lördag.

Nu är det slut med helgens festande trots att det bara är lördag :(
Ville stanna kvar hos Emma och Markus även denna kväll och parta till men jag hade lovat att skjutsa hem Johan som skulle leka med Jocke.. Så nu har jag en julmust, brie och the hills kväll i sängen. Har hitills sett 7 avsnitt, har 3 kvar att se på. Är faschinerad av alla dessa intriger och problem de lyckas skaffa sig i deras lyxliv..

Igår var vi som sagt på lucisvaka hos min soulmate. Ååå, så roligt det var. Folk är så flummiga och roliga! Vi spelade massor med Guitar Hero och Rock Band och jag rockade sannerligen på trummorna. Herre vad roligt det måste sett ut. Tänk er ett barn med en pinne i vardera hand som slår på massa kastruller, så * 1000 skulle jag gissa på att jag såg ut. Var helt slut igår eftermiddag efter min och Camillas torsdagsfest som slutade kl 5 men när jag kom dit blev jag pigg på en halv sekund och höll mig vaken till 6 även denna morgon. När vi såg att luciatåget inte började förns 7.30 så valde vi att strunta i det och sova istället. Lekte även massa Tarzan & Jane och Zoomi zoomi så nu har jag återigen blåmärkan över hela låren. Det var föresten vi älskade SPBare som höll ut till kl 6 :)

I förmiddags låg vi alla i soffan och mös med täckena. Åt pizza, drack bakiscola och tittade på Step Brothers som var grymt rolig! Myyyyys! Måste flytta närmare min Emma så vi kan mysa oftare!!

Nu ska jag återgå till såpornas värld!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback