FREDAG!!

Idag är det fredag, vilken lycka! Vaknade redan kl 9 idag men trött så trött. Jag hade såna där drömmar om att man går upp och gör saker men sen vaknar man och märker att man fortfarande ligger i sägen. Kl 10 tog jag mig iaf upp och åkte ner till Format och köpte dom sista sakerna till imorrn som vi glömde igår. Samt lite gottiga hemlisar :)

Sen åkte jag iväg och solade, testade en ny tidskombo för att inte bränna ansiktet och jag lyckades! 10 minuter med de extra ansiktsrören och 10 utan. Nu har jag haft en lång fredagsdusch. För er som inte vet vad en fredagsdusch innebär är det en lyxdusch :) Peelning av kroppen, fotfilning, rakning av ben och bara låång njutning av värmen! Har även gjort min första ansiktsmask (har den andra på nu), inpackning av håret och smörjt in mig med världens bästa mango lotion! Ska snart fixa naglarna och sen är det bara vaxningen kvar kl 14.40! Sen är min tjejdag klar.

Gick in på HMs sida för att köpa ett par byxor som jag spanat på länge. Får passa på när man har 25%. Dom skulle komma vecka 17 så jag sket i det. Får gå igenom alla butiker inne i stan istället.   

Happy fredag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback