fredag..

Det är fredag och jag kan inte komma på en enda positiv sak med det. Jag blir inte ens glad när jag tänker på att Johan kommer hem från London ikväll! DÅ mina vänenr är det illa. Så vad beror detta missnöje på, det ska jag säga er. Ekonomitentan vi har haft nu på morgonen. Det värsta är att jag kan matte, jag är bra på matte, matte är min grej och ända gick det inte! Det är precis samma sorts tal som jag räknade igår och då gick det minsann, men inte nu! Jag har försökt bli glad hela vägen hem men det har inte fungerat. Blev glad (eller jag log lite) i en sekund när jag lyssnade på Neyo - Sexy love och lite när jag lyssnade på Dispach - Out loud.. Sen var jag lite mer glad när jag lyssnade på Svensk Pop - Spriten och livsglädjen, men det försvann ganska så fort. Och hör här! Jag lyssnade till och med på en Babado Novo låt och inte ens det gjorde mig glad, KAOS! En caipis, Babado, sol och en svätt Veronica skulle göra susen! : )

Sitter hos pappa för jag tnkte vänta tills han kom hem för att låna pengar så jag kan köpa lite fredagsgott och mat till helgen. Men när jag kom hit kom jag på att han är på rockkryssning och jag vet inte riktigt när dom kommer i land. Vill hinna fixa lite mys till ikväll när Johan kommer.

Jag vill sno massa Smirnoff och cider som pappa har i kylen men jag måste ju köra hem bilen, annars skulle kylen vara tom när han kommer hem!!

Kommentarer
Postat av: Annica

Du kan ju inte bara sno pappas cider..! Räcker det inte med att du var där och åt kycklingben och drack upp min mjölk för nån vecka sen? För de va väl du va? =P haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback