måndag.

Nu är det åter igen måndag men det känns sannerligen inte som det! Har varit på UM nu på morgonen för att få ett nytt recept på the pills. Bokade även in en tid för att gå till läkarn för att försöka få lite starka värktabletter för min mensvärk. Nu har jag tagit en fredagsdusch (på en måndag!!) och fixat iordning mig för att åka och jobba i några timmar. Klippte mig igår och han spejsade till värsta supervolym frisyren men själklart kom jag inte ens i närheten av att fixa det lika snyggt idag. Som vanligt när man är hos frissan..

Igår fixade vi fram granen :) Vissa kanske tycker det är tidigt men jag vill kunna njuta av den ett tag. Är bara den flygande julstjärnan som inte kommit på plats. På dagen åkte vi även runt och köpte de sista julklapparna så nu är det bara inslagningen kvar som får ske på uppesittarkvällen. Dvs IMORGON! Kan inte riktigt koppla att det är julafton i övermorgon men jag ska göra mitt bästa för att komma i den riktiga julstämningen!  Min hyasint har dogat så jag måste införskaffa mig en ny.

I lördags var det ett himla håll i gång i baren! Stod i stora baren vilket betöd drinkblandning :) Visserligen väldigt enkla drinkar men det var kul ändå! Fick ju även lyssna på Arvingarna så jag skuttade runt i baren och sjöng: Kanival i stan, Jennie, Coola killar, Tjejer mf! När jag åkte hem vid 4 på natten fortsatte jag att ha Arvingarnaparty i bilen för att hålla mig vaken :) Fick även massor av dricks, det var tack vare det som jag hade råd att klippa mig igår! 

Midori är täpt i näsan stackarn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback