måndag = jobb :)

Idag har jag jobbar :D
På Länsförsäkringar, var tre år sen sist jag var där och jobbade extra. Och arbetsuppgifterna var de samma, skittråkiga, men tiden gick fort och jag tog mig hemåt halv 5. Det jag blev väldigt glad för är att jobbet nog kommer ta mer än 2 dagar, snarare 4! Det blir min första lön på EVIGHETER nästa månad. Me like!

I lördags hade vi en grym och precis lagom utekväll. Vi sket i Kungsan och The Voice och stannade på Soft. Johan bidrog med lite pengar så jag hade råd att äta en lättare middag och ta några cider. Sen blev Sis sur för jag inte kunde köpa mer dricka så hon bjussa på vin, thank you ; ) Precis lagom med dricka, så man kom ihåg allt, kunde stå ordentligt och ta sig hem själv med istsa tåget. Precis som jag ville ha det. Och så fick jag äntligen dansa med Emma igen, Annica dissade oss för diverse pojkar, haha. Är man singel så är man!

Och jag har den hemska mensveckan vilket betyder att alla byxor i världen kan kasta sig i väggen. Jag får inte igen dom! Det blir alltså en vecka med klänning och tights! Hade dock kanske en liten för kort klänning idag för jobb, får hitta en längre till imorrn : )

Idag blir det kycklinggryta till middag! Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback