torsdag.

idag var mamma allvarlig, utan att börja skratta!
- Jag vill att ni ska ha jätte kul men jag tycker inte att det är helt okej att du dricker öl stup i kvarten. Jag har aldrig sagt att jag tycker att det är helt okej att du dricker alcohol. Okej om man vill ta någon öl, men man ska ta det lugnt med alcohol. (mamma)
- Ja, speciellt med alcoholen. (pappa)
- Men vi tar det ju lugnt! (jag)
Men dom skrev inte som ni kanske tror, dom sa det helt lugnt. Men jag fick anstränga mig för att hälla med mungiporna när dom sa det.. Sen så började vi skämta om alltsammans. Sten sa att han skulle ringa och kolla läget i helgen och om jag svarade - Sccc de eee ca, cami - lla. Då skulle han veta hur lugnt vi tagit det. Puckon är vi allihopa. Ganska kul var det iaf!

--------------------------

haha, herregud vad jag inte vill vara ledsen. Så jag tänkte helt enkelt skita i det! Det är väl onödigt att vara ledsen när man inte riktigt vet varför, då blir man ju bara helt förvirrad. Nej, trodde att det var pappa som kom hem så vi kan åka och övningsköra, med det var det ju inte. Däremot var det farbror Anders, en rolig prick han! Som sagt, när pappa kommer hem ska vi köra, har ju bara 2 månader på mig nu.. Körningen går bra det är väl all teori som ska fastna.. Nu sak jag iaf fortsätta på min novell, får passa på nu när jag är på sånt här bra humör så jag kanske klarar mig från en löv historia.. Tribo hjälper mig, min räddare ; )
Fogo de água, lalalalaaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback