söndag.

23.14 Tittar på kort, lyssnar på musik och driver mig själv till vansinne! Orkar inte med en till depperiod, den senaste veckan ha varit så himla bra och glad om man jämför med dom 3 innan... I veckorna går det bra men sen på helgerna när jag ser dom få bokstäverna lysa upp blir jag bara ledsen. När kommer dagen då jag inte ska bry mig om det?! När dom kan lysa natten lång, blinka, låta utan att jag reagerar. 23.23, vad det nu betyder. Skrock är det alltsammans! Sen blir jag så arg på mig själv när jag gör vissa saker. Jag menar inget med det men det men alla andra tror det och du också.. Vill inte krångla till något men det är väl försent nu, det var ju jag som började hålla på. Förlåt! Bry dig inte om vad jag gör vid såna tillfällen, försöker bara trösta mig själv. FAN!

Is this masquerade finally over
Can we put down the roles that we've played so many times
Is this really the final curtain
The end of the play
Or will we just dance this dance we've danced again and again and again

Once again I walk away
But if you ask me you know that I'd stay


När allt är bra varför ska det då krångla till sig igen? Det kan fan aldrig vara 100% bra utan sura miner, gräl, saknad, heartaches... Allt är skit, sen löser sig allt och alla är glada men bara några dagar efter kommer nästa sak.. Det som är så ortoligt frustrerande är att jag inte fattar vad som utlöste allt, det är det ingen som gör!

Men man får trösta sig med att man nu har planerat nästa sommar, det gäller bara att få ihop pengarna.. Bartenderkurs på mallis, sen tjäna ihop tillräckligt med pengar så man kan åka tillbaka till Brasilien nästa vinter. Ev jobba där nere på Coco Beach eller någon annan baracca ; )

vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill träffa dig. NUUUU!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback