stenhårt pass med höjning!

Faan va jag är stolt över migsjälv! I vanliga fall när jag har mått som jag gjort idag (pga noll sömn) brukar jag åka hem, ta ett bad och mysa ner mig i soffan.

Idag slutade jag lite tidigare och åkte och körde ett stenhårt pass på gymmet. Började med crossen som jag inte stått på, på evigheter. Hör och häpna men jag föredrar löpbandet nu för tiden! Sen blev det mage, sida, ben, rumpa, rygg x 2, armar och axlar. Ökade vikten på allt utom biceps och triceps! Pepp, pepp, man blir inte bättre om man inte pushar och höjer! Börjar tycka väldigt mycket om mina axlar, och snyggare och mer markerade ska de bli ;)

Nytränad och äten :)

träningsdokumentation.

Herregud, jag känner mig fortfarande helt dåsig, trots att klockan är eftermiddag! Ska snart äta mellanmål, sluta lite tidigare och sen åka till gymmet så jag får lite energi i kroppen. Lagom till kvällen :P

Har satt upp en mållista med antal tränade timmar per kvartal då jag och Emma ska stämma av vår utmaning. Detta första kvartal får något färre timmar eftersom jag varit sjuk och genomförkyld 3 av 4 veckor.. Ligger lite efter om man säger så.. Räknade även bort tre veckor för semester, på semestern ska man inte ha några måsten som att träna. Känns generellt som att det är för få timmar, men jag börjar här så får vi se vart jag hamnar.

Något i den här stilen ser mitt träningsdokumentation ut.
Rött för styrka. Blått för kondition. Grönt för uppvärmning.


segstartad.

Snacka om att vara segstartad. Är fortfarande lika trött som när jag gick upp imorrse och kommer ingenstans i arbetet.. Det tog typ 15 minuter för mig att få i mig min macka! Det känns som att idag och imorgon mest är en lång väntan inför onsdagen som antagligen kommer att bli årets längsta dag. Jobb 8.30 - ca 24.00..

Jag hoppas verkligen att jag vaknar till liv snart, att dagen blir mer spännande än nu och att jag orkar ta mig till gymmet ikväll. Just nu känns det grått men med lite vilja kanske!

Det är en solig dag iaf :)

någons solsken.

- Du är mitt solsken!
- Fast jag är ett morgonmonster och klagar på det mesta?
- Du är ju bara lite morgontrött, även solen har sina fläckar.


nyheter från Nelly!

Nu kommer Nelly med vårnyheter!!

Tre av de klänningar som jag vill, vill, vill ha från Nelly. Jättebra pris på alla, den dyraste ligger nämligen på 249 kr!!! Det ska vara blommigt när våren och sommaren kommer :) Men jag kan inte köpa något förrns jag har löst mitt garderobsproblem. Min del i klädkammaren är nämnligen full och på garderoben i sovrummet går inte dörrarna igen. Den är väldigt opraktiskt byggd när det kommer till kläder som behöver hängas..

1. Få Johan att rensa sin del av klädkammaren så jag får sno lite plats ;) Han använder nämligen inte ens hälften av sakerna... 
2. Kolla om man kan ändra själva hänggrejen i garderoben så jag får mer plats..  


på sånt jäkla bra humör!

Underbara fredag!
Jag är på sånt jäkla bra humör (dock jobbstress, stress, stress!) och känner mig peppad till 1000 för denna helg! Bestämde för att ta ett senare tåg idag så jag hann ta det lugnt på morgonen och dricak lite te i soffan, blir en mycket bättre start på dagen då! Jag tänkte faktiskt jobba järnet hela dagen så jag kanske kan sluta lite tidigare. Då blir det ett gympass och sen ska jag hem till Lotta! Fast nu kom jag på att jag glömt säga att jag kommer :P

Igår hade vi en väldigt bra torsdagkväll! Vi åt middag på indiska och drack gooood öl. Kom hem vid halv 9 då vi drack lite mer öl och tittade på tv. Somnade på soffan och vaknade efter någon timme för att hopp ner i sängen. Precis som på helgen :) 

Framför allt så längtar jag till imorgon! Då blir det först en klippning, sen middag med Emma och Markus. Kvällens höjdpunkt är att vi ska gå och se på Leva Livet som jag fick av Emma i födelsedagspresent!! Utgång efter det, tjohoo!!!


Mums! Men Cobra är snäppet godare :)


halsband piggar upp!

Detta halsband har jag fått av min kära kollega Jeanette :) Är helt kär i det och det piggar verkligen upp när man bestämmer sig för att vara helt svartklädd en dag som denna! Accessoarer är alltid bäst :)


sludder sludder!

Dagen puttrar på och det är snart dags för veckans 5 och sista möte. 
Lovely :)

Just nu vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Kollar igenom tusentals papper men sen tar det stopp. Får nog skriva en att göra lista åt att göra listan. Det har nog inte ens jag gjort någongång.

Och nu ska jag skövla en hel regnskog verkar det som och skriva ut 180 st färgkopior. De senaste dagarna har jag faktiskt haft lite dåligt samvete för mängderna papper jag skriver ut och sen får kasta pga uppdateringar i dokumenten. 

Gud va sluddrig jag känner mig, undra hur det går ikväll när jag och Johan ska ut och dricak några öl :P   

musik-tidsmaskin!

Innan läggdags igår hade jag en timme nostalgi på spotify :)

Det började med Groove Coverage-Runaway
Åkte tillbaka till de bästa festerna ever hösten 2005! Det känns som att den hösten borde ha varit minst 2 år med tanke på hur mycker rackartyg vi hann med :D Det blev hopp, hopp i soffan med andra ord.

Sen mitt i allt ville jag lägga in lite Motown i en lista, efter att ha lyssnat på 2 skivor kom Marvin Gaye - Let's get it on. Och var kommer jag på...

... Gavin Degraw  
Då åkte jag tillbaka till SGF där Mills & Emloos myskvot aldrig kunde fyllas :) Då satt jag bara och ååååade mig i soffan..

..då kom Live upp i huvet.
Stannade kvar i SFG-tiden men med Overcome, Nobody Knows och olycklig kärlek.

Det var en minnerrik kväll igår ;)


På SFG tiden tyckte vi även om att dansa i datasalen :D


morgonmonster.

Gud vad jag sov bra inatt (förrutom att jag drömde att Johan dumpade mig i ett sms) ett tecken på det är att jag är trevlig mot Johan på morgonen :P Annars mumlar jag mest och klagar på att han måste sjunga så tidigt på morgonen. Igår när jag komenterade hans sjungande sa han "Men jag bli ju glad när jag vaknar bredvid dig! Men du verkar inte så himla glad.." Jag är ett MORGONMONSTER!!

Idag sitter jag mest och skjuter fram det som jag måste göra. Det är inte bra att göra så men ååå jag vill verkligen inte :( Jag gör lite småsaker istället och gör det viktiga när jag uppdaterat klart mina 1000 olika listor :P Ikväll blir det kvällsmöte igen, och sen blir det dessvärre tvättstugan.. Jag och Johan som hade tänkt gå ut och äta och ta några öl så här en onsdag, vi ska återigen införa "göra något kul, mitt i veckan aktivitet"!


Att fota mig nyvaken är som att skriva på sin dödsdom, jag lovar!
Fin morgonfrilla också :P


efter ett långt uppehåll...

Efter en lång ofrivillig paus från gymmet var jag tillbaka idag och körde allt vad jag hade. Satan va skönt det var!
Det här är kanske inte så himla intressant, det är mest så att jag ska ha koll på migsjälv..

15 minuters uppvärmning på löpbandet
Efter en lång paus är det konditionen som försvinner först, eller iaf för mig. Men den ska komma tillbaka snart!

Styrka i form av:
Nedre rygg & ländrygg
Övre rygg
Mage       Sida
Biceps     Triceps
Axlar

Rumpa & Lår

Får lägga till dips och chins nästa gång, jag måste hitta någon som visar hur man ställer in maskinen, var en evighet sen jag använde en sån..


uppdaterar inför sommarn!

Klick, klick, klick!

Ungefär så fort går det att köpa hem något från internet, livsfarligt! Sen kommer ett mail "25% på valfri vara" Jippie, jag sparar 50 kr, då måste jag ju köpa lite till.. Hopplöst! Blev iaf dessa marinblå byxor som jag redan köpt i puderrosa, jättesköna och snygga! Ett par ljusa jeansshorts och en enkel sommarklänning med marinblå ränder. Jag har blivit väldigt found of marinblått :)


i väntan på min date!

Strax lunch, ibland går det snabbt må jag säga!
Väntar på att Emma ska ringa och säga att hon är på väg hit, det blir en lååång lunch idag ;) Men det tycker jag minsann att jag förtjänar!

I eftermiddag ska jag sätta mig och försöka skriva ihop mitt målkontrakt för 2011. Har två mål klara men jag vill komma på ett till, ett litet åtminstone. Sen ska det installeras telefoner och kl 17 är det möte som förhoppningsvis är klart till 18.

Idag har jag nämligen med mig mina träningskläder och tänkte dra en runda på gymmet eftersom jag inte kommer hinna till zumban. Funderar på att lägga till lite chins och dips på mitt vanliga pass, grymt jobbigt men det tar ordentligt :) 

en mötesvecka..

En ny vecka med en hel del att göra. Sista veckan innan uppgraderingen så det blir massa fraser som ska talas in, planeringsmöten, lathundar ska göras mm mm.. Denna vecka känner jag mig även bättre än på väldigt länge så jag hoppas att jag ska hinna med lite träning, dessvärre så står en del kvällsmöten i vägen :( Skit också! Måste komma igång igen, efter en helg på landet går man typ upp 5 kilo!

Men trots att jag missar zumban imorrn har jag en lunchdate med Emma att se fram emot :) Vi ska planera lite inför lördagen då vi ska gå på Leva Livet med utgång!  

vinterhelg på laandet :)

Hade en jättebra helg på landet, som alltid! Åkte upp direkt efter jobbet i fredags och kom hem igår strax innan 6. Man skulle vilja vara där ytterligare en hel dag men denna tid räcker för att hinna varva ner. Som vanligt på landet blev det: bastu, fyrhjulingsåkande, massor med mat och gottis, korvgrillning, brasa både inne och ute och sällskapsspel. Och som på vintern: pulkaåkning och denna gång vinteboule :) Har man inga vinterspel få man ta sommarspelen och göra om lite :)

 


vit eller ej?

Underbara fredag!
Har precis tryckt i mig köttfärsbiffar som blev kvar från gårdagens middag. Gör man 18 styckna räcker det till ganska många luncher :P Nu räknas de sista timmarna på dagen ner tills vi ska åka till landet! Jag hoppas på en fin dag imorgon även om väderleken visade någonting annat.

Massa bastu ska det bli, mitt mål är att förkylningen ska försvinna helt! Funderar även på att skita i denna sista vita helg, tycker alltid att förkylningar blir bättre av lite alkohol ;) Och vad är en bastu utan lite öl eller mys framför brasan utan lite viiin.. Hmm, får se hur jag gör.


Tulpan posen :P


teknik & hjärngympa!!

SHIT POMMESFRITTES!!!

Nu är det seriöst arbete på gång! Vi bygger upp företagets framtida talsvar och det är nog det svåraste jag någonsin gjort i teknikväg.. Inte bara teknik utan hjärngympa till max, man måste tänka tre steg i ett, sen tillbaka och fram igen, för att sen komma till början och tre steg fram åt andra hållet.... Men kul som faan är det :D Och i början av nästa vecka ska vi börja tala in alla talsvar och det är nu bestämt att det är jag som ska göra det!

Det blir äntligen landet i helgen <3
Jag behöver det inför nästa vecka som kommer bli galen. Och om jag har tur tar bastun bort min förkylning helt, den brukar vara bra på det! Så ikväll blir det shoppa maat och packa!

vinter demostration!

Idag har jag en demostrera vinter dag!
Det betyder att jag har slängt på mig klackar (vägarna i stan är ju torra!), jeanskjol och en tunika som jag vanligtvis har på stranden :) Men som jag sa till Linn, man kan demostrera men man behöver ju inte vara dum, tjocka strumpbyxor på, mössa, vantar och päls såklart :)

Igår kväll åkte jag och Johan och bowla. Jag totaltorska men fick som bäst 133 p, det tycker jag är bra! Johan sa att det bara var VG- men jag hävdar ett ordentligt VG!

Idag slutar jag lite tidigare för att hinna iväg till StockholmsStylisterna, äntligen! Var bra länge sen jag var där nu.. Sen hade jag tänkt sola eftersom jag skippade det igår men jag tror inte man göra det direkt efter vaxning, tyvärr..

Happy torsdag! 

pälsväst på ingång!

Efter en massa velande och vägande så köpte jag västen nedan. Har velat haft en jättelänge, tycker den är skitsnygg! Men jag har ändå inte känt riktigt 100 för grejen med skinnjacka och pälsväst över.. Men nu när den var på rea hos Nelly för endast 129 kr så köpte jag den :) Fanns bara x-small så jag chansar på att den passar. Nu, 30 minuter senare finns den i small... Jag fortsätter att hoppas på att x-small passar, orkar inte krångla..


ljuset kommer!!

Vilken fantastisk morgon!
Sov grymt i natt också, gick upp en snabbis för att släppa ut kissekatten men det var allt. Jag blir alltid på bra humör när jag har sovit bra. Oavsett hur trött jag är när jag vaknar så är energin på dagen helt annan..

Men det som gjorde min morgon var ljuset! En helt klar morgon och när jag satt på tåget in mot stan kunde jag se en antydan om att solen redan höll på att gå upp. NU kommer ljuset tillbaka och jag får lite hopp om livet. Okej vintern kommer väl vara mågra månader till men jag ska försöka klara mig undan mer vinterdepression. Men bara tanken att gå i dessa vinterskor 2 månader till gör mig galen. I want klacks!!!

Blommig klänning mitt i vintern?

 


självtolkning nr1

Sitter på tåget hem efter en grym kurs på jobbet. Den skulle handla om klagomålshantering men jag tyckte mer att det var beteendevetenskap. Vilket absolut inte gör någonting eftersom jag älskar allt som har med beteenden och psykologi att göra. Måste nog ta fram min bok från gymnasiet. Det enda är att varje gång jag går på något sånt här så kommer jag underfund med hur knäpp jag är :P På riktigt.. Jag är röd-blå men jag beter mig noll rött, allt mitt röda sitter i mina åsikter om hur jag vill ha saker och ting men det är sällan jag visar det. Det är väl därför alla ifrågasätter när jag säger att jag är röd. Shit, jag är verkligen grym på att tolka migsjälv. Inte behöver jag gå till en psykolog när jag kan psyka migsjälv. Det ända problemet är väl att jag har problem att bättra mig och byta banor. Jag vet exakt vad jag gör fel men jag är för feg för att göra på något annat sätt. Sluttolkat för ikväll, snart hemma hos sängen!!

swicccch..

Precis som gårdagen har denna dag gått jättefort, me likey! Förutom då att jag ska vara kvar till 8 ikväll, kurs från kl 5.. Kan inte riktigt sätta fingret på vad jag pysslat med hela dagen men något vettigt måste det ju vara eftersom jag inte har haft tid att tänka blogga idag.. Fixa lite här och lite där, ändra lite där, laga lite där, möta lite här, det låter väl som en givande dag :)

Igår var jag och Sis och såg på del 1 av sista Harry Fjotter filmen. Riktigt bra och det är bäst att se dom med Sis eftersom hon kan förklara det jag inte fattar. Det är alltid någonting som jag glömmer bort och jag förstår inte riktigt hur barnen ska ha koll på allt..

Jag vill sluta snora och hosta så jag kan tränaaa!! Så länge får jag nöja mig med solning imorrn och vaxning på torsdag, inte så illa det inte :)


back at work!

Tillbaka på jobbet efter förra veckans sjukdom, grymt!
Tycker inte om att vara hemma, jag har inte koll på saker och ting då :P I högstadiet var jag ofta sjuk, jag ville vara sjuk för att slippa skolan.. Nu får jag panik om jag måste vara hemma och som i onsdags tvingade mig till jobbet med feber..

Men nu, finaly mår jag bra igen! Har dock lovat Johan att jag ska vänta lite med träningen den här gången så jag inte åker på något igen. Jag blir stressad och känner mig ful när jag inte tränar, typiskt mig :P

Ikväll ska jag och Ankan gå och se på Harry Fjotter :)


äntligen bättre!

Idag mår jag äntligen lite bättre, inte alls lika snorig och hostig. Sov ändå till halv 1 och har sen dess legat på soffan och sett på film och gjort nya Spotifylistor. Har också plockat ihop alla julsaker som ska ner i kartongerna imorgon. Imorgon hoppas jag att jag orkar åka iväg och göra något, vad som helst som inte innefattar att ligga på soffan. Känns som att jag kan det efter 3 dagar..

Skönt att vara piggare idag eftersom vi ska på middag hos Johans föräldrar ikväll och träffa en massa släkt. Känns inte som det roligaste att snora ner alla.. Och nu känner jag till och med att det skulle vara gott med ett glas vin, men nej, är bara på helg två i min vita månad!

Fräscha till sig lite för kvällen kanske?


resspaning!

I natt har jag hostat sönder min hals, Johan sa att jag gjorde alla möjliga konstiga ljud ifrån mig.. Får nog bli en natt på soffan för mig inatt så han kan sova lite. Nu ligger jag på soffan med morgonrock och filt och har druckit en kanna te. Te är myckete bättre än halstabletter enligt moi!

Det är bara skit på tv så jag kollar på resor och drömmer om sommaren!
Jag spanar en veckas sommarsemester till typ Malta/Kroatien/Malaga.. Och sen vintersemester till Thailand :) Sen ska jag, mamma och Ankan åka på en tjejweekend här i vår någongång. Målet är, mycket resor 2011!!

Koh Tao myyyyys!

soffliggandes.

"Dansa bort förkylningen" sa jag igår. Jo, tjena!
Efter dansen igår åkte jag hem, duschade, åt middag och sen var det ynk på HÖG nivå. Låg och hosta hela kvällen och natten, hemsk torrhosta så det känns ner i lungorna :(

Tvingade mig till jobbet idag eftersom jag var tvungen att få lite rapporter klara till på fredag. Proppade in mig alvedon och jobbade på till 13 då jag blev klar och åkte hem. Skulle behöva åka in imorgon men ska nog försöka hålla mig hemma och bli helt bra. Jag och syster som skulle gå på bio ikväll :(

Nu ska jag fortsätta att vila under min filt och hinka i mig te!

är tant på vintern..

Det är helt otroligt att man inte ska kunna gå till jobbet utan att hålla på att halka ihjäl sig. Jag spänner mig så mycket så jag får ont i både rygg och axlar, en tant har jag visst blivit.. Och så ska man vara rädd eftersom det faller istappar från taken. Hjälm? Det är hårt på vintern!

Imorrse gick Johan upp samtidigt som jag, 5 minuter tidigare tom, tänk så mycket lättare det blev då :) I vanliga fall går han upp strax innan jag är klar för att åka. Tycker nog att han borde fortsätta med att gå upp med moi, för min skull ;) 

Nu ska tant Mills jobba!

vårglass

Mina kläder från HM har kommit! Båda byxorna satt perfekt och klänningen, bikinin var en annan femma.. Överdelen var den skummaste någonsin, den måste typ vara gjord för att man ska flasha sig. Så den fick åka tillbaka så beställde jag den andra jag spanat på. Man måste ha en ny bikini varje år :) Mina 3 brasilienbikinis har jag dock kvar, jag kan bara inte kasta dom minimala sakerna, kärlek ;)

Kommer våren snart? När kan jag börja ha klackar igen, när får jag sätta på mig mina blommiga klänningar, när kan man gå ute utan jacka, när kommer första tusilagon, när, när, NÄÄÄÄÄÄR ???

Förra årets första vårglass, 12 april. Ska jag vänta så länge?


Jag har överlevt!

Nej, nej, nej! Min nästäppa (vilken hemskt, fult ord!) kommer tillbaka! Jag vill inte mera, jag har ju dans inbokat till imorrn! Och jag ska gå, man struntar inte i att skaka rumpa! Emma hur gör vi med utmaningen, ska man börja dokumentera de tränade timmarna än? :)

Jag är helt överlycklig, dock deckad, över att jag överlevt den här dagen. Jag sov en timme i natt, hade hysteriutbrott och ångestattack blandat med pms imorrse, utbildning av växeln hela förmiddagen och "lekt" med bråkiga telefoner under eftermiddagen. Om en timme åker jag hem, I´m in heaven! 

Med tanke på att jag såg på Titanic igår :) 


vit helg nr 1 :P

Okej, min första vita helg är över :) One down two to go, jag kör en månad minus 2 dagar eftersom jag och Emma ska på musikal den 29e!!

En liten samanfattning...

Onsdag: Spel&vinkväll hos Emma. Alltid bäst men skullke vara ännu bästare om jag fick vara med och dricka vin, inte van att vara den enda som dricker vatten :P Så... Fest utan vin = Minus

Torsdag: Hade en fantastisk trerättersmiddag här hemma och massa mys. Hade varit gott med ett glas vin till maten men inget som saknades speciellt mycket. Så.. Mysmiddag hemma = Plus

Fredag: We will rock you och middag med Sis. Alltid mysigt att spendera lite kvalitetstid med syster, men ett glas vin ute hade varit väldigt nice. Så.. Musikal&Middag = Lagom

Lördag: Snökojebygge med Joey och biljard på kvällen. Johan försökte tvinga i mig cider och SHIT va gott det skulle vart, men nej.. Så.. Utedag och biljard = Lagom

Att inte vara det minsta bakis PLUS PLUS PLUS :D

Snökojebygge?

Idag vill jag bygga en gigantisk snökoja, Emma gav mig inspirationen :) Och så vill jag dricka varmchoklad och basta efteråt. Jag köpte en jättesnygg skiddräkt på rean igår med byxor och jacka så jag måste ju inviga den. Skitsamma om det är i skidbacken, en snöhög funkar lika bra!

Igår var jag och Sis och såg på We will rock you. Superbra och rolig, grymma på att sjunga! Sen åt vi middag på WokHouse som efter 30 minuter blev världens förarställe för stans 18-19 åringar. Vad jag vet har det inte varit det förrut men nu var det fullt på 10 minuter. Men kostar ölen 29 kr så är det väl inte så konstigt.. Kom hem vid elva då jag och Johan åt efterrätten som blev kvar sen i torsdags och sen somnade på soffan för tredje kvällen i rad :)

Denna helg är lugn och avslappning till max :)


Snökojebygge förra året på landet :)

gym&snö / hem&bad ??

Det tog mig en timme extra att ta mig hem igår, pest och pina, dumma vinter! Därmed bestämde jag mig för att åka hem istället för till gymmet. Kändes inte som att jag ville göra ytterligare en promenad i snöstorm efter träning, det blev ju inte så bra sist..

Så jag åkte hem och när jag kommer in genom dörren ropar Johan "Ska jag tappa upp ett bad till dig?" JAAAAA, bästa frågan ever :D Sen stod jag och halvsov och var förbannad medans jag diskade och lagade mat, pms som spökar tro? Blev lite musikterapi och efter middagen när ja la mig på soffan var jag glad igen. 

Sista dagen på jobbet denna vecka TJOHO!!
  

efter 2,5 veckor!

Woho, dagens två problem lösta. Vad nöjd man känner sig efteråt och lättad. Då kan man kasta det bakom sig och börja på nya saker. Har inte hunnit göra något på min to do list idag pga massa inhopp av olika slag. Men morgondagen är ju också kvar så det hinns nog. 

Ikväll ska jag äntligen få träna igen. Efter 2,5 veckor är förkylningen borta och jag börjar med nya tag. Kanske inte ska börja fullt ut, 100% på en gång, men ändå. I love it. Nästa vecka börjar zumban igen, har redan bokat de två kommande veckorna :)

Efter träningen ska vi bygga ihop badrumsskåpen, hoppas det blir så fint som jag tror :)

visit IKEA :)

Vilken lovely vecka på jobbet! Vi är få här men tillräckligt för att jag ska kunna sitta på mitt rum och pyssla med en massa saker. Har en hel del to do and I like it :) Nu ska jag dessutom lyssna på Daniel Adams Ray eftersom min roomie är på semester. Det bästa med denna veckan (som visserligen både förra och förra veckan..) är att det idag både är andra dagen denna vecka och den näst sista! Sen 4 dagars ledigt! Då blir det date med tjejorna, 3-rätters med Joey, We will rock you med Sis och bowling. Bara skoj ska vi ha!

Igår kväll innehöll något så oväntat som ett besök till IKEA :D Finaly, som jag längtat! Allt blev dessvärre inte införskaffat så jag får ta en tripp till, själv, utan Johans stress... Vi kom iaf hem med de två nya badrumsskåpen jag spanat på. Hittade även ett jättesnyggt matchande underskåp till handfatet, men då måste vi kolla om rörmokar Stefan vill hjälpa till lite.. Och så köpte jag 12 st fula tallriksunderlägg. Dom rullar man lätt ihop, stoppar ner i stövelskaften, så håller dom sig fina längre :) Det jag har kvar är: Ramar, tvättkorg, spegel till hallen.

Work, work!

the nyårshelg!

Då var det en ny vecka efter 4 dagars ledighet. Fyra dagars ledighet som har innehållit massor av skoj och lite mindre skoj (bakishet är ALDRIG skoj) 

Torsdagen var stora fixa inför nyårsdagen. Vi slängde upp tonvis med serpentiner och ballonger hemma hos Carro, blev så fint så! 5 flaskor skumpa inhandlades, är man fördrinksansvarig så är man :) På kvällen förberedde jag och Johan oss med en mysig fonduemiddag.

NYÅRSAFTON!! Allt var helt enkelt fantastiskt! Alla de bästa var med, gamla som nya vänner, alla var skit snygga, alla var taggade till max, vi lekte lekar och alla ville ha mina partyhattar på sig. Ett litet tag iaf :D Vi åt en grym middag, drack massor med vin och skumpa vid 12slaget. Då var vi ute på bryggan i snöstormen, efter det kanske man inte var fullt så snygg längre :P Vad ute bra länge och jag och Johan tog en promenad och hälsade på syster och Jimmy och sen fortsatte the party hos Carro! FAB!!!

Lördagen var en bakisdag helt enkelt, kom inte iväg till Emma som planerat utan var kvar i Sjöstan. Åt sushi, moffade godis och hyrde Toy Story 3. Kl 7 kunde jag köra hem då vi köpte med indiskt på vägen, såg på mer film och somnade på soffan!

Igår var man äntligen sig själv igen :P Blev en snabb runda till och från Sjöstan, en liten shoppingrunda och storhandling, nu var vi mat så det räcker och blir över en bra tid framåt! Middag hos Johans päron och sen mer movietime.