UNDERBAR måndag!

Idag fick jag en skön sovmorgon! Var visserligen vaken och ganska "pigg" när Johan skulle gå upp men jag hade så fruktansvärt ont i magen så jag tog två Ipren och somnade om. Första gången på säkert två år som Ipren hjälper mot min mensvärk, hoppas att det fortsätter hjälpa annars ska jag kräva starka piller! 

Anledningen till min sovmorgon var att jag skulle till Gälöfsta Gård på intervju. Gick hur bra som helst och jag sa massa smarta svar. Hon var jättepositiv till att jag skulle ha min LIA där och planerade lite för hur schemat skulle se ut. Börjar med att stå i repan och jobba med bokningar. Ska även få vara med Susan på säljavdelningen. Jag berättade att jag var intresserad av event så senare under LIAn och även under våren ska jag få lära mig mer om offereringen och olika projekt, precis det jag hoppades på :) "Det kanske blir ditt special uppdrag att ta fram nya aktiviteter till event" Många som jobbar där och folk från ledningen har jobbat mycket med event, så det finns nog mycket att lära sig där!
Kan inte förklara hur LYCKLIG och TAGGAD jag är!!

Sedan åkte jag till skolan och mötte Lena. Dessvärre hade varken vår restaurang eller hotell gått speciellt bra så då blev vi lite ledsna. Men vi hoppas på att det går bättre inför nästa kvartal då det är vår och folket i Älvsala vill gå ut och äta mycket :)

Idag ska jag börja packa inför söndagens flytt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback