the superkul helg :)

Ojoj, inge blogg på länge. Datan står mest i väskan på helgerna när jag är hemma. Då har jag vettigare saker att göra än att häcka vid datorn. Helgn var helt undrbar och den fortsatte hela dagen igår : )
I fredags mötte jag upp mamma ocv Annica inne i stan. Vi satte oss på ett sunkhak och tog en öl innan bion. Mamma Mia såg vi och den var helt fantastiskt bra! Massa bra musik men de flesta var kassa på att sjunga måste jag erkänna. Den bästa scenen var helt klart då dom låg på stranden och hånglade medan vågorna sköljde upp på dom. PORR : ) Sedan gick vi till Faros och åt grekiskt till middag. Grillade scampi och världens godaste rödvin! Måste spana om det finns på systemet!

I lördags åkte Johan för att kolla på matchen som de tyvärr förlorade, så nu ligger de tvåa.. Under tiden fick jag ett städryck och ränsade upp linneförådet, damsök, plockade hit och dit mm mm. Man ska passa på om man får ett ryck! Sedan åt vi tokgod middag i form av kyckling innan vi begav oss till bowlinghallen. Christer och Alexandra var också med och bowlade, very trevligt indead. Dessvärre gick det inte speciellt bra, de 4 glas vin till middagen hann slå till och jag siktade som en kratta. Det var meningen att det skulle vara discobowling men det var snarare rockbowling de spelade bara massa trevlig rock för mig : ) Efteråt åkte Christer och Alexandra hem och jag och Johan satte oss på Sigma puben för att ta en öl. Men då Johans vän jobbad fick vi kalasbilliga drinkar så det blev 4 drinkar och en B52 ist. Vilken helt enkelt resultrad i att jag somnade med huvet lutande mot bardisken, mycket sexigt Mills.. Sedan (utan att jag har det minsta minne av det) gick vi ner till stationen träffade Jocke en snabbis och försökte komma in på Magget. Konstigt nog gick det inte så vi tog en taxi hem och jag fick tilbringa en tid av natten på toaletten..

Söndagen var bara lugn och mysig som de brukar vara : )  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback