tvätt.. mat.. tv.. BRÖLLOP!!

Sen dag idag, kl sju slutade jag. Men hade ju sovmorgon till 10 så jag led inte så mycket! Var som sagt fullspeckat hela dagen, me like! Men ibland blev det lite för mycket när jag stod själv i repan. Imorgon blir en tidig dag med utcheck!

Eftersom jag slutade så sent hade Johan börjat med tvätten, så det är hans projekt ikväll då jag lagade mat :) Men i slutet ska jag med ut för att vika allt. Det är jag 1000 gånger bättre på än min karl. Ikväll är det absolute ingenting på tv, nada! Inte ens någon bra film på tv 1000 eller canal plus, vad är detta? Ska fortsätta läsa min topp&hälsa. Den är verkligen den bästa tidningen jag någonsin prenumererat på, läste en hel timme igår dvs halva tidningen!

Vi ska på bröllop i sommar, eller TVÅ bröllop! Först ska Johans kusin gifta sig uppe i Norrland och sen ska Christer och Alexandra gifta sig! Dom har inte ens sagt något! Hur kan man gå och planera ett bröllop samtidigt som man håller det hemligt för sina vänner?! Det skulle jag ALDRIG klara! Det är i Polääään :) Så det kommer bli ett kärt återbesök!

Jag vill ha supersommar nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback