julhelgen.

Julhelgen har varit jättebra och mysig!

Började redan den 23 hos pappa. Vi åt årets första julbord, förrutom skinka såklart. Sen hade jag bestämt att vi skulle spela Bingo och se på uppesittarkvällen. Bingon gick inte så jättebra men det var skoj ändå, öppnade även lite julklappar mellan omgångarna. Vid halv 1 kom vi hem och kröp i säng.

Julafton började vi att spendera hos Johans päron där vi bytte julklappar innan vi åkte vidare till Johans moster i Jakobsberg. Där var även två av Johans kusiner på plats med sammanlagt 5 barn. Och det är ju faktiskt himla mysigt att fira jul tillsammans med barn, trots att jag och Tobbe var mer intresserade av Kalle än dom :) Efter det kom såklart tomten och det var ingen annan än min älskling som fick sätta på sig tomtemasken. Han var så söt så ;) Efter en kaosartad julklappsutdelning blev det ett gigantiskt julbord och ett snabbt julklappslotteri. Vid sjutiden fortsatte vi mot Hammarby Sjöstad och Mutti. Där blev det ytterligare ett julbord. Det är kul att äta julbord på många ställen, trots alla traditioner ser alla julborden olika ut. Nubben är dock alltid där ;) Kvällen fortsatte med paketöppning, julklappsspelet och lite sång och dans fram till tvåtiden.  

På juldagen åkte jag, Johan, mamma och Sten upp till ett snöfyllt landet. Snöade när vi kom upp och gjorde det fortfarande när vi gick och la oss, vaknade på lördagen och långt in på lördag kväll! Fredagen blev lugn med kvällsbastu, middag och tidig sömn. På lördagen var vi ute hela dagen. Vi åkte pulka, fyrhjuling, pulka&skyffel efter fyrhjulingen, vi gjorde en snökoja, grillade korv och drack glögg ute i snön. MYYYS! Blev såklart kvällsbasut igen, fondue till middag och När och Fjärran spel.

Igår blev det städning och tidig hemfärd. Både jag och Johan låg och sussade i baksätet. Kvällen följdes med ett varmt bad, kyckling till middag och film. Lugnt och skönt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback