tisdag.

Idag har jag en bra dag och det finns egentligen en enda anledning till det. Jag är hemma i Väsby!! Var som sagt i Västerås igår för att flytta in alla mina saker och för att få någonting som kallas för ordning. Vid uppackninge märkte vi att jag har drygt 10 000 olika glas samt en mega servis med tallrikr, skålar, karotter, uppläggningsfat mm mm från farmor som tar upp ett helt skåp! Men det kan väl kanske vara bra att ha. Tog i stort sätt hela dagen att fixa så efter det åkte vi och åt pizza. Åkte sedan till hemköp för att handla mat och bra och ha saker så jag överlever. Emma introducerade mig för hennes och Markus favorit märke som direkt blev mitt också. Eldorado!!
 
Framåt nio var det dags för de andra att åka hem och lämna mig i denna främmande stad. Men jag vägrade, jag satte mig minsann i bilen och åkte hem till min älskling! Börjar ju inte förns imorrn så kom på att det var onödigt att vara borta mer än nödvändigt. 

Idag vaknade jag i världens bästa armar, i världens bästa säng, i världens bästa lägenhet! Sov några timmar till efter Johan gått till jobbet och gick sedan ner till Siba för att lunchdejta. Johan bjöd på lunch på Mexikana, där jag åt för första gången. Efter det satt vi i solen och jag bjöd på glass. Ikväll blir det fläskkaree samt Shreck 3!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback