torsdag.

Jag har märkt att det blir väldigt lite bloggning nu när Johan har semester. Det är ju iaf bra för då vet man att man gör något vettigt om dagarna. 

Igår tog vi bilen ut till Runsa och låg på en megamysig klippa (helt själva) och sola, bada och Johan fiskade lite. Köpte även med oss picknink i form av mackor med Philadelphia, feta och kalkon. På kvällen grillade och åt inte middag förrns halv 11, lite för sent till och med för mig. Sen var vi vakna till 5 (jag slumrade en del på soffan) för att cyckla ner till sjön och smygfiska svarta läskiga saker som sedan blir röda och supergoda ; )

Idag har vi fixat en del inför imorrn då det bär av till Polen. Jag har även klippt Johan, tredje gången nu och jag måste säga att det blir bättre och bättre varje gång. Jag har även tagit min fredagsdusch eftersom jag inte kommer hinna med den imorrn. De svarta läskiga sakerna är kokta och ska smakas, för hoppningsvis avnjutas ikväll. Den evigt roliga packningen står också på listan, jag vet fortfarande inte vilken klänning jag ska ha på bröllopet. Jag tar med några olika så väljer jag minuten innan..

Nu blir det en Strawberry Daquiri : ) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback