fredag!

Lalalaaa, idag är det fredag! Trot eller ej men jag sitter och kollar på förra veckans Melodifestival deltävling, det här är 6 gången jag ser det! Tre gånger live och tre gånger på tv : ) Jag förstår faktiskt inte att jag orkar.. "Ååå idag såg jag den första svalan, flyga över taken" Jag tycker iaf att den låten är jättegullig, det skriker ju sommar över den! Och det är supersool ute idag, dessvärre så blåser det storm ute.. Så jag sparar mina sommarkänslor inne i lägenheten. Om några timmar bär det av mot Danderyd för lite fördrinkar innan hela gänget beger sig till Koh Panang för sen middag. Ska bli sköj!

Snart ska jag ner till Siba och lämna in min telefon som slutat fungera : ( Samtidigt ska jag passa på att få lite pussar och lite pengar till ikväll av älsklingen eftersom han fick en massa redan igår..   

Igår lades matchschemat för sesångens matcher i Amerikans fotboll ut! Johans första match är den 3/5 så boka in för då ska det hejas som satan! Har ju bara sett han spela en match tidigare så jag är super taggad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback