torsdag!

Jag vill inte mer, jag orkar inte! Och jag vill ha min macka men det är förtidigt för fika så om jag äter den nu kommer jag inte ha någon sen.. Får dricka lite choklad under tiden. Brukar man kunna mätta magen lite på. Imorrse vad värsta morgonen av alla! Det var iskallt i rummet och helt underbart under täcket, finns det något värre när man måste gå upp då?! Sprang in i duschen och funderade på om jag skulle hinna nu när jag tog en 5 minuter lång sovmorgon, det gjorde jag! Idag är det sommar igen så jag skulle ha kjol på mig och vad har man inte gjort? Rakat benen, då blev morgonen så mycket värre! Fast en bra hårdag fick jag ist.   

På tåget in kom jag på att jag hade mitt brasilien halsband på mig och kom på en massa knasiga saker. Tex våran regel.. "Vi får inte dricka fler än 3 Caipirinha per kväll, då blir vi för fulla" Sista veckan svepte vi 3 och drack tatalt 6 + öl! Ibland är man bra muppig. Bardisken på  Orbita, då sångaren kom fram och sa att vi var kvällens show inte han :) Och våra Björn Rosenström kunskaper var i topp i Kanoah! Tänk om livet alltid kunde vara så enkelt! 

Jag funderar på att alltid somna på soffan för då blir man inburen i sängen och avklädd (oskylldigt så klart!) Och måste du ligga där och titta på mig och inte säga något, dummer!

Ajökens! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback