:)


På G hem!

Sitter på tåget på väg hem. Det blir långa torsdagar med dans men som sagt, det är det värt! Från och med idag kör vi även splitt och spagatövningar varje gång. Det kan jag verkligen behöva, vig som ett jävla kylskåp är jag! Tänk om jag en vacker dag kommer ner helt, eller halvt också för den delen. Efter idag är det bara 3 gånger kvar, sen börjar fortsättningskursen :) Till en helt annan sak! Våra nya tavlor samt min päls finns just i detta nu på Format och väntar på mig. Det SUGER att jag inte är hemma för att hämta ut sakerna förns på söndag!

:D

SHAAAAAALALALALALAAAAAAAA :D

Ååå, vilket litet glädjerus jag är i nu! Har planerat STOORA hemligheter under eftermiddagen samt en liten födelsedagsmiddag för moi på fondueboden. Samt att jag längtar som tusan till fest på lördag. Har en helt ny super outfit dessutom!


En tjejs problem..

Imorrse stod jag säkert 10 minuter framför garderoben och i klädkammaren för att försöka hitta något att ha på mig. Efter en stund gick jag in till Johan i vardagsrummet och sa - Jag hittade ett par strumpor...
Lyckat, missade bussen och kom försent till joobbet.

Känns som att all min inspiration har försvunnit, jag vet inte vad jag ska ha på mig, vet inte vad jag ska laga för mat, igår ville jag inte ens gå på zumban. 

Och det är inte höstens fel, tycker det har varit väldigt fina höstdagar och igår tog vi en skön kvällspromenad. 

Längtar bara jättemycket till lördag. Då blir det en heldags kickoff med jobbet, middag och fest på kvällen :)
Jag och mina blonda pinglor! 


15% på Nelly :)

När jag fick ett sånt fantastiskt mail från Nelly att det var 15% på allt var jag bara tvungen att köpa denna jacka!

Har varit kär i den länge! Såg den i Salt butiken i Centrum och Johan hade tänkt smygköpa den till mig igår <3Eftersom jag måste kasta TRE väskor som efter tre omgångar i tvättmaskinen fortfarande stinker kattkiss! Men knasbollen kollade på fel prislapp och trodde att den kostade 1700 kr :P

Så efter allt prat om den igår kunde jag inte hålla mig, snart är den MIN!


The helg!

Denna helg har jag faktiskt kunnat njuta av lugnet och känner mig idag riktigt utvilad!

I fredags gjorde jag en varsin tapas tallrik till mig och Johan med kebabspett, kycklingspett, halloumi, scampi i chili&vitlök, skagentoast samt ett super Valpolicella vin till moi :) Fick idag reda på att det var smockat på Grönan i fredags och att insläppet stängt innan kl 19 så det känns som att jag gjorde ett bra val med hemmakväll!

I lördag var det upp tidigt för dop. Förlåt mig... Men dop är inte det roligaste och jag vägrar att knäppa händerna och läsa böner om att jag tror på gud. Ljuga i kyrkan, det är väl en synd.. Men så helt plötsligt, efter dopet, så visade det sig att de även skulle gifta sig. Var endast ett fåtal som visste om det så det var iaf roligt :)


Eftermiddagen spenderade vi i Sjöstan. Promenad i solen, Thaimat och en visit hos Sis! 

Igår började vi med lite shopping, eller jag :) Ett par skinnbyxor och en rosa skjorta, tyckte att det var en fin mix. Bästa sushin till lunch innan vi åkte ut mot Runsa. Hittade vårat gamla kantarellställe som även detta år var helt oplundrat! Tänk att jag och Johan som ingen av oss gillar svamp har ett eget svampställe, det är väl bra! På eftermiddagen åkte jag in till stan för att ta igen Poleklassen jag missade i torsdags. Var sådär larvigt roligt igen. Orkar lyfta upp mig så nu måste jag bara öva på den viga delen, har ju aldrig varit min grej riktigt...

  

Johan hittade ett äpple där kärnan sån ut som ett hjärta :)


Tant!

Jag blir så trött av att vara trött, BAAH!

Vill verkligen, verkligen gå på Veronica Maggio på Grönan ikväll. Tror det kommer bli grymt! Men förrutom att jag inte har någon att gå med :P så somnar min hjärna av tanken på att trängas med ett 10.000 tal andra. Det skulle vara så mysigt att sitta ute och ta någon öl i em solen! 

Men troligtvis blir det så att tanten åker hem, äter gått och ser på någon film.. 

Huvudsaken är att vi gör något imorgon så jag inte blir helt soffliggandes även denna helg. Hate it!   

TUG på G :)

Utan dåligt samvete (hör och häpna, detta är mitt nya sunda jag ;)) så struntar jag i Zumban ikväll. Kom hem och slängde fram damsugaren och ska snart ta en runda med skurmoppen. Kissen har urinvägsinfektion och har skvätt lite var stans, så nu blir det städa upp när hon fått medicin av farbror doktorn. Världens dyraste att gå till veterinären ju, satan!

Kände även för att vara hemma och ta det lugnt eftersom jag åker till Söderköping på konvent imorgon och kommer hem på tosdag. Ska blir jäkligt roligt. Föreläsningar på dagarna och middag, fest imorrn kväll. Var ett bra håll i gång förra året :)

Jag och Sus på förra Tuggen :)


Jongleringsproffs...

Jag ska bli jongleringsproffs, det ni!

Enligt en studie kan det tydligen hjälpa när man är som jag :P Dvs att inte kunna koppla av en sekund, inte sitta still och slappna av, alltid måste det ske saker för att jag ska må bra. Planerar till 1000 och blir stressad för att inget blir av osv osv. Det tar aldrig stopp.

Och tydligen ska jonglering få hjärnan att koppla bort allt annat och bara fokusera på det.
Det är väl värt att försöka :) 

:) :) :)

Freeeeeedag, finally :)

När klockan var 14 kändes det som att denna dag aldrig skulle ta slut, och så vips så är det bara 45 minuter kvar. Härligt! Det blir inge Ark på Grönan ikväll. Det blev det vuxna valet att lyssna på kroppen som skriker VILA! Så ikväll ska vi äta en mysig plockmiddag, ta ett glas vin och somna på soffan och självklart se True Blood reprisen från gårdagens avsnitt som vi missade.

Imorgon får vi se vad som händer. Det ända jag ve är att jag ska befinna mig i Märsta och se på semifinalen U19 mellan 17-20. Kommer ju bli svinkallt så det får bli tjocka tröjan och filt! På kvällen hoppas jag minsann att något skoj händer!

Dååååsig!

5 nätter med katastrofal sömn sätter sina spår! Det känns som att jag släpar mig fram och har sån konstant huvudvärk. Dessutom sitter jag i upplärning vilket betyder att jag egentligen bara sitter bredvid Nathalie och lyssnar när hon tar samtal. Blir lite dåsig i huvet av det.. 

Ikväll är det Pole, och jag undrar fan inte om jag kommer trilla av stången och svimma eller något :P Mills, den första som skadar sig under en polekurs, det skulle vara något..

Imorrn var det tänkt att gå på The Ark på Grönan. Jag vill, vill, vill men vet inte om jag pallar. Sängen känns väääldigt skönt just nu. Men imorgon är det fredag och humöret har ju en tendens att vända då.. 



Önskar att jag var på sånt här ölhumör! :)


Myskväll á la Mills!

Efter mitt höstdepp igår och en stressig dag på jobbet bestämde jag mig för att vända helt! Efter en pesto&lax pasta till middag hade jag en Mills mys kväll! Johan var på träning så det var ju perfekt! Först satte upp de nya höstgardinerna jag fick hem igår och bytte kuddfodral. Sen såg jag på Water for Elephants som jag hyrde, så jäkla bra! Till det blev det poppisar, te och en liten bit ost med kex och fikonmarmelad.

Det var verkligen det jag behövde!!


Höstångest nr 1

Imorrse hade jag en hemsk känsla, när jag klev upp var det för det första helt mörkt ute! Det kändes som att det var november då man bara räknar ner tills snön kommer. Fyy, vad hemskt det var. Ville inget annat än att sätta på mig mjukisarna och mysa ner mig i soffan med varmchoklad. Men nej, man ska minsan göra sig snygg och gå till jobbet. 

Och där kom min första höstångest!

Men nu är det full rulle på jobbet, fel, fel, fel, mycket att rätta till och ta reda på! Så höstångesten får hoppa åt sidan :P Ikväll ska Johan ha träning med U19 så jag funderar på att hyra en sån där mysig film som bara jag vill se!  

Mycket viktigt....!

Idag har jag pysslat med lite allt möjligt men kör framför allt upplärning för Nathalie!

Det är en fab tisdag för Mette fyller år och bjuder snart på hallon cheescake. MOFFA! Ska ju köra Zumba ikväll så då kan man väl få ta en liten bit för att fira!

Innan gymmet blir det en efterlängtad tur till Stockholms Stylisterna. Har däremot skett någon olycka vid Fridhemsplan så tunnelbanan är avstängd.. Det får bli en långpromenad dit i stormen.

Mycket viktig info. Anteckna gärna :P

Höst till mig och hemmet!

Nu börjar jag förbereda för hösten!

I lördags köpte jag två helt fantastiskt vackra par höstskor. DYYYRT, men fan dom kommer hålla en evighet och passar till både höst, vår och de svarta tom till sommaren? Hade de svarta idag och de är så sköna så hälften skulle varit nog!


Och nyss beställde jag hem höstgardiner till vardagsrummet. Känner inte för att sätta upp mina jättemörka ännu och sommarblommor känns lite förbi.. Men de mörka kuddfordalen kommer passa både till höst och vintergardinerna, sweet!


Hos Kaj!

Åt middag på världens mest fantastiska restaurang igår! Hos Kaj i Sjöstan. Otrolig inredning, blev kär i allt! Där ska vi hänga många kvällar i höst jag och Johan, när mamma och Sten är på landet så vi kan låna deras lägenhet såklart :)

Idag har jag haft utbildning med Nathalie som börjar i växeln, samma imorgon. Jag är trött i huvet så stackars henne, hon måste vara helt död! Men det är kul, och så får jag sitta i växeln med tjejerna :)

Om ett tag ska jag gå ner till PrisExtra och köpa middag. Sen blir det ett avsnitt av Robinsson på tv4 play innan jag tar mig iväg över bron till kvällens DANS. Hemma kl 21, lite beigt... 

Höstmys.

Tända ljus, mys&filmkvällar, det är väl ändå det som är bra med hösten!




Höstshopping..?

Hööööööst!

Det är säkert i och med denna övergång till ny årstid som jag vill shoppa upp allt som finns i ALLA butiker! Men det går inte :( Har hittat två par höstskor á 800 kr på Bianco, dock inte ett par stövlar som jag faktiskt behöver.. Ett par byxor på Nelly som är slut i min storlek, uppdaterar sidan säkert 10-15 gånger dagligen utifall dom skulle få in dessa i min size! Gick in på HM igår och klickade hem saker för 1000 kr. Handla nu, betala sen, FARLIGT! 

Men att knappa hem något på nätet hjälper inte, jag har ju liksom ingenting nu, i handen, som är nytt... 

Och hur faan ska jag få plats med allt?

Rensa bort sommaren så hösten får plats, javisst! Men vart ska sommaren få plats då?

Ny lägenhet med en fet walk in closet needed!

Michelle 1 år :)

Igår firade vi världens sötaste unge som fyllde 1 år!




Hösten är här!

Idag var första dagen jag vaknade och kände, NU är det höst. Det var ju för tusan både mörkt och regnigt när jag gick upp! Ville inget annat än att sätta på mig mina höststövlat och en mysig tröja men såg på vädret att det minsann skulle bli 17 grader och sol. Och det är precis vad det är just nu, stråålande sol :) Det är lite svårt med sensommar tycker jag, vad har man på sig?

Men på fredagens kräftis ska jag minsann köra på en sommarklänning! 

Ikväll vill jag köra ett långt, svettigt gympass! Dessvärre är det tvättstugan som gäller, har inte tvättat sen innnan semestern så vi har 4 fulla IKEA kassar att tvätta! Kanske hinner ner en snabbis mellan tvätt och torkning om jag har tur? 

Utekväll, mys och middag!

Helgen har trots allt varit vääldigt bra!

I fredags körde jag och Emma all in. Började på Snaps uteservering och fortsatte sedan på Ett Ställe. Lite lite folk men annars var det ett bra! Jag gick dock vilse när jag skulle hitta tillbaka till dansgolvet från toaletterna, inte visste jag att det fanns två st :P Tog även en liten drutt på dansgolvet som resulterade i ett stort blåmärke på höften, tjusigt värre.. Men såååå kul, minns inte senast vi var ute bara jag och Emma!  

På lördagsmorgonen var jag hemma med Sis innan jag mötte upp Johan, Christer och Alexandra inne i stan och gick på afternoon tea. Väldigt mysigt var det! Fanns inte så mycket att välja på men det var gott och vi köpte med supertet vi drack hem samt lemon curd :) På kvällen blev det sushi&thai, soffmys och film.

Igår tog vi en liten runda på outlet Barkarby, hittade dock ingenting.. Men det kanske var bra det, har inte råd med någon shopping denna månad! Och efter ett långt löfte bjöd vi tillslut Emma och Markus på Sjömansbiff till middag. Blev helt okej men det var något jag saknade. Ska komma på vad till nästa gång!

pms-kärring!

My gaad vilken natt och morgon! PMSen flödar, snoret flödar... Jag är alltså inte direkt på topphumör idag. Men det är som tur var mycket bättre än imorrse då jag, när jag skulle gå utanför dörren bröt ihop i en gråtattack. Johan fattade ingenting och skjutsade mig iaf till tåget. Snäll <3 På tåget lyssnade jag på min bästa musik och försökte koppla bort tankar på att jag var ful, äcklig och tjock. You know the feeling..... 

Sysselsatte mig direkt när jag kom till jobbet och har kört järnet med statistikräkning sen dess!

Och vet ni hur jobbigt det är att jobba när man är så här snorig. Så fort jag tittar ner på tangentbordet eller i papprena börjar näsan rinna!

Friday!

Va hemskt.. Den natt jag sovit bäst på hela veckan är denna då jag sov på soffan. Jag orkade inte med Johans snarkande så jag gick ut och la mig strax innan 12 och sen sov jag hela natten och vaknade bara EN gång när Dori kom och mös med mig. 

Så jag är väl någorlunda pigg iaf måste tagga till med lite fredagspepp bara.. Efter jobbet åker jag hem för middag med love och sen åker jag in till stan och möter upp Emma för några drinkar. Nice ska det bli! Kvalitetstjejtid med drinkar :)  

Poledance!

Jag är härmed officiellt hoocked!! Pole är bäst och jag lika så! Haha, okej kanske inte riktigt men det går riktigt fort att lära sig. Idag löft jag upp hela mig i luften med båda benen högt upp i luften :) Lite kompliterande gym och detta kommer bli grymt! Wiiie! Fick rumpkomplimanger på väg hem också, fabulöst, haha! Nu ska jag hem, dricka te, ta en kvällsmacka och sen hoppa i säng!

dagarna är dagarna :)

Igår natt trodde jag aldrig att jag skulle överleva denna dag. Men VIPS så är klockan redan 11! Dagarna är dagarna på dagarna när man räknar timmar efter timmar som blir dagarna är dagarna på dagarna ;)

Ja, jag tyckte det var roligt iaf :D

Efter gårdagens middag har vi lärt oss att man inte ska göra stek på en onsdag, det blir en väldigt sen middag då.. Men det var supergott och vi hade en väldigt nice kväll! Jag och Johan ska ta upp vår gamla tradition att alltid göra något roligt på onsdagar så veckorna blir lite roligare!

Ikväll är det pole igen! Har ont sen i tisdags men är inte alls så stel som jag hade trott så nu ska det snurras! Lite beigt att äta middag på jobbet dock..



Yatzyfreak i Grekland, saknar!!!