onsdag.

Hemma idag igen och det är så fruktansvärt tråkigt! Sitter bara i soffan och zappar runt, jag får panik på det! Mår lite bättre idag, har fått dunder medicin av den dåliga doktorn. Jag och Johan hade ett sjuk möte i mitt kök igår då vi stod och jämförde våra olika mediciner. Min är dubbelt så stark och jag ska ta min två gånger mer än honom om dagen. Vilket betyder att jag vann på sjukskalan.. Om det finns någon sån. Jag är inte hungrig! Jag vill vara hungrig och jag borde vara hungrig för jag har bara ätit lite äggröra idag. 

Inatt drömde jag en himla massa. Jag fick barn så Adam och Alex var avundsjuka för jag bara satt med mitt barn i knät. Problemet var att jag alltid glömde bort vad ungen hette, ibland hette han Tomas och ibland Tommy.. Sen drömde jag att jag och Emma skulle göra något skammligt med Fyran men vi bangade för vi var för fega. Så det slutade med att jag gjorde det. Sen kom mamma hem fasst vi inte alls var hemma hos mig. Då bangade jag också eftersom jag hade pojkvän. Sen hade Annica världens största och coolaste studentskiva. Sen helt plötsligt var den på Mallis och jag hittade inte! Och bargatan var bargatan från Canoha i Brasilien. Tillslut kom jag rätt iaf och där var det massa Mallisfolk. Christoffer ville inte prata med mig för han satt med massa blondiner runt sig så jag blev sotis. Så jag gick dit och satte mig i hans knä. Sen började han gråta och sa hur kär han var i mig. Jag sa att han inte fick säga så eftersom jag hade pojkvän.. 

Jaa, det var minst sagt en händelserik natt!  :)

the sims :)

Idag försökte jag göra det som jag gjorde sist jag var hemma och var sjuk. Kolla runt på olika skolor och planera mer inför resan i sommar.. Var dock inte på humör för något av det så jag kom inte speciellt långt. Då såg jag spelet som spelats minst 80 000 gånger för några år sedan. The Sims. Fick ett ryck att jag ville spela det förra veckan men fick inte installera det på Johans data. Pappas skulle nämnligen dö om jag installerade det där. Så det var bara att instellera och börja spela. Ganska trist var det men man kom in lite i det efter ett tag. Dock inte som förr då man satt hela nätterna och spelade..

Nu är det dags att hitta på någe annat.. Vad?! 

tisdag.

Andra veckan i rad som jag blir sjuk på en tisdag. Tisdagar totalsuger. Igår mådde jag jättebra, imorrse mådde jag bra, kom till jobbet och mådde okej.. Sen gick det bara utför! Kunde bara jobba i en timme och under den timmen kommer jag inte änns ihåg vad jag gjorde. Antagligen inge vettigt. Ringde Löwet och fick tid till kl elva. Tills dess låg jag på en madrass i bastun, för den här gången förstod Johan att jag inte kunde jobba.. Urinvägsinfektion är det värsta som finns i hela världshistorien! Och läkarna säger inge vettigt, inte änns den här gången då det är typ 20 gånger värre än sist!  Blir hemma imorrn också, kan inte jobba så länge som jag har för ont för att gå.. Så blir jag stressad för jobbet, tänk om någon annan gör mina värmare! Framför allt, tänk om någon gör dom dåligt!

Så nu missar jag träningen igen! Plus årets första schlagerparty på lördag! Då kommer Tore och Anita med sina vildingar.. Dom var här två gånger i sommras då jag var på mallis, så det var ett tag sen. Jag och Annica kom iaf igår fram till att Adam & Alex inte är lika roliga nu när dom blivit äldre.. Tråkmånsar!

måndag.

Idag är det måndag och den bästa måndagen på länge! Idag fick jag efter att Johan har skämtat åt det i tre veckor äntligen köra lastbilen på jobbet! Förstår ni hur lycklig jag blev imorrse när ingen hade hämtat mina saker på Pahléns i fredags. "Vill du fortfarande köra" Jag hoppade bara upp och ner och blev helt lycklig och tydligen helt röd i ansiktiet. Vilket inte kommenterades för lite. Dock lite krångligt var det eftersom man inte kunde skjuta fram varken stolen eller ryggstöder så jag fick sitta på kanten och hålla fast mig i ratten för att inte halka bakåt. Jag vill alltid åka runt i den med alla leveranser. Höll till och med tidsschemat för dagens jobb! Eller jag gjorde det typ fortare. Sen klippte Enis och Yonas upp mina kablar så jag är redo att köra på med resten imorrn. Det här gången ska inte Johan kunna klaga på mig!

Efter jobbet blev det en sväng till Ica. Unnade mig själv: fetaost, skagenröra, nuggets och mjölk! Plus att jag fick pappas revbensspjäll när vi kom hem :) Och efter en veckas uppehåll så är det snart dags för friskis igen! Ska inte öka på ryggen för den håller på att gå sönder totalt! Ska kräva massage ikväll!

johan i jackass..

Igår köpte Johan Jackass dvdn. Inte för att han tycker att det är roligt utan för att han är med i ett avsnitt. Sen märkte vi att han visst var med i två. Dom hade visst delat upp det klippet då han var med och satt i två avsnitt. Dom hade sprungit in näck på planen när Johan var i Florida och spelade Amerikans Fotboll. Och då stog det mig hur bra man måste vara för att komma med i europalaget, då blev jag lite stolt :) Fast jag inte kände honom då.. Puss love!

söndag.

I fredags var det after work i Vallentuna! Så galet kul fast största delen av kvällen är mest en dimma. Markus är generös med spriten och beställde tre helrör.. Så det kunde väl inte gå på något annat vis.. Sen blev det fullt ös på karaoken som alltid och senare en himla lång väntan på taxi hem. Om en månad kör i igen!

Igår blev det bilkörning inne i stan. Jag och Johan åkte in för att åka skriskor, äta middag och gå på bio. Men efter att ha åkt runt hela stan i över in timme för att hitta parkering blev det middag direkt. Mongolian Barbeque. Där får man äta hur mycket man vill, kanske lite onödigt när man är tok bakis och inte kan äta utan att må illa.. Bio blev det inget med heller utan hyrfilm, cola och ost hemma.. Somnade direkt efter filmen vid halv elva. Vaknade tidigt imorrse, låg och tittade på tv tills vi tog alla våra krafter och åkte till Burger King. Totalt misslyckat. Vi skulle vart Mc'Donalds eller Sibylla! Sen blev det hem och lata igen.

Now, back to OTH!!

oth!

Det är OTH och det är så spännande så jag döööör!!!

affärsturism!

Programmet jag vill gå i Västerås tar in 30 pers.. Det efter ett låååångt personligtbrev och intervju! INTERVJU!! Jag menar hur ofta har man intervju för att komma in på högskolan?!?! Och det är drygt 60-70 pers som söker varje termin.. Jag har i princip redan gett upp.. Och de andra utbildningarna jag hittade var typ samma också med brev och intervju! Jag låvar att jag kommer få gå något tråk program som jag inte änns vill! Jag vill kunna känna att jag också har en chans :'(

torsdag.

Idag verkar det som att hela jobbet bestämt sig för att tycka om och vara snälla mot mig. Det kom jag på  efter min femte komplimang.. Jacob tyckte att jag bara var allmänt duktig, en kille tyckte att jag var duktig för jag diskade hela tiden, Johan sa att jag kommer göra en man mycket lycklig en dag då jag damsög (dvs chef Johan), Yonas sa att jag var viktig i Consilium produktionen och att jag var tvungen att komma imorrn. Efter en sån dag blir man ju ganska glad! 16.15 var jag och Yonas klara och Jacob vägrade ge mig nytt jobb eftersom jag snart slutade. Han tyckte att jag skulle gå hem, jag gick iaf och diskade för tredje gången den här dagen.

Men sen har jag kommit på en massa saker idag om min framtid. Sanningar, och det är inte bra sanningar! Inte alls! I höst kommer mitt liv gå i bitar. Allt kommer försvinna. Kollade på kort från de två senaste åren. Var hur kul som helst för allt har varit toppen och perfekt. Men det kommer ju fan ta slut efter sommarn! Hälften av allt i mitt liv försvinner från mig och resten som är kvar försvinner jag ifrån. Familjen kommer man ju typ aldrig träffa, eller min lilla Annica!! Decc flyttar till gbg isf hem till Stockholm igen. Johan kommer jag bara kunna träffa på helgerna om änns varje helg!!! Och mina lovers far till Lund. I tre år! Jag har räknat ut att vi kommer se varandra högst 40 gånger på dom tre året och då menar jag absolute högst. Man har inte tid att komma hem hela tiden. Och av erfarenhet vet jag att man efter ett och ett halvt år kommer hem mer och mer sällan... Nu ses vi ju mer än 40 gånger per termin!

Det är uträknat, i höst kommer jag gå i depression och avlida!


dejt!

Nu har jag dejtat en oxfile pizza, tjejfilm (där man absolute inte kunde räkna ut slutet innan) och framförallt min soulmate. Det var verkligen på tiden!

På fredag blir det M&G för hela slanten, jag håller fortfarande på att finslipa min plan. Den måste planeras in i minsta detalj så att ingenting går fel. Det skulle ju vara fruktansvärt pinsamt! Och eftersom jag och Markus "planerade" att han skulle bjuda oss på fler päronshots så ska Emma påminna honom om det :) Han kanske inte har lika bra minne som jag när han dricker.. Eller det har han ju inte eftersom han inte kännde igen mig från julfesten. Var iofs ömsosidigt.. Om någon annan är villig att köpa såna så är det helt okej!


vission!

Jag har en vission! Mc'Donalds, hyra tjejfilm, baka kladdkaka, se på film, äta mc'donalds, äta kladdkaka!
Nu hänger det bara på en person!

hemma igen.

Då var man hemma igen, dom 40 sakerna jag skulle göra tog bara  en och en halv timme som tur va. Struntade i rasten så jag skulle bli klar så fort som möjligt. Jag fattar inte varför det inte kunde vänta. Man kan inte bara kräva att man ska komma till jobbet om man är sjuk! Han skulle slänga på några extra timmar på tiden som en bonus. Det är iaf det minsta man kan begära. 

Nu vill jag äta kladdkaka och se på tjejfilm! 

cp onsdag!

ÅÅååååååååå, jag har aldrig varit såhär arg och ledsen på samma gång! Igår var jag hemma för att jag var sjuk, hade inte feber först men fick lite sen.. Och eftersom jag överlag bara mådde skit så skulle jag vara hemma idag så jag sulle må bättre och jobba imorrn. Kl 7 ringer Johan och säger att jag MÅSTE komma till jobbet! Jag förklarar att jag inte mår bra, vet inte om jag har feber eftersom jag sover och måste åka komunalt till vallentuna. "Ta tempen och ring sen, om du inte har feber kan du komma" Nej, feber hade jag ju inte. Så nu förstår han inte varför jag är hemma om jag inte är sjuk. Jag sa ju att det inte räknas som sjuk om man inte har feber. Jag hatar det här! Vill inte jobba kvar för en sekund!!!

Mamma hade som tur var bilen hemma. Så snart ska jag ta bussen till henne för att sätta mig i en iskall bil, åka en halvtimme komma till jobbet, göra klart cp Pahléns och sen åka hem.

reseplanering.

Efter att ha kollat olika utbildningar och skolor runt om i sverige har jag försökt att planera lite inför sommarn. Och hittills har jag bara kommit på en sak. Jag kommer aldrig hinna allt jag vill göra, allt jag vill se. Jag får nog dela upp mina planer till två resor Malaysia och Thiland i sommar och resten någon annan gång. Och det är en hemskt tanke att jag inte kommer få ihop några pengar till nästa sommar för att åka och se resten då eftersom jag troligtvis inte kommer att jobba tills dess..

Jag vill se allt nu!

plugg/jobb?

Ju mer jag söker och kollar på olika utbildningar, desto mer ångest och panik får jag! Vad vill jag egentligen? Vill jag börja plugga igen eller vill jag fortsätta jobba? Helst skulle jag vilja åka utomlands och backpacka i ett halv år. Sen få se om jag kommer tillbaka hit överhuvud taget. Jag vill verkligen bort och jag vill inte ha allt planerat 3 år framöver.

tisdag.

Idag är jag hemma från jobbet, känns lite sodärr.. Mår helt konstigt i hela kroppen. Jag mår i stort sätt illa hela tiden och huvudvärken går inte över. Till och från får jag jätteont i halsen och då går det sen upp i öronen. Men feber har jag inte. Därför känns det inte som att man är sjuk "på riktigt" på något vis. Men jag vet att så fort jag inte kan äta något så är jag det.. Min chef ringde precis och kollade hur jag mådde och jag har ju kaffevecka!

Ska försöka komma på hur jag ska göra för att bli av med illamåendet.. Typ ligga i soffan eller något.

hurtbulle!

Jag måste vara den hurtigaste människan i världen! Fast Veronica är inte så dålig hon heller :) Idag la vi på mer vikt på skivstången, inte mycket men ett litet steg iaf! Tänk hur starka vi kommer vara om två månader!! Har sprungit runt och visat mina nya muskler för pappa och Annica. Mycket imponerade blev dom! Och den 10 februari är det temapass med live band! Klockrent!

Idag halv fem kom min chef till mig och frågade varför jag jobbade. Eftersom vi slutar då. Jag förklarade att jag inte blir hämtad förrns om en kvart så jag lika gärna kan jobba den tiden. Då var jag duktig! Det gäller att samla plus poäng så fort man kan! Sen frågade han om jag inte skulle jobba till septemer eller tills terminen börjar. Då blev jag lite stressad eftersom jag ska till utlandet.. Men jag lovade att om ingen av mina skolor vill ha mig så ska jag jobba kvar hos honom. Sen kanske jag kommer tillbaka en vacker dag..

P.S Jag är ett kycklingmonster! Dvs. Jag älskar kyckling mer än allt annat!

måndag.

Efter världens värsta bakis-spy dag på länge blev det en like hemsk natt och dag på jobbet. Vaknade kl 3 och kunde sen inte somna om för jag mådde fortfarande illa och huvet gjorde så ont och kändes som ett helt berg som snart skulle göra hål i sängen. Och halsen gjorde mer ont än förra veckan. Går som sagt inte så bra att sova då. Släpade mig ändå upp för att ta mig till jobbet. Där skulle jag limma med en massa starkt silikon som man mår ännu mer illa av. Så vid 10 tiden tänkte jag gå hem. Men efter en liten promenad till lagrat och tillbaka i kylan blev det lite bättre. Har fått lekt med Concilium hela dagen med Yonas. Den här gången fick jag höra en massa intriger som händer på jobbet. Och det är tydligen min "kaffevecka" det betyder att jag måste spendera varje rast till att diska, plocka undan och kasta soper...
 
Men nu är det friskis som gäller!!

let's go back!

Inköpslista för imorrn:
* Center
* Gummibjörnar
* B-chips
* Lime
* Baguette

Sen är vi redo för ytterligare en liten resa till Brasilien! Ska försöka ha våra knyt tröjor som vi köpte av någon konstig anledning.. Sen blir det sniglar och filet trinchado med riktig madeirasååås! Mums ska det bli! Mamma valde att stanna hemma från landet så jag har varnat henne för morgondagens planering med massa öl och caipisar!

- Det är kallt ute. Du behöver värme och en strand. (yonas)
- Det behöver jag verkligen! (jag)
- Du behöver Brasilien (yonas)
- Brasilien är precis var jag behöver!!! (jag)

we'll just dont care


I see you're closing down the restaurant
Let's sneak and do it when your boss is gone
Everybody's leaving, we'll have some fun
Oh, maybe it's wrong, but you're turnin' me on
Oh, we'll take a visit to your mama's house
Creep to the bedroom while your mama's out
Maybe she'll hear it when we scream and shout,
but we'll keep it rockin' until she comes knockin'
we'll just dont care,we'll just dont care,we'll just dont care

yyyyyesterdaaay!

Igår kväll hade vi mys! Jag hade köpt middag. Bakadpotatis med skagerröra och extra räkor till. Sååå gott! Sen satte jag in potatisarna i mickron med folie och då blev det hus i helvette ska jag säga, för så kunde man ju inte göra.. Blev iaf godaste middagen på jag vet inte hur länge! Sen kopplade vi in tvn i sovrummet så låg vi där och glodde på Brian tills Mills somnade. Sen tror jag att jag sov riktigt bra hela natten. Fasst jag drömde för mycket så på något sätt känns det ändå inte som man sover.. Har inte sovit en natt på minst två veckor utan att jag har drömt om jobbet.. Det suger!

Jag pratar med Decc! :)

torsdag.

Jag kan inte förklart hur glad jag är över att jag är klar med Pahléns jobbet! Men imorrn eller på måndag lär det väl komma några hundra till :( Tills dess sitter jag ensam i mitt lilla rum med Consilium lock. Ganska trist att sitta ensam i ett litet rum men jag lyckas alltid roa mig. Idag satt jag i 20 minuter och försökte komma på hur en dremel fungerar. Jag har alltid velat ha en sån, nu hatar jag den där apparaten! Skulle slipa kretskort, Johan gav mig direkta order utan att visa hur jag skulle göra, så det fick väl gå som det gick.. Eller hur man nu säger. Han är en konstig prick! Ett tag trodde jag nästan att jag skulle få lära mig köra truck, ska fråga imorrn! Sen så har jag gjort gubbar av koppartrådar. Snurrat höger, snurrat vänster och snurrat upp. Jättefina blev dom! En kille med en fotboll, en tjej med handväska och hår, en hund samt ett hjärna. Äckligt stolt är jag!

Snart blir det friskis igen! Fyra gånger i veckan, två medel och två skivstång som idag. Man måste ju faktiskt testa Håkans pass! Nya träningskläder inhandlades igår. Byxor, två linnen samt svettband. Jag och Veronica fick extra pris på dom av Peter som jobbar på Inter Sport för han tyckte att dom var så dyra. Han var jättesöt :) Så gå och kolla på honom alla flickor!

juni?!

Kan det inte bara ta att bli 1 juni snart?!
Fast först ska det bli torsdag.
Sen den 25, lööön!
Sen M&G!
Sen den 25 igen, löööön!
Sen April, för då jag själv hos pappa i 3 veckor!
Sen den 25 igen och igen!
Sen blir det juni! :)

måndag.

Jag pallar inte det här! Det är inte värdet som får mig på sånt här dåligt humör. Det är mitt jobb. Som jag ibland gillar lika mycket som ost, choklad och drinkar på samma gång men ibland hatar som pesten. Nu är det pesten! Min chef är den mest orealistiska chef i världshistorien. I vanliga fall kollar man hur lång tid det tar att göra en sak för att sen bestämma hur mycket man ska betalt för det. Han gör precis tvärtom. Han har ett pris på sakerna, sen jämför han det med hur mycket pengar jag ska tjäna in på två veckor så delar han det rakt av. Då kommer han på hur mycket jag ska göra i timmen. Det funkar inte så! Mina händer funkar inte så fort och mitt huvud orkar inte med all stress. "Hur går det?" Är standard frågan, 80 gånger om dagen. Jag säger att det går bra, eftersom det gör det! Men enligt dom går det inte bra, eftersom det går för sakta. Eftersom enligt deras pucko uträkning ska jag göra klart alla 200 lampor på  två dagar! Jakob är iaf snäll! Han säger att jag är duktig och att jag kämpar på bra, då blev jag lite glad. Plus att han har hjälpt mig lite idag. Och ska fortsätta imorrn.

Snart ska jag träna, får hoppas att det får mina hjärna på andra tankar. På i sommar och beach 07 :) Fast jag har ingen beach att gå till.. Sen ska jag kramas så om inte träningen hjälper har jag en reservplan. Om inte den hjälper så får jag väl helt enkelt gå och lägga mig.

konstigt tjejhumör

Ikväll är det storm igen, tycker att det är storm i stort sätt hela tiden. Har kollat på alla reunion bilder och jag vill åka igen! Igen, igen och igen! Folk är så hilma roliga så man kan ramla av stolen! Fast känna igen folk är jag sämst på men det visste väl vi alla sen innan.

Har egentligen inget vettiga att skriva förutom att jag är sånt där konstigt tjejhumör. När man känner sig ledsen utan anledning och man orkar inget annat är att sova. Det är säkert vädrets fel! Jag behöver sol, värme och vårkänslor i mängder! Förstår inte snön att den redan har missat sin chans i år. Kom den inte till jul och nyår behöver den inte komma alls! Nu ska det blli vår! Jag vill kunna vara ute den här tiden i kortbyxor!

söndag.

Igår var precis en sån kväll jag ville ha! Vi åt middag jättetidigt, vid sex tiden! Sen kom Sus och hälsade på, vi satt i över tre timmar och tjatrade om deras semester och massa annat. Dom hade varit i Malaysia också, dit jag vill. Det var tydligen jättefint där. Men jag lär väl ändå aldri komma iväg dit.. Sen kom Johan för jag skulle tvinga honom att se på Moulin Rouge. Vid elva var vi tvugna att gå ner för att kolla. Satte aldrig på filmen utan somnade med mjukisar och allt efter 10 minuter. Lampan var till och med tänd.

Idag har jag i stort sätt sovit hela dagen, fattar inte att jag varit så trött eftersom vi somnade strax efter elva.  Vaknade vid 10 och såg klart på Moulin Rouge, vid halv ett gick vi upp för att äta frukost/lunch. Efter det gick vi ner och la oss igen. Somnade direkt och sov till halv fyra. Har precis duchat men känner mig inte direkt piggare.. Annica har också bllivit sjuk nu så hoppas att hon inte heller smittas..

Ibland känner man sig verkligen minst i världen, som man lika gärna skulle kunna vara på månen.

lördag.

Mitt huvud gör ont! Mina händer gör ont! Hela min kropp gör ont! Det finns tre förklaringar.
1. Två Tokyo icetea plus lite andra drinkar igår.
2. Jag jobbar på ett jobb med vassa plåtsaker och där man får paper cuts.
3. Jag gick på skivstång igår. 

Allt jag ville ha imorrse var en mysmorgon i sängen minst hela dagen. Så blev det inte :( Johan satt i telefonkö i 50 minuter för att ringa Löwet. Han är sjuk och jag och hans mamma misstänker mässlingen! Sen blev det uppstigning, brunch hos hans päron och sen en låååång promenad hem. Det var svinhalt och jag hade högklackat. Plus att jag har så ont i bena så jag knappt kunde gå..  Livet är hårt ibland!

Chips, cola, soffa, Moulin Rouge ikväll?

årets tvättabbe!

Här är årets största tvättabbe! Men först lite historia om min syster. Hon vägrar att tvätta för hon vet inte vilka material som får vara tillsammans och vilka färger som får vara tillsammans. Därför är jag tvätt ansvarig i detta hus. En gång tvättade jag en tröja i 40 grader isf 30 och den blev sig inte riktigt lik så då blev det ju hus i helvete..  

Tvättade vitt idag och när jag nyss tog ut det var det något som var konstigt.. Eller det var en konstig tröja i tvätten. Den var stenhård, jättekort och hög i kragen så den var strypvänlig. Fattade inte varför Annica köpt en sån konstig tröja men kom sedan på vilken det var. Det långa linnet från Gina som är slappt, jättemjukt och ganska stor uringning. Försökte komma på en ursäkt och kom bara på det att "jag hade visst ställt maskinen på 30 grander och att jag vet inte vad som hänt" Så fick det bli.. 10 sekunder senare när jag fixar resten av tvätten kommer jag på det.. DET ÄR JU FAN MITT LINNE!!!

en liten jämförelse..

För att kunna förklara för alla er där ute hur dåligt tre är har jag gjort en liten jämförelse..

Min räkning låg på 485 kr.
Johans räkning låg på 475 kr.
Jag har ringt 392 minuter.
Johan har ringt 1300 minuter!!! 

Helt stört!!!

onsdag.

Idag jobbade jag över, har äckel mycket att hinna tills imorrn och jag har Johan på mig som en hök! Håller på med tre olika Pahléns jobb samtidigt och det går tydligen alderless för sakta. Vid lunch började jag nästan att gråta för jag kände mig så kass. Speciellt när jag gjort fel och var tvungen att skruva upp allt, montera om och skruva ihop igen. Som tur var var det bara 10 men det tog ju ändå sin tid.. Men när vi slutade blev Johan snäll igen och sa att det såg bra ut. Får väl se sen när han får tids rapporten..

Igår var jag bäst i hela Väsby för jag gick på Friskis för första gången på ca två år! Hade taggat hela veckan innan så det var inte alls jobbigt att åka dit, var mer orolig om jag skulle hinna efter jobbet.. Och när jag kom dit blev det ännu roligare för Åsa var där och jag hängde med och dog inte! Tycker till och med att det var för lite styrka. På fredag blir det skivstång och nästa vecka tre gångers träning igen! Woho!

en liten måndags lista

Några faktum så här en måndag kväll:

1. Mina fötter stinker
2. Jag är kär
3. Jag vill att Emma ska jobba på onsdag
4. Vi ska på min begäran äta tors och äggsås idag
5. Det är inget på tv ikväll
6. Jag vill ha tillbaka min hemtelefon NU!! Och digitalkameran om den finns på samma ställe!
7. IMORRN SKA JAG PÅ FRISKIS!

Sen kommer jag inte på något mer just nu.. 

LAAAAAANDET!

I lördags skulle jag och Johan åka upp till landet för att möta mamma och Sten. Jag har åkt dit en gång men tog för givet att jag hittade, vilket jag också gjorde :) Blev dock lite nervös när Västerås helt plötsligt inte stod på några skyltar! Efter Format blev vårat andra stopp såklart Godisstoppet! Jag var ungerfär lika uppspeld som alla ungar om inte ännu mer. Till vår road trip köpte vi iaf ett kg godis, VAR!! Åt drygt 7 godisar på hela helgen..  Sen blev det lunch på Donken men någon Nisses hittade vi inte, tar det nästa gång vi åker upp! Jag ska ju hitta blommiga gummistövlar till mig och Annica. Vårat tredje och sista stopp blev en Statiolmack i Fagersta. Och inte vilken mack som helst utan världens bästa! Dom hade allt utom Marshmellows som vi skulle ha.. Vi fyndade två trädgårdstomtar till landet. Och jag hittade ett barset med, shaker, sil, sked och mått! Och så köpte jag 6 snapsglas i olika färger för 25 kr samt 4 ascoola shotglas för 20 kr! Bäst helt enkelt! Framme blev det bastu med rundspringning i skogen, hummer och oxfile till middag, skumpa, brasa, spel och raket smällning! Hur mysigt som helt! Blev helt kär på nytt fast det var jag ju redan så jag blev det ännu mer :) På söndagen blev det lång promenod med mina love vantar jag fick i julklapp, mer spel och till sist hem körning. Skulle vilja vara kvar där längre!

fredag!

Jag ääääääälskar att åka hem från jobbet när det är ljust ute! Vilket bara är på fredagar då jag slutar halv två! Och idag var världens kortaste fredag. helt plötsligt fick jag inte jobba mer. Som alla fredagar glömmer jag att stämpla ut, men idag kom jag på det när jag kom ut till bilen så det var ju bara att knata in igen.

Igår sa jag att jag inte var så taggad för party, jag ångrar mig! Vilket jag redan gjorde vid 11 då jag lyssnade på Kobojsarna :) Men det blir nog inge för nu ska jag göra följande i följande ordning:

1. Fredagsduscha
2. Göra mig fredagsfin fast jag bara ska vara hemma
3. Inte ta en fredagsdrink
4.Packa till pappa och laaaaandet
5. Köpa en kamera ev. Def dvdn!
6. Sitta still och ev. ta en fredags drink :) 


Emma! Lyssna!
http://youtube.com/watch?v=K922jkDXTR4&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=TmjMFhgC_x0&mode=related&search=

städkväll..

Idag har Mutti bestämt att hela familjen ska ha gemensamt städparty ikväll, det suger! Det är inte ens skitigt här, inte en dammtuss, ingenting! Jag ska iaf välja musik så kanske det går lite bättre..

torsdag.

För några dagar sen skrev jag att jag tröttnat på mitt jobb, jag ångrar mig! Speciellt idag för jag har fått en massa beröm! Först av Yonas, han sa att det går snabbast när jag gör consilium så han skulle fråga Johan om jag kunde börja med Pahléns en annan dag. Det fick jag inte så idag kom jag äntligen igång på riktigt. Första delen är enkel sen får vi se hur det går. Lite nervös eftersom jag kan mest om det och jag kan i stort sätt ingenting om det.. Sen när jag skulle gå hem 16.50 hade jag och Johan den här konversationen:

- När stämplade du ut?
- Nyss.
- Jobbade du till nu?
- Japp!
- Bra, jag måste ju bara kolla så du sköter dig. Du vet väl att du aldrig kommer få sluta här, det blir inge pluggande för dig i höst!

Man kan ju inte tröttna på ett sånt jobb!

onsdag.

Senast igår lovade jag mig själv att inte äta massa godis.. Kom precis hem från jobbet och sitter nu med världens största chippåse! Jag är fan sämst. Ost och julskinka står självklart också framme. Men nästa vecka ska jag börja på friskis :)

Idag var en lugn dag på jobbet.. Hade en pall med olika jobb och jag fick bestämma vad jag skulle göra av det och när. Eftersom Yonas inte var där och bestämde åt mig :) Satt i andra rummet idag. I löööv it! Radio på och så är det mycket varmare där! Sen blir det extra roligt när dom där inne snackar skit om chefen och dom andra! Radio Vallentuna är min nya favve kanal! Dom spelar asbra musik! REM, Dire Straits, Supertramp, Sommarnatt och ännu fler Camilla favoriter! Det roligaste är fortfarande när Hassan sjunger för oss. Idag blev det Dileva och något annat konstigt. Men ingen slår då han sjöng My love med Westlife och All by my self med Celine Dion!!!

Inatt är första natten på jag vet inte hur länge jag sover uan sovsällskap :(

rund eller mullig?!

"Jag sa inte att du var rund! Jag sa bara att du har blivit lite mer hälsosamt mullig"
Mullig?!?! Tror aldrig att vi skrattat så mycket förut. Min mamma är totalt knäpp!

tröööt!

Trots att jag älskar mina arbetskamrater och speciellt min Emloo så har jag börjat tröttna nu. Jag är bara trött hela tiden och orkar inte med någonting varken på jobbet eller hemma. På helgerna är jag helt död men partar ändå så jag följande vecka blir ännu mer död! Men i helgen ska jag och Johan upp till landet på lördag och hälsa på mamma och Sten. Ska bli mys! Vi ska äta hummer som dom fick över från nyår, basta och gunga i "madicken gungan" Jag tänkte även tvinga med honom till Nisses för att shoppa lite skitsaker :) Ikväll tänkte jag se på Bring it on men sen kom jag ju på att det är Grace på tv ikväll! Så filmen får vänta..

Tur för dig att du inte hade lunginflamation igen för då skulle jag slagit dig gul och blå!

tisdag.

Två dagar har börjat på det nya året.. Det är väl typ dom första dagarna som visar hur resten av året kommer vara.. Vi vet ju alla hur första vecka förra året var helt perfekt, underbar fast ganska knäpp och kaosig på samma gång och så blev väl i stortsätt hela året.. Hittills har jag kommit så här långt på det nya året. Vaknade efter en hej dundrandes nyårsfest kl 11 som en riktig fyllekaja. Full och glad gick jag tillbaka till Veronica för att städa. På mig hade jag Johans 10 år gamla gröna BSK mjukisar med en gul tröja samt en väst som gick ner till knäna och mina högklackade skor. Har aldrig skämts så mycket av att gå förbi en lekplats med barnfamiljer! Sen blev det en kaos bakisdag, "man får adrenalin, så man glömmer att man mår dåligt. Sen kommer det tillbaka efteråt" :) Så sant, så sant! Jag har också hunnit med en kaosnatt med noll sömn, en jättejobbig dag på jobbet och en sjuk pojkvän.. 

Slutsats: Hittills har det här året inte börjat lika skoj som förra. Men det kommer nog att ändras! Annars gör jag året perfekt! Man har ju trots allt inte jullov längre, det är ju då man hinner med såna där roliga veckor! Om man tänker efter så var sista veckan på året ganska lik den första.

Jag älskar Nyår och speciellt med hela det gamla SPB!!!