torsdag.

Igår var en mysig dag. Var hemma hos Karin och hade julavslutning. HAde två betygssamtal och annars hade vi bara en social dag med julmust, glögg, juleskum och peppisar :) Och hör och häpna. Trots allt Rolf har sagt så fick jag VG i ledarskap?! Är väl lika förvånad som resten av klassen att jag fick det. Det var tydligen måndagen som vägde över att jag fick det och med Rolfs förklaring tyckte jag också att jag förtjänade det! Fick även VG i fösäljningen. Så som den betygsnörden jag är förstår ni att jag gick därifrån med mungiporna upp till öronen. Samtalet med Clas gick också väldigt bra, han tyckte att jag hade bra ideér till fördjupningen så nu är det bara att köra igång!    

Idag tor jag en lång sovmorgon till halv 12. Har varit helt slut hela veckan och mått sisodär så det tyckte jag att jag förtjänade. Har bäddat rent, diskar och fixat köket så nu ska jag fortsätta julstädandet. Lika bra att göra det nu så är det bara lite små fix att fixa sen dagarna innan.

Ska hämta upp Johan efter jobbet idag. Vi ska åka och köpa lite julgott och sen SKA vi baka lussisarna. Har sagt det i 2 veckor nu men ikväll SKA det bli av!

På måndag blir det återigen en ÄLSKAD SPB-fest! I stort sett alla har kommit hem över julen så då kör vi hårt. Dock kommer ju inte allas våran Veronica hem från Borneo men hon finns med där ändå! :)


Köra lastbil dansen i Eriks kök hösten 05! Säkerligen lyssnade vi till Backstreetboys också :) Eller datasmurfen!! HAha
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback