torsdag.

Idag är jag trött! Mycket, mycket trött! Skulle tvivla att jag kommer orka plugga något idag, inte på några timmar iaf! Men all denna trötthet har en anledning och denna anledning kallas för vin!

Igår efter en bra pressentation men en katastrofal opponering dog mitt humör så det låg under mattan och ännu lite lägre. Jag fick hålla igen för att inte börja böla i klassrummet, jag har aldrig känt mig så dålig! Men jag har aldrig varit bra på att ta kritik, jag kan inte se det som "hjälp att bli bättre" jag ser det bara som hårda slag i magen! Och det känns inte bra! Förlåt att jag bara är 20 och inte kan lika mycket som en 46 åring!! Blääää!!

Men efter jag ringt till Johan och varit lite ledsen bestämde jag mig för att bli glad igen! Jag och Jenny-Lee gick runt i stan och shoppade massa, eller jag iaf. En svart jeanakjol, en skjorta, en gul sjal, en T-shirt (super söt!) och ett par rosa hotpants som jag ska hoppa runt i hemma och se lite sör ut för Johan : ) Efter det bar det helt enkelt av till Systemet där vi köpet två flaskor roseviiiiiin! Sen gick vi hem till Ted där vi helt enkelt drack upp dessa och några öl. Och så åt vi fantastiska pommes med bea till middag! Var hur trevligt, kul och mysigt som helst! Fick skjuts hem och när jag kom hem slog det till i huvet. Satan i gatan vad det snurrade, var helt omöjligt att sova! Så jag åt 4 mackor och nudelsoppa, och denna nudelsoppa ville jag ju ha till lunch idag! Så nu måste jag laga något ansträngande!


Baj får nao!

Önska mig lycka till med pluggandet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback