R.I.P Bålsta ekorren!!

Imorrse hände det något hemskt som jag känner att jag måste tala ut om..

Jag satt i bilen på väg mot Bålsta och Wickis. Det var sol ute och morgonen kändes fin och glad.
Ända tills...
Ända tills det sprang en ekorre över motorvägen. Jag såg precis när den hoppade fram ur diket och började springa. Jag bromsade men även om jag skulle tvärbromsat allt vad jag hade och även om jag skulle haft de bästa bromsarna i världen skulle jag inte hunnit. Jag såg den lilla, söta, fluffiga ekorren forsvinna mellan mina två framdäck och sedan sa det dunk. Jag tittade upp i backspegeln och såg något runt ligga på vägen! Fyy, vad dåligt jag mådde. Jag blev hysterisk, fick ångest och började nästan gråta! Och nu blir jag ledsen igen! Kom sedan på att jag kunde ju ha svängt in på den andra väghalvan!! Men då skulle jag troligtvis fått spinn och en krock skulle varit långt ifrån omöjligt.. 

Tänk! Den lilla, söta, fluffiga ekorren var säkert påväg till andra sidan för att träffa en ekorrkompis eller för att äta en nöt från det bästa trädet : (

Jag är en hemsk människa!! Kan inte ens tänka mig hur personen kände som körde på rådjuret som låg längs vägen mellan Väsby och Bålsta.  


Kommentarer
Postat av: Emma

Mills, jag förstår att det känns tungt just nu, men du kommer nog till himmelen ändå! Gör du inte det kan du få komma och leka med m ig någon dag!

Tjoff!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback