söndag.

Myspys söndag! Brukar inte göra så mycket vettigt på söndagar men igår var det andra bullar. Vaknade redan vid 10 men låg kvar i sängen till 12 då Posten öppnade. Det blev alltså pizza till brunch vilket var helt perfekt! Tvn fastnade på dans vm, massa olika stilar dansade dom. Då hamnade flumhumöret på topp! Vi hoppade runt och dansade som dom på tv i vardagsrummet, eller vi gjorde vårt bästa. Johan snurrade runt mig så jag trodde jag skulle ramla och avlida.

Dagen skulle jag egentligen ägna åt att måla hallen ytterligare en gång men det var blå himel och strålande sol ute så vi bestämde oss för att vara ute under dagen. Tog bilen ut till Runsa för att leta svamp. Inte mycket svamp alls i den skogen men vi hamnade på ett berg där man såg ut över Mälaren och all skog. Finfint! När vi försökte ta oss ut ur skogen och till stigen upp till fornborgen valde inte Johan den smidigase vägen. Bryta sig fram genom buskar och klättra över välta träd var jag inte sugen på så jag tog en liten omväg. Och vad hittade jag då? Ett hav med gula kantarellet. Först var jag osäker på om det var kantareller för de var så enorma, men det var de! Skulle gissa på att det blev ca 2 liter! Varken jag eller Johan tycker dock om svamp så pappa fick hälften och Johans föräldrar hälften. Sedan fortsatte vi promenera till udden och de gamla fornlämningarna. 

På kvällen tog vi ett långt bad, åt nacos till middag, mös i soffan och kollade på 21. Målningen får helt enkelt vänta till nästa söndag..

Tänk att jag fortfarande känner fjärliar som jag skulle vara nykär efter 2 år och 5 månader <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback