fredag!

Idag har varit en riktigt trevlig fredag inne i stan med Emma! Började dagen med en lång fredagsdusch och sen en bilfärd till Rotan med HEAT : ) Sen hade jag rockparty på tåget in till stan och mötte upp Emma vid platten. Vi styrde stegen direkt mot Gallerian och American Cookies där vi åt de gudomliga brunisarna som är så stora så man nästan mår illa efter att ha proppat i sig hela. Men det var det värt! Sen besökte vi tre olika hm för att hitta något så svårt som ett svart och ett grått linne men tillslut så hittades de! Emma inhandlade ett par lacktights och ett par gympaskor som hon fått stränga anvisningar om när hon kan och inte kan använda. Markus mötte upp oss och vi tog en cider på WokHouse innan det bar hemåt.

På vägen hem stannade jag hos pappa för att hälsa på som åter igen inte var hemma.. Jag får väl helt enkelt skippa hembesök och ringa istället. 

Nu sitter jag i soffan med min tokmysiga stickade poncho och dricker ett glas röd vin :) Om en timme blir det middag hos Christer och Alexandra.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback