fredag.

Sitter och letar LIA plats, hur hittar man något sånt? Det ska ju inte vara en vanlig praktik á la vart som helst utan där jag verkligen skulle kunna tänka mig att jobba i framtiden. På ett eventförtag vill jag vara. Vi fick en lista över vart folk hade haft sin LIA förra åter, det var någon som hade vart på Scandic i Infra! Det ska inte jag vara. Apropå Väsby så är det en tjej i min klass som visade sig vara kusin med Mikaela som jag gick i samma klass som i 6an och 7an, världen är allt bra liten! Jag skulle iofs kunna jobba på Samba travel i Brasilien!! Stråålande : ) Dock lite långt bort, men en fantastisk tanke!! 

Igår hade jag så brutalt tråkigt så jag nästan dog! Orkade verkligen inte cykla ner till Centrum för att kolla och gå och handla hade jag inte pengar till. Så jag satt vid tvn. Har fortfarande inte fixat bredbandet! Så jag diskade utan att ha någon disk, lagade lunchmat samt åt middag utan att vara hungrig. Hittade tavlan där man sätter upp sin tvättnyckel och det fanns inte en ledig tid på eftermiddagen förrns nästa onsdag, jag behöver tvätta nu ju! Kollade senare på "Step up" som bara var en jättetöntig och trist kopia av "Save the last dance" Kan till och med lova att jag aldrig kommer se den igen. Illa!

Idag skulle Johan ha kommit upp till mig men planer förändras.. Jag kommer hem ist och tar första tåget efter jag slutat. Har sällskap på tåget också så får sociala lite..   

datakurs

Vi har jätte grundkurs i data, jag känner mig jätteduktig :)

"Nu ska vi logga in"

torsdag.

Nu är jag i skolan igen. Första riktiga dagen skulle man kunna säga. Har haft ännu mer genomgång av  kursplaner mm, introduktion av branschkunskap och nu första datalektionen. "Det går inte att sitta framför en data från 8 på morgonen till halv 5 på kvällen" Try me, jag har gått eridär grafisk :) Har fått inloggningen i skolan så får passa på att gå ut nu eftersom jag inte har internet hemma i nya lägenheten än. Och jag har ju lovat att börja blogga nu igen när jag inte bor hemma.

Igår efter skolan blev det inköp av ett månadskort, 500 kr. Sen en resa med fel buss hem mot Haga, fick ta en promenad på 10 minuter. Kom hem till en halvstökig lägenhet som var tom! Tok ensamt var det. Började med att packa upp alla kläder som inte ens hälften får plats i garderoben. Ska få en byrå av Mutti i inflyttningspresent. Tog en cyckeltur för att kolla bussarna till idag, kom lite vilse men det ska man väl göra för att lära sig hitta. Duschade så hela badrummet blev översvämmat innan en promenad till nyhittade Ica för matköp. Avslutade dagen med "What about Brian" och "So you think you can dance" Sedan ett godnatt samtal med älsklingen!

Idag ska jag nog åka till centrum och klacka om alla mina Thailand skor!!

tisdag.

Idag har jag en bra dag och det finns egentligen en enda anledning till det. Jag är hemma i Väsby!! Var som sagt i Västerås igår för att flytta in alla mina saker och för att få någonting som kallas för ordning. Vid uppackninge märkte vi att jag har drygt 10 000 olika glas samt en mega servis med tallrikr, skålar, karotter, uppläggningsfat mm mm från farmor som tar upp ett helt skåp! Men det kan väl kanske vara bra att ha. Tog i stort sätt hela dagen att fixa så efter det åkte vi och åt pizza. Åkte sedan till hemköp för att handla mat och bra och ha saker så jag överlever. Emma introducerade mig för hennes och Markus favorit märke som direkt blev mitt också. Eldorado!!
 
Framåt nio var det dags för de andra att åka hem och lämna mig i denna främmande stad. Men jag vägrade, jag satte mig minsann i bilen och åkte hem till min älskling! Börjar ju inte förns imorrn så kom på att det var onödigt att vara borta mer än nödvändigt. 

Idag vaknade jag i världens bästa armar, i världens bästa säng, i världens bästa lägenhet! Sov några timmar till efter Johan gått till jobbet och gick sedan ner till Siba för att lunchdejta. Johan bjöd på lunch på Mexikana, där jag åt för första gången. Efter det satt vi i solen och jag bjöd på glass. Ikväll blir det fläskkaree samt Shreck 3!

flytt... ):

Jag har inte ens hunnit iväg och jag ångrar redan att jag åker! Fick i fredags reda på att jag fått en lägenhet i Västerås så jag ska dit idag för att skriva kontrakt och flytta in. På onsdag börjar skolan. Har bara varit en jättejobbig helg, en jättejobbig natt och morgon. Det känns som att ögonen konstant är rödsprängda men tårkanalerna uttorkade. Jag vet inte hur jag ska klara mig själv utan dig vid min sida varje dag. Har ju bott med dig i snart ett år nu. Efter en jobbig dag på jobbet har jag sen alltid kommit hem till dig och myst och bara haft en underbar kväll. Som alla är tillsammans med dig. Men nu efter en jobbig dag kommer jag komma hem till tom lägenhet. Det känns som att man inte har något att se fram emot på dagarna längre.

Saknar dig redan och ännu mer än i vanliga fall! Jag hatar det här! Klarar inte av att tänka på att jag bara kommer få träffa dig på helger, lov och under min LIA. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon och vara så lycklig som jag är när jag är tillsammans med dig. Vi klarar vad som helst för jag vill inget annat än att alltid vara med dig. Och på fredag när du kommer upp till mig får du ditt halsband!