onsdag.

Jag är hemma idag igen, lika bra det. Sov katastrof dåligt inatt. Vaknade varje timme och kände mig jättepigg. Kl 5.30 somnade jag på riktigt och blev väckt av telefonen halv 12. Gick upp och kände mig riktigt pigg vilket självklart betöd att jag hade mer feber än igår. Sen försvann det lite och nu är det tillbaka när Ipren slutat verka. Men imorrn och på fredag ska jag jobba, måste ha mer pengar! Men imorrn ska jag ta en halvtimmes rast och gå några meter till en resturang där jag ska på arbetsintervju. Orkade inte med allt velande om att skicka mail och aldrig få svar så jag ringde och fick intervju direkt imorrn :) Känns kul, speciellt när man inte behöver ha en massa erfarenhet. Men hoppas för mycket ska man inte..


Funderar på att gå ut en sväng och få lite luft. Ingen idé på att vänta på att Annica kommer hem för hon vill ju aldrig gå ut och gå med mig iaf.. Latmask!  


Kommentarer
Postat av: Emma

Ledsen, men du ska INTE jobba imorrn å du ska inte gå på promenad och du ska enbart äta så många Ipren att du sover hela tiden!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback