onsdag.

"Det e mycket nu!"
Oj, oj, oj hur ska jag hinna med alla uppgifter, räknetal och läsning? Tenatan är på fredag men på något sätt känner jag mig ändå ganska lugn. Det går som det går och de faktafrågorna om kapitlerna verkar ändå sitta ganska så bra. Är bra att han inte har några uppsatsfrågor på tentan utan han vill ha "korta, konsista svar"

Imorrse när klockan var 7.30 ringde Johan till mig. Han drack en drink och jag sa till honom att han bryter mot 12 lagen! Men han sa att det var för att lugna nerverna inför flygningen så jag sa att det var okej. På Arlanda får man göra som man vill, det är ju samma sak som att vara utomlands! Jag älskar att vara på Arlanda man har pirr i hela kroppen för att man ska få komma bort.

Har mejlat hon på Metly som skulle återkomma till mig om jag kunde ha min LIA där, hoppas hon svarar snart! Var inne på deras hemsida och kollade och det slog mig att jag egentligen inte vill vara där. Dom gör inte riktigt det jag vill syssla med men de andra eventbolagen kunde ju inte ta emot mig : (

Plugga hela dan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback