torsdag.

Idag har jag jobbat på Sako mässan med barskolan. Det var helt okej men ont i ryggen och inget att göra i slutet fick man. När klockan var 11.30 hoppades man på att den skulle vara minst halv två. Träffade massa folk gjorde jag iaf. Martina, Sofie E, Norling, Jack Moj, Ida, Mark, Sabrina, Martinius, Vigetti, Charlotta (eller dom två sista där såg jag bara), hon vi dansade med på danshuset som börjar på N och en tjej som tjände Maxe. Eftermiddagen gick jättesegt så jag gick själv några varv och kollade på en massa skolor. Har inte kollat allt än, och bara läst två sidor ur alla kataloger jag fick men hittills ligger Gävle, Växjö och Västerås i topp tre. Och sen har jag ju på senare tid fått dille på att bli frisör av någan anledning. Men jag har kommit på att det skulle vara ganska roligt. Ska kolla vidare lite nu tills jag äntligen ska få se "Welsome to the jungle" med min sötnos Shawn William Scott :) 

Imorrn blir det mässa igen och Veronica ska vara med och leka överglad då! Förresten så har jag inte sovit så bra som jag sov natten till idag på två veckor. Underbart var det!


Kommentarer
Postat av: ifiyenia

jag var ju på mässan idag, kollade faktiskt efter dej när jag gick förbi barskolan men ingen mills... borde väll gått igår... :)

2006-11-25 @ 04:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback