weekend?

Igår ringde mamma och sa
"Vill du följa med på weekend fredag-måndag till Istanbul" Eller inte exakt så men för att förkorta det sa hon så :)
Tänk vad underbart det skulle vara, 4 dagar med lite värme och shopping! Hoppas hon får ledigt bara, för det tror jag nog att jag får från Görvälns!

fredag!

Igår när jag la mig i sängen för att se på film orkade jag hålla mig vaken i 15 minuter. Skönt att somna så fort för en gångs skull! Trots det var jag dödstrött imorrse, Midori röjde inatt och väckte mig tidigt :( Vet ni vad jag fick göra idag på jobbet? KONTERA, Verania visste att vi haft det på tentan så hon tyckte att jag skulle färska upp minnet. Var enkelt eftersom det bara var att skriva upp kontot och summan på debet sidan. Tog emot min första bokning idag då jag gjorde allt själv! Tog emot den via telefon, kollade om det fanns ledigt, skrev en bekräftelse och skickafe iväg den. Wiie!

Nu tittar jag på Våra bästa år (första gången på över en vecka) och äter lite slapplunch. Sen ska jag skruva ihop nattduksborden innan jag ska ta mig till Hammarby Sjöstad.

Jag måste ta bilen imorrn till Strängnäs iaf eftersom det blev massa strul så jag kunde inte sova hos Jenny :( Då blir det tyvärr inge spara 300 kr i bensin.. 


Nu ska jag ladda ner massa ny music :)


chickflick :)

Nu har jag sett på mega chickflick :) Down to you, en mysig och romantisk film. Sist jag såg den vet jag att jag grät mängder i slutet men inte en enda skvätt kom nu. Nu ska jag hoppa in i duschen för att slippa gå upp allt för tidigt imorgon då jag börjar redan kl 8. Lite segt faktiskt men jag slutar ju 12 så jag överlever nog!

Om det snöar inatt som folk påstår kommer jag vakna, börja gråta och vara svinförbannad hela dagen! Det är för tidigt, det är även för tidigt att köpa julpynt! Jag älskat jul men i mitten av oktober..! Det värsta är att nu när jag ibland får såna där "vill ha mjukisar hela dagen" dagar kan jag inte ha det. Skjorta och pumps blir det istället.. Typiskt men fint!

Ska titta på en till smörfilm i sängen tills jag somnar.

in i minste detalj!

Då har jag fått ihop hela helgen!
Imorrn ska jag till Mutti & Stone på middag. Syster är ledig så jag får äran att träffa henne också! Ska bli kul. Sen sover jag där på världens skönaste madrass för att sedan på lördag åka till Västerås tillsammans med M&S. Dom ska upp till landet så dom drappar av mig där så ska jag leka lite med Camilla på dagen. Tre timmar hinner vi leka innan jag sedan ska vidare till Strängnäs med Lee Lee för att jobba. Jobba, jobba, jobba till tre på natten och sen åker jag tillbaka till Västerås för att sova hos Lee. Sedan på söndag så ska vi leka tills mamma och Sten ska hem från landet då dom hämtar upp mig.

Det är planering in i minsta detalj det!

så blir det.

Nej, vet ni vad. Ikväll ska jag ladda upp massa bilder på bilddagboken.
Ska städa klart imorrn ist.
 
Ingen film ikväll, ska kolla i filmsamlingen om något låter skoj. 

torsdag.

Det är jobbigt att bara kunna blogga en gång om dagen, vet ni det? Idag fanns det massa saker att syssla med, tog emot min första bokning idag :) Jag kunde dock inte göra klart den när han frågade "Vad kostar det?" Jag kan inga pris på någonting så jag får ta och lära mig dom. Sen när jag skulle gå hem fick jag massa beröm av Susan och jag ä en sån som tycker om beröm mycket väl så jag blev happy!!

I Kista fixade jag Johans present. Ska hämta den nästa torsdag. Tror inte att den blir lika bra som jag hoppats på men det blir nog lite bra iaf. Det är väl tanken som räknas. Köpte även en isskrapa till min skrutti bangbang (dvs, min bil) och skoputs till stövlarna.   

När jag kom hem var det mer jobb som gällde. Flyttade ut ALLT till förrådet och lägenheten har aldrig känts så stor förrut. Efter middagen ska jag montera våra nattduksbord och damsuga, eller om jag gör det imorgon eftersom jag slutar kl 12! Johan åkte till Finland kl 5 imorrse så jag ska unna mig lite gottis ikväll, hoppas det går någon trevlig film ikväll.


onsdag.

Idag fanns det inte så jättemycket att göra på "jobbet" Inga gäster på plats.. Så jag och Verania förberede massa inför söndagens inflytt i södra flygeln. Alla ska jobba hela helgen för att hinna klart till måndag då folk ska övernatta, huset ser fortfarande ut som en byggplats! Hoppas de hinner bli klara!! 

När jag slutade åkte jag hem för att hämta Johan sen åkte vi tillbaka till Jakobsberg och IKEA!! Vi storhandlade massa fina saker! Barbord, kökslampa, nattduksbord, badrumshylla, duschstång, vinglas, en väsklåda till mig och en korg till Midori :) Vi provade även ut en ny soffa vi vill ha men fy så dyr den var. En ny soffa får tyvärr vänta några år! 

Imorrn kl 5 på morgonen åker Johan till Finland. Så på eftermiddagen ska jag till Kista och köpa födelsedagspresent till honom. Ska även städa här hemma, få bort alla kartonger, kasta allt skräp, det som inte får plats någonstans ska undertiden bo i uteförrådet. I smyg ska jag även byta till mitt täcke och se om Johan märker något när han kommer hem. Hoppas inte!! 

det var det värt!

Till middag blev det Stinas kyckling och ris! Alltid en favve.
Kycklingen blev bränd men det var det värt ;)
100 kronor är det också värt, haha!

tisdag.

Jag lever gott folk! :)

Idag var det andra dagen på praktiken och jag trivs redan hur bra som helst. Alla är snälla och trevliga och ger mig massa ansvar som jag saknade på min förra LIA-plats. Idag satt alla i möte i en timme så jag ståd själv i repan och tog emot alla samtal, wii vad duktig jag kände mig! 

Lite kort om helgen bara eftersom jag inte har leka på datorn sen i lördags. Då jobbade jag som vanligt på dansbandskampen och tjo vilket tempo det var, hela tiden! Tessan, Mickan och jag stod i Foajebaren, mycket trevliga men jag saknade att jobba med lilla Jenny :( Klockan 3 slutade jag efter en timmes städning i baren, halv 5 var jag hemma i Väsby.

I söndags var det den stora flyttar dagen! Så det är fortfarande kaos i hela lägenheten. Tomma kartonger överallt och halvtomma med saker som inte får plats. Men efter min tv-möbel kommer ska allt upp!

Nu ska jag kolla på Desperate :)  


lördag.

Jag har huvudvärk, men det var det värt. Hade så grymt kul igår på BMB med min Lee Lee igår kväll. Farbror Fläsk spelade allt från Carola till Bob Marley till Iron Maden. Det var en tant som var helt crazy, vi antod att det var för att hon inte fått något på länge. Så fort sångaren gick fram till scenkanten tallade hon på hans lår. Och en gång när han böjde sig fram tog hon tag och pussade honom rätt på mun. Vi drack inte alls så mycket, typ 5 öl var men dimman blev ganska, väldigt tjock ändå. Jag har kommit fram till att jag är mer lättpåverkad när jag festar med Jenny, ekonomiskt! Jag tror att vi dansade lite också, men det är lite suddigt :) Shots blev vi också bjudna på, samboca!! Dessvärre tappade vi bort varandra och jag sprang och letade efter henne i 40 minuter. Sen gav jag upp och tog bussen hem. Redan kl 12 var jag hemma vilket kändes bra eftersom vi varit på BMB från kl 5 och jag ska jobba ikväll och inatt.
 
Pratade med Johan inatt och var lite svartis på en grej men han tyckte det var okej. Men när jag frågade om han tyckte jag var dryg ville han inte svara, haha. Inatt efter jobbet åker jag hem till Väsby ist fär hit. Räknade ut att jag tjänar 6 mil på det istället för att köra till Västerås inatt och sedan till Väsby imorgon. Nattmys :)

fredagsfräsch!

Nu är jag super fredagsfräsch! Till och med redan redo för kvällen! Det ända som var lite jobbigt med en oplanerad utgång var det faktumet att allt jag äger är nerpackat. Smycken, kläder, skor, väskor allt! Men jag fick rota fram lite försiktigt och det landade på ett linne jag köpte när jag och Decc var i England på språkresa. Det betyder att linnet är 5 år gammalt!!! Är det ända klädesplagget jag har som är så gammalt, men jag har knappt använt det och det är fortfarande väldigt snyggt så varför inte. Passar även bättre nu än då!
 
Diskningen har jag också hunnit med så jag slipper stressa med den imorgon. Om ett tag kommer Jenny och hämtar upp mig :) Jag har en Razz flaska med en liten skvätt i som jag tror räcker till 2 drinkar exakt så jag tänkte ta med den. Känns onödigt att släpa hem den på fredag för den lilla skvätten, plus att baren hemma är överfull. 

Happy fredag på er!  

fredag!

Idag är det fredag, tentan är uppskjuten så jag  tog en lång sovmorgon. Kl 10 ringde Johan och väckte mig, när vi la på 10 minuter senare vände jag mig om och föll in i underbara drömmar! Tog mig upp för 30 minuter sen, så jag har nu sammanställt mina och Lenas synpunkter på Hot Calc och skickat in dom.

Nu ska jag fixa mig själv och lite här hemma till drygt 2, halv 3. Då ska jag ta mig till Lee Lee och spana på hennes nya lägenhet, spännande! Sen ska vi till BMB och äta gratis tacobufe. Jag är fortfarande helt fachinerad att dom har gratis mat, tänk om dom skulle ha det hemma :)

Har fått in studiebidraget idag! Efter betalda räkningar finns det dock inte mycket pengar kvar, men idag ska jag iaf unna mig några billiga after work öl för det har jag inte haft råd med på evigheter. Öl är alltid mycket godare ute!

Rockdag med Thin Lizzy och Whitesnake!


"only one woman"

Nyss hoppade den här underbara låten in i huvet på mig. Vet inte vart den kom ifrån men det var som en uppenbarelse, den är grym! Ska kolla om deras andra låtar är lika bra.

Rockbalader är nog det bästa och mysigaste i världen!

Alien - Only one woman

bissy people!

Efter att blivit dissad av både Emma och Johan försökte jag med min syster när jag fick reda på att hon ska vara ledig imorrn. Hon dissade mig också! Emma mutade jag med en torsdags fest, Annica med afterwork imorrn och Johan med ... Ingenting funkade, alla är helt enkelt bissy :(

Jag är nervös inför måndag, blir alltid det när jag ska lära känna massa nya människor. Speciellt när man "måste" klicka med dom eftersom man ska jobba med dom. Men alla jag träffade i mådags verkade jättetrevliga. Stötte även på Vdn som heter Johan. Jag tror att det är ett tecken! (Var förresten länge sen jag fick ett tecken..) Gud gav mig en Johan för att mitt privatliv skulle bli perfekt. Nu ger han mig en Johan så mitt arbetsliv ska bli perfekt. Låter det logiskt? Det tycker jag!

Vill inte ha carbonara idag! Jag vill ha kyckling eller revbensspjäll :)
- Brieost
- Olw stjärnor
- Smirnoff Ice
- S-märken
- Choklad
- Emmas bullar
Och så skulle en Thailandsresa sitta på sin plats!

where´s the kitchen?

Nu är hela köket nerpackat, eller nästan. 2 tallrikar, 2 glas, bestik, kastrull och stekpanna har jag kvar som ska användas, diskas och packas ner på söndag. Nu tittar jag på ett "never seen footage" pragram från The Hills som jag av någon anledning har fastnat för de två senaste veckorna. Det är väl trots allt lite kul med intriger.
 
Om 35 minuter är tvätten klar. Chansar på att kasta in jeansen i torktumlarn. 

tvättdags..

Just det, ska tvätta om en timme.. Jag hatar att tvätta här, maskinerna tar 1 timme och 50 minuter!! Det är inte normalt! Ska tvätta alla mina jeans så dom blir lite tightare i låren, undra om man vågar kasta in dom i torktumlaren? Jag måste rota fram lite kläder ur resväskorna inför imorrn. Har nog något dugligt linne högt upp..

torsdag.

Idag var sista lektionen på ekonomin. Gick igenom allas företag för att se hur det gått. Vi hade gått plus men kom dessvärre typ 7 av 11, men men vi lyckades komma över till plus sidan efter vårat ras iaf. Imorgon skulle vi haft tenta men den sköts upp, skönt! Vi får den, den 7 och har sedan helgen på oss. Så nu har jag helg!

Imorgon ska jag med Jenny på den omtalade after work, GRATIS, tacobufen på BMB! Ska bli superskoj, öldrickandes ska det också bli! Senast kl 12 måste jag dessvärre hem men vi är ju där från fyra så vi hinner leka länge ändå.
På lördag blir det till att jobba hela dagen, utan Jenny :( Hoppas David (hette han så?) jobbar i baren med mig så jag har någon att babbla lite med och äta godis med, haha.  

Nu ska jag försöka få Emma att åka hit och leka med mig :)
Antagligen dömt att misslyckas men jag kan ju försöka..

"vem har tiden?"

Nu önskar jag att det skulle vara den 20 december. För efter det har jag inget planerat, dvs förrutom julafton och nyår :) Just nu känns det som att jag stressar ihjäl mig och jag hittar ingen tid till allt jag skulle behöva göra. Jobbar ju som sagt 6 lördagar så där försvinner massa tid. Jag ska flytta, fixa iordning hemma, åka till Ikea, LIAn börjar på måndag, jag måste börja fixa inför Johans present, släktträff och fest ska planeras och hållas, säljlednings uppgiften ska göras, måste komma på något till examensarbetet, jobb, jobb, jobb. Pengabrist gör en ju inte heller mindre stressad.. Jag hittar inte ens tid för vaxning, första månaden på ett och ett halvt år som jag inte gör det. Panik, vad ska jag ta mig till efter skräckhistorierna Emma fått från Chris på Brazilian Beauty?

Efter denna helg och när vi fått ordning hemma tror jag nog att mina nerver lugnar sig!

förberedelser.

Mailade Susan på Görvälns Slott, min LIA :) , ang kläder och lunch. "Kontorsaktiga" kläder ska jag ha. Det passar eftersom jag älskar att ha det, schnyggt är det! Dessvärre har jag bara ett par kontorsbyxor och två kavajer, blir ju lite trist att ha det varje dag i 6 veckor tycker jag. Men jag har ju en del skjortor jag kan variera mellan. Men när jag var där i måndags hade hon i repan mörka jeans och en svart polotröja..? Får se hur det blir. När ska jag få ha alla mina underbara stickade hösttröjor med megakragar, har ju saknat dom! Personallunch får man där men det kostar 50 kr per dag, annars kan man ju ta med matlåda. Någon dag i veckan kanske man kan unna sig lite restauranglunch iaf. Eller?

Nu börjar jag bli lite nervig i kroppen :)

lyxdricka :)

Jag är sugen på lyxdricka! Dvs, Smirnoff Ice, Breezers och Wine Coolers. Dessvärre är det inte ofta man har råd att köpa detta inför fest, det blir för dyrt! Jag sa till Johan att jag tänkte lyxa med detta till vår födelsedagsfest den 15e men att jag mer var sugen på mys och dricka dom. Då kom han med den fantastiska iden! Den 15 innan festen ska vi mysa, bada bubbelbad, äta gott och dricka lyxdricka! Jag längtar! Tänkte först genomföra planen det 8e innan släkten kommer för att fira men det kändes inte lika roligt eftersom, jag vet inte..

Wiiiie, det är fortfarande lite roligt att fylla år :)

onsdag.

Imorrse kunde jag bara inte vakna, det snurrade i huvet och det kändes som jag låg i vinterdvala! Men ibland måste man helt enkelt. Idag gav inte skolan och skolarbetet något positivt åt oss. Har gått ännu sämre och nu ligger vi på -31000 kr! Hur kunde detta hända. Nu orkar vi dock inte bry oss längre, det får gå som det går och jag säger detsamma om tentan på fredag. Som Bettan sa "Vi har inte gjort något annat än att gissa i två veckor" Och det är mycket sant då vi inte har fått någon respons på arbetet, inte ens genomgångar för hur man ska tänka. Jaja, så är det. 

Idag finns det inget för mig att packa.. Lite trist, för jag blir alltid på så glatt humör när jag packar inför hemflytten!

Och det känns förresten som torsdag!

skit spel!

Nu dissar jag dagens favorit spel. Jag klarade 23.4 sekunder och var huuur stolt som helst. Jag skickade länken till Johan som efter några minuter klarade 29 sekunder! Så nu kan jag inte vara stolt längre :( Jag är ju kass! Nu klarade han 31. När ska jag få vara bäst på något då?

Haha, nu är det bästa scenen någonsin i Scrubs! När dom sjunger Gay Love : )

ignorerad :(

Min fästman ignorerar mig!
Han svarar inte på mina sms och han svarar inte när jag ringer!
Dumma!!

:(

hooked!

Jag är hooked!! Minst sagt!
I nörd spelet som Jenny skickade till mig. Jag kan inte sluta och jag har nu klarat 21,7 sekunder men det duger inte jag måste komma längre! Jag åker alltid dit då kvadraterna är på ett speciellt ställe men jag kopplar aldrig när jag väl är där och fortsätter dra musen till höger istället för till vänster. Fan Mills, kom igen nu!

För er som missade länken sist. Gå in
HÄR!!!

mitt liv i 8 kartonger

Då var ytterligare två kartonger packade, två resväskor med kläder samt en stor väska med enbart skor. Byrån får flyttas med kläderna i för jag har ingenstans att packa ner de kläderna. Tänk att jag i denna lilla lägenhet på 32 kvm har saker som går ner i 8 flyttkartonger, två resväskor, en svart sopsäck samt möbler. Jag tycker att det låter mycket för bara en person. Skönt att jag redan flyttat lite saker till Väsby titt som tätt, annars hade det blivit ytterligare en resväska med kläder! Och ändå känns det som man inte har några kläder, skumt det där! Hösten har i stort sett fungerat så här: Jag packar en väska och åker till Väsby på fredagarna. Sedan när jag åker hem på måndagarna är väskan nästan tom.. Mycket smidigt! Sedan har jag lite saker hos pappa som ska med också. Det jag vet nu är: fotoalbum samt finporslin från farmor. Vet att jag har tre kartonger med saker hos pappa i förrådet men jag har ju inte saknat dessa saker det senaste året så de få nog ligga kvar där. Det är ändå saker som jag inte vill kasta..

Om jag säger så här, jag är glad att jag var i Thailand när mamma, Sten och Ankan flyttade in till stan från huset på tre våningar!

 

52 weeks...

På söndag ska jag försöka hinna genomföra mitt kort från "52 weeks of naughty nights" Har haft det liggandes länge nu och jag vill ta ett nytt kort. Det kort jag har nu är inte så jätteroligt så jag ska försöka hitta på något för att göra det lite roligt ; )

Ska man försöka plugga lite säljledning kanske? Svår uppgift och jag vill verkligen att den ska bli bra!

tisdag

Idag är ingen rolig dag :( Vi kom till skolan och det visade sig att det helt plötsligt går skitdåligt får vår restaurang! Vi låg tvåa förrut och nu ligger vi sist, hur kunde detta ske?! Vi gjorde lite drastiska förändringar så vi får väl se hur det blir till imorrn. Då är det även sommar i spelet och går troligtvis därför fortsatt dåligt.

Sedan visade det sig att Wickis inte skickat mina omdömen eller betyg för sista LIA perioden till Karin. Det var över 4 månader sen och dom har inte skickat dom. Irriterande! 

Gick till Ica som köpte mig som jag planerat igår en STOR chokladkaka samt en bit fetaost. Den ska visserligen vara till min smaskiga carbonara men lite blir nog över : ) 

Fick denna roliga
länk av min Lee Lee : )
Så nu kommer jag nog spendera degen med den! 

 

abstinens!

Morr! Nu sitter jag här i soffan och håller på att dö av sötsuget. Jag behöver choklad! Trots mitt nya liv då jag är nyttig i veckorna säger livets regler att man som tjej en vecka i månaden får äta PRECIS vad som helst. Nu är det min tur, men klockan är snart 10 och cykla till Hemköp och köpa choklad när jag snart ska sova känns onödigt. Och nu när jag sitter här i min abstinens visar dom reklam för Marabou Amigo på tv. Panik!

Imorrn efter skolan ska jag köpa choklad och mjölk! 

20/10-06

Idag för två är sen jobbade jag på mammas jobb och det var fredag! Idag är det måndag, typiskt. Varje fredag kom blombilen till mammas jobb och den 20 oktober 2006 beskrev jag det som följer. Ett litet kul minne bara (för mig iaf) 

" Så här går det till när blombilen kommer: Någon ser bilen genom fönstret och skriker lika förvånat varje fredag "Blombilen är här!" Alla på kontoret upprepar "Är blombilen här?!" Nej, det är ju därför hon skriker ut det över hela kontoret.. På en halv minut har hälflen av alla försvunnit ut genom dörren för att hinna få de finaste blommorna.. Sen kommer alla tillbaka med en massa blommor och kontoret ser nu officiellt ut som en djungel och vi är aporna i den.."  

Undra om det händer någe kul på "Färjan" ikväll..

packa packa packa :)

Nu är ytterligare två flyttkartonger packade. Billy hyllan är helt tom samt alla fönsterbrädor. Har även gjort mitt bästa för att packa ner all finporslin mjukt så inget ska gå sönder. Kom på att jag för några månader sen drömde att jag flyttade hem, öppnade kartongerna och hälften av alla mina fina saker var trasiga :( Hoppas att det går bättre än så! Kläderna och köket får vänta några dagar med att bli nerpackat.

Snart ska jag ringa på ett barbord jag hittat på blocket. Kom på att när jag säljer sängen får jag 1000 kr och Tobbe vill troligtvis köpa min nya telefon för 1200 kr. Så då kan jag ju köpa ett barbord för 500 kr! 

hallen är klar!

Hallen är klar! Målade sista omgången igår. Finslipade på kanterna och nej det blev inte speciellt jättefint :( Men vem går och tittar upp i taket egentligen, man tänker nog inte på det lika mycket när tavlor, byråer, ljusstakar och allt är på plats sen. Mätte även ut hur stora hyllplanen till klädkammaren ska vara, Johan ska kolla om hans far vill hjälpa oss med dom. Hämtade också en resväska och flyttkartonger hos pappa som planerat. På kvällen fick jag en 30 minuters massage av Johan. Det behövdes efter lördagens jobb sen åt vi ost och mös tills det var godnatt dags. Blev en kort men kalasbra söndag!

Jag har gjort en lista till Johan på saker som jag vill att han ska fixa i veckan inför min hemflytt som jag inte hann igår :) Misstänker att han tycker att jag är lite jobbig när jag stressar runt och river runt saker så jag frågade om han fortfarande vill bo med mig och det ville han.

Me so happy!!!


Dansbandskampen.

Dansbandskampen var jätterolig att jobba på! Jag och Jenny jobbade som planerat ute i foaje baren. I början var det lite stressigt då vi inte hade någon koll på någonting och hälften av sakerna i baren saknades men så fort allt kom på plats gick det strålande fast vi klantade oss lite med kortbetalningen.. Under själv tv-sändningen var det lugnt men jag, Jenny och David lyckades roa oss bra ändå. Man skulle kunna säga att det var lugnet före stormen för när sändningen var slut ville alla ha kaffe, korv, mer öl mm mm. Sen jobbade vi på till kl 2 och jag tog lilla Forden hem 2.30. Lång dag, kv'll och natt men grymt kul!

Vi ska kolla om vi får jobba inne i hallen när Arvingarna och hihglight spelar, vi vill se och höra våra idoler :)

Ser mycket fram emot flera kvällar i baren, hade glömt hur kul det är att stå där!

UNDERBAR måndag!

Idag fick jag en skön sovmorgon! Var visserligen vaken och ganska "pigg" när Johan skulle gå upp men jag hade så fruktansvärt ont i magen så jag tog två Ipren och somnade om. Första gången på säkert två år som Ipren hjälper mot min mensvärk, hoppas att det fortsätter hjälpa annars ska jag kräva starka piller! 

Anledningen till min sovmorgon var att jag skulle till Gälöfsta Gård på intervju. Gick hur bra som helst och jag sa massa smarta svar. Hon var jättepositiv till att jag skulle ha min LIA där och planerade lite för hur schemat skulle se ut. Börjar med att stå i repan och jobba med bokningar. Ska även få vara med Susan på säljavdelningen. Jag berättade att jag var intresserad av event så senare under LIAn och även under våren ska jag få lära mig mer om offereringen och olika projekt, precis det jag hoppades på :) "Det kanske blir ditt special uppdrag att ta fram nya aktiviteter till event" Många som jobbar där och folk från ledningen har jobbat mycket med event, så det finns nog mycket att lära sig där!
Kan inte förklara hur LYCKLIG och TAGGAD jag är!!

Sedan åkte jag till skolan och mötte Lena. Dessvärre hade varken vår restaurang eller hotell gått speciellt bra så då blev vi lite ledsna. Men vi hoppas på att det går bättre inför nästa kvartal då det är vår och folket i Älvsala vill gå ut och äta mycket :)

Idag ska jag börja packa inför söndagens flytt!


The time has come!

En partysminkning, en packad väska, diskning och 3 Denniskorvar senare är jag redo för att åka!
Förklädet, badgen och skorna är nerpackade så nu dara jag. 
Jag och Jenny kommer äga i baren tillsammans, garanterat!
 
Wish me luck :)

lördag.

Det här är fjärde lördagen som jag vaknar upp i Västerås! Skillnaden är att de andra tre gångerna har Johan varit här. Så detta är första lördagen själv och tänka sig det är inte så hemskt. Eller så är det bara för att jag är så otroligt taggad till ikväll. Ska börja en timme senare eftersom vi inte ska bli sminkade som rymdvarelser, en lättnad faktiskt! Kl 3 inatt var det någon i lägenheten som ville ha efterfest. Musiken spelades som tur  var inte så länge eller så kopplade jag bort det för jag var så himla trött men efter det sov jag jättedåligt till jag vaknade kl 10. 

Igår kväll begav jag mig till Camilla på middag. Fläskfile, pommes och bea, min favve! Hur gott som helst och efter det såg vi på Sex and the city filmen och åt mängder med lösviktsgodis. Det slog mig att det var en evighet sen jag åt lösvikt och ytterligare en evighet sen jag bara låg i soffan, åt godis och kollade på film med en kompis! Very nice! Filmen var tyvärr inte så bra som jag trodde, lite av en besvikelse om man jämför med serien. Och jag grät inte en enda gång som alla andra jag känner har gjort. Kanske bara för att jag är så anti att Sex and the city ska vara sorgligt. 

Nu ska jag göra mig iordning och fixa lite lunch innan jag beger mig till Strängnäs. :) På vägen ska jag nog tagga till och lyssna på Arvingarna, haha! 

turgumma :)

Nu ska ni få höra på tur i oturen! Idag hämtade Johan min gamla mobil som jag lämnade in på reparation för ett tag sen. Han fick också ett meddelande att pga brist på min min telefon fick jag en ny utbytestelefon, en w380!! Den är minst ett år nyare och hur mycket bättre som helst. Under tiden min telefon var inne så fick jag en ny telefon av Johan. Så nu har jag två supertelefoner och vet inte vilken jag ska använda. Funderar på att sälja den nya, den kostar ca 1700 kr i affären så jag borde ju få en del för den. Men när jag ser den kommer säkert jag vilja ha den själv. Får fundera lite på det.

Det som är otur är att Johan nyligen köpt en ny telefon till sig själv eftersom hans var helt kajko. Vilket var helt onödigt då jag nu har fått en ny supertelefon helt GRATIS som han skulle kunna fått annars.

Ibland ska man ha lite tur också!  


ja tack!

Jag fick ett trevligt sms idag..

"Kom hit så låser vi in oss i städskrubben ;)"

Och jag kommer inte säga vad jag svarade, hihi!

festplanering!

Den 8 november blir det släktträff @ me and Johan. Ska bli spännande att se hur 14 personer ska få plats att äta, men som mamma sa "finns det hjärterum så finns det stjärterum" Åå, vad roligt nu har jag två fester att planera! Både roligare och mer avslappnat att planera det ist för flytt och packning! Skippar nog maten den 15de, blir för mycket mat att fixa två veckor irad. Kompisarna för överleva på popcorn och saltapinnar :) Nu ska jag få till det här bra!

en blixt av irritation.

Åå, jag får sån panik ibland! HUR tänker folk egentligen? Och jag tycker synd om Johan som måste lyssna på min panik, men han lider nog inte så mycket eftersom har håller med mig.. Och varför tycker folk att det är kul att kasta fram saker i ansiktet på mig när jag lever på några få hundralappar i månaden. Måste försöka koppla av hjärnan ibland tror jag. Så, det förstod ingen men det hjälpte mig lite. 

Jag är faktiskt på väldigt bra humör idag fick bara en snabb blixt av irritation genom kroppen. Nu ska jag fortsätta lyssna på Mamma Mia och börja på den nya boken. På måndag kl 10 ska jag på möte på Hufvudsta Gård ang LIA. Tänkte träffa henne så får jag se hur jag känner efter det. Kanske känns jättekul när jag väl är där, man vet ju aldrig. Och bara för att jag har min LIA där behöver jag ju inte spendera en massa år och jobba där. Detta blir bra!

Är astagga inför imorrn och jobbet. Kommer tjäna bra och det behöver jag som sagt! Från kl 14.00-03.00 varje lördag. Vi måste lägga upp ett kisschema Jenny :)

fredag!

Nu sitter jag kvar i skolan och skriver, kan väl lite gärna göra det här än hemma. Har hållt på i ca 90 minuter och är redan klara. Till på måndag satsar vi på att få ett cateringanbud eller hotellanbud.

Igår kväll var vi i Strängnäs på möte. Jag och Jenny ska ansvara för baren ute i loungen, ska bli huuuur kul som helst. Fick förkläden och pike tröjor så nu är det bara att lämna tillbaka den vita skjortan jag köpt. Mer pengar till mig! Vi ska även servera korv och pizza så kl 2 då det slutar kommer väl vi få alla fylleätare till oss, men det ska vi klara. Det är Silja Line som är en av de största sponsorerna så dom ska göra reklam för Silja Galaxy. Det beetyder att vi ska vara sminkade som rymdvarelser, men dom låvade att vi skulle bli snygga rymdvarelser!

Nu ska jag hem och ta det lugnt tills jag ska iväg till Camilla någongång ikväll. Ska nog börja läsa en ny bok eftersom det hemska tog slut igår. Lite skillnad att läsa en bok som handlar om en flicka som blivit våldtagen av sin pappa mellan 4-14 år och därefter blivit missbrukare av allt som går att missbruk. Och att läsa en bok som handlar om en tjej som har en dröm att bli callgirl på Manhattan. Men lite variation behövs.

Har fått svar från Hufvudsta Gård att jag kan ha min LIA där med dagskonferenser. Blev jätteglad att jag kan få vara där men jag vill ju egentligen inte hålla på med konferenser. Vad ska jag göra?!

läsning och musik = avkoppling inte tv!

Ibland är det så fruktansvärt skönt att ha tvn avstängd. Ändå är det, det första jag sätter på när jag kommer hem på dagarna. Lite irriterande, men sant. Man känner sig lugn och blir inte irriterad för att det bara visas massa skit på tv. Låg ett tag helt rakt upp och ner i soffan och lyssnade på musik, mycket mer avslappnande än tv! Nu har jag läst 50 sidor i den hemska boken. Har haft den hur länge som helst men jag har inte hunnit läsa så mycket på sista tiden och så måste man må på "rätt sätt" för att orka läsa en sån hemsk bok.

Imorrn blir det middag och Sex and the city filmen hos Camilla, ska bli riktigt mysigt! Jag rösta på lösvikt godis ;)

"Ska inte du komma hem och överaska mig imorrn?"
Åå, jag vill! Om det inte skulle bli 20 mil, dvs drygt 250 kr extra i bensinkostnader skulle jag det! 


massa helgplanering.

Helgplaner som nu ska hinnas med på söndag:
- Måla klart hallen
- Mäta hyllor till klädkammaren
- Renas ut saker till uteförrådet
- Fixa massa tvätt
- Mysa såklart!
- Ev. gå på bio

Lördagen nästa helg jobbar jag också så på söndagen flyttar jag hem så då måste allt vara redo för mina 1000 saker. Det ända som vi verkligen behöver är en tvmöbel så jag spanar på blocket varje dag! Det verkar gå i perioder då alla vill sälja sina tvmöbler. Nu är det icke en sån period.

Även lördagen efter det jobbar jag så på söndagen ska vi försöka hinna med en tripp till Ikea och köpa lite smått och gott. Nattduksbord, väsklåda, glas, rivjärn, lampa mm. Och vinglas som det inte gör något om de går sönder, gillar inte att ha mina Lassa Åhberg och Orrefors framme på fest! Ska kolla om min far vill bidra med ett barbord då mamma bidrar med deras gamla barstolar :)

Jag blir snurrig när jag tänker på allt som ska hinnas med. Måste meddela Johan om min helgplanering så han inte gör något annat viktigt!

torsdag.

En timme i skolan idag :) Fick VG på andra ekonomitentan också. Vilken lycka, om jag inte får VG i ekonimokursen kommer jag bli sur! Sen skrev vi ut lite konkurrensinformation som vi analyserade för att fatta nästa beslut imorrn. 

Kl 12 inatt började någon trevlig granne till mig att spela musik. Till och från så dånade i hela huset, andra gånger hörde man bara basen och ibland lät det som att någon spelade instrument. Jag höll på att bli tokig men lyckades somna någon gång då musiken var avstängd. Sen drömde jag massa underliga saker bland annat om en person som jag lämnat i bakhuvet för ett antal år sedan. I drömmen ville han ha mig men jag sa nej, haha. Sen kunde jag inte stå emot och det stör mig, trots att det var en dröm! Sen skulle jag flytta in i ett jätteläskigt hus som var den största soptippen någonsin. Tapeterna och mattorna var slitna i stycken som ett monster skulle varit där. Så imorrse när jag vaknade kände jag min inte alls utvilad, kändes som att klockan var 5 när den ringde.

Har ätit en smarrig macka och nu ska jag ligga i soffan och mysa och kanske läsa lite. Det spöregnar ute så det blir ingen promis för mig och Jenny. Halv 6 bär det av till Strängnäs och möte inför helgens jobb.
  

jag vet vad jag vill

Jag vet exakt vad jag vill :)

grapefrukt - men orka dö av tråkighet!!! säger:

aa men du vill ju bara ha jul å vinter å snö å kallt

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

nee, jag vill inte ha vinter eller kallt! jag vill ha jul och snö mellan 1 advent och typ 13 januari

Och man får inte dricka glögg innan 1 advent, det är lag på det! Fråga mig och Mutti!
Då får man också börja lyssna på julskivor och sätta upp fina ljusstakar.
Ååå, det är mysigt med jul!

Tomten jag vill ha en riktig jul en sån som man har när man är liten!


Förra julafton, 20 år och fortfarande dränkt i julklappar. Me like ;)


Pilates :)

Eftersom min pilatesträning utgick igår pga ryggen så körde jag hårt idag! Men jag skulle fortfarande vilja ha en video. Och så behöver jag lite hantlar. Men det känns lite onödigt att köpa det eftersom min förhoppning är att börja på friskis nästa termin. Skivstång, here I go again!! Körde runt 50 rygglyft, 50 armhävningar. Och massa massa massa magövningar, dom håller jag inte reda på. Benen stuntade jag i. Tror att dom har blivit mindre för alla mina jeans är slappa i låren. Och mindre jeans kan jag inte köpa för då får jag inte plats med höfterna. Det blir till att tvätta alla jeans!

Har inte orkat ta hit man yogamatta eftersom jag snart flyttar hem igen. Men det skulle vara nice att ha den eftersom golvet här är så fruktansvärt äckligt. Tack Emma och Markus för att jag fick eran gamla damsugare så jag slapp köpa en, men den suger inte så bra :P 

Nu lyssnar jag på White Snake Greatest Hits som jag laddade ner i helgen. Det slog oss på Sweden Rock att vi bara hört typ 3 låtar av de dom spelade. Kaos, så nu ska jag lära mig flera. Så jälva bra!!

Imorrn blir det 5:an igen! Om det inte regnar! :)

tupplur

Jag vågade mig på en liten tupplur. Kommer antagligen blir svårare att somna ikväll men detta behövdes verkligen. Ändå är klockan bara 3 och jag ingen aning om vad jad ska syssla med. Diska orkar jag inte, jag är ju för gudsskull nyvaken! Gör det ikväll när maten är i ugnen! 

Åå, vill måla hallen : )

onsdag.

Jag trodde verkligen att jag redan bloggat en gång idag, men det hade jag inte. Är nog lite trött i huvet. Idag när vi kom till skolan fanns inte Andreas på plast kl 9 när vi skulle börja. Någon kollade mailen och det visade sig att han var sjuk och dagen som skulle ägas åt föreläsning om bokslut försvann. Vi fick gårdagens reslutat i spelet och jag och Lena fick ett hotell. Det går riktigt bra för oss nu, restaurangen går prima och snart hoppas vi att hotellet går lika bra! Meningen var att vi nu skulle fatta beslut om bokslutet utan föreläsning vilket inte gick så jättebra så vi fick tillåtelse att lämna in dagens uppg utan beslut. Tur det för vi förstod ingenting.

Så dagen som egentligen skulle slutat kl 4 avslutades 11.30. Vad ska man göra då hela dagen? Tänkte börja lite på säljledningsuppgiften men jag orkar verkligen inte, den är inge rolig. 

Förra veckan planerade jag och Jenny lite löst att dricka och gå till kåren idag. Vi ställde in det, vi är för trötta : ) Men vi e inte dåliga för det!

Jag kommer jobba 3 lördagar irad. Det betyder att jag kommer komma hem lördag natt och åka till V-rås på måndag morgon. Mitt intim liv kommer dö ut denna höst och vinter :( Och när ska jag ha tid att gå till Taras för den obligatoriska vaxningen??


Mmmmmmmmmm!

MmmmmmMarobou!
Jag gav efter och det känns bra! Jag har legat i soffan hela dagen och varit sugen på godis. Den senaste timmen har jag ändå känt att "jag behöver inte choklad" och just därför tyckte jag att jag fick gå och köpa en liten chokladkaka. Det kanske låter konstigt men för mig är det, det inte. Jag äter ju inte chokladen för att jag måste utan bara för att vara lite snäll mot migsjälv :) Och jag ska ju knappast äta hela, bara en rad eller två.

Idag tankade jag för 11.64 kr. Klockrent!! Hade visserligen halvtank men man får ju passa på!

Nu.. Desperet Housewives :)

fler ansökninger skickade.

Det märkt att det är oktober. Klockan är 6 och det är redan svart i lägenheten.

Nu har jag skickat iväg tre nya LIA ansökningar. Lingman & CO, Swedish Event och Hansen. Imorrn ska jag leta reda på minst tre ställen till att skicka till. Jag SKA få till det här. Annars kan jag ju vara på Alab, är ju exakt det jag utbildar mig till :P Vill skicka till Bokningsbolaget men enkel resväg på 90 minuter känns för långt.

Ikväll ska jag testa kyckling och ädelostsoppan jag köpte för ett tag sen. Hoppas att det är god annars får jag väl exprementera den god helt enkelt!

ointressanta saker jag vill..

---------
Jag vill inte ha praktik på ett hotell. Men just nu lutar det nog mot att jag måste söka till alla hotell i närheten av mig. 
---------
Jag är så extremt godissugen!
---------
Jag vill packa och flytta hem.
---------
Jag vill ha råd att shoppa på IKEA!
---------
Jag vill att något spännande ska hända.
---------
Jag vill vara utomlands på en strand med min älskling. Äta och dricka gott och stanna där föralltid!
---------

 

tisdag.

Idag tog vi sovmorgon och träffades kl 10 i skolan. Tur det för jag har sovit katastrof dåligt hela natten. Och när jag vaknade ilade hela ryggen. Har ont ända från nacken och ner, vet inte vad jag gjort.. Så fort jag går gör det jätteont. Så idag måste jag nog skippa pilatesen :(

Gick snabbare i skolan än vad vi trott så efter det tog jag min skrutt och åkte till Hälla och införskaffade en skjorta till jobbet. Det var dock en 3/4 ärmad och vi skulle ha lång ärm, ska messa Ninni och kolla om det är okej. Kruxet är att jag måste ha en figursydd skjorta annars ser jag ut som ett tält och de figursydda har inte lång ärm..

Ringde Svenska Möten. Jag kan INTE vara där. Och när hon sa det kände jag att golvet rasade samman under mig. Jag kan vara där under våren men man ska ju helst kombinera dessa två LIA-perioder.. Har ett sista kort som jag ska satsa på nu.

Imorrse ringde Johan mig och berättade att hans farfar dött inatt. Så nu vill jag inget annat än att vara hemma hos honom! Och det kan jag inte.. Älskar dig! 

Promis och sexbloggar..

Jag och Jenny har varit ute och gått nu, 5 km! Men det kändes längre tycker jag. Får se om jag kommer upp ur sängen imorrn för rumpan och låren känns ordentligt. Ett annat slagt pain än vad jag hade igår, hihi ; ) Körde även lite slö pilates efter promenaden, jag vill att pilates videon ska laddas klart snart. Kan ju inte ladda ner något här så får se till att den blir klar i helgen! Tog ytterligare en kortis promenix till Ica för att köpa veckans mjölk, det är viktigare med mjölk än vad folk förstår. Jag överlever inte utan! Nu är kycklingbenen i ugnen.

Har hittat två nya sexbloggar jag läst igenom massa ur idag. Mycket roligare än den andra skitbloggen som jag berättat om förrut. Det ända som jag har svårt att förstå av de två nya är hur de har tid att blogga 10 ggr om dagen och jobba när de har barn! Och hur de lyckas ha så spejsat sex just när dom har barn utan att det märks. Och varför båda paren i bloggarna har öppna förhållanden och har massa sex tillsammans med andra. Jag skulle iaf bli avis och förbannad om någon tjej bara skulle peta på Johan :P Och jag har en fundering: killar som har analsex kan troligtvis inte vara så välutrustade. Eller? En liten måndags fundering bara...

Imorgon har vi tagit sovmorgon till 10! Lövly!!  

5:an

Blev inte bara slapp idag. Ska gå 5:an som dom kallar det här i Västerås med Jenny. Ska bli skönt att komma ut! Och efter idag så kommer jag hitta dit så jag kan gå när jag vill. Efter det blir det dagens pilatesträning. 

Efter det kan jag slappa med gott samvete.
Måste köpa en vit långärmad skjorta inför dansbandsjobbet. För vilka pengar då?! Men jag måste ju ha en..

måndag.

Idag var det den PERFEKTA morgonen. Det ända som jag skulle vilja lägga till, till framtida mornar är en kopp te. Och det ska väl gå att fixa. Vi gick upp samtidigt imorrse och jag skulle skjutsa Johan till jobbet på väg till skolan så det blev låångmys i sängen innan uppstigning. Varje morgon borde börja med massa kramar! Jag gjorde mig iordning för att kunna visa mig ute bland folk och Johan kollade på nyheterna och så lyssnade vi på Corinne Bailey Rae. Laddade ner hennes skiva i lördags så nu har vi ytterligare en skiva som vi båda tycker om. Fler såna borde vi skaffa.  

Körningen till Västerås var jobbig, trött så in i var jag! Men Andrew Strong höll mig vaken. I skolan var jag och Lena riktigt duktiga! På tre timmar blev vi klara med dagens jobb, fantastiskt skönt! Vårt företag hade tjänat massa pengar till idag, så det blir spännande att se hur det går till imorrn.

Blev budget wok till lunch och nu ska jag bara vila!


söndag.

Myspys söndag! Brukar inte göra så mycket vettigt på söndagar men igår var det andra bullar. Vaknade redan vid 10 men låg kvar i sängen till 12 då Posten öppnade. Det blev alltså pizza till brunch vilket var helt perfekt! Tvn fastnade på dans vm, massa olika stilar dansade dom. Då hamnade flumhumöret på topp! Vi hoppade runt och dansade som dom på tv i vardagsrummet, eller vi gjorde vårt bästa. Johan snurrade runt mig så jag trodde jag skulle ramla och avlida.

Dagen skulle jag egentligen ägna åt att måla hallen ytterligare en gång men det var blå himel och strålande sol ute så vi bestämde oss för att vara ute under dagen. Tog bilen ut till Runsa för att leta svamp. Inte mycket svamp alls i den skogen men vi hamnade på ett berg där man såg ut över Mälaren och all skog. Finfint! När vi försökte ta oss ut ur skogen och till stigen upp till fornborgen valde inte Johan den smidigase vägen. Bryta sig fram genom buskar och klättra över välta träd var jag inte sugen på så jag tog en liten omväg. Och vad hittade jag då? Ett hav med gula kantarellet. Först var jag osäker på om det var kantareller för de var så enorma, men det var de! Skulle gissa på att det blev ca 2 liter! Varken jag eller Johan tycker dock om svamp så pappa fick hälften och Johans föräldrar hälften. Sedan fortsatte vi promenera till udden och de gamla fornlämningarna. 

På kvällen tog vi ett långt bad, åt nacos till middag, mös i soffan och kollade på 21. Målningen får helt enkelt vänta till nästa söndag..

Tänk att jag fortfarande känner fjärliar som jag skulle vara nykär efter 2 år och 5 månader <3

lördag.

Idag är det lördag, dvs den STORA målardagen. Emma var bakis och dissade min hall men den skulle ju målas så jag fick klättra på stegen själv. Gick ganska fort faktiskt och det blev jättefint. Måste dock måla en gång imorrn igen. När jag skulle måla de mörka delarna blev det inte så fint. Gegg överallt och kanterna blev allt annat raka. Får fixa det imorrn.

Så ikväll följer jag istället med Johan och Jocke till Jockes bror för att festa och titta på fotboll. JAG HATAR FOTBOLL!!! Men jag får väl dricka vin och läsa reklam som jag gjorde sist..

Sista helgen i frihet. Sen ska jag jobba 3 helger i rad i Strängnäs med Dansbandskampen. Ska bli kul! :)

fredag.

Herregud, tack Jenny för att du ringde! Glömde helt bort att skicka in dagens uppgift innan deadline kl 6. En timme sent blev den inskickad, hoppas att det går bra ändå!! Idag har vi som sagt gjort de första besluten i Hotcalc. Det var roligt och var inte alls svårt. När vi var klara kl 2 känndes det som att vi glömt något (hela klassen hade samma känsla) men det var tydligen inte så mycket att göra som vi trodde.. 

När jag kom hem idag satte jag igång att tejpa runt listerna inför morgondagens målning. Det var inge roligt så jag slutade. Får göra det imorrn innan Emma kommer. Nu var vi tagit en lååång dusch och Johan ska nu laga middag till mig : )

Idag köpte jag jättefina blommor till Johan som jag åkte till hans jobb och lämnade till honom. Jag har knappt några pengar men jag tyckte att han var värd det för han är bäst och inte jag!

Hej Camilla, hoppas du överlever helgen utom mig :) puss på dig sötnos!

Hotcalc

Nu har jag för andra gången idag lyssnat på genomgången för HotCalc. Tror aldrig att jag kommer lära mig allt. Lekte lite och gjorde lite ändringar i restaurangen men hur jag än gjorde gick pilen i diagrammet ner i botten. Om jag fortsätter göra såna här val när det väl gäller kommer Lena få panik på mig.. Kanske blir lättare när det är på riktigt och man börjar från början..

Är sugen på pizza, men ikväll blir det korvstråganoff :)

töntigt!


Jag tycker det är töntigt och barnsligt!
Så det så!

onsdag.

Alla är vi lite dagvimsiga ibland men denna vecka är värre än de flesta. Har hört förslag på att det skulle vart tisdag, torsdag och diverse dagar idag men inte onsdag. Personligen känns det som torsdag, anledningen är att jag har varit här sen söndags som jag inte brukar. Har inte varit hemma i Väsby på två veckor, ska bli spännande att se hur det ser ut när jag varit borta så länge!

Idag var en helt onödig dag fram till klockan 11.30. Rolf (vars föreläsningar brukar vara väldigt bra) pratade mest om sin Dubai resa.. Sen fick vi en varsin cd-skiva för att förbereda oss inför de närmaste två veckorna. Ska kolla på info filmen en gång till så allt klarnar upp lite mer till imorrn då vi börjar på riktigt. 

Imorrn slår partyeliten till igen, dvs Jenny och jag : )
Ska göra ett besök på systemet efter skolan och sen placera oss min soffa med öl, vin och en kortlek. Jag ska även bjussa på kyckling och ris till middag! Jag älskar att göra något oväntat i veckorna!! 

rumpan or not?


Caмilla »» Sånt e livet! säger:

puss på rumpan :)

Johan säger:

nej inte rumpan :o

Caмilla »» Sånt e livet! säger:

jo, jag älskar din rumpa!

Johan säger:

inte pussa på den 8ol


Av någon anledning tycker inte Johan om när jag tar på hans rumpa. Därför gillar jag det mera :)


degklumpen ska bli en blomma :)

Nu sitter jag och väntar på att min karl ska ringa mig. Efter det ska jag leka med pilatesbollen. Om jag börjar träna med den nu så lovar jag att han kommer ringa under tiden jag håller på och då vill jag inte sluta mitt i. Sedan ska jag ta en låång varm dusch, de behövs efter denna slapp dag i soffan. Känner mig som en äcklig degklump och degklumpen vill bli en fräch blomma : ) Eller jag vet inte vad jag svamlar om..

Hoppas att vi slutar tidigt på fredag! Då ska jag försöka hinna in till stan för att förbereda Johans födelsedagspresent. Vill få den gjort så snart som möjligt för att slippa stressa med den mitt i flytten. Ska även göra ett besök på Tajmahal och spana på om dom har något hår som kan passa mig. På hemsidan har dom bara überblont eller jättemörkt men dom verkar ha massa olika varianter i butiken. Isf ska jag önska mig det i födelsedagspresent. Jag vill ha långt, fint, tjockt hår! 

På lördag blir det målning av hallen, längtar!  

Mills är lat.

Jag är lat. Planerade tidigare idag att ta en cykeltur. In mot stan, ner till hamnen, bort längs vattnet mot Löga och hem igen men inte blev det av inte. Jag ville verkligen göra det men kunde inte lyfta rumpan från soffan. Så irriterande! Eller så är det bara det faktum att det är så otroligt trist att vara ute och promenera / ta en cykeltur själv. Har suttit och läst "Den tusende gången" som jag lånat av Emma. Har inte hunnit läsa något ur den på jättelänge eftersom det varit så mycket ekonomipluggning.

Inatt hade jag ytterligare en tentaångest dröm. Mycker konstigt eftersom jag inte har nästa tenta förrns om tre veckor och den kursen inte har börjat än..

Emil har ett program som Johan ska låna. Ett program som jag längtat efter sen jag skaffade min bärbara darling. Det gör så att man kan ladda ner musik till Ipoden från mer än en dator! Så nu slipper jag 1. Lägga all musik på den externa hårddisken 2. Åka till pappa 3. Koppla in hårddisken där för att få in musiken på Ipoden! Det är helt underbart, tack Paris : )

tisdag.

Just nu känner jag att jag inte har ett vettigt ord att skriva. Men det har blivit en rutin att alltid klicka in här och skriva när jag vaknar / kommer hem från skolan. Idag är jag ledig och har inte ett jota att syssla med. Inte ens något att pugga. Eller egentligen finns det väl lite. Säljuppgiften skulle jag ju kunna börja med men igår när jag började visade den sig vara krångligare än vad jag trott. Ska fråga Mutti om lite råd. Igår började jag även på en inledning till examensarbetet, blev mest blaj. Kan dock inte skriva så mycket mer eftersom jag inte vet exakt vad jag ska skriva om än..

Låg i sängen nästan en timme efter att jag vaknat och planerade flytten. Har gjort det 1000 gånger förrut men jag kan inte sluta. Jag planerar hur all ska stå i köksskåpen för att på plats, vilka tröjor som ska ligga vart och hur man ska organisera i klädkammaren mm mm. Fråga om minsta sak jag har här i Västerås så vet jag vart det ska stå (dvs när vi köpt vår tv möbel..)

Idag har jag träningsvärk i rumpan efter pilates men fortfarande bara liiite lite i magen. Typiskt!
Så här går det när man inte har något vettigt att skriva : ) 

träning á la blodpudding

Dagens pilatesträning avklarad. Känner mig alltid lite extra duktig när jag legat och stånkat på bollen lite : ) Men jag saknar att gå på riktiga träningspass, i vår gäller det! Och nästa höst blir det dans på balettakademien för hela slanten! Längtar. Har nu ätit middag, blodpudding. Passar på att äta det här ibland för jag får inte göra det hemma. Eller får, får jag såklart men Johan hatar det och mår illa av lukten. Det är GOTTTTT!!

Nu är det bestämt, har pratat med pappa. Söndagen den 26 kommer han med släpet och tömmer lägenheten! WIIIE! 

Aaaaallt som vi behöver göra, e att ta det lite softare och KRAMAS lite mer!


En sådan här myskväll har jag beställt av Johan till fredag :)


snäll mills :)

Nu ville jag vara dum, det vill jag alltid när jag läser metro sexbloggen. Jag har skrivit några gånger om den och att jag verkligen får panik på damen som skriver den! Och varje gång vill jag skriva någon spydig kommentar så hon ska få lite sence i huvet. Idag skrev jag en kommentar, raderade och skickade det inte. Det är väl onödigt att vara elak utan anledning bara för att man stör sig på någon.. Hon får helt enkelt fortsätta tro att hon är en sexrådgivare.

Är man fortfarande lika elak bara för att man tänkte tanken? 
:)  

Ååå, vad dagen går långsamt!

betyder det ja?

Nu har ett litet ljus tänts inom mig. Kanske.. Förra veckan mailade jag till Svenska möten och idag hade jag fortfarande inte fått svar. Så jag skickade ett av mina vanliga "tjat" mail för att få svar. Och det fick jag. Jag fick svar att hon satt i möte hela dagen idag och skulle återkomma i mitten av veckan. Borde inte det betyda något bra? Om jag inte skulle kunna vara där borde hon inte bara skrivit det på en gång då?

Haha, nu är det sådär muppigt på Våra bästa år igen! I ena avsnittet är ungarna typ 10 och avsnittet efter är dom snarare 15. Det är väl så dom måste göra för att serien ska kunna leva vidare i ytterligare 50 år. Åå, man kan inte göra annat än att skratta åt det! 

vart tar pengarna vägen?

Åter igen pengapanik! Vet inte vilken månad på raken detta är då jag inte har råd med ett jota. Visseligen har jag ju köpt min höstjacka, var ett måste! Och en julklapp till Johan, så där är ju 800 kr som egentligen skule varit kvar på kontot.  

Och snart fyller min älskling år och jag vill ge han allt i världen, men det kan jag inte :(

måndag.

Ekonomitenta nr 2 är avklarad! Det känndes mycket enklare än den första men man ska inte säga att det var lätt om det visar sig gått dåligt. Jag vet några korkade saker jag gjode på budgeteringen. Jag skrev med avskrivningen, sen överanalyserade jag allt och suddade ut det! Och det skulle stå med, panik på mig själv! Kan jag bara inte lita på den första känslan? Men talet gav 10 p så det blir nog bara två poängs avdrag för det. Hoppas!

Detta betyder att jag idag inte har ett jota att stressa runt med! Och imorrn är jag ledig. Jag vill hitta på något roligt, inte bara slöa på soffan.

På vägen hem från komvux där vi hade tentan tänkte jag ta en smidig väg hem. Den var inte smidig. Jag har en gång tidigare cyklat denna väg hem från Jenny en blöt kväll. Detta betyder att jag inte minns att en del av vägen jag cyklade var gångväg! Så när jag inte kom längre med bilen fick jag vända om helt enkelt. Sen skulle jag ta en tripp för att leta reda på Jet. Tog en låååång omväg och trodde jag var vilse tills jag tillslut hittade. Men den rätta vägen skulle ju varit betydligt smidigare att ta. Fyndade bensin för 12.64! Har inte betalat månades bensinräkning till pappa, jag har inte råd! 355 kr på kontot!

söndag.

Nu är jag tillbaka från landet. Inte så kul alls ska jag säga er. Detta betyder nämnligen att jag måste plugga dubbelbokföring och ha en ensam söndagkväll utan gottis, ljus och kramar! Inte den ultimata söndagen.. Men eftersom det regnat hela natten, näst intill storm, och fortsatt hela dagen idag fanns det inte så mycket kul att syssla med på landet.

Igår hade vi iaf en jättebra dag. Vi klev upp tidigt för att åka till Rättvik på mega marknad. Och mega var inte att överdriva, varenda gata i stan var fyllda med knallar av olika slag. Dessvärre är jag för snål för att gå på marknad, eller så är det bara för att jag är fattig. Vi köpte en liten vattenpipa á la Jenny. Mycket smidig om man ska ta med den istället för min stora. Vi införskaffade ett hänge till Midori med hennes namn och nummer om hon springer bort igen. Och Johan fynadade två fin fina kollegetröjor för totalt 120kr! Jag ångrar att jag inte köpte : En underbar väska, salami och ett par handbojor med svart ludd ; ) Johan ville köpa ett halsband till mig med ett rosa sten hjärta, urgulligt men jag tyckte att det var lite för dyrt. Då ville han köpa väskan till mig, men det lät jag han inte göra. Han e för söt, love you! Efter några timmar åkte vi tillbaka till Smedjebacken då vi tog en tupplur i bilen. Sedan blev det bastu, mysmiddag, vattenpipa och viiin. Sen ville alla sova när jag var på partyhumör så det var ju bara att hoppa i säng.

Om exakt tre veckor tömmer jag lägenheten och kommer då vara med min älskling VARJE dag!! <3

Nu ska jag se om jag kommer ihåg något från konteringen..

the perfekt party!

Som jag skrev förrut så följde jag förra lördagen med Emma och Markus på fest i Nacka. Och det var sannerligen den perfekta festen. Länge sen man gick på en sån. Men det är sällan som jag gått på fest, av någon anledning har det blivit så att jag håller i dom.. Här är iaf lite perfekta festkort! Det kanske inte taggar till er fredag men den taggar till min : )



                        

Wiiiiiiiieee!!

fredags öl?

Det är inte ofta som jag är kvar en fredag här i Västerås, men jag ska ju bli upphämtad till landet vid halv 7-7. Men det är ju evighet kvar och jag vill inte att mitt fredagshumör ska försvinna pga av tristes. Det vore ju väldans dumt tycker jag! Jag vill ha öl, men det är inte kul att dricka öl själv. Det blir ju ingen stämning då inte! Ska ta en vituell med Emma sen men det skulle vara trevligt med en öga mot öga öl också!

I'm dancing in the moonlight
:)

TGIF!!

Underbara fredag!
Idag känner jag mig superlycklig! Hade genomgång och räkning av kapitlerna till tentan oh allt känndes glasklart. Det här är första dagen på två veckor som jag känner mig helt lugn inför måndag. Jag satt och sjöng och nynnade lite för Jenny av ren lycka, hoppas att det var uppskattat. Vi planerade också in lite datum då vi ska festa i höst, blir dock inte så många eftersom vi ska jobba på Dansbandskampen en hel del. Men på min födelsedag ska hon komma ner, vecka 48 kommer jag upp samt på hennes födelsedag (i april..) : ) Sen ska vi planera fler fest get together inför våren! Det värsta är att när man sitter och planerar partyn blir man så himla festsugen på en gång! Och jag ska ju ha en lugn helg på landet. Jag vill SUPERFESTA!

Den 8 november har jag kalas för mig, boka in det allihopa!!

Idag var jag logisk och smart en sekund:
"Han vet att jag känner många Johan men han  vet bara att en heter Johan"
Det var ju inte riktigt så jag skulle säga..

happy happy day!

Jag tror att tack vara jag skrev att jag inte skulle vara negativ idag så har allt gått extra bra. Först gick pluggningen riktigt bra, blev inte ens lite lite frustrerad. Sen målade jag mina två ramar som blev lila och fina. Dom blev exakt samma färg som min nya väska, nej jag ser inget mönster i mina färgval. Lyssnade på Mamma Mia soundtracket och packade en flyttkartong med böcker, skivor, skol- och kontorssaker. Vill packa mer på en gång men då kommer det se helt obebott ut, ska ju ändå bo här i 3 veckor till.. 

Till middag blev det couscous och en köttbit jag hittade i frysen. Och jag har aldrig lyckats så bra med couscous förrut! Det brukar smaka torrt och tråkigt men nu var det helt gudomligt tom utan någon sås till! Mycket nöjd!

Nu ska jag fredagsduscha trots att det bara är torsdag. Vill ju vara ren, snygg och frÄÄsch när jag ska träffa min kärlek imorrn! Skulle ju visserligen hinna med en fredagsdusch imorrn innan dom hämar mig.. Men det får bli nu.

Step Brothers skulle jag gissa blir min och Johans nästa biovisit..    

slut räknat.

Nu vet jag inte vad jag ska räkna längre. Har hoppat runt runt och blandet från alla kapitel. Såklart det finns flera uppgifter att göra men jag vill inte räkna massa i onödan för att sen komma till skolan imorrn och veta att uppgifterna är ovesentliga inför tentan. Om vilken lång mening det blev. Så jag har bestämt mig för att läsa i boken resten av dagen/kvällen. Imorrn repeterar jag konteringen IGEN och även på söndag då jag också går igenom resten. Och så kanske Curt tipsar om nya vessentliga uppgifter imorrn som jag inte gjort än som jag kan träna på innan det bär av till landet med Joey, Mutti & Stone.

Ooooo, kanske ska packa lite : )
Eller måla lite ramar så dom kommer passa fin fint i hallen efter nästa helgs ommålning!

Det gick!!

Nu har jag räknat och räknat på kapitel 15 och kontering. Och trot eller ej, men det gick! Jag kunde! Det ända som krånglar lite i huvet är om leverantörsskulderna ska stå på debet eller kredit, annars så! Så nu ska jag glatt fortsätta med kapitel 16.

Håll i hatten!

Detta fina meddelande fick vi i ett mail från vår projektledare:
"OBS! I händelse av brandlarm eller annat läskigt gäller följande: Spring ut genom dörren, helst med kläder på, skrik för livet och ta er raskt till personalparkeringen närmast Vallby."

:)

torsdag.

Budgeteringen i skolan gick betydligt lättare än vad jag trott. Hann med en hel del och är inte längre orolig för kapitel 18 till tentan. Ska räkna på 15, 16, 17 idag. Vid skrivbordet, utan tv, utan data! Detta ska gå fin fint har jag bestämt mig för.

Idag har jag bestämt att jag idag inte ska skriva ett enda negativt ord i min blogg. Igår skrev jag typ inget annat så jag tänkte vända på steken idag. Så om jag räknar, inte kan, får panik och damp så kommer jag inte skriva ett ord om det. Grattis världen som slipper lyssna på mitt ynk! Fick även denna uppenbarelse för jag själv hatar att läsa klaginlägg, så då kan man ju själv inte spendera dagarna att göra det!



Titta så arty jag är med min systemkamera! : )
Längtar till att kunna ta super mys vinterbilder!




 

Bläk inlägg..

Jag blir arg för mig själv när jag ger upp så här. Jag borde verkligen plugga, massor! Istället ligger jag i soffan tittar upp i taket och kollar lite på tråk Idol. Bläk! Men till räddningen är det om 20 minuter sesongspremiär av Grey´s Anotomy.

På fredag ska jag få Marabou Amigo och Brie av mamma : )

Gud vad jag inte har något vettigt att klämma ur mig. Försöker bara komma på något att göra det är därför jag hamnade här på bloggen igen..

Tänk nu Mills!

Herregud, nu måste jag vila hjärnan. Har som sagt försökt banka in kontering. De första talen såg jag nog ut som världens största frågetecken. Men efter ett tag så började det klarna upp i huvet. Gick riktigt bra i slutet faktiskt, är de olika kontona som är svåra att hålla reda på.

Jag har kommit på att jag troligtvis inte kommer hinna packa, få hem allt, städa och besiktiga lägenheten (plus plugga) på en och en halv vecka i december. Jag kanske borde få hem allt på en gång nu innan LIAn.. Men då blir jag irriterad för att jag inte sagt upp lägenheten tidigare, men nu är det försent att tänka på det. Isf blir det till att bila de sista 8 dagarna till skolan om jag inte kan bo hos Tore och Anita..

Fundering : Om jag ska fixa så att någon flyttstädar åt mig, borde jag då "laga" hålet i golvet innan eller efter. Om jag gör det innan lär dom ju lägga märke till det när dom skurar..?

Tänk nu Mills!
Nu vill jag bara packa!

I wish..

Jag önskar..
Att jag hade ett störra vardagsrumsbord så jag skulle kunna sitta i soffan och plugga. Den är ful men så ortoligt skön. Men en filt om benen och en mugg te och choklad skulle denna eftermiddag gå super. Ist sitter jag och trängs med alla böcker i knät, vill inte sitta vid skrivbordet. Dock ingen cholkad, onyttigt onyttigt! Frågade Curt om kontering idag och när har förklarade förstod jag men när jag skulle börja med en uppgift gick det inte : ( Efter idag ska jag kunna det!

Sedan blir det såklart den dagliga pilatesträningen!

onsdag.

Nu ska ni få höra gott folk! Idag är jag på hugget, till och med redo att plugga massa svår ekonomi i flera timmar. Vad kan detta bero på? 1. jag har sagt upp lägenheten. 2. Jag har sagt upp tvavgiften och behövde bara betala för en månad!

Jag hade länge tänkt säga upp lägenheten denna vecka men igår känndes det som att jag inte skulle hinna med det. Så när jag nämnde det i skolan idag sa Linda "Men det är ju första idag, man måste säga upp den sista annars får man betala för en hel månad till" Jag fick panik för detta hade jag ingen som helst aning om. Jag visste inte vad jag skulle säga så Camilla ringde till Bostadsförmedlingen åt mig och förklarade lite hur det var. Tack!! : ) Och om jag kom ner idag var det okej så kunde dom skriva att jag sa upp lägenheten igår! Så innan den 31 december ska jag vara utflyttad. Fick även en lång lite på vad som ska städas, den var inte liten. Bakom spisen!!

När jag kom hem hade jag fått min räkning från radiotjänst, jippi! 508 kr för 3 månader. Så jag ringde dit och drog en vit lögn. Jag sa att jag ska flytta om redan 2 veckor och därför inte vill betala till december. Hon sa då att tvavgiften följer med. "Men jag ska flytta tillbaka till mina föräldrar och där betelar dom redan" Hon kollade upp pappa och så att han betalar så nu behöver jag bara betala för en månad ist för tre. Hoppla hejsan! 

Lunch, Våra bästa år, plugg!!