torsdag.

Som vanligt började jag dagen med tv3 och Våra bästa år. Undra vilken dag jag ska tröttna på att kolla på världens töntigaste serie.. Sen blev det massa iordning görande inför ikväll och förberedelser inför lördag. Har klippt, filat och målat naglar och tånaglar. Det röda på kroppen har lagt sig så nu ser jag riktigt brun ut : ) Vilar dock ifrån solen idag..

Efter sommarens hittills 4 lästa böcker har jag börjat på den femte "Pojken som kallades Det" Känner på mig att det kommer gå fort att läsa den och fortsättningen. Jag har också putsar bordet, slagit in Annicas present, sorterat massa papper och kom just på att jag även skulle göra rent badkaret.. Har också svarat på Veronicas mail i en timme, långa, långa blir dom!

Ska snart ta bilen till Hammarby Sjöstad för att fira lillasyster som fyller år imorgon. 

På lördag är det bröllopsdags. Mitt hår kommer säkerligen ta två timmar att fixa med allt locktångande men halv två ska vi vara på plats på hotellet för att ta ett gals skumpa med mamma och Sten. Mamma vill att vi ska vara där för att lugna hennes nerver. Sedan blir det båtåkandes, vigsel på en brygga, båtåkandes till festlokalen och sedan firandes hela natten. Wiiiiie! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback