måndag.

Idag tog jag mig in till stan för att prova nya vaxningsstället. Helt annorlunda men det gjorde knappt ont så det blir nog flera besök där i framtiden! Sedan åt jag lunch med Anneli och Emma på en mongolisk restaurang. Så otroligt gott och min Emma bjöd mig eftersom jag är en fattiglapp! Min soulmate är bäst! Nudlar, friterad kyckling, kycklingspätt med jordnötssås och tre olika köttgrytor. Buffe är smaskens!

Jag har varit nere och hämtat mina kläder från HM på Format. Allt passade perfkt och allt var bara sååå snyggt. "Kontorskläder" är shnyggt tycker jag! : ) Fick även mina konomiböcker och dom var inte lika snygga eller roliga ska jag säga er!

Nu sitter jag hemma och försöker komma på massa smart till min offert. Om jag har gjort rätt är jag faktiskt väldigt nöjd! Men att få ihop några ABBA var klurigt, dom känns typ invävda i inledningen. Och om Rolf inte tycker att de räcker får jag nog en massa minus. Men det kanske är bättre än att bara skriva massa blaj. Ja, ja det får bli som det blir.. Har även fixat lite inför säljsamtalet som jag har noll koll på. 

Ansträngande vecka gånger 1000! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback