THE WEDDING!!

Igår var en helt FANTASTISK dag!!
Mamma och Sten gifte sig! <3

Gick upp riktigt tidigt för att ha lång tid på mig att göra mig iordning. Ändå blev det stress och vi fick springa till bussen i regnet! Först så mötte vi upp mamma, Sten, Annica och Jocke på Hotell Kung Karl där vi skålade och tog några glas champang för att lugna alla våras nerver : ) Pride tåget gick förbi utanför så vi satt på balkongen och kollade på alla roliga dansande människor. Sen bar det av till kajen och båten. Åkte runt i Stockholm och det är ju fantastiskt fint från vattnet! Dessvärre regnade det så vigseln som var planerad att ske på en brygga fick ta rum inne på båten. Guppandes lyssnade vi på "Have I told you lately that I love you" mammas och Stens låt. Syster grät så mycket så både jag och Susanne började gråta så fort vi tittade på henne. Hon läste en jättefin dikt och Viktor spelade och sjöng "If I used to love you baby" sen fortsatte vi att åka runt med båten och drack massa champang tills vi kom till rastaurangen precis vid vattnet.

Maten var helt fantastisk god, musiken var grym, folk var roliga, vinet var gott och det var väldigt roligt att träffa massa gamla vänner! Efter middagen dansade vi i flera timmar, tog massa fina (hoppas jag) bröllopskort och drack upp de två sisa champang flaskorna som var kvar från båten : ) Jag fick också dansa massa tryckare med Johan som var väldigt mysigt! Sen var klockan helt plötsligt 1 och restaurangen stängde. Mamma kastade buketten och JAG fångade den! Johan var mycket stolt över mig och sa att en dag ska minsann vi också gifta oss. I love you hun!

Jag, Johan och Patrick ville inte sluta galeja så vi tänkte dra vidare och dricka öl. Men efter en lång resa med tunnelbanan och när vi var inne i stan var klockan helt plötsligt 2 så det slog oss att det troligtvis var försent att komma in någonstans. Så det blev att ta nattbussen hem istället. Halv 4 kom vi hem, jag åt i vanlig ordning fylle fiskpinnar och jag klev inte upp ur sängen förrns halv 3 idag : )

Grattis alla som är kära och lyckliga!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åhåhååå! Jag börjar gråta bara av att läsa :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback