jobb helg..

Måndag, en jobbig måndag! Har jobbat hela helgen så det känns inte som att det varit helg över huvudtaget. I fredags hade jag lite helg då jag var på fotbollsfru middag i Hässelby. Tog en evighet att ta sig dit men jag hittade tillslut. Vi var sju styckna varav vi var tre som drack, det visade sig sedan att det var vi tre som kom från Väsby.. Så, så gör vi i Väsby! Jättekul var det! Blev en hel del fotbollssnack (!!!) , illaluktande handskar, ensama kvällar då det är träning och allt klagande på att dom alltid har ont! Haha.

Lördagen spenderade jag i Väsby centrum, var inte så jobbigt. Rodding på morgonen inför framträdanden. Sibel var kass, stroppig och tråkig. En låt sjöng hon bara, var tydligten sjuk.. Men sen kom Frida och var jätterolig, sjöng massor och alla sjöng med. Sen var dagen i stort sett slut. Åkte till Märsta där jag hann se de sista 5 minutrarna på Johans match. Kom precis så jag hann se hans super tackling, då blev jag så där lite stolt igen : ) Hade tydligen inte varit någon rolig match för de andra laget var så dåliga så noll spänning. Sen blev det kvällsmys, massa godis, ost och somnande på soffan.


Igår var det återigen jobb i Centrum. Fanns mycket mer att göra så det var riktigt roligt! Började med att rodda och fixa iordning massa bord, dukar, skyltdockor mm inför dagen present & bröllops mässa. Sen satt jag med Madelene Ribbing och sålde hennes böcker om vett & etikett. Jag köpte en av dom, "Nya stora etikettboken" Så nu är jag ytterligera ett STORT steg närmare panshis hållet!! Men det var så kul att lyssna på henne så jag fick ett impuls ryck och tyckte att det skulle vara kul att ha. Efter det fick jag vara bartender eftersom han som var bokad aldrig kom. Ca 450 glas juice hällde jag upp! Kl 4 blev det nedplockning och äntligen hem till soffan. Jag lagade supermiddag innan vi fortsatte mumsa på vår mega godispåse.


Och nu är det som sagt måndag igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback