slipper den imorrn också! Eller överhuvudtaget! Fast jag skulle göra något jag suger på så blev idag ändå bättre än många andra onsdagar.. Vi fick mums mums av Ulrika, jag och Emma åt tre var! Tjockisar är vi allihopa! Vill inget annat än att åka hem och lägga mig i soffan och dricka multivitaminjuice och se klart på Sunes sommar. Men nu ska jag ta det där himla körkortet så jag ska minsann ner till Ellströms och plugga!

måndag.

Idag hade vi boksamtal på engelskan, gick riktigt bra måste jag säga! Katarina berönde mig en massa för jag nu vågar prata i klassen :P Det var trevligt att höra att hon var stolt över mig!! Innan det hade vi matte och jag blev mobbad av Jocke, men jag hade inte väntat mig så mycket annat om jag ska vara ärlig! Nu går det bra igen, jag fatta och hänger med! Men blir livrädd så fort jag tänker på Nationellaprovet! Sitter och lyssnar på Def Leppard äter mumsmums och väntar på Veronica. Vi ska åka och dela ut en massa cv när hon kommer hem om hon gör det någongång.. Funderar på att börja läsa en massa teori, så man lär sig det någongång.. Jag och Emma åkte omvände 45:an hem idag, vilket iaf jag tycker är fettkul! Sen kom jag på att  det alltid är Emmas tur, galet orättvist! Och Mills har aldrig fått ett moviemoment! Om jag fick bestämma skulle det alltid vara Mills tur!!!

Jag fryser!!

23!!!

Säger väl dom flesta så jättemycket, men idag är det den 23 januari. Månaden är väl skitsamma men resten! Nu var väl jag och Ankan påväg hem från Bounce, som för övrigt var asbra! Samma datum i år igen! Sen blev det kväll minsann! Lilla Jönssonligan och Rött hav.. Får se.. det var 9 månader sen.. För 6 månader sen var vi på Lounge Beach med Folke efter att ha dissat Stefan. Konsert i sanden under palmerna! Emma!! Under palmerna!! : D "Ice bitte" Haha, och vi fick inte upp toalettdörrarna för vi stod och slet på fel vägg, letande efter ett handtag! Herregud! Måste säga att jag är bra på datum ibland! Igår var det den 22 minsann! Snart är det den 29.. Kan inte komma på något annat som hänt den 23 någon annan månad..  

söndag.

Godmorgon, e du riktigt vaken än? Klart man är vaken, vaknade halv nio och gick upp och plockade undan i köket. Jag får alltid ryck att städa så där tidigt på morgonen.. Det stank kanna i hela kylskåpet. Eftersom vi eventuellt skulle haft efterfest så sparade jag den. En kanna består av en massa äcklig sprit utblandat med juice. Men allt går ner, det är ju nästan gott om man jämför med pinjan! Igår var vi iaf nere på Ullis och sjöng karaoke. Sensuella Isabella, Sånt e livet, Summer loving, När vi gräver guld i USA, What you see is what you get, Lager than life. Vi total ägde måste man ju säga! Men i slutet fick inte jag hålla i micken :( Dom kanske trodde att jag skulle tappa den som jag och Veronica drämde glaset i golvet.. Men det var inte vårat fel, det var någon idiot som ställt glaset på något himla staket eller något! Sen träffade vi Jocke, han sjöng också en massa, var nästan lika bra som vi! Han, jag och Emma sjöng summer loving tillsammans! Det blev bussen hem efter Ullis, skönt att inte komma hem så jättesent. Sen var det vi som bangade på efetrfest. Vi ställde in oss på att Burk och dom skulle banga eftersom dom alltid gör det! Och innan inatt så kunde jag vara stålt att jag alldrig rammlat i trappen.. Nu kan jag inte vara det gånger 2! Vatten i hela trappen, så var tvungen att torka en massa, galet jobbigt! Men ont har jag ju iaf inte! 

I fredags var det en lugn Fab 5 kväll. Det var jättemysigt och jättelänge sen bara vi 5 träffades! Jag orkade inte vänta till April för att få ha grillfest så vi hade en pregrillfest. Mills var grillmästade ute i snöstormen med sin nya skooteroverall! Drack upp colan gjorde vi också, så nu har jag ingen dagen efter cola!! Kaos! Sen satt vi nere i gillestugan med brasa och lyssnade på Def Leppard. 

Idag ska jag stress läsa min bok :S 

fredag.

MIn klädågren försvann ungefär 30 minuter senare då Emma kom! Då var vi iaf två som tyckte att vi rockade sönder! Hämtade lunch på kommunalhuset, som för övrigt var jättegod! Sen gick vi tillbaka till datasalen och hade pikninck och började se på Def Leppard! Rörligbildeleverna tatal diggade deras videos! Idag fick jag leka ad ist för Melina, skulle ändra en massa i designmallen och så gjorde jag om tidsplanen som vi är försenade med.. Men det blev ganska fint med det röda också! Sen hade vi lång möte med Loreta, jag menar kan hennes genomgångar bli kortare än en timme..? Emelie bjussade på fredagsfika, kakor och degestiv choklad grejor. Gott var det! Det var en trevlig fredag men jag, Emma och Emelie kom fram till att det inte var som en vanlig fredag. En rolig flumfredag då vi knappt gör något bara flummar runt.. Som förre fredagen, fett kul hade vi då! Men vi var inte så många idag heller, 4 ist för 6..  Ikväll ska Fab 5 ha grillparty. Anneli är grillmästare så hon får stå ute.. Annars kan jag göra det i min nya jättefina skooteroverall som jag fått! Imorrn blir det kakaoke och party! Jag och Veronica har ju lite att ta igen! 

Nu ska jag gå och packa klart!
babaj   

klädågren!

Fy faaan vad jag skäms! Jag håller på att avlida, precis som jag gjorde på bussen, på tåget, på väg till skolan och nu slutligen här i skolan! Sitter med jackan på, nerdragen över mina fina Def Leppard jeans och försöker dölja min Vilda Wäsby Race Team tröja. Örhänget har jag tagit av mig och snart ryker nog bandanan. Snacka om att inte vara taggad för 5 öre! Tänkte gå in på toa och vända t-shirten bak och fram så den är helt svart under tröjan över. Men då måste jag ta mig till toaletten och då måste jag gå förbi en massa klassrum med fönster ut i korridoren! Man säger att i vår skola kan man gå klädd hur man vill, ingen bryr sig. Visst ingen kanske bryr sig att jag har ett par trasiga jeans uppifrån och ner. Men jag råkar bry mig! Jag vill inte se ut som en fjant helt själv! Om Emma inte kommer till lunchen så går jag till centrum och köper mig ett par nya jeans, behöver ju ändå ett par så varför inte nu?! Så kan jag ju köpa ett linne när jag ädå håller på! Varför kan man inte ha Def Leppard diag i vanliga kläder för?! Tänk om Emma inte kommer till lunchen! Då måste jag själv sitta på kommunalhuset med en massa politiker och kommungubbar och se ut som en fjant! Jamie får hämta mat till mig, så äter jag i skolan! JAG AVLIDER!!!!

life's a bitch

Fy fan vad man kan bli galen på folk! Jag fattar inte att dom som får ta all jälva skit står ut, jag skulle dött! Jag ser/hör det på avstånd men jag bubblar ändå av ilska! Du är stark trots att det kanske inte känns som det! Det löser sig, det gör det alltid! Vet hur jobbigt det är att ta upp något sånt jobbigt med föräldrar, men det kan bli bättre. Allt är inte alltid så perfekt som det verkar vara.. Om det blir sämre så kom hem till mig och bo! LIFE'S A BITCH!!  

torsdag.

Nu är jag och Emma redo för en hel dag Def Leppard imorrn! Har en lista med allt vi ska ha på oss! Ni har sett oss som nördar, som oss själv , lucia och nu kommer ni få se hur mega rockiga vi kan vara! Har suttit i två timmar med rivjärnet i handen och fixat identiska jeans som han har i "Pour some sugar on me" videon. Jag har fått pappas Vilda Wäsby T-shirt också! Fyyy, vad vi kommer äga imorrn!
Hoppas att jag kommer kunna jobba imorrn, har typ blåsor på tummarna! Hmm, har inte så mycket kul att säga annars... 


GLAAAD!

ÄR SÅ DÄR LÖJLIGT GLAD NU UTAN NÅGON EGENTLIG ANLEDNING!
JAG FINNS DÄR TROTS ALLT!
LALALAAAA!


mupp!!

Nu har jag varit så där nyttig idag igen! Eller ikväll.. Pappa jobbade över och Annica är på dansen så jag var tvungen att laga middag själv. Halv nio kom jag på att det kanske var dags.. Det blev ett paket bacon och en cola till det. Fyy, och jag som inte avfettar mina bacon innan jag äter dom.. Emma skulle dött! Nu vill jag myspysa och tända alla ljus, men då ser jag ju inte tangentbordet :( Jobbigt det där! Emma tycker att jag ska gå ut och gå, nu! Jag kommer ju förfrysa hela mig, inklusive huvet! Sitter heldre här inne och lyssnar på Def! Nu fick jag ont i huvet, det är nog allt baconfett som åker upp i huvet! Ussssh! 

Snart kastar jag ut datan genom fönstret! Den är helt muppad! Den vägrar att öppna ett nytt internetfönster!! Varför ska man ha en data om den inte fungerar?! Som jag sa förrut, matte är mycket bättre! Eller iaf tills jag kommer till nästa kapitel.. Kom på en tanke.. Om man blir sur och kastar ut något genom fönstret så är det ju fönstret som går sönder och inte saken man dampar på! Vore det då inte bättre att ta en hammare och slå sönder datan...? Annars är det ju fönstret som "straffas" haha
mupp @ me


citat..?

Nu har jag varit så här psykologisk igen...
Ni vet när man lyssnar på en låt så är texten så där klockren och passar in på en själv till 120% Så tänker man av någon anledning "det där ska jag heta på msn" grejen är ju den att man hinner ju lyssna på minst 10 låtar och få ihop minst 20 meningar man vill heta! Varför spelar det där msn namnet en sån himla stor roll?! För man vill att alla andra ska höra, lyssna, veta precis hur det är och hur man känner? Är det inte bara enklast att säga det direkt då? När man känner något som man är rädd att visa och hittar ett passande citat från en text så är det så himla lätt att skriva upp det ist för precis vad man känner.. Så gör jag hela tiden, det är väl därför jag hela tiden citerar låtar här i bloggen och på msn, för att jag inte vågar säga. Men nu ska jag säga vad jag känner! Eller skriva...

Jag vill prata med dig och jag saknar dig nog lite där någonstans : )

en tillägnad rad..

Jag skulle vilja tillägna en liten rad till min grafiker kamrat Melina!! Hon har nämnligen introducerat mig för radioblogclub som är den bästa uppfinningen på länge! Har hittat en ny Blue October låt, men den var inte lika bra som "calling you" jag menar går det?! OJojoj, vad mycket bra musik det finns!
   Idag på lunchen åkte jag iväg och köpte min jacka! Den är så fin så jag kan dö, men måste vänta ett tag tills jag kan använda den.. Nu borde jag räkna matte men jag vågar inte öppna böckerna för Erika sa att hon inte fattade någonting :S Hur ska det här sluta egentligen..? 

shake it!!

Man skulle kanske tro att man blir trött efter att ha dansat nonstop i 90 minuter, men NEJ!! Jag och Annica shakar loss här i datarummet så det räcker och blir över för resten av världen! Hon har också precis kommit hem från dansen och ska hjälpa mig med min läxa!

Och jag har fått Rockstar av Emma, som man inte kunde bli mer i extas! Mitt huvud exploderar snart! Dans, Def Leppard, jackan jag ska köpa imorrn och Rockstar! Herregud säger jag bara!

dans, gay, maaat!

Jag blir galen! Fast bra galen! Är helt mega uppspeedad! Jag älskar dansen, finns inge bättre, och jag har fått dansläxa av Tomas! Han kom fram till mig efter vi dansat till Pon the replay och frågade om jag ville göra en åtta till nästa gång. Visserligen bara en, men jag måste ju erkänna att man känner sig väldigt duktig!! Och hon som tror att hon är så sexig är tillbaka, gravid och med större bröst någonsin! Hon kan ju inte dansa, men trevlig är hon! 

Jag och Emma var gay idag, vi hade platt lugg! Fett fint. På Rotebro frågade Johan oss plötsligt "Varför har ni platt lugg"? Det måste vara något med Johans (flertal, alla som heter Johan) och plattlugg som inte går ihop. Tycker att vi gör en Väsby fjortis på den!

Sitter och äter skogaholmslimpa med salami och skagenost, såå gott! Har ätit hela dagen. Ost och laxsås innan jag åkte till skolan, limpmackor i skolan, 15 minuter efter det kebab med pommes, när vi kom in till stan köpte jag en korv och på Ivan (studiebesök) åt jag 4 bullar! Innan jag åkte till dansen åt jag blodpudding. Det är helt stört att jag inte ser ut som en stor badboll, fast ganska bra måste jag ju erkänna!! 

Så när man sammanställer det här inlägger kan man väl säga att jag är en gaydansande badboll.. 

tisdag.

Vaknade imorrse och var jättetrött! Gick upp 20 minuter senare än planerat och hoppade in i duschen. Sen hände det något, gick in till Annica och sjöng "godmorgon" för hela slanten! Den låten är obligatorisk att lyssna på den på mornarna, man blir jätteglad av den! Sen lyssnade jag på lite smör "How can we be lovers" med Michael Bolton. Men sen ni.. Sen blev det Def Leppard party! Det är inte varje morgon man vaknar och det första man tänker på är Def Leppard. I vanliga fall brukar det bli något sånt där smörigt moviemoment, men idag är dom bortbytta!! Det ekar för tillfället ut ur mitt rum med "Hysteria" Och Emma håller på att skicka en massa nya låtar som var på hennes dvd! Man skulle kunna säga att jag fortfarande är i extas!

Musikorgasm!!

DEF LEPPARD!!!

Förstår ni hur bra Def Leppard är EGENTLIGEN?!  Nej, det vet ni inte det är bara jag och Emma som vet för vi har precis sett på dvdn med alla videos! Man blir helt galen så fort man hör dom första gitarr gnisslena och sen kommer trummorna på det! Herregud, vi har blivit frälsta 100 gånger om! Och alla texter är ju sååå klockrena. Skulle vilja citera alla texter som finns! Dom har verkligen inte gjort en enda dålig låt, det var massa låtar vi inte hört men alla ägde precis som alla andra! Nu kommer jag inte kunna somna, är helt i extas!

DEF LEPPARD ÄGER ALLT!!!!

if you believe.

If you believe... (lyssnade precis på den) Kom hem efter en kort åktur med Emma, till Rotebro station och tillbaka.Ganska trevligt trots att jag förfrös öronen och att vi inte fick något ut av det. Men jag fick iaf avlöjla mig lite.. Man är glad men ibland är det ju nästan löjligt.. Hur som helst kom jag hem och skulle fortsätta lyssna på min partylista, men jag orkade inte. Jag hade helt dött och mitt humör var typ nere vid knäna, inte ända nere vid golvet men ändå. Och till råga på allt så lyssnar jag frivilligt på en Darin låt : O, det här går typ utför! Men Emma ska göra en ultimat mysskiva som hon ska skicka till mig sen!

Kylie!

Lyssnar på Kylie..
Här är Emmas version som jag fick av henne om mig:

But you rather know him on his backseat of his car!!
haha

måndag.

Guud vad jag är glad! Undra om jag drömde något bra som jag glömt bort men som undermedvetet gör mig jätteglad och pigg.. Låg i sängen och läste en massa olika studera utomlands kataloger imorrse.. Eller jag skum läste lite. Kurser, pris, datum dom där lätta sakerna.. Jag kom iaf på att om jag inte ska läsa enstaka kurser utan en massa jobbiga läsår så kan jag inte börja plugga förens hösten 2007. Nu i höst vill jag inte. Nästa vår kan jag inte eftersom man då börjar i januari och Mills ska ju till Brasilien på obestämd tid! Jag menar, tänk om vi får jobb där nere på någon baracka eller typ på Lounge Beach, då finns det ju inte på världskartan att åka hem! Men i höst funderar jag iaf att gå en kurs i portugisiska.. En kurs i veckan * 12 skulle kosta 1895:- Skulle ju vara ganska smidigt att kunna säga något annat än Obrigada!


Puss och Cai Fora på er

(vet inte vad det betyder, men men)


lekkväll!

Nu ni! Håll i hatten och upp med byxorna för nu kommer ni inte undan! Jag och Veronica har planerat galnaste lekkvällen någonsin! Har ju planerat massa förut, men dom har ju aldrig genomförts.. Den här är 200 gånger så bra. Allt är klart, lekarna, regler, straff, vinster! Och som vanligt har våra lekar 2 olika teman, gissa vilka.. Jag och Veronica är såklart domare! Det ända kruxet är att våra lekkamrater inte är hemma när vi vill, hela tiden! Ni får se till att vara hemma samtidigt SNART!! Dom två helgerna som kommer nu är hj borta, sen är vi i Berlin, sen är det lov! Sen vet vi inte när ni andra kommer hem.. Det blir ju typ snart April! Vi har iaf några förslag på datum här:
4 februari, 18 februari, 11 mars eller senare.. Se till att komma hem nu! Och ni skulle bara våga banga, vi litar på er nu!

söndag.

Jag kan inte förklara hur skönt det är att vakna en söndag pigg, utvilad utan att stinka rök, öl och snusk! Känns som att det var flera år sen. Ganska smidigt också eftersom jag måste ha ork till att läsa ut hela boken idag, 120 sidor kvar. Får läsa en massa recentioner och sen försöka hinna klart inatt eller något, för nu verkar det som att jag ska till Veronica, måste dit och löjla mig lite med Emma!

Som sagt första lugna helgen på länge! Jätteskönt! I fredags köpte vi tjejer en massa godis, chips, cola och låg och såg på film hos pappa. Det var mysigt, dvs när vi såg på vanliga filmer! När dom andra såg på porr städade jag mitt rum och damsög, blev riktigt fint! Killarna tänkte komma på efterfest, men bangade igen! Vi trodde ju att ni var party människor som aldrig tröttnade :P
    I lördags gick jag upp 10.00 för att åka till Sollentuna med projekt gruppen. Var där från 13.00 till 21.15. Var så stört gott! Hummerskagen, skaldjurssoppa, ripa. Ripan smakade dock lite konstigt.. Var tvugna att skippa efterätten eftersom klockan han bli så mycket och vid det laget hade vi tröttnat. Blev hämtad vid stationen av Johan. Åkte och köpte en massa godis som jag var för mätt för att äta. Några haribonappar går dock alltid ner! Åkte hem till honom och såg på film, sen fick jag välja en HEL låt som jag skulle få lyssna på. Väldigt snällt eftersom du bara lyssnade 5 sekunder på alla låtar oavsett hur bra dom var :P Veronica... Finns det någon annan låt att välja förutom Romeo & Juliet ?! Nej, jag menar det! Kom hem halv två då jag la mig och lyssnade på min mysskiva. Somnade direkt!

     Så ni ser! Jag kan ta det lugnt!


vaken? sover?

Ni vet när man sover fast typ är vaken.. När det ringer och man tror att man har varit vaken hela tiden för man är jättepigg men när man tänker efter så sov man nog ändå. Det är iaf jätteirreterande när man ska försöka komma på det. Inte för det spelar någon roll men ändå :P Nu har jag iaf ätit upp alla mina center, jag skulle köpt fler igår och struntat i lakritsen för jag är verkligen inte sugen på det! Världens största          Ilands problem! Sen orkar jag inte gå och hämta mjölk heller, man borde skaffa en betjänt!
Och Emma har inte fått sin Def Leppard DVD!!!

" Would it bother you if we go to my room
There's a couple things that I gots to show you
Cuz I'm not tryna rush you but there's one thing wrong
Right now you got too many clothes on "


torsdag.

Idag var Mills på mattestöd, gick ganska bra faktiskt! Iaf när Jocke ändrade inställningarna på min miniräknare så den fungerar som den ska.. Innan hade vi teori på grafisk, segt! Jag höll på att somna som också Ulrika kommenterade.. Sen försökte vi sätta ord på kärlek, men det gick inte så bra. Ulrika var emot mig och Emma som blev galna och nästan skrek. Det är ju kul att vi har det kul i skolan iaf. Är typ trist att komma hem.. På bussen hem var det någon kille som hade ramlat och blödde en massa från huvet, stackars liten! Nu sitter jag och äter förmycket godis och ser på Beverly Hills. Dom lyssnar på "Time of your life" och åker skridskor, mys mys! Ikväll ska jag typ... se på tv eller läsa engelska, om jag orkar..

en vecka sen!

Vi dör och avlider och dör igen! Vad ska vi hitta på, allt är så trist utan lov! Idag är det exakt en vecka sen det var världens bästa onsdag, så vi sitter och tänker tillbaka. Jag och Emma satt i skolan och sa "Nu för en vecka sen väckte Veronica oss med en bllixt i ögonen" "Om en timme för en vecka sen ringde Johan och sa att vi skulle med och handla" "Om 8 timmar för en vecka sen låg jag i kojan" Kan ni fatta hur trist vi har det nu?! Jag och Tjonk kommer inte på något roligt att göra. Vi ska telefonterra Burk hela veckan så han tillslut ger upp och kommer med pizza till oss. Glöm inte bikinin, haha.  

onsdag.

Idag var vi fett duktiga i skolan! Jag, Melina och Jamie kom på format, teckensnitt, textstorlek plus att vi satte alla 75 sidor i rätt ordning! Och så kommer sameleverna och säger "Ni gör inget eller?" Bara för att dom inte fattar vad en designmall är! Sen efter lunchen stötte jag och Emma på Jalex, han jobbade tydligen bredvid vår skola. (Vi åt förresten på Torsbacke som jag sa igår!) Vi tycker att han borde  ta sig samman och skjutsa oss till skolan, vi börjar 08.30, så du vet. :P Sen slutar vi 15.30, så vi kan ju få skjuts hem också!   

psykologi.

lalalalalalalaaaaa jag är glaaaa!
Jag kom på mig imorrse att jag inte tänker "tänk om veronica skulle varit ledig" längre! Fattar ni hur skönt det är?! Äter en massa After Eight och dricker mjölk. Jag kanske undermedvetet firar eller något.. Det gick så lätt att ringa imorrs så det är nog ett tecken på att dom behövs snart. Haha, nu kommer Mills psykologisnack igen. Undra hur länge man kan leva på något. Undra hur lång tid det tar tills man kommer ner på jorden igen. Emma! Jag tror att min manodepression som du trodde jag hade är borta :D 

tisdag.

Snart börjar det! Om en timma tar jag bussen, sen tåget, sen tunnelbanan, sen går jag ett tag tills jag kommer fram till det stora huset där man shakar loss i 90 minuter! Kan inte förklara hur mycket jag längtar. Ni som börjar om 20 dagar förstår nog.. Nu 15 veckor framåt blir det glada tisdagar!

Idag var det segt i skolan! Vi ska sätta ihop alla sidor till kokboken i rätt ordning utan att veta hur långa alla reportage blir! En eftermiddag räckte bra, imorrn blir det hela dagen och till råga på allt får vi troligtvis lunch på Torsbacke. Och när ska jag hinna med den där dumma matten egentligen?  

bästa veckan!

Nu har jag gjort en ny mysskiva! Med alla mina gamla favorit myslåtar och självklart är "If you believe" med. Jag tröttnar aldrig på den låten, helt underbar! Gamla låtar till nya minnen. Finns inge bättre att höra en låt som man älskar så mycket vid ett sådant speciellt tillfälle, då kommer det alltid finnas kvar där! "Who I am" är också med, min och Veronicas ultimata efter party sova låt. "Hold on" gitarr, under trädet på bilflaket. Alla låtar har något!

Första veckan på år 2006 har varit den bästa på så länge, kan ju inte säga att den varit den bästa det här året.. Men kommer nog komma med på 10 top listan efter det här året! Allt har varit så mysigt med start på nyår med fortsatt party dagen efter! Sen har Veronica och Emma bott här hela veckan. Johan, Burk, Dennis och Mats har också varit här en hel del. Koja, K-27, filmkvällar, fest, sex, pizza, alkohol, bandcamp, tacos, "godmorgon" är väl sånt man alltid kommer att koppla till den här veckan. I måndags hade vi spelkväll och Burk bjöd mig och Annica på pizza. Tack så jättemycket ; ) Ni fuskade så egentligen vann vi tjejer! Sen tjatade dom ihjäl oss om lumpen, när det blev för mycket sjöng vi "Vem kommer inte in på systemet? Hunden, katten, glassen" haha. I tisdags byggde vi tjejer världens finaste koja i mitt vardagsrum, där vi såg på The ring 2 och sov. Kl 12 blev vi hungriga och tog bilen till Sibylla som var stängt precis som Donken i Väsby och i Stäket! Natten avslutades med hamburgare på Statoil! Sen bar det hem till kojan där Emma andades allderles för högt för att jag skulle kunna sova!
Dagen efter körde vi på plan Crister men vi struntade i det efter en halvtimma.
Plan Crister= Basta hela dagen, lyssna på musik och dricka öl..
Lampan i bastun var trasig så man höll nästan på att somna. Senare kom killarna och lagade mat åt oss, gott var det! Men Johans guacamole såg för läskig ut för att kunna ätas! Jag fick en massa rivenost i min rosa partydrink. En Veronica drink var det till och med, så två räckte allderles jättebra! Sen började partyt kanske allderles för tidigt för klockan 8 gav redan Emma och Annica lapdances... Kojan var en hit för många men den revs senare under kvällen av Veronica och Mats! Vi skulle ju sova där! "Han säger hej, kom ut till mig. Fast du e tjej så e du helt okej" Partyt höll trots allt igång till 4 där den avslutades med bandcamp. IGEN!! Sen såg dom andra på den igen på morgonen, fattar inte att ni orkade. Mills sov hon! På kvällen var det lugn filmkväll med The ring 2 igen och BANDCAMP! Ute i fredags och fest i lördags som slutade med en pinsam katastrof!


Ja, det var den ultimata veckan och nu är den slut! Känns jättetrist! Nu måste man bli seriös igen, gå upp tidigt för att gå till skolan. Tack för allt! PUsssPUsss


IG :'(

Säg aldrig mer emot mig när jag säger att jag inte kan! Om jag säger att jag inte kan så kan jag inte! Och jag är inget jävla mattesnille. Är man ett mattesnille får man inte IG. Jocke sa inget men om jag får gissa själv så måste mitt resultat vara det sämsta i hela klassen. Nu kommer man ju få ångest varje måndag när man ska upp två trappor sen åt höger för att komma till mattesalen med dom där hemska stolarna! Man skulle kunna säga att jag bröt ihop idag på lektionen när jag fick mitt prov. Visste innan att jag skulle få IG men när pappret låg där framför mig där det stod 8 på dog jag. Funderade på att hoppa av kursen men det är väl försent nu och ett G har jag nog möjlighet att få, måste bara ta igen det här provet. Spela roll att det gick bra på det förra, det var mest repetition.. Derivata är resten av hela kursen! Så det var mitt första IG i historien! Och i matte som har varit mitt bästa ämne sen jag började med det i ettan! Det känns ju jättebra, INTE! 

sooooopa

måndag

Nu har jag varit en dålig bloggare igen! Men har varit upptagen hela veckan med att planera nyår och i lördags och igår var det galet med röj! Hände lite konstiga saker men största delen av tiden var att helt perfekt! Ikälvv ska vi ta det lugnt ocg spela spel med Hj och lite folk.. Och sen måste jag väl be om ursäkt för oss igår om vi var jättejobbiga...Vi är kanske lite för pigga ibland..
 
puss hej