söndag.

Jag kan inte förklara hur skönt det är att vakna en söndag pigg, utvilad utan att stinka rök, öl och snusk! Känns som att det var flera år sen. Ganska smidigt också eftersom jag måste ha ork till att läsa ut hela boken idag, 120 sidor kvar. Får läsa en massa recentioner och sen försöka hinna klart inatt eller något, för nu verkar det som att jag ska till Veronica, måste dit och löjla mig lite med Emma!

Som sagt första lugna helgen på länge! Jätteskönt! I fredags köpte vi tjejer en massa godis, chips, cola och låg och såg på film hos pappa. Det var mysigt, dvs när vi såg på vanliga filmer! När dom andra såg på porr städade jag mitt rum och damsög, blev riktigt fint! Killarna tänkte komma på efterfest, men bangade igen! Vi trodde ju att ni var party människor som aldrig tröttnade :P
    I lördags gick jag upp 10.00 för att åka till Sollentuna med projekt gruppen. Var där från 13.00 till 21.15. Var så stört gott! Hummerskagen, skaldjurssoppa, ripa. Ripan smakade dock lite konstigt.. Var tvugna att skippa efterätten eftersom klockan han bli så mycket och vid det laget hade vi tröttnat. Blev hämtad vid stationen av Johan. Åkte och köpte en massa godis som jag var för mätt för att äta. Några haribonappar går dock alltid ner! Åkte hem till honom och såg på film, sen fick jag välja en HEL låt som jag skulle få lyssna på. Väldigt snällt eftersom du bara lyssnade 5 sekunder på alla låtar oavsett hur bra dom var :P Veronica... Finns det någon annan låt att välja förutom Romeo & Juliet ?! Nej, jag menar det! Kom hem halv två då jag la mig och lyssnade på min mysskiva. Somnade direkt!

     Så ni ser! Jag kan ta det lugnt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback