Lyx fredag!

Här blir det inga blogga i timmar inte.. Snarare i 5 minuter.

Fick sluta redan halv tre idag :) Susan tyckte lite synd om mig för att jag jobbat till 12 igår och började halv 8 imorrse.  HAr varit helt slut och trött så det snurrat i huvet hela dagen. Eftermiddagen gick år att springa upp och ner i trapporna när jag skulle städa ur alla konferenssalar. Shit vad folk kan grisa ner! Bar ett antal bort också, man behöver inte gymma om man har det här som jobb inte!
 
När jag slutade åkte jag ner till Centrum. Fyndade en kjol, en rosa kofta och ytterligare en kavaj på H&M. De senaste gångerna jag shoppat har det bara varit skjortor, kavajer och liknande. Så jag kände att jag var tvungen att väga upp min garderob med lite partykläder. Fick ju 500 kr presentkort på Gina när jag fyllde år så jag spenderade upp det på två partylinnen och en klänning.. LYCKA!!!! Nu ska jag bara hitta en fest att gå på :)

Imorrn ska jag till Lotta på SingStar party. Och då blir det massa sjunga ska jag säga. Den tjejen vill ju sjunga efter ett glas vin :) Ska bli nice!

Nu hr jag fixat trerättersmiddag till Johan som snart kommer till pappa. Men innan maten ska han få massage och sen ska vi basta och dricka sista Asti flaskan från vår fest! Supermys fredag helt enkelt!

Happy helg mina vänner! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback